50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kuzu menün güzel bence, kilo verme sürecinden 200 gramlık oynamaları çok fazla dikkate almamak gerekir... Wc ye çıkma sayın bile bunu etkiler. Haftasonu kaçırmışsın, 1 kilo fazla çıkmadığına şükret :)

Reca ederim yerimseniben

Haa annadım... o zaman sen de baya yavaş veriyon, ama işte vücut için böylesi daha iyi kaydirigubbakcemile5

Benim de yeşil çay içmediğim zamanlar farkediyor baya. İçiyom şu an :))

hafta sonunu rahat geçiren yok sanrım.....

benimde sizlerden çok farkım yoktu.... yalnız dün yaklaşık 22 kmlik bisiklet turu yaptık.....sanırım yediklerimi yakmışımdır

eyvahedigeldismile yaa merve bunu nasıl yapamadı CADIARZU deniyorum canım olayı anladım artık daha önce yaptığı şeyi unuttu heralde-tatlicadiarzu-

tamam canım olduuuuu:1shok:

Oh be ya, hem bilmiyon hem de partlara suç atıyon kaydirigubbakcemile3 Neyse ki sabırlı anıma denk geldin aklinialirimsmile

havalar ısındı yaa artık ince giyinmeye başlıyoruz...kilo verdiğimi fark ediyor çevremdekiler....çok seviniyorum.......önceden kilo verdim falan diyince inanmıyorlardı :))))

bende yapayım bari hemen hemen hepsi var evde 1 litre olunca fazlada uğraşşılmıyor
hepsinin toplam malzemesi 2 çorba kaşığı gibimi acba

Oh be ya, hem bilmiyon hem de partlara suç atıyon kaydirigubbakcemile3 Neyse ki sabırlı anıma denk geldin aklinialirimsmile

annaaaammm bide kızsan napardımmmmlaelaelaelaelae
tekrardan sağol canım Şeniz
napalım bende böyleyim yerimseniben

neyse ben kaçtımmmmm

Son düzenleme:
bende yapayım bari hemen hemen hepsi var evde 1 litre olunca fazlada uğraşşılmıyor
hepsinin toplam malzemesi 2 çorba kaşığı gibimi acba

yok canım 1 tatlı kaşığı yeter......kaynar suya kat demlensin 10-15 dk falan .gün boyu iç.....

defterime baktım bu ay sonu 57 yi hedeflemişim.. ayın ortasını geçtik hala 59 larda dolanıyorum.. :gitme: umarım adet olduğum için fazladır. diet döneminde ne yaparsam yapayım wc çıkmaıyorum.. 4-5 gün çıkmadığım bile oluo.

annaaaammm bide kızsan napardımmmmlaelaelaelaelae
tekrardan sağol canım Şeniz
napalım bende böyleyim yerimseniben

Reca ederim fıstık, gözümüz aydın kaydirigubbakcemile5 Geçen günkü paniğinden senin nasıl olduğunu biliyordum zaten :jeyyar: Hadi git de yemek hazırlar, spor yap kaydirigubbakcemile

Ben de yapıcam bundan miktar olarak ne kadar atıyorsun içine peki?

Adetle alakalıdır kesin, bi de tirotine sen de baktır, yavaş kilo vermek ve kabızlık belirtileri içinde çünkü.

Sana mı yazmıştım hatırlamıyorum ama katrece çöretk otu iyi geliyor diyordu dabah aç karnı. Yeşil çay da vücuttaki fazla suyu atmaya yardımcı oluyor.

