Dene de haber et bakayım kaydirigubbakcemile
Reca ederim yerimsenibensağol canım
oooo hemde çok.bırak aynı kalmayı 200-300 gr aldığım bile oldu.
daha 2 hafta önce.cuma 53.1 çıkmıştım.bu çayı yaptık içtim cumartesi 52.8 gördüm. bu kiloyı 1 martta görmüştüm.en son....detoks sonrası.....
eyvahedigeldismile yaa merve bunu nasıl yapamadı CADIARZU deniyorum canım olayı anladım artık daha önce yaptığı şeyi unuttu heralde-tatlicadiarzu-
tamam canım olduuuuu:1shok:
bitki çayı yapıyoruz hafta içi hergün içiyoruz çok faydasını gördük.....funda biberiye kekik ısırgan mate yeşil çay karanfil karabibir vs..... 1 litre suya atıp demleyip içiyoruz. wc ye çok çıkmayı sağlıyor.
bu çay sayesinde her hafta yaklaşık 400-500 gr vermemi sağlıyor......
Oh be ya, hem bilmiyon hem de partlara suç atıyon kaydirigubbakcemile3 Neyse ki sabırlı anıma denk geldin aklinialirimsmile
bende yapayım bari hemen hemen hepsi var evde 1 litre olunca fazlada uğraşşılmıyor
hepsinin toplam malzemesi 2 çorba kaşığı gibimi acba
Kuzu menün güzel bence, kilo verme sürecinden 200 gramlık oynamaları çok fazla dikkate almamak gerekir... Wc ye çıkma sayın bile bunu etkiler. Haftasonu kaçırmışsın, 1 kilo fazla çıkmadığına şükret :)
annaaaammm bide kızsan napardımmmmlaelaelaelaelae
tekrardan sağol canım Şeniz
napalım bende böyleyim yerimseniben
bitki çayı yapıyoruz hafta içi hergün içiyoruz çok faydasını gördük.....funda biberiye kekik ısırgan mate yeşil çay karanfil karabibir vs..... 1 litre suya atıp demleyip içiyoruz. wc ye çok çıkmayı sağlıyor.
bu çay sayesinde her hafta yaklaşık 400-500 gr vermemi sağlıyor......
Ben de yapıcam bundan miktar olarak ne kadar atıyorsun içine peki?
defterime baktım bu ay sonu 57 yi hedeflemişim.. ayın ortasını geçtik hala 59 larda dolanıyorum.. :gitme: umarım adet olduğum için fazladır. diet döneminde ne yaparsam yapayım wc çıkmaıyorum.. 4-5 gün çıkmadığım bile oluo.
hepsi 1 tatlı kaşığı.....tane karabiber ve karanfili 3-4 tane falan...
günaydınn kızlarr, baya bi süre yazamadım net yoktu, ama artık her gün burdayım zemuszemus bugün iki günlük detoks diyetine başladım, birazdan başlıcam ayranlı çorbamı içmeye kaydirigubbakcemile2 aranızda bu detoksu deneyip sonuç alan war mı??
@oske.06 ben de lipton form plus şeftalili içiyorum, öle aman aman bi etkisini görmedim ama içiyorum sıvı bişiler tüketmek adına:)
tatlım hata falan değil
Walk off 10 Pounds 3 millik 4-5 kg verdirmeyi amaçlayan tempolu aerobik tarzı yürüyüş
ben bunu indirdim 6 part dediğim gibi ama ek bir bölümmü var acaba diyorum şimdi
truf bunu yapıyordu buralardamı acaba oda
merhabalr kızlarr, nası gidio bugün diyetlerr? kaydirigubbakcemile2 ya ben şun ayranlı detoksu yapıorm diye midir nedir bilmiorm ama acaip gaz war midemde :kedi: bugün çok uygulayamadım zaten okuldan ewe çok geç geldim gün boyu içemedim..bu arada twist and shape kullanan warmı bn almayı düşünüorm ama işe yararmı ki bi de bi tanıdkta hem kolesterol wardı hem de çok kiloluydu doktor yürüyüş yap demiş bu da bizim aprtmnda merdivenleri inip çıksam olmamzmı die sormuş doktorda basen yapar dmş ee bu da merdivn çıkar gibi bişi zaten acaba öle bi etksi olur mu ki bilmiyorumkismile
evet yaa. hem vaktim dar hem kaçamak yapıyorum. artık haftasonlarıda tam gaz devam. troidime baktırdım. sorun yok normalde çekmiyorum diet yapınca oluo..
Yesacım cimcimem, kız özlettin kendini iyice... Haftasonu iyi gezmişsin ama menün çok güzel, afferin sana. Kilonu niye söylemedin bu hafta)))Kız sana kül mü dayanır :))
sağol canım
sana da hayırlı işler
varmı toz bulutu ordada
seferler iptal ama sen 2 hafta sonra geleceksin o zamana süt liman olur herşey.
Yesacım cadıcım, ben de bugün callan yapcam gece, başka spor yapamadığımdan en süperinden yaparım diye düşünüyom :)))))
selam herkese........ nasılsınız bakalım görüşmeyeli.........yesacaım ben iyiym çok şükür sadece acayip şişim bugün gezmeye gitmiştim orda birazcık fazla kaçırmışımda yemeği hala hazmedemedim......eşim maça gitti. bende birazdan spor yapayım diyorum biraz şişim insin rahatlıyımda.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?