50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hmmm sadece ikisinimii bilmiyorumkismile neler kaçırıyon sen caım yaw meywe yenmesmi kaydirigubbakcemile
3,5 yıllık üretmenim canım opuyorumnanaktan eskiden daha çoktu yüzüğü takınca umudu kestiler sanırsam sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni ilk zamanlar şiir mektup falan yazıyolardı gocadım gariii delikafadulden sırnaşık şey ama çok cins bi durumdu allahtan artık olmuyo öle şeyler zemuszemus

kıs bende sol bacağımı sakatladım cuma günü (( yok sa biz kardeşmiyiz :roflol:
ayy cuma değildi ama sol bacağım evet..hala da hareket ederken acıyo...eyvahedigeldismile

aklımda olumunekankayizsmile

benim kız çerez gibi yiyo birazcık ama sonra yerlere hansel gratel misali saçıp duruuu

baş dönmesi ve mide bulantısı diyince hemen aklıma :CüvCüv: geliyo

ahh canım bilmiyorum ama değildir byük ihtimalle yani eminim gibi bişi:kedihaoldumsmile

gecmis olsun canimcimmm buz koysaydin hemen sismesini onluomus

gülüm ilk anda anlamadım ki bi halt yediğimi...sonradan anladım ama çok bişi değil herhalde geçecek diye umuyorum..saolasın datlışım sen napıosun:sinifsinif:

insallah hayatimm insallahhh
canimm iiyi ol saglikli ol nesen keyfin hep yerinde olsun fistikli lokumum benimm
bende dun gece ruyamda kedi gordum ama bulundugu yer yanioodu cok etkisinde kaldim acaba prensesle pamuk yerlerinde huzurlumu deiller anlamadimm niye boyle ruya gordum canikomm

la dalsi amma meraklısın he...ben bizim örtmeni 160 boylarında zayıf düz saçlı beyaz tenli siyah saçlı diye kafamda canlandırıyodum ama kıvırcıkmış saçı...bilemedim..

Beyaz tenli kısmı doğru ama aklinialirimsmile ZUZUM saç göz ne renk aklinialirimsmile

Geçmiş olsun cadıcım yaw, dikkat et kendine. Bu saatlerde her bünye sporu kaldırmaz, ben anca gündüz yapabiliyom mesela.

ben de çok seveyom meyvelerii..yaz kış günde en az 3 dene yerim...

iyi ki örtmen olmaışım benim herüf kesin katil olurdulülülülülülü

kızlar ara öğünde kuru incir yesem 3 4 tane çok tatlı kilo yaparmı bu arada şekersiz kahve içiyormuşsunuz ne enfes bişimiş oo

canimin ici ben mgrostan acik aliomm o yuzden icindekilerini bilmiomm umarim sekerli deildir gerci 250 gram almistim bi avucluk bisey kaldi artuk almam ama belki sekerlidir

la dalsi amma meraklısın he...ben bizim örtmeni 160 boylarında zayıf düz saçlı beyaz tenli siyah saçlı diye kafamda canlandırıyodum ama kıvırcıkmış saçı...bilemedim..

gızlar yaw ben boyumu 1 62 bilirdim dün diyetisyenin notlarını karıştırıken bide ne göriimm meğersem 1. 60 mış kafamçokkarıştı :roflol:

Beyaz tenli kısmı doğru ama aklinialirimsmile ZUZUM saç göz ne renk aklinialirimsmile

Geçmiş olsun cadıcım yaw, dikkat et kendine. Bu saatlerde her bünye sporu kaldırmaz, ben anca gündüz yapabiliyom mesela.

datlım benim vaktim olmuyo ya gündüz mecburen akşam...
yannız inanılmaz bulanıyo midem yaa..ateş basıyo böyle..uzanıyorum bir yandan....inş geçer...bilmiyorumkismile

saolasın meleğim koyarım canım yeni resimleri var ekleyince özel msj atarım sana
olumunekankayizsmile

