- 30 Ocak 2009
- 1.172
- 439
- 323
- 45
çok geç tatlım, siteye baktım ve salyalarımı bir çay tabağına akıtıyorum şu an :roflol:
yatayım yavaş yavaş ben, yarın görüşürük canlar..
Sitede ayrıntılı yazıyo canım, bunu seçmemin sebebi diğerlerinde hep normal un da kullanılıyo.. bi de bundan katkı maddesi yokmuş :lepi: Bi de kalorisi en düşüklerden aklinialirimsmile
Ben sütü normal içiyom :içelim: :)) Hemen yat o zaman azuloscurocasinegrocum -tatlicadiarzu- :))) Tatlı rüyalar
aslında light sütü hiç içemiyorum ben normalini de gündüz içmeye çaloşıyorum daha çok.
sana da tatlı rüyalar minnoşum. öpüyorum gocuman..
Heeee bayanssulusmile sempatiksalakcinni
Kız kıyamam sana, miden gurulduyo mu peki kaydirigubbakcemile3 Şeniz
çok geç tatlım, siteye baktım ve salyalarımı bir çay tabağına akıtıyorum şu an :roflol:
yatayım yavaş yavaş ben, yarın görüşürük canlar..
Sitede ayrıntılı yazıyo canım, bunu seçmemin sebebi diğerlerinde hep normal un da kullanılıyo.. bi de bundan katkı maddesi yokmuş :lepi: Bi de kalorisi en düşüklerden aklinialirimsmile
Ben sütü normal içiyom :içelim: :)) Hemen yat o zaman azuloscurocasinegrocum -tatlicadiarzu- :))) Tatlı rüyalar
Heeee bayanssulusmile sempatiksalakcinni
Kız kıyamam sana, miden gurulduyo mu peki kaydirigubbakcemile3 Şeniz
alkisalkisalkis Harikasın kaydirigubbakcemile5 Aynen ben de senin gibiydim, mide küçülüyo sağolsun :))) Arada zorla da olsa genişletiyom ben bazen ama bu sefer akıllandım :ecrin_bebek:Abur cubur yemiyorum zaten,çikolata da bitter yiyorum genelde.. Valla ben evde açıyorum mezdekeyi bol bol kıvırıyorum:dance: Akşamları fırsat buldukça yürüyorum bi saat tempolu bi şekilde.. Evde jimlastik yapıyorum ama henüz bi düzene otutturamadım... Aç kalmıyorum tatlım,eskiden iyi yiyiciydim ama artık midem mi küçüldü ne az bişeyle doyuyorum hemen.. Kayısı incir üzüm kuruları yiyorum düzenli olarak,metobolizmam iyi çalışsın diye... Ama çok su içemiyorum,günde bi 1 lt bile içmiyorum,içmem lazım biliyorum:sinifsinif:
bende il ez bu sene duydum canım tvden:))
bu arada uzulae benim de bildiğim adarıyla en iyi evme tam bugday emeği ızlarr en sağlılısı o diye biliyorum ben
bu arada l den öncei harfim yazmıyo da nednese opyalayara d aolmadı bu defaa idare ediverin gari:))
ewweeet çok güzelllllll al neffess werrrrrrrrrrr :roflol: uyus oluyom konuşmalarına eprunun ama napalım işte
bulur her hal zaten arıyodu ama kısa kesiyoduk idae etces artıkın yurt dışı oldundan :gitme:
yok henüz o kadar olmadı ama az daha durursam başliycak, hem cezalıyım ben 2 tane kurabiye yedim bugün. yok bana süt müt!kurabiyeler gerçi zeytinyağlıydı ama olsun şekerli neticede. :jeyyar:
hadi öptüm hepiciğinizi de, dadlu uykular.
kuzular bende gideyim artık ..
