50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kısaca AZUL de yavrım o da olur :)))

:roflol: :roflol: annesi yemek yerken tren geliyo diyordur ikna için, belki ordan çaprışım yapmıştır sempatiksalakcinni :)) Keşke be nde sevseydim zuzum o yeşil elmayı :sinifsinif: Çok faydalı. ışin ilginci küçükken severdim.

Sevgülüm bugün dondurma yedi mi bilmiyom da, çarşı izni vardı bugün, patlayana kadar yemiş :lepi: Şey diyo, göbeğim son noktasına ulaştı, bi de öyle bi kararmış ki... pek bü yanık olmuş kaydirigubbakcemile3 Bakalım gelince uyumumuz nasıl olacak bayanssulusmile

Kolay gelsin zuzum.

Kızlar uno çok tahıllı ekmeğin içinde ruşeym de varmış
http://www.uno.com.tr/pdf/27.pdf

aa evet :)
ben çok tahıllı ekmeği sürekli almıyorum sevsem de, arada bir yiyorum.
burda fırında köy buğdayı ekmeği adı altında tam buğday ekmeği satılıyor daha ziyade ondan alıyorum hem çok lezzetli hem de beyaz ekmeğe göre daha sağlıklı diye.

Son düzenleme:

Ben değişik ekmek olarak bi tek unonun geleneksel esmer ekmek miydi neydi adı, onu biliyorum. Pek bi cahilim o konuda :kedi: Daha sağlıklı olduğu kesin kaydirigubbakcemile5

Ben değişik ekmek olarak bi tek unonun geleneksel esmer ekmek miydi neydi adı, onu biliyorum. Pek bi cahilim o konuda :kedi: Daha sağlıklı olduğu kesin kaydirigubbakcemile5

ben bu ekmekleri alır almaz deep freeze'e koyuyorum, tek tek çıkarıp yiyorum. bitirene kadar küflenmesin, bayatlamasın diye. gayet güzel oluyor öyle.
ben de o dediğini bilmiyorum dulcinea pp

Zuzum bedelli askerlik dedikoduları vardı ya, açıklama yapılmış, şu an öyle bi plan yok denilmiş, çok sevindim :))

seni hain domdom seni niye sevindin bakalım, bebek bile yapamıyoruz askerlik yüzünden mafoldumben

Azulcum koçluğun hayırlı olsun kuzum, ben de bahar temizliğine devam ettim, mufakla salon ancak bitti. Evde olunca ne de çok atıyor insanın gözüne herşey, canım çıktı ve hala daha çok iş var Neyse yarısı bitti de, spor yapmaya halim kalmadı

Azulcum sen kilo aldın sanırım? Motivasyonu düşürmek yok ama, özellikle spora devam

evet 1 kilo bir-iki yüz gram filan almışım
ama napiym ya annem hasta diye gelen giden oluyo onlarla da yemesen olmuyo (bahaneye gel:))

yok kuzum spora devam tabii ki. bu hafta gidicek o 1 kilo inşallah. moralimi bozmuyorum. zemuszemus

laşesiscim teşekkür ederim. bence spor yapmış sayılırsın zaten o kadar temizlikten sonra. ben de yarın yapıcam bugün halim yok pek. sonra da dışarı çıkarım biraz da dışarda yürürüm. evde de egzersizler, tamamdır :)

ben bu ekmekleri alır almaz deep freeze'e koyuyorum, tek tek çıkarıp yiyorum. bitirene kadar küflenmesin, bayatlamasın diye. gayet güzel oluyor öyle.
ben de o dediğini bilmiyorum dulcinea pp
Ben de öyle yapam kaydirigubbakcemile5 Halk ekmeğin sitesine de baktım da, onlarda da çok çeşit varmış. Ordan alıcam ben yerimseniben Ruşeymli ekmek diye de bi ekmek varmış, amma çeşit ekmek var, sayenizde öğreniyorum valla olumunekankayizsmile Pek bi eğleniyorum araştırma yaparken sempatiksalakcinni

seni hain domdom seni niye sevindin bakalım, bebek bile yapamıyoruz askerlik yüzünden mafoldumben

