50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Valla pek hepsinin tadını seviyom, yeter ki hamurdan olsun sempatiksalakcinni
Amanıııın zuzunun içindeki oburu uyandırdım eyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile3 Anam tatlı yaptı yaw, yeni bi yarış başlıyo içimde yani, şimdi de gelmiş çikolatalı gofret yiyo Ama pes etmek yok süprizzzzz

tamam özelden mesac atarım sana :)

tamamdır, bundan gayrı ya tam tahıllı, ya çavdar ya da tam buğday yiyoruz demek ki. ben de seviniyorum kepek yiyorum diye :)

Annaştık canımi burayı da genelde okuyom, kaçmaz gözümden kolay kolay, adımı renkli yazarsan bayanssulusmile :))

Yok kız, daha bi sürü çeşit var, ruşeymli, keten tohumlu falan... :))) Hepsinin de tadına bakmak istiyom cokacimcoook

kıs sen geçen gün bitirmemişmiydin çik. gofretleri delikafadulden Şeniz
bende çok sewerim hamur yutmayı sempatiksalakcinni walla uayndırdın canım sen diyince bende halk ekmeğin sitesine baktım ve bana bi haller oldu kafamçokkarıştı :1ninca:
dayan canım yarın sabah yersin nasıl olsa tatlıdan opuyorumnanaktan

tamam, yazarım kuzum.
ya aslında evet ben de hepsinin sadece tadına bakmak da istemiyorum doya doya yimek istiyom.

Ay nerde canım yaw, aylardır aynı havayı soluyorum dünya tatlısıyla, gofretleri anam depolamıştı bi de benim bitter tobleron zulam var, sağlam indirimde almıştım aklinialirimsmile :))

:)) Öyle yapmayı düşünüyom zuzum, sütlü tatlı, içinde irmik var bi sıra da pisküvü koymuş cokacimcoook Kahvaltıdan sonra ara öğün olarak yerim sonra yürüyüşe çıkarım guclubacismile Yalnız şaka bi yana, ne zaman kilo vermeye başlasam karşıma böyle yiyecekler çıkıyo ohaoldumsmile

Bugün kahvaltıyı kocamaan salatayla yaptım, sebzeler baya tatlanmış, yarın da öyle yapalım kaydirigubbakcemile5 Azcuk zeytinyağı da koymak lazım tabi. Sustuuuum kaydirigubbakcemile3

Ebrunun pilatesini mi yaptın zuzun, sevgülünle görüşebildin mi bugün, nassın, eysin?

inş canım benimm... İlk defa bu kadar kararlı bi şekilde diyet yapıyorum... Tek taviz verdiğim konu çikolatalmaz: Neyse onu da zamanla minumuma düşürücem inşkaydirigubbakcemile3 Beyaz ekmek hiç yemedim bir aydır,çavdar ekmeği yiyorum,günde 2 dilimden fazla yemiyorum.. Akşam 6 dan sonra yemek yemiyorum,yeşil çay içiyorum ve meyve okadar.. Öğle yemeklerinde genelde çorba içiyorum.. Pirinç pilavı falan hiiç yemiyorum,, İte kaka 3 kg verebildim ama durmak yok,hedefim 50 inş:teytey:

Kızlar araştırmamı tamamladım ve kazanan ekmeği açıklıyorum:

Halk ekmeğinin, ORGANİK TAM BUĞDAY EKMEĞİ cokacimcoook

şu halk ekmeğin sitesine bi de ben bakiym, zaten çorba içmeye gidiyorum dedim içesim kaçmıştı o ara içmedim. açım
bari ekmeklere bakiym de doyayım

Çikoyu bitter ve erken saatte yersin sen de... diğer canın çeken abur cubur sınıfına girmeyen gıdaları da makul bi şekilde tüketirsen, daha istikrarlı bi süreç olur bence kaydirigubbakcemile5

Zaten bi çok olayı sen kendin harika uyguluyorsun buyrunnnnnnnnn Ama öyle aç kalacağın zorlu bi beslenme programı hazırlamamalısın. Mümkün oldukça sağlıklı şeylerden ölçülü miktarda tüketmelisin. Kuru meyve ve fındık ceviz gibi yiyecekler mesela... Kalp sağlığı ve iyi bi cilt için yardımcı gıdalar bunlar bayanssulusmile

Buarada spordan bahsetmemişsin guclubacismile

anlatma kısss bi tarafım şişcekkk sırnaşık şey sempatiksalakcinni
kıyamam guzuma sende az az tadına bakrsın canım nolcak sositososito
ewet bebeem bende zeytin yağı gezidirim üzerine mutlaka :lepi: bazı vitaminler suyla parçalanamıyo bu yüzden yağ şart tabi ölçülü olcas Şeniz
ebruylan yaptık canım bayanssulusmile
sefkilim aradı bugün görüştük ama 2-3 hafta net olmıcak sanırım :gitme: kötükedihüso iyiyim ama napiim canımı sıkıp durmak istemiyom en azından sesini duydum :asigim: :1hug:

