- 30 Ocak 2009
- 1.172
- 439
- 323
- 45
Dayanamıyorum ben de yapıyorum valla, diyet versiyonunu:)
benim fikrim haftasonu kaçamaklarını engellemek adına tartı gününün pazartesiye alınması. herkes haftasonu cozutoyor ama tartı gününü pazartesiye alırsak fazla çıkmamak için herkes daha dikkatli olur diye düşünüyorum CADIARZU
selam arkadaşlar nasılsınız? unutturdum kendimi haftalardır girmiyorum foruma. hayatımdaki ciddi değişikliklere kaptırmış durumdayım kendimi.bu arada çok utanıyorum kendimden ama 2 kilo aldım. 56 oldum:-(
kizlar iyigecelerr
bu sabah fena uyandim boynum tutulmuss cok fena agri var oynatamiorum kas gevsetici ilac iciom sicak su koyuyomm bide jel suruyoom ama fenayim yatayim diyorum daha kotu oluyo napcam bilmioommm
sizler nasilsinizz??
size taze meysu suyu yaptimm
Selam kizlar nasilsiniz nasil gidiyor diyetler???
iyiyiz mehaycim sen nasılsın?
bende iyiym canim cok iyiyim hatta bu hafta 700 gr daha gitti daha ne olsun :))))
azulcum sewgili koçum dünkü menümü yazayım:))
sabah
1 kupa karışık bitki çayı(ıhlamur,zencefil,tarçın,karanfil) + 1 kuru incir
kah.
1 haşlanmış yumurta, az beyaz peynir,1 yeşil zeytin 1 haşlanmış patates bol yeşillik 2 kupa çay,bi kaç lokma ekmek
ara
1 kupa yeşil çay + 1 yeşil elma
ara
1 kuru kayısı + adaçayı
öğlen
kıymalı menemen,ayran ,2 dilim çawdar ekmeği
ara
2 kuru erik + zencefilli bitki çayı
öğlen geç yemiştim ve baya bi şişmiştim akşam da 1/4 kg çilek
acıktıkçada beyaz leblebi yedim :)))
ben cuma günü yeni bi egzersiz programına başlamıştım ama başlamadan jübilemi yaptım kaydirigubbakcemile3 :gitme: güya kas oranımı artırcaktım kas yapayım derken göz çıkardım hehe delikafadulden ogün bide pilates falanda yapmıştım keşke birini yapsaymışım :sm_confused: sol ağagımda bi ağrı war fazla zorladım sanırsam dün anca seke seke pazara gidebildim :dilcikar: o yüzden dulcineacım beni bi müddet spordan ve tibetten muaf tut :hulya: hatta listenin üstünden al eksiksiz yapan bi sen warsın sanırım orayı ben haketmiyorum :kedi: sırnaşık şey :roflol: Şeniz
tatlım dünkü menünü beğendim, ama yine de bi akşam yemeği yeseydin, sadece leblebiyle için kıyılmıştır. bi çorba da olsa iç bi dahaki sefere. öğün araların uzamış baya dün.
yeni egzersiz programın neydi ki? callan ve tibet dışında bi şey yapmıyorum ben, hiç araştırmadım da merak ettim şimdi .olumunekankayizsmile
süpersin zemuszemus tebrikler canım opuyorumnanaktan
afiyet olsun canımcım.
bence süper fikir pazartesi yapalım.
üzülme canım sen çok iradelisin verirsin okiloları
inşallah üzücü birşey değildir hayatındaki değişiklik
derkeeeeeeeeeeen evlililik lafları duydum.
Allah mesut bahtiyar etsin.
Allah tamamına erdirsin canım.
maaşallah
sen çok güzel çıtır bir gelin olacaksın tatlım merak etme.
kopma burdan oldumu daha gelinlik beğenicez sana.
geçmiş olsun canım.
sıcak suya batırılmış havluyla ovsalar geçer ama kimse yokki yanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?