50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok geç tatlım, siteye baktım ve salyalarımı bir çay tabağına akıtıyorum şu an :roflol:
yatayım yavaş yavaş ben, yarın görüşürük canlar..

yok henüz o kadar olmadı ama az daha durursam başliycak, hem cezalıyım ben 2 tane kurabiye yedim bugün. yok bana süt müt! kurabiyeler gerçi zeytinyağlıydı ama olsun şekerli neticede. :jeyyar:

hadi öptüm hepiciğinizi de, dadlu uykular.

çok geç tatlım, siteye baktım ve salyalarımı bir çay tabağına akıtıyorum şu an :roflol:
yatayım yavaş yavaş ben, yarın görüşürük canlar..

:roflol: yazık ettin bize dulcinea guzusu kaydirigubbakcemile
ii uykular canım tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

yok midem pek guruldamaz benim allahtan Şeniz

alkisalkisalkis Harikasın kaydirigubbakcemile5 Aynen ben de senin gibiydim, mide küçülüyo sağolsun :))) Arada zorla da olsa genişletiyom ben bazen ama bu sefer akıllandım :ecrin_bebek:
Sporun da çok güzel, evdeki hareketleri düzenlemek için netteki videolar çok yardımcı oluyor. yerimseniben

Aaaaaa işte bu kötü, yeşil çay içerek su takviyesi yapsan :uhm:

-tatlicadiarzu- Haaa taaam, annadım katrececim kaydirigubbakcemile3 Ne de güzel yazıyon öyle aklinialirimsmile
Ay buarada tebrikler canım yaw, hedefini aşağılara çekmişsin, çok da güzel kilo veriyon kaydirigubbakcemile3

ewweeet çok güzelllllll al neffess werrrrrrrrrrr :roflol: uyus oluyom konuşmalarına eprunun ama napalım işte
bulur her hal zaten arıyodu ama kısa kesiyoduk idae etces artıkın yurt dışı oldundan :gitme:

Ben de nivea daki kızı pek sevemedim bi türlü :sm_confused:
Oy oy, gurbet ellerdeymiş sefgülüsü zuzumun Belki ordan internet cafeye falan gider canım yerimseniben

Gız obur cadılar, iradeniz zayıfsa ben napam şakkıdı :1closedeyes: :))

Spatzcım sondan 1. ex koçum hoşgeldin, zaten zayıf olduğundan böyle veriyorsun sen, spora devam guclubacismile

Kız valla billa ev yapımı kurabiyeden hiç bişi olmaz, ben hiç düşünmeden höpletirdim 3-5 adet cokacimcoook

Tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

canım bende sefmemiştim zaten sırnaşık şey guzu köy de kalıyo ve malesef sadece özel araçla gidilebiliyo merkeze yazık bize ühüüüüü senağlama lülülülülülü
ekmeğe dayanamam yaw napem -tatlicadiarzu- :sm_confused:

:1hug: Annadım zuzum, 2 hafta senin gül yüzünü göremesin de daha da kıymet bilsin o zaman olumunekankayizsmile Hep iyi yönden bak canım aklinialirimsmile

Obursun işte, yok şuna dayanamam, buna dayanamam.. sevmediğin yiyecek yok valla laelaelaelaelae kaydirigubbakcemile3 Yat da gece gece yemek yeme, sonra olay bana patlıcak eyvahedigeldismile :))))

Öptüüüüüüüüüm opuyorumnanaktan

anaaaaaaaaaaaaaaaa bu kadar olur ben de sevmemiistim o kizi yaaaaaa hatta carpaasim da gelmisti vakti zamaninda ama yapmadim oyle seyler benim gibi hanim hanimcik kiza yakismaz dedim hhee:))

@gecenki kocum spatzicigimmmm canim yaaaaa o nasi soz valla aksam 6- 6bucuk gibi aksam yemegi yedim sonra da sut ictim sadece ama aksam yemegim pizzaydi bugun hehhe:))

@tugbafatihcim CANIM yaa benimde ayni cikolata var yaa su cikolata olmazsa gerisi tam katir cok super :)

iyi bari kimse kalmamis hehe:))

Son düzenleyen: Moderatör:

evet canım veremiyorum hiç yaa..bi ileri bi geri sıkıldım aslında. ama en azından spor yapıyorum. kilo vermesem de vücudumun şekillendiğini hissediyorum ve çoook mutu oluyorumhihoyyyt

yesacım saa birşey demeye hiiiç hakkım yok çünkü ben de pizza yedim akşam yemeğinde hehhekaydirigubbakcemile3:kedi:

anammmm kalp kalbe karsidir canim yarin aksam ne yiyeceksin hamburger yiyelim mi hehhehe :))

Tebrikler canım:)
teşekkürler opuyorumnanaktan

kuzu, kac kilo verdin??

tebrikler
1,2 cnm ama geçen cuma tartılmamıştım yaklaşık 15 günde verdim sayılır.

tam 1 değil cnm 57,9 olsam bile sevinirim maksat 57li bi rakam görmek yerimseniben

KUZUCUM

SANADA TEBRİKLER CANIM
BU HAFTA BANA TEBRİK YOK

:tomato::tomato::tomato::tomato::tomato::tomato::tomato: VAR
haftayada seni tebrik ederiz spora devammm..zemuszemus

DULCİM gitmişsin ben sıkı yönetimin faydasını gördüm aynen devam ediyoruz.. sevgilin geldiğinde çıtır olucan çıtırrrrr:içelim:

Noldu yahu, kimi çırpıyon yine kaydirigubbakcemile3

anammmm kalp kalbe karsidir canim yarin aksam ne yiyeceksin hamburger yiyelim mi hehhehe :))

canım akşamı bilmiyorum da yarın çok yiyeceğim kesin. bi kere sabah sevgilimle kahvaltıya gidicez. öğleden sonra da arkadaşlarımızla buluşucaz. hep bi yeme ortamı yani. pfff sora bi de utanmadan ağlanıyorum veremiyorum diyeeyvahedigeldismile

hee tamam o zaman canım kesin verirsin zaten o kadar...kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…