Halk ekmeğinin, ORGANıK TAM BUĞDAY EKMEĞı cokacimcoook

içeriklerinde neler varmış bunların böyle?
evet canım en katkısızı en sağlıklısı organik tam buğday bence de.

su içtim yatıcam birazdan kuzu . light süt ve yoğurt yok evde durduk yere yağ almayayım vücuduma şimdi :))

Halk ekmeğinin, ORGANİK TAM BUĞDAY EKMEĞİ cokacimcoook
organik guzumu olcan gari :roflol: :roflol:

şu halk ekmeğin sitesine bi de ben bakiym, zaten çorba içmeye gidiyorum dedim içesim kaçmıştı o ara içmedim. açım
bari ekmeklere bakiym de doyayım

azulcum gitme canım bu mesaju yazarken bilem yutkunuyom delikafadulden delikafadulden daha beter acıkırsın walla kaydirigubbakcemile

Taaam taaam sustum :roflol: Şeniz
Aaaaa ben hiç böyle düşünmemiştim, aklını seveyim senin kaydirigubbakcemile3
Nefes aaal, veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrr sempatiksalakcinni

Her gün arama fırsatı bulur umarım zuzum, bulsun ayrıca bi zahmet, askerler için özel tel kartı bilem var, onu kullansın. Biz de 1 ay boyunca netten görüşememiştik bi sefer, o yüzden çok da abartı bi durum değil diye düşün canım, eskiden bilgisayar mı vardı sempatiksalakcinni :)) Sevindim zuzum, güzel geçsin zaman turkbayragi

Abur cubur yemiyorum zaten,çikolata da bitter yiyorum genelde.. Valla ben evde açıyorum mezdekeyi bol bol kıvırıyorum:dance: Akşamları fırsat buldukça yürüyorum bi saat tempolu bi şekilde.. Evde jimlastik yapıyorum ama henüz bi düzene otutturamadım... Aç kalmıyorum tatlım,eskiden iyi yiyiciydim ama artık midem mi küçüldü ne az bişeyle doyuyorum hemen.. Kayısı incir üzüm kuruları yiyorum düzenli olarak,metobolizmam iyi çalışsın diye... Ama çok su içemiyorum,günde bi 1 lt bile içmiyorum,içmem lazım biliyorum:sinifsinif:

bende il ez bu sene duydum canım tvden:))
bu arada uzulae benim de bildiğim adarıyla en iyi evme tam bugday emeği ızlarr en sağlılısı o diye biliyorum ben

bu arada l den öncei harfim yazmıyo da nednese opyalayara d aolmadı bu defaa idare ediverin gari:))

azulcum gitme canım bu mesaju yazarken bilem yutkunuyom delikafadulden delikafadulden daha beter acıkırsın walla kaydirigubbakcemile

çok geç tatlım, siteye baktım ve salyalarımı bir çay tabağına akıtıyorum şu an :roflol:
yatayım yavaş yavaş ben, yarın görüşürük canlar..

Sitede ayrıntılı yazıyo canım, bunu seçmemin sebebi diğerlerinde hep normal un da kullanılıyo.. bi de bundan katkı maddesi yokmuş :lepi: Bi de kalorisi en düşüklerden aklinialirimsmile

Ben sütü normal içiyom :içelim: :)) Hemen yat o zaman azuloscurocasinegrocum -tatlicadiarzu- :))) Tatlı rüyalar

Heeee bayanssulusmile sempatiksalakcinni
Kız kıyamam sana, miden gurulduyo mu peki kaydirigubbakcemile3 Şeniz

ewweeet çok güzelllllll al neffess werrrrrrrrrrr :roflol: uyus oluyom konuşmalarına eprunun ama napalım işte
bulur her hal zaten arıyodu ama kısa kesiyoduk idae etces artıkın yurt dışı oldundan :gitme:

katrece yawrum hoş geldin bu arada opuyorumnanaktan

kızlar helloooo...zemuszemus

okudum geçmişi şimdi gözucuyla. teşekkürlerinize layık olmaya çalıştım efenim sağolunbuyrunnnnnnnnn
gerçi bu hafta işlerin yoğunluğu nedeniyle her menuye yorum yapamadım ama ben de bu çeşit bi koç oldum napalımfisfisfis

azulcum hayırlı olsun koçluğun canım...

Lachecim resimlerine baktım da fıstık gibisin fıstıkkkkopuyorumnanaktan

yesa nerdesin kıs sen, neler yiyorsun yine bakiim ?:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…