50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

olumunekankayizsmile bugün başlıyoruz dulci.. bize kaçamak kaytarmak falan yok.
nian bitimine kadar en az 1,5 kilo kaybetmiş olacağız.

@YESA dediğin repliği izledim harbiden çok komik

mustafa sana bi çakarım duvara yapışırsın sırnaşık şey

Ay detoks kelimesi bile midemde ekşime yapıyor, aradan haftalar geçti hala ayran içmedim :sinifsinif:

Ben doktora katılmıyorum, merdiven çıkmak niye basen yapsın yahu...

İyi yaptın canım.
Tartılmayalım yesacım yaw ben de tartılmacam diye niye niyet ettim.. Sen de kilo verince hemen acını çıkartıyon valla aklinialirimsmile

Normali hem kolay geliyo hem de çok kısa geliyor, düşün bi de ben tüm hareketleri yapıyorum (pelvis dışında) Ben de nivea başlayınca callan yapcağım vakit normalini yapıyorum ama bugün hiç spor yapmadım başka , o yüzden en süperinden yapcam guclubacismile

KOCUMMMMMMMMMM yok ama ben yine de menumu yazayim bariii :))

sabah
soya sutu
kahvaltilik gevregi

ara- ogle ne derseniz:)
1 dilim ekmek kasar

ara

1 muz

ara
1 elma

aksam (18:00)

haslanmis tavuk eti
sarimsakli ekmek
bi de mantarli peynirli makarna gibi manti gibi bi sey cozemedim hehe

simdi diyeceksiniz ki manti makarna varsaaaaa ekmek niye yedin yok ekmek yiyeceksennn o makarna manti gibi nerden cikti deeemi ama demeyin yahuuu lutfennnnnn

bugun badminton gunum hobaaaaa:))

@YESA dediğin repliği izledim harbiden çok komik

mustafa sana bi çakarım duvara yapışırsın sırnaşık şey

hehheh canim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yirim valla unutmustun bak yine gulmeye basladim hatirladim daa sen cok yasa valla kaydirigubbakcemile3 Şeniz

aman benim burda tartilmam zaten sorun oluyor tarti onlarin banyosunda her daim istemeyemiyorum girip hongudenek alamiyorum ahanda simdi is de basliyor sabah erkenden gidecegim onlar uyuyor olacaklar falan da filan yaaaa ayyy sistim haftaya turkiyedeyim tartilirim o zaman napiyimmm sositososito

evet canim normali kolay ve de kisa :lepi: hehhe ne artistlik yaptik bugun ha biz kaydirigubbakcemile

evet canim baska bi spor yapmadiysan superini yap vereliniortak

bu arada nivea bodyin benim hayatimda cok ozel bir yeri vardir kaydirigubbakcemile3 onlar sayesinde bayaa bi dusmustum hihoyyyt

canim bu arada kilo verdigim mi var yaaa acisini cikariyim boshayallersmile

olumunekankayizsmile bugün başlıyoruz dulci.. bize kaçamak kaytarmak falan yok.
nian bitimine kadar en az 1,5 kilo kaybetmiş olacağız.

Başlayalım canım, 1,5 kilo verirsem o zamana dek göbek atarım valla sositososito Her türlü abur cubur ve geç saatte yemek yemek kaytarmak sayılsın. Haa burada:

ARTIK KEPEK EKMEĞİ YİYOM BEN DE sempatiksalakcinni Bugün toplamda 2 dilim yedim, ama patates piyazı da yedim.

badminton sonrasi sutumu de icersem gunu kapatirim insallah

BI DE NEYDIIII HEMEN HATIRLAYALIMMM

SPORDAN SONRA ilk 45 dakika icerisinde SUT VE SUT URUNLERI OZELLIKLE YOGURT yemek yag yakimini 2 kat arttiriyor

O ZAMAN NEYMISSSS YIYELIM YEDIRELIM

HATTA PUL BIBER+YOGURT OLURSA dadindan yinmez hehe:))

Yesacım cadıcım, senin en sağlam öğünün hep akşam oluyordu ama bu akşam pek bi sağlam olmuş valla lmaz: Tabi insan önüne gelince dayanamıyo yiyo, afiyet olsun fıstık.

Oy oy canım benim ya, sen yaban ellerde tartı krizi mi yaşıyon, canım benim burda sana kargoyla gönderem mi kaydirigubbakcemile3

Kız yok valla artislik yapmak için söylemiyorum, ben ilk günlerde yanlış yapıyordum o yüzden zorlanıyordum, kalça hareketinde belimde ağrı hissediyorum tabi zorlamıyordum da kendimi çünkü yanlış yaptığımın bilincindeydim, callan teyze diyo çünkü şuranızda ağrı varsa yanlış yapıyonuz diye. Bi de yesacım cadıcım 3-5 esneme hareketi yap, onlar da önemli. Ayrıca en baştaki yana doğru esneme hareketi vücuda şekil vermede gayet etkili bi hareker, (bel kısmı için)

Evet fıstık, niveanın ısınma hareketlerinde özellikle insan baya bi verir kilo :)) Zaten nivea ya o yüzden başladım. Bu arada aramızda kalsın, klasik callanı tibetten daha kolay yapıyorum desem :kedi: Ay tibet artık spor oldu çıktı, 21 lik halini düşünemiyorum. İlerde sporu bırakınca gözümüz arkada kalmaz tibet yaparsak. Terlemeye başlıyorum artık tibet yüzünden.

