o nedendendir sanırım... kuzum diğerleri kepekten daha lezzetli zatenn ayyyy acıktım ben sabah olsada kahvaltı yapsak delikafadulden sırnaşık şey cokacimcoook
zamana damak tadına en uygununu bulursun nasıl olsa guzum hihoyyyt
walla öle oldu ruşeymin o kadar faydalı bişi oldunu yedikten sonra öğrenmiştik :1hug: ama bu şekilde tüketildiğini bilmiyodum ben toz un şeklinde diye düşünmüştüm
tamam özelden mesac atarım sana :)
tamamdır, bundan gayrı ya tam tahıllı, ya çavdar ya da tam buğday yiyoruz demek ki. ben de seviniyorum kepek yiyorum diye :)
Valla pek hepsinin tadını seviyom, yeter ki hamurdan olsun sempatiksalakcinni
Amanıııın zuzunun içindeki oburu uyandırdım eyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile3 Anam tatlı yaptı yaw, yeni bi yarış başlıyo içimde yani, şimdi de gelmiş çikolatalı gofret yiyoAma pes etmek yok süprizzzzz
Annaştık canımi burayı da genelde okuyom, kaçmaz gözümden kolay kolay, adımı renkli yazarsan bayanssulusmile :))
Yok kız, daha bi sürü çeşit var, ruşeymli, keten tohumlu falan... :))) Hepsinin de tadına bakmak istiyom cokacimcoook
kıs sen geçen gün bitirmemişmiydin çik. gofretleri delikafadulden Şeniz
bende çok sewerim hamur yutmayı sempatiksalakcinni walla uayndırdın canım sen diyince bende halk ekmeğin sitesine baktım ve bana bi haller oldu kafamçokkarıştı :1ninca:
dayan canım yarın sabah yersin nasıl olsa tatlıdan opuyorumnanaktan
Aynı boydayız yani, yesa gibi ben de boyumu tam bilmiyom, hep max şekilde ölçmeye çalışıyorum, o yüzden farklı farklı çıkıyo ölçümler sanırım :kedi: Hem aynı boy hem de aynı kilo kaydirigubbakcemile3 Menülerini sporlarını düzenli bi şekilde paylaşırsın artıkın kaydirigubbakcemile5
.
inş canım benimm... İlk defa bu kadar kararlı bi şekilde diyet yapıyorum... Tek taviz verdiğim konu çikolatalmaz: Neyse onu da zamanla minumuma düşürücem inşkaydirigubbakcemile3 Beyaz ekmek hiç yemedim bir aydır,çavdar ekmeği yiyorum,günde 2 dilimden fazla yemiyorum.. Akşam 6 dan sonra yemek yemiyorum,yeşil çay içiyorum ve meyve okadar.. Öğle yemeklerinde genelde çorba içiyorum.. Pirinç pilavı falan hiiç yemiyorum,, İte kaka 3 kg verebildim ama durmak yok,hedefim 50 inş:teytey:
Ay nerde canım yaw, aylardır aynı havayı soluyorum dünya tatlısıyla, gofretleri anam depolamıştı bi de benim bitter tobleron zulam var, sağlam indirimde almıştım aklinialirimsmile :))
:)) Öyle yapmayı düşünüyom zuzum, sütlü tatlı, içinde irmik var bi sıra da pisküvü koymuş cokacimcoook Kahvaltıdan sonra ara öğün olarak yerim sonra yürüyüşe çıkarım guclubacismile Yalnız şaka bi yana, ne zaman kilo vermeye başlasam karşıma böyle yiyecekler çıkıyo ohaoldumsmile
Bugün kahvaltıyı kocamaan salatayla yaptım, sebzeler baya tatlanmış, yarın da öyle yapalım kaydirigubbakcemile5 Azcuk zeytinyağı da koymak lazım tabi. Sustuuuum kaydirigubbakcemile3
Ebrunun pilatesini mi yaptın zuzun, sevgülünle görüşebildin mi bugün, nassın, eysin?