öpüyorum hepinizi ii geceler opuyorumnanaktan
Ben de nivea daki kızı pek sevemedim bi türlü :sm_confused:
Oy oy, gurbet ellerdeymiş sefgülüsü zuzumun Belki ordan internet cafeye falan gider canım yerimseniben
Gız obur cadılar, iradeniz zayıfsa ben napam şakkıdı :1closedeyes: :))
Spatzcım sondan 1. ex koçum hoşgeldin, zaten zayıf olduğundan böyle veriyorsun sen, spora devam guclubacismile
canım bende sefmemiştim zaten sırnaşık şey guzu köy de kalıyo ve malesef sadece özel araçla gidilebiliyo merkeze yazık bize ühüüüüü senağlama lülülülülülü
ekmeğe dayanamam yaw napem -tatlicadiarzu- :sm_confused:
Ben de nivea daki kızı pek sevemedim bi türlü :sm_confused:
Oy oy, gurbet ellerdeymiş sefgülüsü zuzumun Belki ordan internet cafeye falan gider canım yerimseniben
Gız obur cadılar, iradeniz zayıfsa ben napam şakkıdı :1closedeyes: :))
Spatzcım sondan 1. ex koçum hoşgeldin, zaten zayıf olduğundan böyle veriyorsun sen, spora devam guclubacismile
anaaaaaaaaaaaaaaaa bu kadar olur ben de sevmemiistim o kizi yaaaaaa hatta carpaasim da gelmisti vakti zamaninda ama yapmadim oyle seyler benim gibi hanim hanimcik kiza yakismaz dedim hhee:))
@gecenki kocum spatzicigimmmm canim yaaaaa o nasi soz valla aksam 6- 6bucuk gibi aksam yemegi yedim sonra da sut ictim sadece ama aksam yemegim pizzaydi bugun hehhe:))
@tugbafatihcim CANIM yaa benimde ayni cikolata var yaa su cikolata olmazsa gerisi tam katir cok super :)
iyi bari kimse kalmamis hehe:))
teşekkürler opuyorumnanaktanTebrikler canım:)
1,2 cnm ama geçen cuma tartılmamıştım yaklaşık 15 günde verdim sayılır.kuzu, kac kilo verdin??
tebrikler
kızlar gunaydinnnn...23 Nisanınız kutlu olsun çıtır çocuklarımmopuyorumnanaktan
canım öncelikle çok gemiş olsun dün yazamadım sana. dikkat et sakın yorma kendini..doktorun sözünü dinle gizlice spor yapmaya filan kalkışma.
2. olarak çoooook tebrik ediyorum seni. hedefimize ulaşmışsın süpersin!!!2 kat tebrik ediyorum hatta. çünkü ben 1oo gr bile verememişim:sinifsinif: hala 55.1'deydim bu sabah tartıldığımda. anlamıyorum yaa hafta içi 54.7leri gördüm tartılma günü yine 55.1:umursamaz: ama regl olucam 2 güne kadar, ona bağlıyorum ben bunu..
neyse peppercim seni bir kere daha tebrik ediyorum:roflol:valla kendim vermiş kadar sevindim!
kuzummmm aferin kıs sana! çok iradelisin sen,lmaz:bak karşılığını da gördünzemuszemus inşallah istediğin kiloya da ulaşırsın en kısa zamanda. ama haftada 1 kilo çok sağlıklı olmaz canım, kendine o kadar zor hedefler koyup psikolojini yıpratma.
haftayada seni tebrik ederiz spora devammm..zemuszemusKUZUCUM
SANADA TEBRİKLER CANIM
BU HAFTA BANA TEBRİK YOK
:tomato::tomato::tomato::tomato::tomato::tomato::tomato: VAR
kızlar helloooo...zemuszemus
.
Lachecim resimlerine baktım da fıstık gibisin fıstıkkkkopuyorumnanaktan
Kolay gelsin lachesiscimDediğin gibi taslağı hazırlarsan hem hafiflemiş olur işin, hem de daha huzurlu olursun
anaaaaaaaaaaaaaaaa bu kadar olur ben de sevmemiistim o kizi yaaaaaa hatta carpaasim da gelmisti vakti zamaninda ama yapmadim oyle seyler benim gibi hanim hanimcik kiza yakismaz dedim hhee:))
@gecenki kocum spatzicigimmmm canim yaaaaa o nasi soz valla aksam 6- 6bucuk gibi aksam yemegi yedim sonra da sut ictim sadece ama aksam yemegim pizzaydi bugun hehhe:))
@tugbafatihcim CANIM yaa benimde ayni cikolata var yaa su cikolata olmazsa gerisi tam katir cok super :)
iyi bari kimse kalmamis hehe:))
anammmm kalp kalbe karsidir canim yarin aksam ne yiyeceksin hamburger yiyelim mi hehhehe :))
teşekkürler opuyorumnanaktan
1,2 cnm ama geçen cuma tartılmamıştım yaklaşık 15 günde verdim sayılır.
tam 1 değil cnm 57,9 olsam bile sevinirim maksat 57li bi rakam görmek yerimseniben
haftayada seni tebrik ederiz spora devammm..zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?