50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Dayanamıyorum ben de yapıyorum valla, diyet versiyonunu:)

Benim fikrim biraz daha kuralcı olabiliriz, motive edici tarzdan kurallar, aynı zamanda disipline etme amaçlı. Bu tarz hiç kurallarımız yok sanırım.
Siz neler düşüüyorsunuz?

benim fikrim haftasonu kaçamaklarını engellemek adına tartı gününün pazartesiye alınması. herkes haftasonu cozutoyor ama tartı gününü pazartesiye alırsak fazla çıkmamak için herkes daha dikkatli olur diye düşünüyorum CADIARZU

Mantıklı ama ben ne olursa olsun haftasonu cozuturum:) O yüzden cuma daha iyi bence, moralim bozulmaz en azından, çünkü o kaçamaklar yüzünden pazartesi gerçek kilo görünmüyor bazen.

Bir de canım bir önceki sayfada listede olcaktı sen de eklesene listeye ismini.

Sabah bir tane muz
Öğlen kepekli makarna ve cacık
Ardından 160 kalorilik bir çikolata eyvahedigeldismile
Ara da bir kayısı bir ceviz
Akşam da mercimekli köfteyla ayran. 5-6 tane falan yedim herhalde, Ama çok az yağlı bol limonlu bir mercimek köftesiydi.

içli kartoğu ile kokostar nasıl bi şey canım? merak ettim. bu arada bunların hepsi binlerce kalori.. az az yesen bile cozutmuş olursun. lmaz:

kuzuya katılıyorum, ben hafta sonu cozutmuyorum bilakis daha kontrollü oluyorum. işyerinde her saat başı kantine gidip bisküvi, çikolara eti browni intense ne varsa büroya taşıdığmdan, evdse daha kontrollü oluyorum. ama hafta sonu çok cozutanar için pazartesiye almak daha cazip.

akşam yemeğinde ben de kaçırdım gibi hissediyorum ama aslında yediklerim çok az yağlı sebze yemekleri olduğu için çok kötü hissetmiyorum kendimi yine de. hem yürüdüm bugün. birazdan callanetics ile tibetimi de yapınca mental olarak iyice rahatlıycam. opuyorumnanaktan

selam arkadaşlar nasılsınız? unutturdum kendimi haftalardır girmiyorum foruma. hayatımdaki ciddi değişikliklere kaptırmış durumdayım kendimi.bu arada çok utanıyorum kendimden ama 2 kilo aldım. 56 oldum:-(

selam arkadaşlar nasılsınız? unutturdum kendimi haftalardır girmiyorum foruma. hayatımdaki ciddi değişikliklere kaptırmış durumdayım kendimi.bu arada çok utanıyorum kendimden ama 2 kilo aldım. 56 oldum:-(

olsun moral bozmak yok chemescim. biz de aldık
motivasyonu düşürmeyeceğiz, birlikte zayıflayacağız inşallah. kaydirigubbakcemile5

olsun moral bozmak yok chemescim. biz de aldık
motivasyonu düşürmeyeceğiz, birlikte zayıflayacağız inşallah. kaydirigubbakcemile5

evet canım inşallah,sporu da bıraktım zaten ama yarın başlayacağım,motive olmam lazım tekrar. yaz sonuna düğün var gibi görünüyor bu arada,medeni halim değişebilir. haftasonu da erkek arkadaşımı ailemle tanıştırıcam.

:) inşallah hakkında hayırlısı olur tatlım. düğün varsa daha sıkı tutmalıyız bu işleri bak. yarın başlıyosun spora mutlaka. hadi bugün izinlisin p
(koç benim bu hafta bu arada :))

Kuzum benim menümü böyle mi yorumladın, azık bir değerlendirsene, unuttun mu koç olduğunu, ısırırım seni Şeniz

Ay canım benim çok sevindim adına ya, vallahi çok mutlu oldum, demek muradına eriyorsun pek hızlı gelişmeler oldu demek, maşşallah mutluluktan almışsın sen kiloları, sıkma canını hayatım, onlar yerleşmemiştir, 1 haftada gider o kilo merak etme.
olumunekankayizsmile

ericem muradıma inşallah,gerçekten çok hızlı oldu her şey kimse inanamıyor.3 haftadır evde durmuyorum beslenme düzenim bozuldu,dışarıda yiyorum,çoğu zaman da yemeyi bile unutuyorum.

:roflol: tamam değerlendiriyorum p

sabah 1 muz çok az göründü gözüme. keşke onun yerine salatalıklı domatesli bir dilim ekmekli bi kahvaltı yapsaydın. ama çok geç kalkıp da tek muzla öğleye kadar idare ettiysen fena değil.
öğle yemeğin gayet güzel de çikolatanın 1/3'ini yiyeydin keşke :)

uyuyana kadar bunlarla idare edebiliceksen süper. egzersizlerin var mıydı?

Son düzenleme:

Napalım canım benim,çikoladan aldığımız kaloriyi başka şeylerden kısarız,ama çikolatasız olmaaazzzkaydirigubbakcemile3

ericem muradıma inşallah,gerçekten çok hızlı oldu her şey kimse inanamıyor.3 haftadır evde durmuyorum beslenme düzenim bozuldu,dışarıda yiyorum,çoğu zaman da yemeyi bile unutuyorum.

Aşık olmuş chemesim, hayırlı olsun canım:)

Ay evet çikolata konusunda haklısın, öğlen 11:'0 da kalktım ondan muzla geçiştirdim.

Akşam yemeğini yemiycektim de, truf mercimekli köfteden bahsedince dayanamadım kalktım yaptım, 8 de yedim geç oldu biraz

olsun, yatana kadar 1 tane meyve yersin. ama sporlarını da yapmayı unutma e mi yavrım? a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…