50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hosbulduk canim nasilsin??

nolsun canım idare ediyoruz fisfisfis callantisi yapıcaktım ilk önce izlemek lazımmış o anda bir baktım acıkmışımcokacimcoook
artık ne zaman yaparım bilmiyorumCADIARZU sen neler yapıyon pek fazla girmiyosun yada başka bir bölümdemisin???

tesekkür ederim canım benim atlayacaklarım muhakkak olacak zaten o bacak yukarı kalkık kollar yandayken hani bel yere oturmuyo tamamen ense kısmı havada kalıyo o benim boynumu çok zorladı boydum uzun süre havada kalınca o yüzden bu sefr zorlamıycam bi deneme yapmıstım iyiki de denemisim gördüm çektim acısını o yüzden atlıycam bende zorlamıycam kendimi ama olsun o kadarıın bie fayda edeceğine inanıyorum

rica ederim caaanım..
emeklerime kıymamak için aksam misafirlere gideceğimizi bildiğim için orda cayın yanında yemiyim diye evdek, bisküvilerden yedim asagıya yazdım miktarını ama fazla değil:)simdi yemeseydim ordaki bisküvilerden yerdim o yüzden evde ölçülüce yedim bende. nasıl olsa birazdan yürüyeceğim tempolu bi sekilde.

canımm aksam yemeği olarak az önce bir küçük tabak kadar yagsız makarna

yesllikli,yogurtlu veee maalesef bir yemek kasıgı kadar da ketçaplı

regl olunca canım tatlı ve baharatlı,tuzlu seyler istedi baklava vardı onu yemedim onun yerine

1 tane eti tutku (paket değil paketten bir taneciği:)
2 tane eti tamdabu
7-8 tane baharatlı fıstık
Bir parçacık simit yedim

spor ykmus bu aksam o yüzden az sonra yürümeye gideceğim eve gelince de insallah yaapiblirsem callana baslıycam bende. yapamadıgım hareketleri atlayaca olsam da bugün baslıycam insallah bizim de göbüslerimiz içeri katlananlardan olacak hehe:)).

selam kızlar
dün gezmedeydik
bugünde nöbetteyim
ve yoğunum
nasılsınız
bi yaramazlık yoktur inşallah

Kızlar callanda bi tarafınız zorlanıyorsa, özellikle beliniz ağrıyorsa, kesinlikle hareketleri yanlış yapıyorsunuz. (esneme hareketlerinden bahsetmiyorum, zaten o hareketleri kendi seviyemize göre yapmalıyız)

Ben artık callanı vücudu rahatlatmak için yapıyorum ve hiç ama hiç yormuyor beni. Hatta o yüzden nivea body ile çalışıyorum ki kilo vermeye de yardımcı olsun.

slm canlarrr herkesler iyilerdir umarimmmm hii bi diyin helee bakalim bizim yarin is basliyor ama azicik calisip turkiyeye gidecegim umarim o zamana kadar seferler baslar artik bi zahmet insallah

trufcugum iyi nobetler

dulcinea can naber yaa

sulecigim nasil gidiyor hayat

dulcicigim iyi hatirlatin ben de kalsam da callan yapsam degil mi evet evet

Yesacım cimcimem, kız özlettin kendini iyice... Haftasonu iyi gezmişsin ama menün çok güzel, afferin sana. Kilonu niye söylemedin bu hafta )))

Kız sana kül mü dayanır :))

sağol canım
sana da hayırlı işler
varmı toz bulutu ordada
seferler iptal ama sen 2 hafta sonra geleceksin o zamana süt liman olur herşey.

Yesacım cadıcım, ben de bugün callan yapcam gece, başka spor yapamadığımdan en süperinden yaparım diye düşünüyom :)))))

dulcicim nasılsın görüşmeyeli
hedeften sapma varmı
ben dün dürümle
bugünde pideyle hedeften sapmış bulunmaktayım
bu sabah 55,3 çıktım ama bi kaç gündür wc olayı iptal
rahatlasam 54,5 çıkarım sanıyorum :O)

Trufcum iyiyim diyem iyi olam Hedeften sapma var, şu an 55.3 den fazlayım ne yazık ki... Kilo verirken kişinin kendini iyi tanıması lazım diyordum ya, ben bi özelliğimi daha anladım, kilo verdiğimi görünce iştahım açılıyor bariz :))) Haftasonu yedim baya yani, o yüzden bi süre tartılmıcam, tartılsam da kıyafetle ve digital tartı da değil, eski baskülde tartılcam.

Gayet güzelmiş senin durum canım, elimizden geleni yapıyoruz işte... ıyi nöbetler, işin az olsun da bol bol burda takıl

Selam kızlar...

Mesaja normal alıntı yapacakmışsın gibi tıkla, sonra önüne çıkan herşeyi kopyala ve hangi sayfaya yazmak istiyorsan oraya yapıştır

sağol canım da şey bişey daha sorcam onu yapmayı düşündümde kopyalıyacağım şey
ressim ama tıklayınca açılan ondan şüphe ettimolurmu diye

selam herkese........ nasılsınız bakalım görüşmeyeli.........yesacaım ben iyiym çok şükür sadece acayip şişim bugün gezmeye gitmiştim orda birazcık fazla kaçırmışımda yemeği hala hazmedemedim......

eşim maça gitti. bende birazdan spor yapayım diyorum biraz şişim insin rahatlıyımda.....

iyi akşamlar kızlaar

dulsii nerelerdesin sen kuzum genelde gündüzleri girerdin

ben callanı i,ndirdim lachesisin verdiğilinkten aceleci davranmışım ingilizce olanı olmadı türkçe dublajlıyı da denerim yapmadım daha akşam yemeğini bi hazırlıyayım millet aç kalmasın ben ben callanı yaparkensempatiksalakcinni

Burdayım yasemincim, bayadır akşam giriyorum... bugün geç kalktım ama normalde gündüzleri spor yapıyorum o yüzden... Film izledim bugün :)) Afiyet olsun

Şule ne yedin ki :))

2 tabak ahıska mantısı yedim........bildiğimiz mantının büyüğü. hamuru daha ince yufka kalınlığında .üstünede 1 dilim tavuk göğsü.....

bir bardak maden suyu,1 litre su içtim gelirkende yürüdüm (30 dk falan) gelincede 2 fincan bitki çayı içtim ama hala taş gibi midem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…