ankara ya gittiğimde koyucam canım opuyorum
canlarım herhangi bir liste yapıldımı yapcakmıyız
Canım mesaj kutun doluydu diye ben bildirim yapamamıştım unuttum sonra da:)
Diğerleri de o yüzden bildirim yapamamış olabilirler.
Ben 57.6'yım, aynı kilomdayım, bir değişiklik yok :sinifsinif:
hayret ediyorum ya msj kutumu bosaltıyorum kapatıyorum sonra dolu gorunuyo yıne nasıl ıs anlamadım.hayır ben gecen hafta da yapamaıstım ıslerımın yoğunluğunu solemıstım belkı oyuzden bana bıldırım yapmamıs olabilirler dıye dusunuyorum oyuzden liste yapalım mı yapmayalım mı benım ev de de ınternet yok canım nedersın?
gerçi aslında daha yenı bıseyler yapmak lazım pek tadı kalmadı gıbıme gelıyo daha eğlenceli bişeyler bulalım bence
Haftaya yapalım istersen, birisi takip edip sayfa sayfa hepsini birden kopyalasın ya da ne biliyim.
Ay evet bişeyler yapmak lazım sanki, kuralımız yok hiç, biraz kuralcı mı olsak aklinialirimsmile
hayatımcım pazartesiye bekliyim ozaman 3-4 kişi bildirim yapmıs dıyorum ya belkıde ben yoğunum artık dıye dusunup yapmamıslardır.ben gene kutuyu bosalttım ama yıne ıstersenız yapayım lısteyı.bı bişeyler dusunelim bı yenılık bı hareket olsun hepımız bı fıkır ortaya atalım canım. bırazdan iş yerınden cıkıcam pazartesi gorüşürüz ozman bana bildirim yapanları yazayım ben sıze belki lazım olur opuyorum dığer arkadaslarada hatırlat su değişiklik konusunu oldumu hayatım
OPUYORUM CANLARIM HEPINIZI GORUSRUZ HAYATIM TATLI COK YEME HAAAopuyorumnanaktan
bildirim yapanlar
TRUF :54.7
KARALAHANA:49.7(400 GRAM ALMIŞ)
KATRECE:53,4 (400 GRAM VERMİŞ)
LACHESİS:57,6 (AYNI)
BURCU HAYAL:50.5 (AYNI)
peppermint; 54,5- 400 gr verdi
bi sürü gömlek, bi sürü önlük, bi sürü pantolon, bi sürü ıvır zıvır ütüledim canım
yarın misafirim gelecek onlara hazırlık yaptım ön hazırlık
menü belirledim (en zoru o benim için)
birazdan voleybola gideceğim.
yarın ağır misafirlerim var menüm şöyle
1 zeytinyağlı sarma
2 paçanga böreği
3 sütlü mantarlı börek
4 mercimek köfte
5 peynirli poğaça
6 ağlayan pasta
7 vişneli tatlı
8 kokostar
9 içli kartopu
10elmalı revani
hepsinden yarım ölçü yaparsam tam yetecek kadar olur
misafirlerim biraz obur olacakları için (hepsi tığ gibiler) hepsi biter yaptıklarımın
bana bişey kalmaz
kizlar bu sabah da 54,2 ciktim ben yaa,
kilo vermeye basladim cok mutluyum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?