Ben genel olarak karşıyım canım tabi seni de çok iyi anlıyorum ama parası olana öyle bi ayrıcalık sağlanması tek kelimeyle eşitsizlik ve şu an askerlik yapanlar için büyük saygısızlık. Bunun devlet tarafından yapılmasını yanlış buluyorum, bundan faydalanmayı yadırgamam tabi... a.s. Biliyorum sen de beni anlıyosun yerimseniben

Senin çok çalışman lazım bu hafta, bize örnek olcaksın:)

56 kilosun sanırım, aynı sayılırsın yani fıstık :))) Bence abartmadan yedikçe hiç bi sorun yok canım ama yeme saatine dikkat etmelisin. Sonuçta diyoz ya ömür boyu uygulayabiliceğimiz bi beslenme şekli şey ediyoruz diye sempatiksalakcinni O yüzden o dünyalar harikası nimetlerden yicez tabi cokacimcoook Bence çok da almamışsın, kısa sürede toparlarsın.

1 haftada olmasa da 2. haftada gitceğinden eminim guclubacismile Hem sporun tek güzelliği kilo kaybı da değil aklinialirimsmile

daha neler var ya, yıllar önce ankara'ya gezmeye gittiğimizde real'den ekolojik ekmek diye bi çeşit almıştık üstüne ekmek tanımam valla. hala üreliyorlar mı bilmiyorum. abim iş için gittiği yerlerden değişik ekmekler getirir bi de. geçen kastamonu'dan cevizli ekmek getirdi. çok lezzetliydi ama safi kalori tabi bu. beyaz undan yapılmıştı. büyük süpermarketlerde kaybediyorum kendimi ekmek reyonlarına bakarken. ailecek böyle bi hassasiyetimiz var bizim :) ekmek gördük mü alıcaz her çeşitten. peynirde de var gerçi bu hassasiyet bizde :))

İşin o boyutu da var ama o mantıkla bakarsak özel üniversiteler de eşitsizlik yaratıyor, neyse bu konuyu fazla konuşmayalım siyaset yapıyor diyoruz banlanırız sonra:) olumunekankayizsmile

detox'la 54 küsürlere kadar düşmüştüm onu saymıyorum hemen geri aldım zaten de, sabit 55-55,5 idi kilom. bu misafirler bana ortalama 1.5 kiloya malolmuş. :)
1 haftada gitmez ama 2 haftada garanti bence azcık sıkarsam dişimi. hem ayın 8. inde nazlı yarim gelecek böyle göbekli görmesin beni pp

Ben kendim yapıyorum her çeşidini makina da, size de tavsiye ederim çok kolay, ve lezzetli oluyor cokacimcoook

İşin o boyutu da var ama o mantıkla bakarsak özel üniversiteler de eşitsizlik yaratıyor, neyse bu konuyu fazla konuşmayalım siyaset yapıyor diyoruz banlanırız sonra:) olumunekankayizsmile
Askerlik apayrı canım ne yazık ki... Sustum sempatiksalakcinni Sen eski kilona dönüş yaptın sanırım... Ödevin bitti mi eyvahedigeldismile

Yarın real a gitmeyi düşünüyom, dediğin ekmeğe bakcam cokacimcoook Biz ailecek hep beyaz ekmek ya da lavaş, pide.. yanı hep en sağlıksız olanı, çok cahil kalmışız ekmek konusunda :sinifsinif: Amaaa peynir konusunda gurmeyiz biz de cokacimcoook

Ben de tam detoksu sayma derken içimden sen demişsin kaydirigubbakcemile3 Bu sıralar şişlik de olabilir azulcum, tıka basa yemediysen aklinialirimsmile Ooooo motivasyonun varsa, kesin halledersin sen bu işi kaydirigubbakcemile5 Gözün aydın opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…