:1shok: Kızım naptın sen ya, gelecekler kraliyet ailesinden hiç bu kadar çeşit olur mu nasıl yapıcaksın tüm bunları. Ay canım nasıl mercimekli köfte çekti nasıl çekti, ağlıycam şimdi mafoldumben
Benim fikrim biraz daha kuralcı olabiliriz, motive edici tarzdan kurallar, aynı zamanda disipline etme amaçlı. Bu tarz hiç kurallarımız yok sanırım.
Siz neler düşüüyorsunuz?
benim fikrim haftasonu kaçamaklarını engellemek adına tartı gününün pazartesiye alınması. herkes haftasonu cozutoyor ama tartı gününü pazartesiye alırsak fazla çıkmamak için herkes daha dikkatli olur diye düşünüyorum CADIARZU
bi sürü gömlek, bi sürü önlük, bi sürü pantolon, bi sürü ıvır zıvır ütüledim canım
yarın misafirim gelecek onlara hazırlık yaptım ön hazırlık
menü belirledim (en zoru o benim için)
birazdan voleybola gideceğim.
yarın ağır misafirlerim var menüm şöyle
1 zeytinyağlı sarma
2 paçanga böreği
3 sütlü mantarlı börek
4 mercimek köfte
5 peynirli poğaça
6 ağlayan pasta
7 vişneli tatlı
8 kokostar
9 içli kartopu
10elmalı revani
hepsinden yarım ölçü yaparsam tam yetecek kadar olur
misafirlerim biraz obur olacakları için (hepsi tığ gibiler) hepsi biter yaptıklarımın
bana bişey kalmaz
benim fikrim haftasonu kaçamaklarını engellemek adına tartı gününün pazartesiye alınması. herkes haftasonu cozutoyor ama tartı gününü pazartesiye alırsak fazla çıkmamak için herkes daha dikkatli olur diye düşünüyorum CADIARZU
Sabah bir tane muz
Öğlen kepekli makarna ve cacık
Ardından 160 kalorilik bir çikolata eyvahedigeldismile
Ara da bir kayısı bir ceviz
Akşam da mercimekli köfteyla ayran. 5-6 tane falan yedim herhalde, Ama çok az yağlı bol limonlu bir mercimek köftesiydi.
selam arkadaşlar nasılsınız? unutturdum kendimi haftalardır girmiyorum foruma. hayatımdaki ciddi değişikliklere kaptırmış durumdayım kendimi.bu arada çok utanıyorum kendimden ama 2 kilo aldım. 56 oldum:-(
olsun moral bozmak yok chemescim. biz de aldık
motivasyonu düşürmeyeceğiz, birlikte zayıflayacağız inşallah. kaydirigubbakcemile5
evet canım inşallah,sporu da bıraktım zaten ama yarın başlayacağım,motive olmam lazım tekrar. yaz sonuna düğün var gibi görünüyor bu arada,medeni halim değişebilir. haftasonu da erkek arkadaşımı ailemle tanıştırıcam.
:) inşallah hakkında hayırlısı olur tatlım. düğün varsa daha sıkı tutmalıyız bu işleri bak. yarın başlıyosun spora mutlaka. hadi bugün izinlisinp
(koç benim bu hafta bu arada :))
akşam yemeğinde ben de kaçırdım gibi hissediyorum ama aslında yediklerim çok az yağlı sebze yemekleri olduğu için çok kötü hissetmiyorum kendimi yine de. hem yürüdüm bugün. birazdan callanetics ile tibetimi de yapınca mental olarak iyice rahatlıycam. opuyorumnanaktan
selam arkadaşlar nasılsınız? unutturdum kendimi haftalardır girmiyorum foruma. hayatımdaki ciddi değişikliklere kaptırmış durumdayım kendimi.bu arada çok utanıyorum kendimden ama 2 kilo aldım. 56 oldum:-(
evet canım inşallah,sporu da bıraktım zaten ama yarın başlayacağım,motive olmam lazım tekrar. yaz sonuna düğün var gibi görünüyor bu arada,medeni halim değişebilir. haftasonu da erkek arkadaşımı ailemle tanıştırıcam.
Kuzum benim menümü böyle mi yorumladın, azık bir değerlendirsene, unuttun mu koç olduğunu, ısırırım seni Şeniz
Ay canım benim çok sevindim adına ya, vallahi çok mutlu oldum, demek muradına eriyorsun pek hızlı gelişmeler oldu demek, maşşallahmutluluktan almışsın sen kiloları, sıkma canını hayatım, onlar yerleşmemiştir, 1 haftada gider o kilo merak etme.
olumunekankayizsmile
Sabah bir tane muz
Öğlen kepekli makarna ve cacık
Ardından 160 kalorilik bir çikolata eyvahedigeldismile
Ara da bir kayısı bir ceviz
Akşam da mercimekli köfteyla ayran. 5-6 tane falan yedim herhalde, Ama çok az yağlı bol limonlu bir mercimek köftesiydi.
evet canım veremiyorum hiç yaa..bi ileri bi geri sıkıldım aslında. ama en azından spor yapıyorum. kilo vermesem de vücudumun şekillendiğini hissediyorum ve çoook mutu oluyorumhihoyyyt
yesacım saa birşey demeye hiiiç hakkım yok çünkü ben de pizza yedim akşam yemeğinde hehhekaydirigubbakcemile3:kedi:
ericem muradıma inşallah,gerçekten çok hızlı oldu her şey kimse inanamıyor.3 haftadır evde durmuyorum beslenme düzenim bozuldu,dışarıda yiyorum,çoğu zaman da yemeyi bile unutuyorum.
:roflol: tamam değerlendiriyorump
sabah 1 muz çok az göründü gözüme. keşke onun yerine salatalıklı domatesli bir dilim ekmekli bi kahvaltı yapsaydın. ama çok geç kalkıp da tek muzla öğleye kadar idare ettiysen fena değil.
öğle yemeğin gayet güzel de çikolatanın 1/3'ini yiyeydin keşke :)
uyuyana kadar bunlarla idare edebiliceksen süper. egzersizlerin var mıydı?
Aşık olmuş chemesim, hayırlı olsun canım:)
Ay evet çikolata konusunda haklısın, öğlen 11:'0 da kalktım ondan muzla geçiştirdim.
Akşam yemeğini yemiycektim de, truf mercimekli köfteden bahsedince dayanamadım kalktım yaptım, 8 de yedim geç oldu biraz
olsun, yatana kadar 1 tane meyve yersin. ama sporlarını da yapmayı unutma e mi yavrım? a.s
Tamam canım, bugün iş yaptım baya bir de callan yapıcam birazdan. Şimdi kaçıyım çok öptüm herkesi opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?