çizelgeyi yapamadım sonra eşime yaptırırım boyum 163 kilom 57 hedefim 50 ahhh ahhhh
Pardon canım yaw, daha önce de söylemiştim, şimdi hatırladım. Nicki unuyom da özellikleri böyle yazınca hemen hatırlıyom yerimseniben Hatta sana 50 hedefi 53 yapalım demiştim :))

Tam obur zuzumun diyeceği laf Şeniz
:roflol: :roflol: :roflol: Amanııın, gız sen çok canlar yaktın desene, allahtan yüzüğü taktın barnağa kaydirigubbakcemile3
Sefgülün nasıl, net yüzünden sıkıntı neyim yaşamıyon di mi zuzum olumunekankayizsmile

Rüyaları dikkate alma canım yaw, iyi görünce sevin, kötü görünce rüyalar tersine çıkar de yerimseniben

dunyalar guzelim bu yeralti canavari 2003 yapimiymis sanirim senin dediklerin daha oncekiler gibi geldi bi kac bolumdu hatta onlar guzeldi o zamana gore gercekten
hep boyle keyiflerimiz yok mutlu kendimi hic hissetmiorum ama bi daha ilac almicam
niye boyle hissediyorum mutlulugu kaybettim sanki bi garip yani anlatimida zor gecer heralde pismaniyem benimm

canimin ici ben mgrostan acik aliomm o yuzden icindekilerini bilmiomm umarim sekerli deildir gerci 250 gram almistim bi avucluk bisey kaldi artuk almam ama belki sekerlidir

sorarsın canım benim çok faydalı bi araştır başka yerlerde bence sanada fayda etti galibaaboshayallersmile seninki bence şekersiz ama ilk önce sor aldığın yere başka bir aktara falan
zayıflamaya faydası olduğu kesin tabii şekersiz olanın aklinialirimsmile

kızlar ara öğünde kuru incir yesem 3 4 tane çok tatlı kilo yaparmı bu arada şekersiz kahve içiyormuşsunuz ne enfes bişimiş oo
1 adetten fazlası yeme bence.. incirin yanında ceviz süper oluyo bi de cokacimcoook Kahve içmem

datlım benim vaktim olmuyo ya gündüz mecburen akşam...
yannız inanılmaz bulanıyo midem yaa..ateş basıyo böyle..uzanıyorum bir yandan....inş geçer...bilmiyorumkismile
Bi daha yapma cadıcım, dokunmuş bariz, baksana..

gızlar yaw ben boyumu 1 62 bilirdim dün diyetisyenin notlarını karıştırıken bide ne göriimm meğersem 1. 60 mış kafamçokkarıştı :roflol:

Yaw ben kendi ölçtüğüme güvenmiyom.. duvara işaretlerim farklı yerlere geldiğinden hep, 1,58 diyom da ya ben de 2 cm falan kısaysam, acı gerçekle yüzleşmek istemiyom bayanssulusmile

canım ılık suyla masaj yapıp üstünede kas gewşetici jel krem sürüyodum doğruymuş ılık su kan akışını hızlandırıyomuş ben birde aspirin içmiştim oda kanı inceltiyo ya ...çocuklar bazen termal kaplıcalara falan gider sporcular yaptınız doru hocam dediler opuyorumnanaktan

saç koyu kestane , gözde koyu kahve bebeğim ...saçlarımı hep uzun kullandım yıllarca sene başında kestirdim şuan omuzlarımda... kızıl rengine bayılıyom ama doğallıktan yana oldumdan boyamıyom geçen yıl bi kaç kes boyadım çok sewdim öle kırmızı kırmızı guzumda sewdi ama ilerde inş. bayanssulusmile şuan kendi rengi öle canlarım işte zemuszemus

ben de çok seveyom meyvelerii..yaz kış günde en az 3 dene yerim...

iyi ki örtmen olmaışım benim herüf kesin katil olurdulülülülülülü

delikafadulden :roflol: yok kıs bişi olmasdı kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…