50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar iyigecelerr

bu sabah fena uyandim boynum tutulmuss cok fena agri var oynatamiorum kas gevsetici ilac iciom sicak su koyuyomm bide jel suruyoom ama fenayim yatayim diyorum daha kotu oluyo napcam bilmioommm

sizler nasilsinizz??
size taze meysu suyu yaptimm

Dayanamıyorum ben de yapıyorum valla, diyet versiyonunu:)

afiyet olsun canımcım.

bence süper fikir pazartesi yapalım.

selam arkadaşlar nasılsınız? unutturdum kendimi haftalardır girmiyorum foruma. hayatımdaki ciddi değişikliklere kaptırmış durumdayım kendimi.bu arada çok utanıyorum kendimden ama 2 kilo aldım. 56 oldum:-(

üzülme canım sen çok iradelisin verirsin okiloları
inşallah üzücü birşey değildir hayatındaki değişiklik
derkeeeeeeeeeeen evlililik lafları duydum.
Allah mesut bahtiyar etsin.
Allah tamamına erdirsin canım.
maaşallah
sen çok güzel çıtır bir gelin olacaksın tatlım merak etme.
kopma burdan oldumu daha gelinlik beğenicez sana.

geçmiş olsun canım.
sıcak suya batırılmış havluyla ovsalar geçer ama kimse yokki yanında

günaydın herkeslere opuyorumnanaktan
chemescim hayırlı olsun allah tamamına erdirsin sositososito dün sabah aklıma da gelmiştin nerelerde bu kız acep diye olumunekankayizsmile bomba gibi bi haberle döndün sempatiksalakcinni

azulcum sewgili koçum dünkü menümü yazayım:))
sabah
1 kupa karışık bitki çayı(ıhlamur,zencefil,tarçın,karanfil) + 1 kuru incir

kah.
1 haşlanmış yumurta, az beyaz peynir,1 yeşil zeytin 1 haşlanmış patates bol yeşillik 2 kupa çay,bi kaç lokma ekmek

ara
1 kupa yeşil çay + 1 yeşil elma

ara
1 kuru kayısı + adaçayı

öğlen
kıymalı menemen,ayran ,2 dilim çawdar ekmeği

ara
2 kuru erik + zencefilli bitki çayı

öğlen geç yemiştim ve baya bi şişmiştim akşam da 1/4 kg çilek
acıktıkçada beyaz leblebi yedim :)))

ben cuma günü yeni bi egzersiz programına başlamıştım ama başlamadan jübilemi yaptım kaydirigubbakcemile3 :gitme: güya kas oranımı artırcaktım kas yapayım derken göz çıkardım hehe delikafadulden ogün bide pilates falanda yapmıştım keşke birini yapsaymışım :sm_confused: sol ağagımda bi ağrı war fazla zorladım sanırsam dün anca seke seke pazara gidebildim :dilcikar: o yüzden dulcineacım beni bi müddet spordan ve tibetten muaf tut :hulya: hatta listenin üstünden al eksiksiz yapan bi sen warsın sanırım orayı ben haketmiyorum :kedi: sırnaşık şey :roflol: Şeniz

Son düzenleme:
ben şu rooibos çayını bulamadım alsanaalsanasmile çarşıda gördüğüm aktara girdim fakat adını duymadık diyolar yaw :1ninca: -tatlicadiarzu- yaklaşık bi ay sonra esk. gitcem inş. kardeşimin mezuniyetine orda bi yer wardı abla bak burası tam sana göre demişti büssürü baharat aktar tükanı wardı sempatiksalakcinni orda bi bakayım artık bayanssulusmile

Son düzenleme:

tatlım dünkü menünü beğendim, ama yine de bi akşam yemeği yeseydin, sadece leblebiyle için kıyılmıştır. bi çorba da olsa iç bi dahaki sefere. öğün araların uzamış baya dün.
yeni egzersiz programın neydi ki? callan ve tibet dışında bi şey yapmıyorum ben, hiç araştırmadım da merak ettim şimdi .olumunekankayizsmile

bugün benim de misafirim geliyor. istanbul'dan kankam annesiyle gelecek.
menüm çok korkunç değil di mi?

zeytinyağlı biber dolması
elmalı kek (zeytinyağlı)
mısır gevreği tatlısı (annemin tabiriyle çam kozalağı:)
yoğurtlu közlenmiş kırmızı biber
su böreği
peynirli poğaça (işte bu margarinli:/)

hepsi bu. zaten 2 kişi gelicekler diye çok abartmadım.

he koçum yaw fena oldum gece:)) böle etmesdim hiç ama oldu artık bi kere çorba falan yoktu yapmaya üşendim bende :sinifsinif:
jillian michaels 30 day shread egzersiz programı kuzum ama 1 gün yaptım bacağım iyileşsin yeniden dewam edicem inş.

dulcinea şimdi bana obursun dicek ama ben burdaki kurabiye muabbetlerini okuyunca canım çekti zaten dışarıda çıkamıyom kurabiye yaptım ohaoldumsmile öğleye kadar ii gidiyodum ama baya bi fazla yedim canım sıkıldıkça kafamçokkarıştıharekette yapamıyom nolcek :sm_confused:

dunku menum

sabah 2 domatesli kasarli tost,4 zeytin ve cay
ogle 4 kasik sulu kofte,1 dilim ekmek
ara 1 elma
aksam 1 dilim tavuk sinitzel ve akdeniz salata ekmeksiz

bugunku menum
sabah 2 dilim ekmekle sandvic yaptim( icerigi: 2 ince dilim salam ,1 marul yapragi, 2 kk peynir 5 tanede zeytin yedim yaninda)
ara 1 elma
ogle sanirim yine sandvic yerim cok acikiyorum bugun cok erken kalktim cunku...
ara 1 kellogs barre
aksam 4-5 yemek kasigi pirasa yemegi ve 1 tabak ton balikli salata....

cokmu kizlar yorum bekliyorum??

saolasinn canimmm benim yalniz oldugum icin cok zor jel surmeye calisiorum ama tam yediremiyorum sicak su kouyorum ara ara ama yatip kalkinca daha kotu oluyo nedense sanirim uykuda ter hareket falanmi yapiorum nedir?acaba yastiklimi yastiksizmi yatmaliyim onu bilemiorumm?

kizlar merhaba
bugun nobetci eczane aradimm kas gevsetici ilacim bitmis onu aldim
ayrica bugun regl oldum boynum agrio diye ilac almistim o yuzden agrim olmadi cok sukur
sabah iki dilim light ekmek bi tatlikasik visene recel light peynur
ogle maydonoz salatasi ve baharatli tavuk kusbasi bi dilim light ekmek yedim
sonra bi kahve ictim sekersiz yaninda bitane naneli lokum yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…