şu halk ekmeğin sitesine bi de ben bakiym, zaten çorba içmeye gidiyorum dedim içesim kaçmıştı o ara içmedim. açım
bari ekmeklere bakiym de doyayım
Kızlar araştırmamı tamamladım ve kazanan ekmeği açıklıyorum:
Halk ekmeğinin, ORGANıK TAM BUĞDAY EKMEĞı cokacimcoook
organik guzumu olcan gari :roflol: :roflol:Kızlar araştırmamı tamamladım ve kazanan ekmeği açıklıyorum:
Halk ekmeğinin, ORGANİK TAM BUĞDAY EKMEĞİ cokacimcoook
şu halk ekmeğin sitesine bi de ben bakiym, zaten çorba içmeye gidiyorum dedim içesim kaçmıştı o ara içmedim. açım
bari ekmeklere bakiym de doyayım
anlatma kısss bi tarafım şişcekkk sırnaşık şey sempatiksalakcinni
kıyamam guzuma sende az az tadına bakrsın canım nolcak sositososito
ewet bebeem bende zeytin yağı gezidirim üzerine mutlaka :lepi: bazı vitaminler suyla parçalanamıyo bu yüzden yağ şart tabi ölçülü olcas Şeniz
ebruylan yaptık canım bayanssulusmile
sefkilim aradı bugün görüştük ama 2-3 hafta net olmıcak sanırım :gitme: kötükedihüso iyiyim ama napiim canımı sıkıp durmak istemiyom en azından sesini duydum :asigim: :1hug:
Çikoyu bitter ve erken saatte yersin sen de... diğer canın çeken abur cubur sınıfına girmeyen gıdaları da makul bi şekilde tüketirsen, daha istikrarlı bi süreç olur bence kaydirigubbakcemile5
Zaten bi çok olayı sen kendin harika uyguluyorsun buyrunnnnnnnnn Ama öyle aç kalacağın zorlu bi beslenme programı hazırlamamalısın. Mümkün oldukça sağlıklı şeylerden ölçülü miktarda tüketmelisin. Kuru meyve ve fındık ceviz gibi yiyecekler mesela... Kalp sağlığı ve iyi bi cilt için yardımcı gıdalar bunlar bayanssulusmile
Buarada spordan bahsetmemişsin guclubacismile
Kansızlık yüzünden herhal :sm_confused: Ben hep beyaz yiyodum ya, herkes laf ediyo diye anama dedim işte tahıllı kepek falan al o tarz bişiler sempatiksalakcinni E o da benim gibi cahil olunca gitmiş kepek almış. Ben de seviniyom saf saf kızlara dedim bakııııııııııın ben kepek ekmeği yiyom.. ay sonra ona da kızdılar ohaoldumsmile :roflol: :roflol: Bi türlü doğru ekmeği yemesini beceremedim sempatiksalakcinni
Zuzum nostaljik oldu bu ruşeymli ekmek o zaman kaydirigubbakcemile3 Sen başka ekmek ye.. (Katrece ilk ruşeym yazdığında tatlı çeşidi sandıydım ben :ecrin_bebek: :)))
organik guzumu olcan gari :roflol: :roflol:
azulcum gitme canım bu mesaju yazarken bilem yutkunuyom delikafadulden delikafadulden daha beter acıkırsın walla kaydirigubbakcemile
Sitede ayrıntılı yazıyo canım, bunu seçmemin sebebi diğerlerinde hep normal un da kullanılıyo.. bi de bundan katkı maddesi yokmuş :lepi: Bi de kalorisi en düşüklerden aklinialirimsmileiçeriklerinde neler varmış bunların böyle?
evet canım en katkısızı en sağlıklısı organik tam buğday bence de.
su içtim yatıcam birazdan kuzu . light süt ve yoğurt yok evde durduk yere yağ almayayım vücuduma şimdi :))
Heeee bayanssulusmile sempatiksalakcinniorganik guzumu olcan gari :roflol: :roflol:
azulcum gitme canım bu mesaju yazarken bilem yutkunuyom delikafadulden delikafadulden daha beter acıkırsın walla kaydirigubbakcemile
Taaam taaam sustum :roflol: Şeniz
Aaaaa ben hiç böyle düşünmemiştim, aklını seveyim senin kaydirigubbakcemile3
Nefes aaal, veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrr sempatiksalakcinni
Her gün arama fırsatı bulur umarım zuzum, bulsun ayrıca bi zahmet, askerler için özel tel kartı bilem var, onu kullansın. Biz de 1 ay boyunca netten görüşememiştik bi sefer, o yüzden çok da abartı bi durum değil diye düşün canım, eskiden bilgisayar mı vardı sempatiksalakcinni :)) Sevindim zuzum, güzel geçsin zaman turkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?