hosbulduk canim nasilsin??
ay bide kel alka bişey sorcam kızlar
mesajıma burdaki bi konuyu nasıl eklenti yapabilirim acaba???:uhm:
tesekkür ederim canım benim atlayacaklarım muhakkak olacak zaten o bacak yukarı kalkık kollar yandayken hani bel yere oturmuyo tamamen ense kısmı havada kalıyo o benim boynumu çok zorladı boydum uzun süre havada kalınca o yüzden bu sefr zorlamıycam bi deneme yapmıstım iyiki de denemisim gördüm çektim acısını o yüzden atlıycam bende zorlamıycam kendimi ama olsun o kadarıın bie fayda edeceğine inanıyorumCanım hareketleri tam yapana kadar klasiği yap, yoksa süperle beline zarar verebilirsin, ben de hala klasiği yapıyorum.
Hepsini yapsan daha iyidir tabi de ben atlıyorum valla ve etkisini gördüm
Evet o olması lazım. turuncu mayolu sonunda hayatı falan var o işte.
Bu da dublajlısıymış galiba, isteyenler için
http://www.4shared.com/file/224104360/5c5bf6d5/Callanetics_10_hour_Challenge_.html
ayy içeri doğru katlanan göbek ütopya sanıyordum, mümkün mü yani? bekle callan teyze ben de geliyorummmm:sm_cool:
evet canım ben de aynen öyle düşünüyorum. kilo vermem şart değil aslında ama versem göbek de gidecekmiş gibi geliyor. sporu hiç aksatmamamız lazım yafisfisfis
teşekkürler katrececim. senin koçluğun için de teşekkür ediyoruz.
valla şimdilik menun gayet güzel. spor da yapıcaksın. daha ne olsun? gerçi benim gördüğüm kadarıyla sen akşamları bozuyorsun biraz ama, o kadar spordan sonra emeklerine kıyamazsın herhaldelülülülülülü
Mesaja normal alıntı yapacakmışsın gibi tıkla, sonra önüne çıkan herşeyi kopyala ve hangi sayfaya yazmak istiyorsan oraya yapıştırkendi yazdığımı alıntı yaparaktan tekrar soruyorum kızlar yokmu bir bilen
slm canlarrr herkesler iyilerdir umarimmmm hii bi diyin helee bakalim bizim yarin is basliyor ama azicik calisip turkiyeye gidecegim umarim o zamana kadar seferler baslar artik bi zahmet insallah
trufcugum iyi nobetler
dulcinea can naber yaa
sulecigim nasil gidiyor hayat
dulcicigim iyi hatirlatin ben de kalsam da callan yapsam degil mi evet evet
Selam kızlar...
Mesaja normal alıntı yapacakmışsın gibi tıkla, sonra önüne çıkan herşeyi kopyala ve hangi sayfaya yazmak istiyorsan oraya yapıştır
sağol canım da şey bişey daha sorcam onu yapmayı düşündümde kopyalıyacağım şey
ressim ama tıklayınca açılan ondan şüphe ettimolurmu diye
Şule ne yedin ki :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?