Buarada her haftasonu da kaçamak yapmamalısın, ben bu hafta cozuttum ama bayadır cozutmuyordum.

evet yaa. hem vaktim dar hem kaçamak yapıyorum. artık haftasonlarıda tam gaz devam. troidime baktırdım. sorun yok normalde çekmiyorum diet yapınca oluo..

merhabalr kızlarr, nası gidio bugün diyetlerr? kaydirigubbakcemile2 ya ben şun ayranlı detoksu yapıorm diye midir nedir bilmiorm ama acaip gaz war midemde :kedi: bugün çok uygulayamadım zaten okuldan ewe çok geç geldim gün boyu içemedim..bu arada twist and shape kullanan warmı bn almayı düşünüorm ama işe yararmı ki bi de bi tanıdkta hem kolesterol wardı hem de çok kiloluydu doktor yürüyüş yap demiş bu da bizim aprtmnda merdivenleri inip çıksam olmamzmı die sormuş doktorda basen yapar dmş ee bu da merdivn çıkar gibi bişi zaten acaba öle bi etksi olur mu ki bilmiyorumkismile

ya ben o detoksla 0,01 gr bile veremedim
onla harcayacağım vakti ve halsizliği
leslie ile harcasaydım 1 kilo gitmişti eminim.

evvvveeet aynen onu yapıyorum ve çok seviyorum.

olur mu olur

evet yaa. hem vaktim dar hem kaçamak yapıyorum. artık haftasonlarıda tam gaz devam. troidime baktırdım. sorun yok normalde çekmiyorum diet yapınca oluo..

Alla alla, yağsız yediğinden mi oluyor acaba... Salatayı zeytin yağlı yesen belki faydası olur.

Benim de vaktim dar ya, bi de çok yavaş kilo veriyorum diye çok iyi gidiyordum, 300 gramlık atak yapınca şımardım :kedi: Ama artık bu özelliğimin de bilinci de vardım, sadece dikkat etcem ve elimden geldiğince uzun süre digital tartıda kıyafetsiz tartılmıcam. Normal baskülle tartılcam, böylelikle gramlar yüzünde şımarmıcam.

Bu günden itibaren tekrar firesiz günlere yelken açıyorum, sen de eşlik et bana kaydirigubbakcemile5

Yesacım cimcimem, kız özlettin kendini iyice... Haftasonu iyi gezmişsin ama menün çok güzel, afferin sana. Kilonu niye söylemedin bu hafta )))Kız sana kül mü dayanır :))

canim benim yaa ben de pek ozledim de tatil bitmedin bi gezelim dedik pek guzel oldu olumunekankayizsmile ayni canim yaa kilom tartilmayacagim turkiyeye gidene kadar yaa bilmiyorumkismile heheh dayanmaz demi hehe kafamçokkarıştı

sağol canım
sana da hayırlı işler
varmı toz bulutu ordada
seferler iptal ama sen 2 hafta sonra geleceksin o zamana süt liman olur herşey.

saoalasin kuzum yok canim havalar 3 gundur asiri asiri guzeldi ingilterenin havasiyla alakasi yok demin azicik yagmir yagdi valla bi tum ucuslar iptal tum havaalanlari kapali bi de gunes batarsin bole bi kirmizilik kizillik oluyormus onun disinda hic bi degisiklik yok valla kaydirigubbakcemile5

bu arada ucagim haftaya sali kaydirigubbakcemile3 ama yok yok yaa o zamana kadar duzelir guzelir hobaaaa sempatiksalakcinni

Yesacım cadıcım, ben de bugün callan yapcam gece, başka spor yapamadığımdan en süperinden yaparım diye düşünüyom :)))))

canim benim ben normalini yaptim anam nasil kolay geldi anam nasil kolay geldi dur havami atayim hemen hehhe aklinialirimsmile bi de hemencik bitti bi de scyllacigim gibi karin, bacak, ve de kalca yapiyorum yerimseniben valla superi de pek cok super de iste isten sonra belki yapamayabilirim bi de bu rahat gelince heheh sempatiksalakcinni

ooo canim esin de yoksa ev de yap tabii rahat rahat hem o fazla kacirmislikta gider o ne demekse kaydirigubbakcemile ben de aciktim yahuuu gideyim de bakayim ne yapmis aksama canim ev sahibim :hulya:

anammm bu mesajlari yazmistim da gondermeyi unutmusummmm melabaaa ben geldim tekrardan kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…