50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ewet ya ne basit insanlar war mantığa bak ya çoluk çocuk gibi dawranmışlar resmen dingillik etmişler alsanaalsanasmile onlarda 3 kişi alcaklar int. ama o misarfihaneden taşıncaklarmış 1 haftaya o zamana kadar giremicek sanırım...bu arada hepsi taşıncaklarmış ben ilk başta eskiler aynı yerde kalcak sandımdı sewinmiştim boshayallersmile neyse bi taşınsınlarda inş. tez zamanda net te bağlanır kaydirigubbakcemile5

belkim leblebide yapmış olabilir yada spordan olmuştur :ecrin_bebek:
hergün böle yoğunmu yapıyosun kuzum sporu dinlendiriyomusun vücudunu :sm_confused: opuyorumnanaktan

1 haftacıktan nolcak ki zuzum yaw, biraz özleyin birbirinizi aklinialirimsmile Umarım bu yeni yer daha güzel bi yer olur fıstık yerimseniben O diğer kişileri de hiç umursama, yurt hayatı gibi, elbet anlaşamadığı birileri olcak

iyi geceler arkadaşlar bugün tartıldım ama maalesef 58 im hala 2 günlük pirinç lapası işe yaramadı bende neden acaba ya boşu bşuna yedim senağlama

belkim leblebide yapmış olabilir yada spordan olmuştur :ecrin_bebek:
hergün böle yoğunmu yapıyosun kuzum sporu dinlendiriyomusun vücudunu :sm_confused: opuyorumnanaktan

Uzun zamandır sadece 1 gün spor yapmadım zuzum Ama işte tüm gün evde olduğumdan, beni yormuyo bu, yesanın dediği gibi ben hep dinlenikim :)) Bi de bünyem alıştı ya, hiç yorulmadan zevkle yapıyorum guclubacismile

carpayim canim benimmm sen iste alsanaalsanasmile savas baldar abazasina carpiyordum da kusura bakma dalmisim nerde kalmistik ne diyorduk aklinialirimsmile

iyi geceler arkadaşlar bugün tartıldım ama maalesef 58 im hala 2 günlük pirinç lapası işe yaramadı bende neden acaba ya boşu bşuna yedim senağlama

canim yogurt yedin yaa ondandir bence ben de ise yaramisti taa ne zamanlar ve de geri gelmemisti kilolar ne kadar artist konusmusum bak kendime de carpasim geldi hehe:))

Son düzenleyen: Moderatör:
Pirinç lapası hakkında bi bilgim yok canım ama geçmiş olsun. En azından kilo almadım diye düşün bence. Belki yarın farkı görürsün metabolizma şaştığından :sm_confused:

dogrudur tatliskomm bende beyaz leblebi yedigim gobisim siser bize gaz yapioo sekerparemm nohut nede olsa balim

:kedi: Bi daha yemicem ben de, azcık kaldı, onu da yarın yerim bi daha leblebi falan yemem ben de :sinifsinif: Seni şimdi daha iyi anlıyorum canım, 100 kilo gibi hissediyo insan kendini.

inş. daha iyi olur dediğin gibi canım benim Şeniz çok özledim gızz zaten laelaelaelaelae lülülülülülü yerimseniben

bende artik almiomm bitanemmm cok kotu bu sislik olayii valla kendimi davul gibi hissediyorumm o zamanlarda bak sende oyle hissetmissinn hayatimm beyaz leblebi yerine yaban mersini bi avuc ye o siskinlik yapmioo ballim kaymagimm

düzenli spor yapman çok güzel bebeemm fakat menülerine protein de koy bolca kaslarının ihtiyacı olcaktır çünkü 2 tür egzersiz yapıyosun sanırım guclubacismile yumurta kuru bakliyat peyniri baya yiyon zaten kaydirigubbakcemile3

yesa cnm yoğurtsuz mu olması gerekiyor aslında ozaman bidaha ki sefere yoğurtsuz denicem bakalım verebilecekmiyim acelem yok zaten haziran gibi 56 olsam yeter

bende artik almiomm bitanemmm cok kotu bu sislik olayii valla kendimi davul gibi hissediyorumm o zamanlarda bak sende oyle hissetmissinn hayatimm beyaz leblebi yerine yaban mersini bi avuc ye o siskinlik yapmioo ballim kaymagimm

Yarın alışverişe çıkcam canım, bulursam alırım yerimseniben Tatlı mı ekşi mi?

Dediğiniz gibi leblebi de spor da yapar şişkinlik. Evet bu çayın içinde de yeşil çay var.

evet cicegim kabakli yaptimmm bol dereotlu taze sogan maydonoz light beyaz peynirde koydum un bi kasik kadar koydum birde yumurta sonra firina verdimmm

Süper olur, patateslisini yapmıştım ben de geçen gün. O da baya güzel oldu.

canım kolay gelsin iş konusunda da hayırlısı olsun umarım canını fazla sıkmamıştır opuyorumnanaktan
anacıım wardı dün gitti o yapmıştı işte gözlemeleri yerimseniben

Yok canım fazla sıkılmadım, sağol. Şeniz

iyi geceler fıstıklar opuyorumnanaktan

neler yapıyosunuz bakayımmaklinialirimsmile
Hoşgeldin tontişkom kaydirigubbakcemile3 Davul gibi şişim onun dışında iyiyim sempatiksalakcinni Sen nasılsın?

Evet yaw, peynir ve yumurta tüketiminde maşallahım var sempatiksalakcinni Daha da özen göstercem canım beslenme şeklime, yoğurt yemeye çabalayıcam bundan sonra. guclubacismile

cicegimm ellerine saglik hayatimmm
papatesliyide ayni kabakli gibi yapiosun dimi cimcimem?

carpayim canim benimmm sen iste alsanaalsanasmile savas baldar abazasina carpiyordum da kusura bakma dalmisim nerde kalmistik ne diyorduk aklinialirimsmile
yirim seni gız datlu yesacımm Şeniz çarp gelene geçene delikafadulden

Kız ben de mi bi anormallik var yaw, gayet kolay geçiyo zaman :kedi: Sanki birileri duygularıma gem vurmuş sempatiksalakcinni

yaw yine aynı yere gelcek konuda muayene olurken asteğmen olamazsın demişler kuzuma çok salak bi nedenden ötürü bizde sewiniyoduk ve tüm planları ona göre yaptık bana okuldaki asker eşleri kesin uzun çıkar hiç kısa bekleme falan diyodu bende yok uzun çıkmıcak derken böle oldu ve 5 ay geçti hala alışamadım ne güzel ewlencektik hayırlısıylan yaw bu yaz kafamçokkarıştı ne bilem yaw özlüyom işte yanımda olsun istiyom :asigim:

iyi geceler fıstıklar opuyorumnanaktan

neler yapıyosunuz bakayımmaklinialirimsmile

hoşgeldin canım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…