Alla alla, yağsız yediğinden mi oluyor acaba... Salatayı zeytin yağlı yesen belki faydası olur.
Benim de vaktim dar ya, bi de çok yavaş kilo veriyorum diye çok iyi gidiyordum, 300 gramlık atak yapınca şımardım :kedi: Ama artık bu özelliğimin de bilinci de vardım, sadece dikkat etcem ve elimden geldiğince uzun süre digital tartıda kıyafetsiz tartılmıcam. Normal baskülle tartılcam, böylelikle gramlar yüzünde şımarmıcam.
Bu günden itibaren tekrar firesiz günlere yelken açıyorum, sen de eşlik et bana kaydirigubbakcemile5
Ay detoks kelimesi bile midemde ekşime yapıyor, aradan haftalar geçti hala ayran içmedim :sinifsinif:merhabalr kızlarr, nası gidio bugün diyetlerr? kaydirigubbakcemile2 ya ben şun ayranlı detoksu yapıorm diye midir nedir bilmiorm ama acaip gaz war midemde :kedi: bugün çok uygulayamadım zaten okuldan ewe çok geç geldim gün boyu içemedim..bu arada twist and shape kullanan warmı bn almayı düşünüorm ama işe yararmı ki bi de bi tanıdkta hem kolesterol wardı hem de çok kiloluydu doktor yürüyüş yap demiş bu da bizim aprtmnda merdivenleri inip çıksam olmamzmı die sormuş doktorda basen yapar dmş ee bu da merdivn çıkar gibi bişi zaten acaba öle bi etksi olur mu ki bilmiyorumkismile
İyi yaptın canım.canim benim yaa ben de pek ozledim de tatil bitmedin bi gezelim dedik pek guzel oldu olumunekankayizsmile ayni canim yaa kilom tartilmayacagim turkiyeye gidene kadar yaa bilmiyorumkismile heheh dayanmaz demi hehe kafamçokkarıştı
canim benim ben normalini yaptim anam nasil kolay geldi anam nasil kolay geldi dur havami atayim hemen hehhe aklinialirimsmile bi de hemencik bitti bi de scyllacigim gibi karin, bacak, ve de kalca yapiyorum yerimseniben valla superi de pek cok super de iste isten sonra belki yapamayabilirim bi de bu rahat gelince heheh sempatiksalakcinni
@YESA dediğin repliği izledim harbiden çok komik
mustafa sana bi çakarım duvara yapışırsın sırnaşık şey
Ay det
İyi yaptın canım.
Tartılmayalım yesacım yaw ben de tartılmacam diye niye niyet ettim.. Sen de kilo verince hemen acını çıkartıyon valla aklinialirimsmile
Normali hem kolay geliyo hem de çok kısa geliyor, düşün bi de ben tüm hareketleri yapıyorum (pelvis dışında) Ben de nivea başlayınca callan yapcağım vakit normalini yapıyorum ama bugün hiç spor yapmadım başka , o yüzden en süperinden yapcam guclubacismile
olumunekankayizsmile bugün başlıyoruz dulci.. bize kaçamak kaytarmak falan yok.
nian bitimine kadar en az 1,5 kilo kaybetmiş olacağız.
aman benim burda tartilmam zaten sorun oluyor tarti onlarin banyosunda her daim istemeyemiyorum girip hongudenek alamiyorum ahanda simdi is de basliyor sabah erkenden gidecegim onlar uyuyor olacaklar falan da filan yaaaa ayyy sistim haftaya turkiyedeyim tartilirim o zaman napiyimmm sositososito
evet canim normali kolay ve de kisa :lepi: hehhe ne artistlik yaptik bugun ha biz kaydirigubbakcemile
evet canim baska bi spor yapmadiysan superini yap vereliniortak
bu arada nivea bodyin benim hayatimda cok ozel bir yeri vardir kaydirigubbakcemile3 onlar sayesinde bayaa bi dusmustum hihoyyyt
canim bu arada kilo verdigim mi var yaaa acisini cikariyim boshayallersmile
ya ben o detoksla 0,01 gr bile veremedim
onla harcayacağım vakti ve halsizliği
leslie ile harcasaydım 1 kilo gitmişti eminim.
hadi yaa dün boşuna cambur cumbur bi mideyle dolaştım desene kaydirigubbakcemile3 aman o zman ben bi gideyim meyve fln yiyeyim dünden beri ayran içe içe bi hal oldum
hadi yaa dün boşuna cambur cumbur bi mideyle dolaştım desene kaydirigubbakcemile3 aman o zman ben bi gideyim meyve fln yiyeyim dünden beri ayran içe içe bi hal oldum
YESACIM CADICIM bakıyorum da tatlıyla kafayı bozmuşsun iyicenek :)))) Durmadan tatlı meselesini açıyon
Kız sana öyle geliyordur, o kadar spor yapıyorsun ne zamandır, esas benim bacaklar ıyk, çok kalınlar yawAma spordan bu yana daş gibiler, içi biraz yumuşak sadece.
Yesacım sen bilirsin, bu sıralar benim canım hep peynir çekiyor, acep spor çok yapıyom da kalsiyum mu istiyo vücut, o yüzden mi peynir var aklımda hep.
sanirim canim benim yaaa aslinda da yemistim ama bilmiyorumkismile neyse kapattim bu sefer canim su an begenmiyorum ama callanetics duzenli yapsam kesinlikle umutluyum yaa gercekten fark ettiriyor bak o kadar sey yaptim demedim ama callan icin diyorum ahanda süprizzzzz
senin peynir isi degisikmis yahuu ne bilem tatli ceken cok gordumm hatta aci ve eksi de gordum de ayyyyy sole bi peynir olsa da yesek diye hic gormemistim heheh iyi oldu kaydirigubbakcemile3 canim sut ic yogurt yee gideriyor mu bakalim istedigini olumunekankayizsmile
Çok sağol canım yarın ben bunları alıyıp deniyim, zencefil çayı da çok etkili dediler ama tadı berbattı içemedim, bunun tadı nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?