50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oyle zaten sicagi sicagina cikmioo sogudukca anlasioo gulum kendini zorlama bu ara bide jel falan sursenn
bende boynum tutuldu kas gevsetici iciom jel suruyom ama daha iyiceyimm bide her ay yasadigimiz karin agrisi var bunun disinda cok sukur diyimm gulum

amin canim benimm hayir olsun diyelim iyi diyelim iyi olur insallahhh akideseekerimm

evet ceviz incir süper kahveye gelince küçük fincan ve günde 1 defa çayda küçük bardak kahvaltıda 1 tane

bu sayfada bana yazmış herkes alıntı yapıp göz kalabası yapmiyim dedim...

dalsim en azından 7 8 gibi yapmayı denicem....yarın da devam ederse bu bulantı doktora gidicem..

örtmenim duş başlığıyla masac neyim yaptım ama kas gevşetici jel yok evde..yarın eczaneden alayım bari...

prensesim sağol datlım...aman dikkat et kendine...

saolaisnn canimm surersen iyi gelir rahatlatir seni tatlimmm

Benim dediğim orjinali canım
http://www.imdb.com/title/tt0100814/
Senin izlediğine de baktım 13 bölümlük diziymiş

Ben de öyleyim fıstığım ama işte üstünde durmayıp, bi şekilde akışına bırakınca herşey normale döner diye umuyorum... Geçici bi dönem olduğunu düşün hep kaydirigubbakcemile5

Doğallık en güzeli tabi zuzum yaw.. Esmer güzeli aklinialirimsmile

bu arada yasemin yaban mersini yedim 2 gün önce midemi bulandırdı benim...şimdi başlıcam senin midene diceksiniz ama benim midem daş gibiydi ama ne olduysa anlamadım...

bu arada olumunekankayizsmile

bu arada gızlar ben saçımı daha yeni gölge yaptırdım...accık sarışın oldum...fazla değil ama röfle gibi değil..

hee oburum ama bal gaymak sewmeyen oburlardan Şeniz
yaw ilk başta toy oluyon tabe bende 22 yaşında olunca arada fazla farkta yok ee bide muabbet falan sewerim ben böle gırgır olsun şamata olsun öle yakın hissediyolardı sanırsam bi umutt diyolardı sanırsam akannehir delikafadulden
sefgülüm ii canım dün bi ara bağlı bulunduğu tümene gitme fırsatı bulunca nete girdi görüştük..bugünde taşıncaklardı başka bi misafirhaneye olumunekankayizsmile

ben de 168 bilirdim diyetisyen 166 dedi...2 ay falan hüzün dolu günler yaşadım..guclubacismile

bende zuzuya dedim benim boy 1 60 mış hedefimi 50 ye çekiyom yok olmas dedi sempatiksalakcinni

hiç gurcuklama bence canım 1 58 de geç yerimseniben sırnaşık şey

tamam canim bi sorayimm bide altincilek diye bisey cikmis ama daha pahali 40 tl idi sari bisey tadanlar acayip eksi diyolardi ama ben tatmadim bilmiomm nedir bi suru yeni seyler cikmaya baasladi valla

benimde saç rengim öyle gibi ve kızıl hastasıyım birde tabii illa uzun ama bir yere geliyo ve ondan sonra kırıklar yüzünden mahvoluyordu
neyse bende 2 seneye yakındır kına yakıyorum çok şükür saçlarım kendine geldi ve acayip uzadı kınanında içindekiler yüzünden kokusu neredeyse sıfır bayanssulusmile
hayatımda ilk kez saçlarım belime yaklaştızemuszemus bu yaz inşallah belimde

yesa duymasınsempatiksalakcinni

bence de öle canım ama kızıl şaçta kıwırcık saçta ayrı bi hoş oluyo yaw Şeniz

bu arada gızlar ben saçımı daha yeni gölge yaptırdım...accık sarışın oldum...fazla değil ama röfle gibi değil..
güle güle kullan canım benim opuyorumnanaktan

Kızlar ben kaçıyom, hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar opuyorumnanaktan
ii geceler guzum öptüm olumunekankayizsmile

hoşgeldin kuzum opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…