50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yesacım beni duyabilirsin bi kaç gün içinde yine az kestircem saçlarımı çok sewdim yaw büle hihoyyyt :roflol:
yasemincim zahmetli olmuyo mu kına ? nazar değmesin canım saçlarına

kızlar bide size bişi sorcam ben uzatmak istemiyom şaçlarımı ewlenirken illa uzunmu olması lasım saç falan yaptırıken kısa saça ne gibi modeller olur yaw :kedi:

bu arada yasemin yaban mersini yedim 2 gün önce midemi bulandırdı benim...şimdi başlıcam senin midene diceksiniz ama benim midem daş gibiydi ama ne olduysa anlamadım...

bu arada olumunekankayizsmile

olabilir canım mideni üşütmüş falan olmayasın yada bebiş :CüvCüv:
geçen poğaça yapmıştım bana ve çocuklara bişey olmadı eşimin midesi ek........di
bende dedim sorun sende kötükedihüso poğaçam mis gibii:jeyyar:

bu arada gızlar ben saçımı daha yeni gölge yaptırdım...accık sarışın oldum...fazla değil ama röfle gibi değil..
zatii fıstıksın şimdi düşünemiyorumkafamçokkarıştı yerimseniben

canimsin ustunde durmamak lazim sanirim
yoksa niye boyle mutsuz hissediyoruz diye dusunursek nedendi niyeydi nicindi alip basini gider. insalahh normale doner herseyyy tatliskom dedigin gibi gecici oldugunu soylucem dusuncem aklima takildikca findikli kurabiyemmmm yirim seni ben

yaaa ben de kestirmeyi düşünüyorum
söylemesi ayıp belimin altında
şöyle beckhamm gacısı gibimi yapsam acaba
yoksa rihannamı
bilmiyorum
saçlarım kıvırcık kabarıyo nasıl olur acaba

bu arada gızlar ben saçımı daha yeni gölge yaptırdım...accık sarışın oldum...fazla değil ama röfle gibi değil..

ama foto koymak yokmu
isteriz isteriz

eveeet yesa sevincekkk-tatlicadiarzu-
teşekkürler canım bende boya karşıtıyım tabi oda kızılı seviyorum ve kına ile buna ulaştım zor ama değiyor beyazlarımda çok bu arada CADIARZU

bence uzun olması şart değil uzun olanlarımn modelleri hep aynı standartşakkıdı her zaman değişik olan şeyler beni çekersengözlerimebaksanab

kıs o becham karısınınkinden benimki sanırım kestirdikten sora öğrendim :roflol: kuaföre gittim ya ben kararsızım ama değişik bişi istiyom orantısız bukleler falan sempatiksalakcinni yoksa anlatı böle edelim mi dedi bede he dedim aradım büle bişi:)) çok tatlı oluyo bence we ayrı bi hawa katıyoo hatta şu melekler korusunda bi kız war onun saç modelini diyon dimi yanlış olmasın Şeniz yawıklım uzun yakışıyodu ama böle çok daha hoş oldu uzatma heç dedi bende çok sefiyom böle sositososito

gule gule kullan canimcimmm

sağolsun kızlar teşekkür ederim....kaydirigubbakcemile5

valla üşütmüş olabilirim..hava tam arada ya...yani bebiş te olursa fena olmaz.:kedi:

ayyy şimdi şımarcem heee...teşekkür ederim yasminim datlım benimzemuszemus

yarın koyarım dicektim ama yarın akşam dışarı çıkcaz...
perşembe koyarım albüme bakarsınız olur mu gülüm..bayanssulusmile

yaaa ben de kestirmeyi düşünüyorum
söylemesi ayıp belimin altında
şöyle beckhamm gacısı gibimi yapsam acaba
yoksa rihannamı
bilmiyorum
saçlarım kıvırcık kabarıyo nasıl olur acaba
z

ben bu yazı bir aksilik olmazsa uzun geçiririm sonrasına da bakarım artım ama seninkide baya uzunmuş elbetteki zordur hem iş hem ufaklık hemmmm kocişinnnnkafamçokkarıştı

kıvırcık saçın kısası çok güzel olur yüzünde uygun eğer saçların asi değilse rahat edersin şöylee ensenden omuzlarına hafif dökülen bir saçla birde direk kesme yavaş yavaş sonra şoka girebilirsin:1shok:

anladım gülüm bende ilerde yaparım belkim bide organik boyada war ama ne kadar organik bilemem tabi bayanssulusmile

saol guzum ya bende senle aynı görüşteyim ewlenip topuz yaptırcam diye saçımı uzatamam heç:)) ben zaten topuzu ve türewlerini oldum olası sewmem bukleleerim özgür olmalıı kaydirigubbakcemile3 walla gönül rahatlığıylan gidip kestircem ucundan olumunekankayizsmile

sabah 4mil yaptım akşamda 3mil yaparım diodum ama pek gözüm kesmio bilmiyorumkismile
şimdi 45 dk sürüo..

bence yeterli canım bu kadar yüklenme ama yinede sen bilirsin opuyorumnanaktan

ben bigün bu saçımdan sıkılırsam kınayı şarapla açıp sürücem saçıma..nasıl bişi olck denicem

şarap yapıyoki bilmiyorumkismile kınaya ceviz yaprağı ve soğan kabuğu suyu konduğunu biliyom ben bayanssulusmile

elveda rumeli dizisindeki hatice vardı ya o saçlarını kınanın içine şarap koyarak boyuyomuş..onun rengi de çok hoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…