Kız sen zaten zayıfsın kaydirigubbakcemile3 Tek derdin biraz daha zayıf olmak ama şu anda da fiziğin çok güzel.

selam kizlarrr;

az once 22 dk. bisiklette 200 kcal yaktim; ardindan da 8 dk. kadar stretch yaptim..

cok mutluyum yeniden spora basladigim icin..

aksam;
pazi dolmasi, 3 kasik yogurt, 1 kucuk salataşlik, 1 dilim tahil ekmegi yedim..

esim gelince de bir meyve salatasi yaparim.

optum hepinizi;

ayyyyyyy canimin ici yerimmm yaaaa ne kadare guzel yazmissin oleee sen de valla bacaklarimi bi gor iyk dersin:))

anammmmmmmmm bu arada ben gun naptim biliyormusun en acigindan bi bikini aldim hayatta giyemem bi yeri kapatmiyor zaten hamama falan anca giyerim artik hehe:)) arada onu deneyecegim beni gaza getirsin diye aldim :)))

canim aksam yemegi beraber yiyoruz ya onume geliyor ne yaparsa ev sahibim onu yiyoruz o yuzden ben de gunduzden kismaya calisiyorum elimden valla bi sey gelmiyor

saolasunlar sirf benim icin tatli neyim de aliyorlar esine diyor ki bak bu yesanin :) yeme hemi :)) her yemek sonrasi sorar yogurt tatli meyve bi sey ister misin gulum diye hehhe:) ama iste ben meyveli yogurt hiiiiiiiic aram yok yiyemem hatta da digerleri superdir ozellikle tatli bole beyaz cikolatali bi tatli krema gibi ayyy neyseee kapatalim hehhe:)

evet canim nivea cok iyidir hey gibi gunler o gunler aklima geldi de callanetics de dedigin gibi canim dikkat etmek lazim ama hele bi de superinden sonra valla kolay gelmeye basladi bana yahuu :)

esneme de yapiyorum arada canim da cok deeel:)

ama yine de sen gondermek istersen tatli neyim ben adresi veriyim canim:))

Son düzenleyen: Moderatör:
hadi yaa dün boşuna cambur cumbur bi mideyle dolaştım desene kaydirigubbakcemile3 aman o zman ben bi gideyim meyve fln yiyeyim dünden beri ayran içe içe bi hal oldum

canim truf can anlatmamis ki nasil yaptigini o direkt normal ogunden de yedi kuruyemis yedi cikolata bile yedi o yuzden gitmez tabii ki yoksa 20 kisi yaptik 20sinde de gitti ama tabii geri de geldi heheheh kaydirigubbakcemile3

sonuc olarak bence de yapma gerek yok kaydirigubbakcemile3

YESACIM CADICIM bakıyorum da tatlıyla kafayı bozmuşsun iyicenek :)))) Durmadan tatlı meselesini açıyon

Kız sana öyle geliyordur, o kadar spor yapıyorsun ne zamandır, esas benim bacaklar ıyk, çok kalınlar yaw Ama spordan bu yana daş gibiler, içi biraz yumuşak sadece.

Yesacım sen bilirsin, bu sıralar benim canım hep peynir çekiyor, acep spor çok yapıyom da kalsiyum mu istiyo vücut, o yüzden mi peynir var aklımda hep.

sanirim canim benim yaaa aslinda da yemistim ama bilmiyorumkismile neyse kapattim bu sefer canim su an begenmiyorum ama callanetics duzenli yapsam kesinlikle umutluyum yaa gercekten fark ettiriyor bak o kadar sey yaptim demedim ama callan icin diyorum ahanda süprizzzzz

senin peynir isi degisikmis yahuu ne bilem tatli ceken cok gordumm hatta aci ve eksi de gordum de ayyyyy sole bi peynir olsa da yesek diye hic gormemistim heheh iyi oldu kaydirigubbakcemile3 canim sut ic yogurt yee gideriyor mu bakalim istedigini olumunekankayizsmile

Ha bi de daha önce de demiştim sanırım ama bi daha diyem. Sen esnemeyi atlıyorsun ya, en sondaki hareketi sakın atlama ama, esas iç bacak çalıştıran hareket o. Öyle 100 e kadar da yapma, yapabildiğin kadar yap kaydirigubbakcemile5

Sanırım bu örgü peynirini çok sevdim onla alakalı :ecrin_bebek: sempatiksalakcinni Ben önümüzdeki haftalardan çok ümitliyim, kilo verceğime ve hiç cozutmayacağıma inanıyorum :lepi:

dulci, truf, yesa nasilsiniz kizlar?
son haberler neler?

ben iyiyim,

belimi agritmayacak bi spor buldunm, pedal cevirme, ona basladim.

bu arada sacimi boyattim; kizlar merak ediyordu , pazar gununden fotolar yukledim; bakalim begenecek misniz?

kizlar ben kactim ,

kocis gelir birazdan; biraz utu yapicam.

ironing at home ))

bu arada;

spatz yalin "bir tek sen eksiksin" sefgulunle sana armagan ediyorum; dinle, cok guzel sarki..

optummmm

Çok sağol canım yarın ben bunları alıyıp deniyim, zencefil çayı da çok etkili dediler ama tadı berbattı içemedim, bunun tadı nasıl?

zencefil acı zaten çayıda acı olur.....bununki tam bitki çayı içilebilir içine bir dilmde limon attın mı ohhhh mis gibi mis....kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…