İlk çıktığında yiyom azcuk, sonra kavun karpuz dışında yemiyom :ecrin_bebek:
Ağrının geçmesine sevindim canım.
:roflol: :roflol: Zuzum ya okulda bi foto çekil de koy, bu dediklerini kafamda canlandırmak istiyom :roflol: kaydirigubbakcemile3 Kaç yıldır öğretmenlik yapıyon, platonik aşıkların var mı sempatiksalakcinni (hep genç öğretmenlere aşık olunur ya okulda :)))
ayy cuma değildi ama sol bacağım evet..hala da hareket ederken acıyo...eyvahedigeldismilekıs bende sol bacağımı sakatladım cuma günü(( yok sa biz kardeşmiyiz :roflol:
aklımda olumunekankayizsmile
benim kız çerez gibi yiyo birazcık ama sonra yerlere hansel gratel misali saçıp duruuu
baş dönmesi ve mide bulantısı diyince hemen aklıma :CüvCüv: geliyo
gecmis olsun canimcimmm buz koysaydin hemen sismesini onluomus
Hiç uğraşma canım yaw, en önemli kısmı yazam: o filmi biliyom ben de, çok severek izlerdim küçükken, birden çok sayıda izlemişliğim vardır)
Valla zımbırtıya rağmen tartıda yüzün gülebilir bu istikrarlakaydirigubbakcemile5
Spor olayını sen yazıyon, 2 saat bisikleti okuyunca ben yoruluyom zaten :))) Atkı korumuştur fıstık. Ben de iyiyim diyem iyi olam kaydirigubbakcemile3
la dalsi amma meraklısın he...ben bizim örtmeni 160 boylarında zayıf düz saçlı beyaz tenli siyah saçlı diye kafamda canlandırıyodum ama kıvırcıkmış saçı...bilemedim..
hmmm sadece ikisinimii bilmiyorumkismile neler kaçırıyon sen caım yaw meywe yenmesmi kaydirigubbakcemile
3,5 yıllık üretmenim canım opuyorumnanaktan eskiden daha çoktu yüzüğü takınca umudu kestiler sanırsam sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni ilk zamanlar şiir mektup falan yazıyolardı gocadım gariii delikafadulden sırnaşık şey ama çok cins bi durumdu allahtan artık olmuyo öle şeyler zemuszemus
ben bimde gördüm geçen hafta böyle kutu gibi bişeydeydi sanki ezilmiş gibi bişeydi içindekilere baktık şeker yazıyordu
doğal olanlar ben tazesini yedim hafif kekrek bişey çok değişik bir tadı var belkide tam olgun değildiCADIARZU
senin aldığında içindekiler gibi bişey yazmıyormuydu??
la dalsi amma meraklısın he...ben bizim örtmeni 160 boylarında zayıf düz saçlı beyaz tenli siyah saçlı diye kafamda canlandırıyodum ama kıvırcıkmış saçı...bilemedim..
Beyaz tenli kısmı doğru ama aklinialirimsmile ZUZUM saç göz ne renk aklinialirimsmile
Geçmiş olsun cadıcım yaw, dikkat et kendine. Bu saatlerde her bünye sporu kaldırmaz, ben anca gündüz yapabiliyom mesela.
