2 tabak ahıska mantısı yedim........bildiğimiz mantının büyüğü. hamuru daha ince yufka kalınlığında .üstünede 1 dilim tavuk göğsü.....
bir bardak maden suyu,1 litre su içtim gelirkende yürüdüm (30 dk falan) gelincede 2 fincan bitki çayı içtim ama hala taş gibi midem.
Burdayım yasemincim, bayadır akşam giriyorum... bugün geç kalktım ama normalde gündüzleri spor yapıyorum o yüzden... Film izledim bugün :)) Afiyet olsun
cokacimcoook En azında süper bişiyle şişmişsin cokacimcoook Cidden canım çekti :)) Benim anlamadığım 1 tabak mantıyla nasıl doymadın :))) Afiyet olsun.
tesekkür ederim canım benim atlayacaklarım muhakkak olacak zaten o bacak yukarı kalkık kollar yandayken hani bel yere oturmuyo tamamen ense kısmı havada kalıyo o benim boynumu çok zorladı boydum uzun süre havada kalınca o yüzden bu sefr zorlamıycam bi deneme yapmıstım iyiki de denemisim gördüm çektim acısını o yüzden atlıycam bende zorlamıycam kendimi ama olsun o kadarıın bie fayda edeceğine inanıyorum
.
acaba iş görüşmesine mi gitti dedim bilmiyorumkismile
doğru şimdi gidip yemeği hazırlıyayım
şu lesliyi bir daha bakalım sanırım eksik yüklemişim 6 partıda indirdim ama eklentisi var heraldefisfisfis
doydum canım ama işte hersizliğimden yedim çok güzeldi bir daha bulamam diye 2 tabağıda aldım.......
yedim ama yediğimede deydi.....şimdide acısını çekiyorum....
tatlım hata falan değilAy sorma canım ya, iyice cılkını çıkarttılar, uzattıkça uzattılar, hala aynı yerle uğraşıyorum ama geçen hafta görüştüm, bu hafta kesin sonuçlanıyor. Başvurmuyom bu sıralar ilanlara hiç, zaten başvurcak ilan da yok sayılır.
Ne hatası veriyor, daha net bilgi verirsen yardımcı olma şansım artar.
.
Aynı benim mantık, bence çok güzel düşünmüşsün, değer valla o mantıya cokacimcoook
Yeşil çay içsen?? Beni rahatlatıyo yeşil çay böyle durumlarda.
Boynunda destek alabilirsin boynun ağrıyorsa canım, sonunda yazıyor zaten boynu zayıf olanlar kollarıyla destek alıp yapsınlar diye
tatlım hata falan değil
Walk off 10 Pounds 3 millik 4-5 kg verdirmeyi amaçlayan tempolu aerobik tarzı yürüyüş
ben bunu indirdim 6 part dediğim gibi ama ek bir bölümmü var acaba diyorum şimdi
truf bunu yapıyordu buralardamı acaba oda
hemen deniyorum......
Yasemincim o zaman sorun ne, birleştir partları ve izle işte. Muhtemelen tek bi video çıkcak o 6 parttan. Winrar hata vermiyorsa video eline geçmeli, video açılmıyorsa codec problemi vardır ama sen geçen gün o codec i indirdiğinden öyle bi problemle karşılaşcağını da sanmıyom.
yaa problem yok codek çalışıyor calleni indirdim süper çalışıyoboshayallersmile ay anlamadım olmadı bu gece başka bir seriyi indiririm sinir oldum yaaa
Yasemincim sorun sende valla kaydirigubbakcemile3 Bilen sana o partları birleştirsin. Tek yapman gereken partlardan birine sağ tıklayıp "menüden buraya çıkar" ya da "extract here" e tıklaman. Eğer hata veriyorsa ancak o zaman sorun var diyebilirsin.
:)))) Afiyet olsun canım, içine tarçın çubuğu karanfil de at evde varsa, linguist karanfilin de metabolizmayı hızlandırdığını söyledi. Hatta ben de yapam da içem :içelim:
Buarada çizelgene baktıkça içim gidiyor, hedefine çok yaklaşmışsın
bitki çayı yapıyoruz hafta içi hergün içiyoruz çok faydasını gördük.....funda biberiye kekik ısırgan mate yeşil çay karanfil karabibir vs..... 1 litre suya atıp demleyip içiyoruz. wc ye çok çıkmayı sağlıyor.
bu çay sayesinde her hafta yaklaşık 400-500 gr vermemi sağlıyor......
yaaa ne kızıyonnnn tamam öyle denerim:1ninca:
Fark etmez, kk içinde format aynı olduğundan olur yine.
Saydıklarının bi çoğunu hayatım boyunca içmedim :ecrin_bebek: :))
Senin kilo vermediğin hafta oldu mu hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?