klava: klava: Ne biçim insanlar ya, kaç kuruşsa ödenirdi, aynı şeyleri yaşıyorlar orda, nasıl göz göre göre böyle bi kötülük yapıyorlar klava:
Üzülme ama canım, net bağlatmak 2 günlük bi iş max. yerimseniben
Kas şişkinliğin de olabilir dediğin gibi canım, çünkü hayatımda ilk kez düzenli mekik çekiyom.. yanlış yazmışım canım yukarıda, kasık bölgesiyle azcık üst kısmında şişkinlik var, yani göbeğin altı..
ewet ya ne basit insanlar war mantığa bak ya çoluk çocuk gibi dawranmışlar resmen dingillik etmişler alsanaalsanasmile onlarda 3 kişi alcaklar int. ama o misarfihaneden taşıncaklarmış 1 haftaya o zamana kadar giremicek sanırım...bu arada hepsi taşıncaklarmış ben ilk başta eskiler aynı yerde kalcak sandımdı sewinmiştim boshayallersmile neyse bi taşınsınlarda inş. tez zamanda net te bağlanır kaydirigubbakcemile5
Prensescim benim şişliğin sebebini şimdi buldum, leblebiden sanırım :)))))
belkim leblebide yapmış olabilir yada spordan olmuştur :ecrin_bebek:
hergün böle yoğunmu yapıyosun kuzum sporu dinlendiriyomusun vücudunu :sm_confused: opuyorumnanaktan
yesacımm nerdesin çarpasın gelmedimi kaydirigubbakcemile3 ya kızlar sefkilimin kaldıığı misafirhanede int. kesmişler ya..askerde ya şu anda bundan önceki giden birlikte kaldığı kişiler ya canım sıkıldı oda çok kızgındı kablolarını çekmişler int. biz aldık buraya falan demişler( yesacım çarp şunlara bi ya akannehir
iyi geceler arkadaşlar bugün tartıldım ama maalesef 58 im hala 2 günlük pirinç lapası işe yaramadı bende neden acaba ya boşu bşuna yedim senağlama
Pirinç lapası hakkında bi bilgim yok canım ama geçmiş olsun. En azından kilo almadım diye düşün bence. Belki yarın farkı görürsün metabolizma şaştığından :sm_confused:iyi geceler arkadaşlar bugün tartıldım ama maalesef 58 im hala 2 günlük pirinç lapası işe yaramadı bende neden acaba ya boşu bşuna yedim senağlama
dogrudur tatliskomm bende beyaz leblebi yedigim gobisim siser bize gaz yapioo sekerparemm nohut nede olsa balim
1 haftacıktan nolcak ki zuzum yaw, biraz özleyin birbirinizi aklinialirimsmile Umarım bu yeni yer daha güzel bi yer olur fıstık yerimseniben O diğer kişileri de hiç umursama, yurt hayatı gibi, elbet anlaşamadığı birileri olcak
inş. daha iyi olur dediğin gibi canım benim Şeniz çok özledim gızz zaten laelaelaelaelae lülülülülülü yerimseniben
Pirinç lapası hakkında bi bilgim yok canım ama geçmiş olsun. En azından kilo almadım diye düşün bence. Belki yarın farkı görürsün metabolizma şaştığından :sm_confused:
:kedi: Bi daha yemicem ben de, azcık kaldı, onu da yarın yerim bi daha leblebi falan yemem ben de :sinifsinif: Seni şimdi daha iyi anlıyorum canım, 100 kilo gibi hissediyo insan kendini.
Uzun zamandır sadece 1 gün spor yapmadım zuzumAma işte tüm gün evde olduğumdan, beni yormuyo bu, yesanın dediği gibi ben hep dinlenikim :)) Bi de bünyem alıştı ya, hiç yorulmadan zevkle yapıyorum guclubacismile
bende artik almiomm bitanemmm cok kotu bu sislik olayii valla kendimi davul gibi hissediyorumm o zamanlarda bak sende oyle hissetmissinn hayatimm beyaz leblebi yerine yaban mersini bi avuc ye o siskinlik yapmioo ballim kaymagimm
Öyle bi şişlik değil canım, yoksa dk başı wc deyimKarnım iyice gerildi, sanki aşırı yemişim gibi, öyle bişi de yok. Zımbırtıdan şüpheleniyorum ama başka bi belirti de yok ki.. Düzensiz olduğundan o konuda da emin olamıyom. Bakalım belki yarın geçmiş olur
Yeşil çay da ödeme iyi geliyor sanırım fıstık.
evet cicegim kabakli yaptimmm bol dereotlu taze sogan maydonoz light beyaz peynirde koydum un bi kasik kadar koydum birde yumurta sonra firina verdimmm
canım kolay gelsin iş konusunda da hayırlısı olsun umarım canını fazla sıkmamıştır opuyorumnanaktan
anacıım wardı dün gittio yapmıştı işte gözlemeleri yerimseniben
Hoşgeldin tontişkom kaydirigubbakcemile3 Davul gibi şişim onun dışında iyiyim sempatiksalakcinni Sen nasılsın?iyi geceler fıstıklar opuyorumnanaktan
neler yapıyosunuz bakayımmaklinialirimsmile
düzenli spor yapman çok güzel bebeemm fakat menülerine protein de koy bolca kaslarının ihtiyacı olcaktır çünkü 2 tür egzersiz yapıyosun sanırım guclubacismile yumurta kuru bakliyat peyniri baya yiyon zaten kaydirigubbakcemile3
Dediğiniz gibi leblebi de spor da yapar şişkinlik. Evet bu çayın içinde de yeşil çay var.
Süper olur, patateslisini yapmıştım ben de geçen gün. O da baya güzel oldu.
Yok canım fazla sıkılmadım, sağol. Şeniz
yirim seni gız datlu yesacımm Şeniz çarp gelene geçene delikafaduldencarpayim canim benimmm sen iste alsanaalsanasmile savas baldar abazasina carpiyordum da kusura bakma dalmisim nerde kalmistik ne diyorduk aklinialirimsmile
Kız ben de mi bi anormallik var yaw, gayet kolay geçiyo zaman :kedi: Sanki birileri duygularıma gem vurmuş sempatiksalakcinni
iyi geceler fıstıklar opuyorumnanaktan
neler yapıyosunuz bakayımmaklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?