oyy sanada kiyamam tatlimm aman dikkat et bu yaz terli falan ruzgar yeme sakin
lokummumda iyi demek masallahh allahh iyilik versin hep
yavrum havalar isininca legene girip cikcak annesi dimi?resmini koyarsin dimi teyzeside gorsun uzaktan sevsin dursun lokumu resmini acipp bazen seviomm :)))
Pardon canım yaw, daha önce de söylemiştim, şimdi hatırladım. Nicki unuyom da özellikleri böyle yazınca hemen hatırlıyom yerimseniben Hatta sana 50 hedefi 53 yapalım demiştim :))çizelgeyi yapamadım sonra eşime yaptırırım boyum 163 kilom 57 hedefim 50 ahhh ahhhh
Tam obur zuzumun diyeceği laf Şenizhmmm sadece ikisinimii bilmiyorumkismile neler kaçırıyon sen caım yaw meywe yenmesmi kaydirigubbakcemile
3,5 yıllık üretmenim canım opuyorumnanaktan eskiden daha çoktu yüzüğü takınca umudu kestiler sanırsam sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni ilk zamanlar şiir mektup falan yazıyolardı gocadım gariii delikafadulden sırnaşık şey ama çok cins bi durumdu allahtan artık olmuyo öle şeyler zemuszemus
insallah hayatimm insallahhh
canimm iiyi ol saglikli ol nesen keyfin hep yerinde olsun fistikli lokumum benimm
bende dun gece ruyamda kedi gordum ama bulundugu yer yanioodu cok etkisinde kaldim acaba prensesle pamuk yerlerinde huzurlumu deiller anlamadimm niye boyle ruya gordum canikomm
Selam kızlar opuyorumnanaktan
PRENSESCİM keyfim bu sıralar yerleşik olarak böyle, hiiç girmiyim o konulara yerimseniben
Zımbırtı ağrısının geçmesine az kaldı canım, onlar birlikte diğeri de geçer diye umuyorum. kaydirigubbakcemile5
Yeraltı canavarlarının ilk filmiyse çok severim o filmi ben, eğlenceli ve de sürükleyici kaydirigubbakcemile5 Küçükken bi kaç kez izledim, baya adrenalin salgılatıyodu valla delikafadulden :)) (menün her zamanki gibi güzel)
kızlar ara öğünde kuru incir yesem 3 4 tane çok tatlı kilo yaparmı bu arada şekersiz kahve içiyormuşsunuz ne enfes bişimiş oo
saolasın meleğim koyarım canım yeni resimleri var ekleyince özel msj atarım sana
olumunekankayizsmile
canimin ici ben mgrostan acik aliomm o yuzden icindekilerini bilmiomm umarim sekerli deildir gerci 250 gram almistim bi avucluk bisey kaldi artuk almam ama belki sekerlidir
gızlar yaw ben boyumu 1 62 bilirdim dün diyetisyenin notlarını karıştırıken bide ne göriimm meğersem 1. 60 mış kafamçokkarıştı:roflol:
canım 1 kuru incir 1 porsiyon meyvedir...yani 1 elma 1 portakal gibi...:sinifsinif:
1 adetten fazlası yeme bence.. incirin yanında ceviz süper oluyo bi de cokacimcoook Kahve içmemkızlar ara öğünde kuru incir yesem 3 4 tane çok tatlı kilo yaparmı bu arada şekersiz kahve içiyormuşsunuz ne enfes bişimiş oo
Bi daha yapma cadıcım, dokunmuş bariz, baksana..datlım benim vaktim olmuyo ya gündüz mecburen akşam...
yannız inanılmaz bulanıyo midem yaa..ateş basıyo böyle..uzanıyorum bir yandan....inş geçer...bilmiyorumkismile
gızlar yaw ben boyumu 1 62 bilirdim dün diyetisyenin notlarını karıştırıken bide ne göriimm meğersem 1. 60 mış kafamçokkarıştı:roflol:
canım ılık suyla masaj yapıp üstünede kas gewşetici jel krem sürüyodum doğruymuş ılık su kan akışını hızlandırıyomuş ben birde aspirin içmiştim oda kanı inceltiyo ya ...çocuklar bazen termal kaplıcalara falan gider sporcular yaptınız doru hocam dediler opuyorumnanaktanayy cuma değildi ama sol bacağım evet..hala da hareket ederken acıyo...eyvahedigeldismile
ahh canım bilmiyorum ama değildir byük ihtimalle yani eminim gibi bişi:kedihaoldumsmile
gülüm ilk anda anlamadım ki bi halt yediğimi...sonradan anladım ama çok bişi değil herhalde geçecek diye umuyorum..saolasın datlışım sen napıosun:sinifsinif:
Beyaz tenli kısmı doğru ama aklinialirimsmile ZUZUM saç göz ne renk aklinialirimsmile
Geçmiş olsun cadıcım yaw, dikkat et kendine. Bu saatlerde her bünye sporu kaldırmaz, ben anca gündüz yapabiliyom mesela.
ben de çok seveyom meyvelerii..yaz kış günde en az 3 dene yerim...
iyi ki örtmen olmaışım benim herüf kesin katil olurdulülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?