kızlar ya eskiden hamur işi yada tatlı yediğimizde isim vermiyoduk ya cıs falan yazıyoduk yeniden öle yapsak ya sempatiksalakcinni benim okuyunca canım çekiyoo kaydirigubbakcemile
oyy kiyamam naneli lokummu ozendin hayatim kusura bakma bebegim bidaha yazmam canim
kizlar merhaba
bugun nobetci eczane aradimm kas gevsetici ilacim bitmis onu aldim
ayrica bugun regl oldum boynum agrio diye ilac almistim o yuzden agrim olmadi cok sukur
sabah iki dilim light ekmek bi tatlikasik visene recel light peynur
ogle maydonoz salatasi ve baharatli tavuk kusbasi bi dilim light ekmek yedim
sonra bi kahve ictim sekersiz yaninda bitane naneli lokum yedim
prensescim geçmiş olsun yaralı ceylanım opuyorumnanaktan ben bazen yastıksız daha rahat ediyorum ama bu durumda nasıl yatman gerek bilemedim canım ....
Merhaba canım geçmiş olsun dikkat et kendine, çok gıcık bir durum boyun tutulması rahat haraket edemezsin falan, kas geveştici kremle masaj falan yaptın mı?
Ben de bugün çok mutluyum, yarın eşim gelcek hihoyyyt
Gerçi bu yalnızlık baya bir işime yaradı ödevleri baya bir ilerltettim, temizlik falan yaptım gerçi hala bitmedi, ama çok az bişey kaldı.
Menün güzelmiş canım, afiyet olsun.
canimsinn valla gulumsettin beni bi kilo et yemis gibi oldum sayende saol tatlum serbetlim :)))
yok datlum benim:)) bende sen gibi günde bi fincan sade kahve içmeden duramam yanında da lokumumu yerim olumunekankayizsmile kurabiyeleri okuyunca dayanamadım yaptım da sempatiksalakcinni o yzden şey etmiştim işte :1ninca: -tatlicadiarzu-
saolasinn cicegimm sorma hayatim cok kotu elimle jel suruyomm ama tam yediremiorum bile evdede kimse yok sadece su torbasi koyuyom bide ilac iciyomm hayatimm
gozunn aydinn papatyammm kocisin gelcek hayirlisiyle limonda bebikte babisleri gelcek diye kanat cirpcaklarr oleyyyyy
lachecim hoşgeldin opuyorumnanaktan sen ne kadar zamanda gördün callanetics in etkisini pc de süründü resmen ha şimdi başlıcam ha yarın gaza gelmeye çalışıyomda sempatiksalakcinni
yok datlum benim:)) bende sen gibi günde bi fincan sade kahve içmeden duramam yanında da lokumumu yerim olumunekankayizsmile kurabiyeleri okuyunca dayanamadım yaptım da sempatiksalakcinni o yzden şey etmiştim işte :1ninca: -tatlicadiarzu-
Bebik değilde limon çok özledi telde sesini duyunca bile heyecanlanıyor. Canım bir arkadaşını falan çağırsaydın çok kötüysen?
Hoşbulduk hayatım, ben 2 hafta kendim sıkılaşma olarak farkettim, 1 ay sonra falan da kalçamın şekli değiştir belirgin bir biçimde, önceden yanlara doğruydu şimdi toparlandı arkaya doğru oldu, basenlerim azaldı, göğüslerim falan dikleşti, ordan çok anlamdım bir de. Bence hemen başla, yalnız çok zor ya, pek de eğlenceli değil, benimki de baya durdu öyle, ama işe yaradıkça gaza geliyor işte insan, hiçbir egzersiz bu kadar kısa sürede etkisini gösteremez.
Bebik değilde limon çok özledi telde sesini duyunca bile heyecanlanıyor. Canım bir arkadaşını falan çağırsaydın çok kötüysen?
Hoşbulduk hayatım, ben 2 hafta kendim sıkılaşma olarak farkettim, 1 ay sonra falan da kalçamın şekli değiştir belirgin bir biçimde, önceden yanlara doğruydu şimdi toparlandı arkaya doğru oldu, basenlerim azaldı, göğüslerim falan dikleşti, ordan çok anlamdım bir de. Bence hemen başla, yalnız çok zor ya, pek de eğlenceli değil, benimki de baya durdu öyle, ama işe yaradıkça gaza geliyor işte insan, hiçbir egzersiz bu kadar kısa sürede etkisini gösteremez.
Ben de dün saat 8 de mercimekli köfte yapmaya karar verdim burda okuduktan sonra:)
oyy limonummmu yirim ben allah kavustursunn insallahh babacigina limonumu
babasida ozlemistir tabiii hayirlisiyla gelsin insalla cicegim
bu arada sen regl oldunmu genelde ayni donemlerde oluyoduk bitanem?
ben bugun oldum canim tatlu canim cekioooo ama kahvenin yaninda bi lokumla idare ettimm :sinifsinif:
tamda benim istedim şey canım ya kalkık sporcu totosu ehehe sempatiksalakcinni :roflol: bu hafta içinde başliim bende o zaman yaff kaydirigubbakcemile2 bazı hareketler zor gibi duruyo ama sıkıcılığına katılıyorum izlerken bile sıkılıyom ben :sinifsinif: nese kaylancas artık delikafadulden saolasın canım benim a.s.
sırnaşık şey netsek ki yine eski düzenemi dönelim canımız çekiyo
Kimin canını ne çekeceği de belli olmaz ki yahu:) Ama şöyle yapabiliriz atıyorum fastfood yedik ya da tatlı falan, netten kalorisini öğrenip şu kalorilik bişey yedim yazabiliriz. Cısdan cısa fark var çünkü:)
Canım callan gerçekten çok bayıcı ve yorucu, herkes o kadar yorulmuyormuş ama beni yoruyor şahsen, ama dediğim gibi gerçekten çok etkili, başlayınca kendin anlayacaksın zaten. Ben zaten esnemeleri falan atlıyorum1 saatlik video 20 dakikaya düşüyor, e o kadara da değer yani aklinialirimsmile
amin canım.
Yok canım daha olmadım geçen ay ameliyat olduğumdan 6 gün sarkmıştı, yarın olmam gerekiyor, muhtemelen bugün yarın olurum, benim canımda çok tatlı istiyor, eti stickler varya onlardan yedim ben de, bir de cildim mahvoldu yine, şişkinlik falan, of bu regl başa bela :sinifsinif:
doğru söylüyosun canım ya dediğin daha mantıklı kaydirigubbakcemile5
kıs sen baya bi kırpmışsın videoyu o zaman delikafadulden ağrı sızı yapmıyo dimi esneme yapmadığın için? bişi daha soriim sana ben 6 gün yap dinlenden ziyade bi gün cardio bi gün callan yapıcam ne dersin? sen nasıl yapmıştım
canim stresten falan etkilenio ya gecikio ya erken oluyoo canin tatli istios eli kullaginda ozaman fistigimm.hakketen sislik fena oluyo insan kendini davul gibi hissedio hayatimm
stickler bi tanesi 50 kalori civarinda bisey olmaz o kadardan mis kokulu sumbulumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?