50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:) inşallah hala üretiliyordur.
valla hiç motivasyonum yoktu ama koç ilan edilince birden titredim ve kendime geldim :))

Askerlik apayrı canım ne yazık ki... Sustum sempatiksalakcinni Sen eski kilona dönüş yaptın sanırım... Ödevin bitti mi eyvahedigeldismile

Ödev bitti lakin, tez var en zoru, dokunmaya korkuyorum o derece

nasıl yapıyorsun? unu nasıl temin ediyorsun? var mı ki piyasada her çeşit un?

Canım her çeşit un var, tabi sen de değişik karışımlar yapabilirsin, ben cevizli ekmek, zeytinli ekmek, baharatlı ekmek, domatesli ekmek, tahıllı ekmek, tahinli ekmek vs hep yapıyorum, uydurma yaptıklarım da oluyor, yapması da çok basit, malzemeleri makinaya atıyorsun, o yoğurup, mayalayıp pişiriyor, mis gibi kokuyor pişerken de cokacimcoook

:) inşallah hala üretiliyordur.
valla hiç motivasyonum yoktu ama koç ilan edilince birden titredim ve kendime geldim :))

Koçluğun topiğimize hayırlı ve de uğurlu olsun aklinialirimsmile Koç olanlar genelde kilo veriyor ama spatzcığımda nedense ters etki yaptı, belki zaten zayıf olduğundandır ama yerimseniben

Spatzcım ex koçum, teşekkürler opuyorumnanaktan

Ödev bitti lakin, tez var en zoru, dokunmaya korkuyorum o derece
Oh be yaw, benim için sıkılıyodu ödev dedikçe sempatiksalakcinni Geçmiş olsun opuyorumnanaktan
Araştırma kısmını bitirdin sanırım, böyle ertelemek olayı daha da büyük bi problem haline getiriyor sanki canım, o yüzden kendinde enerji bulunca ucundan başla bence kaydirigubbakcemile5

bi ara ben de almaya kalktım o makineden ama sonra yapar yapar yerim daha da kilo alırım diye vazgeçtim. hiç aklıma gelmedi kepek ekmeği, tahıllı ekmekler de yapabileceğim :)
ilk fırsatta denemek lazım.

teşekkürler, inşallah canım. en azından şu fazlalıklardan kurtulsam yeter bu haftalık. spatz bu hafta ortalıklarda görünmesem de ben de teşekkür ederim tacını devralırken.
olumunekankayizsmile

yoruldum yaw :ecrin_bebek:

Şeniz Şeniz Şeniz

Bu zuzu geliyo geliyo niye yazmıyo diyodum ben de... Yat uyu o zaman kaydirigubbakcemile3 Zuzucum ekmek dünyasıyla tanıştım bugün sempatiksalakcinni ruşeymli ekmek, keten tohumlu ekmek, organik ekmek.... ama çok çeşit varmış yahuuu :icecream:

Kızlar kepek ekmeği kansızlık yapıyo diyodunuz, bi yazı okudum en sağlıklı ekmek olarak halk ekmeğin kepek ekmeğiniz seçmişler :ecrin_bebek: :sm_confused:

Doğru diyorsun hatta aklıma gelmişken bakıyım biraz, taslağı hazırlasam gerisi kolay zaten kaynakların bir kısmını aldım, bir tanesi eksik o canımı sıkıyor bakalım
Gelirim sonra öpüyorum çok herkesi Şeniz

bi ara ben de almaya kalktım o makineden ama sonra yapar yapar yerim daha da kilo alırım diye vazgeçtim. hiç aklıma gelmedi kepek ekmeği, tahıllı ekmekler de yapabileceğim :)
ilk fırsatta denemek lazım.

Diyet ekmek de yapabilirsin canım, ayrısa sürekli evde yapılmıyor zaten arada güzel oluyor.

Spatzİm bebekim çok sağol herşey için Şeniz

Ben kaçtım kızlar görüşürüz yine opuyorumnanaktan

evet canım ya ben bayılıyorum öle çeşitli ekmeklere zemuszemus :kedi: ruşeymli ekmeğide ilk ist. te yemiştim sefkilim almıştı bana öle değişik şeyleri sewdiğim için o zamanlar bu ruşeym ne olaki demiştim sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

canım bende tv de bi diyetisyenden duymuştum bayanlar kepeği tercih etmesin çawdar tam buğday falan tercih etsinler demişti ama nedenini hatırlayamıyom eyvahedigeldismile :sinifsinif:

Azulcum hangi ne gibi sporlar yapıyorsun??

en az 50 dk yürüyüş, callanetics+ tibet yapıyorum yavrım. ama bu aralar sekteye uğradı tabi biraz, bi yapıyorum bi yapmıyorum şeklinde.. :)

grüşürüz kuuzucanım, hoş kalasın :)

hadi ya o da mı zararlıymış
ne yesek bi sıkıntısı var anasını satiym ya. benneyaptımki

Kansızlık yüzünden herhal :sm_confused: Ben hep beyaz yiyodum ya, herkes laf ediyo diye anama dedim işte tahıllı kepek falan al o tarz bişiler sempatiksalakcinni E o da benim gibi cahil olunca gitmiş kepek almış. Ben de seviniyom saf saf kızlara dedim bakııııııııııın ben kepek ekmeği yiyom.. ay sonra ona da kızdılar ohaoldumsmile :roflol: :roflol: Bi türlü doğru ekmeği yemesini beceremedim sempatiksalakcinni

Zuzum nostaljik oldu bu ruşeymli ekmek o zaman kaydirigubbakcemile3 Sen başka ekmek ye.. (Katrece ilk ruşeym yazdığında tatlı çeşidi sandıydım ben :ecrin_bebek: :)))

en az 50 dk yürüyüş, callanetics+ tibet yapıyorum yavrım. ama bu aralar sekteye uğradı tabi biraz, bi yapıyorum bi yapmıyorum şeklinde.. :)
Vaaaaaaaaaaaaaay buyrunnnnnnnnn Tebrikler. Tibeti düzenli yapınca haber et de çekirdek listeye yazam seni yerimseniben
hadi ya o da mı zararlıymış
ne yesek bi sıkıntısı var anasını satiym ya. benneyaptımki
:roflol: :roflol:

Kızlar yeni bilgi:
"Özer, beyaz ekmek yerine tam tahıllı buğday ekmeği tüketilmesi gerektiğini ifade ederek, kepekli ekmeğin rafine edilmiş beyaz una kepek eklenmesiyle elde edildiğini, tam buğday ekmeğinin ise doğal yapısında kepek bulunduğuna dikkati çekti." ALINTI

o nedendendir sanırım... kuzum diğerleri kepekten daha lezzetli zatenn ayyyy acıktım ben sabah olsada kahvaltı yapsak delikafadulden sırnaşık şey cokacimcoook
zamana damak tadına en uygununu bulursun nasıl olsa guzum hihoyyyt

walla öle oldu ruşeymin o kadar faydalı bişi oldunu yedikten sonra öğrenmiştik :1hug: ama bu şekilde tüketildiğini bilmiyodum ben toz un şeklinde diye düşünmüştüm

evet canım öle oluyo malesef saf kepek kullanılmıyo boshayallersmile

Vaaaaaaaaaaaaaay buyrunnnnnnnnn Tebrikler. Tibeti düzenli yapınca haber et de çekirdek listeye yazam seni yerimseniben

:roflol: :roflol:

tamam özelden mesac atarım sana :)

tamamdır, bundan gayrı ya tam tahıllı, ya çavdar ya da tam buğday yiyoruz demek ki. ben de seviniyorum kepek yiyorum diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…