benimde saç rengim öyle gibi ve kızıl hastasıyım birde tabii illa uzun ama bir yere geliyo ve ondan sonra kırıklar yüzünden mahvoluyordu
neyse bende 2 seneye yakındır kına yakıyorum çok şükür saçlarım kendine geldi ve acayip uzadı kınanında içindekiler yüzünden kokusu neredeyse sıfır bayanssulusmile
hayatımda ilk kez saçlarım belime yaklaştızemuszemus bu yaz inşallah belimde
yesa duymasınsempatiksalakcinni
bu arada yasemin yaban mersini yedim 2 gün önce midemi bulandırdı benim...şimdi başlıcam senin midene diceksiniz ama benim midem daş gibiydi ama ne olduysa anlamadım...
bu arada olumunekankayizsmile
zatii fıstıksın şimdi düşünemiyorumkafamçokkarıştı yerimsenibenbu arada gızlar ben saçımı daha yeni gölge yaptırdım...accık sarışın oldum...fazla değil ama röfle gibi değil..
hoşbulduk lingum..
bir yanım kalk spor yap diyor, bir yanım uykun var yat diyor boshayallersmile
Benim dediğim orjinali canım
http://www.imdb.com/title/tt0100814/
Senin izlediğine de baktım 13 bölümlük diziymiş
Ben de öyleyim fıstığım ama işte üstündlah e durmayıp, bi şekilde akışına bırakınca herşey normale döner diye umuyorum... Geçici bi dönem olduğunu düşün hep kaydirigubbakcemile5
Doğallık en güzeli tabi zuzum yaw.. Esmer güzeli aklinialirimsmile
benimde saç rengim öyle gibi ve kızıl hastasıyım birde tabii illa uzun ama bir yere geliyo ve ondan sonra kırıklar yüzünden mahvoluyordu
neyse bende 2 seneye yakındır kına yakıyorum çok şükür saçlarım kendine geldi ve acayip uzadı kınanında içindekiler yüzünden kokusu neredeyse sıfır bayanssulusmile
hayatımda ilk kez saçlarım belime yaklaştızemuszemus bu yaz inşallah belimde
yesa duymasınsempatiksalakcinni
bu arada gızlar ben saçımı daha yeni gölge yaptırdım...accık sarışın oldum...fazla değil ama röfle gibi değil..
yesacım beni duyabilirsin bi kaç gün içinde yine az kestircem saçlarımı çok sewdim yaw büle hihoyyyt :roflol:
yasemincim zahmetli olmuyo mu kına ? nazar değmesin canım saçlarına
kızlar bide size bişi sorcam ben uzatmak istemiyom şaçlarımı ewlenirken illa uzunmu olması lasım saç falan yaptırıken kısa saça ne gibi modeller olur yaw :kedi:
yaaa ben de kestirmeyi düşünüyorum
söylemesi ayıp belimin altında
şöyle beckhamm gacısı gibimi yapsam acaba
yoksa rihannamı
bilmiyorum
saçlarım kıvırcık kabarıyo nasıl olur acaba
ama foto koymak yokmu
isteriz isteriz
bence de öle canım ama kızıl şaçta kıwırcık saçta ayrı bi hoş oluyo yaw Şeniz
güle güle kullan canım benim opuyorumnanaktan
ii geceler guzum öptüm olumunekankayizsmile
hoşgeldin kuzum opuyorumnanaktan
gule gule kullan canimcimmm
olabilir canım mideni üşütmüş falan olmayasın yada bebiş :CüvCüv:
geçen poğaça yapmıştım bana ve çocuklara bişey olmadı eşimin midesi ek........di
bende dedim sorun sende kötükedihüso poğaçam mis gibii:jeyyar:
zatii fıstıksın şimdi düşünemiyorumkafamçokkarıştı yerimseniben
yarın koyarım dicektim ama yarın akşam dışarı çıkcaz...yaaa ben de kestirmeyi düşünüyorum
yoksa rihannamı
bilmiyorum
ama foto koymak yokmu
isteriz isteriz
spor yapmadın mı canım bugün hiç? çok yorgunsan zorlma fazla olumunekankayizsmile
yaaa ben de kestirmeyi düşünüyorum
yoksa rihannamı
bilmiyorum
z
eveeet yesa sevincekkk-tatlicadiarzu-
teşekkürler canım bende boya karşıtıyım tabi oda kızılı seviyorum ve kına ile buna ulaştım zor ama değiyor beyazlarımda çok bu aradaCADIARZU
bence uzun olması şart değil uzun olanlarımn modelleri hep aynı standartşakkıdı her zaman değişik olan şeyler beni çekersengözlerimebaksanab
[]gece light sutumuzu getirdim kizlar
sabah 4mil yaptım akşamda 3mil yaparım diodum ama pek gözüm kesmio bilmiyorumkismile
şimdi 45 dk sürüo..
ben bigün bu saçımdan sıkılırsam kınayı şarapla açıp sürücem saçıma..nasıl bişi olck denicem
saol meleğimmmmopuyorumnanaktan :içelim:
bence yeterli canım bu kadar yüklenme ama yinede sen bilirsin opuyorumnanaktan
sanırım yapamıcam zaten acayip uyku bastırdı mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
bir iki mekik çekip yatarım iyi geceler herkese
bu arada yorumun için çok teşekkür ederim lingum opuyorumnanaktan:asigim::asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?