ayy cuma değildi ama sol bacağım evet..hala da hareket ederken acıyo...eyvahedigeldismile
ahh canım bilmiyorum ama değildir byük ihtimalle yani eminim gibi bişi:kedihaoldumsmile
gülüm ilk anda anlamadım ki bi halt yediğimi...sonradan anladım ama çok bişi değil herhalde geçecek diye umuyorum..saolasın datlışım sen napıosun:sinifsinif:
prenses ve yasemin siz ne alıyosunuz la...bi anlatın hele
Pardon canım yaw, daha önce de söylemiştim, şimdi hatırladım. Nicki unuyom da özellikleri böyle yazınca hemen hatırlıyom yerimseniben Hatta sana 50 hedefi 53 yapalım demiştim :))
Tam obur zuzumun diyeceği laf Şeniz
:roflol: :roflol: :roflol: Amanııın, gız sen çok canlar yaktın desene, allahtan yüzüğü taktın barnağa kaydirigubbakcemile3
Sefgülün nasıl, net yüzünden sıkıntı neyim yaşamıyon di mi zuzum olumunekankayizsmile
Rüyaları dikkate alma canım yaw, iyi görünce sevin, kötü görünce rüyalar tersine çıkar de yerimseniben
ben de 168 bilirdim diyetisyen 166 dedi...2 ay falan hüzün dolu günler yaşadım..guclubacismile
yaban mersini daqlışımmm ben alamadım daaa maniisi fazla geldiiibilmiyorumkismile ama bi ara alıcam sağlığım daha önemliiiisempatiksalakcinni
bu sayfada bana yazmış herkes alıntı yapıp göz kalabası yapmiyim dedim...
dalsim en azından 7 8 gibi yapmayı denicem....yarın da devam ederse bu bulantı doktora gidicem..
örtmenim duş başlığıyla masac neyim yaptım ama kas gevşetici jel yok evde..yarın eczaneden alayım bari...
prensesim sağol datlım...aman dikkat et kendine...
Benim dediğim orjinali canımdunyalar guzelim bu yeralti canavari 2003 yapimiymis sanirim senin dediklerin daha oncekiler gibi geldi bi kac bolumdu hatta onlar guzeldi o zamana gore gercekten
hep boyle keyiflerimiz yok mutlu kendimi hic hissetmiorum ama bi daha ilac almicam
niye boyle hissediyorum mutlulugu kaybettim sanki bi garip yani anlatimida zor gecer heralde pismaniyem benimm
Doğallık en güzeli tabi zuzum yaw.. Esmer güzeli aklinialirimsmilesaç koyu kestane , gözde koyu kahve bebeğim ...saçlarımı hep uzun kullandım yıllarca sene başında kestirdim şuan omuzlarımda... kızıl rengine bayılıyom ama doğallıktan yana oldumdan boyamıyom geçen yıl bi kaç kes boyadım çok sewdim öle kırmızı kırmızı guzumda sewdi ama ilerde inş. bayanssulusmile şuan kendi rengi öle canlarım işte zemuszemus
hee oburum ama bal gaymak sewmeyen oburlardan ŞenizPardon canım yaw, daha önce de söylemiştim, şimdi hatırladım. Nicki unuyom da özellikleri böyle yazınca hemen hatırlıyom yerimseniben Hatta sana 50 hedefi 53 yapalım demiştim :))
Tam obur zuzumun diyeceği laf Şeniz
:roflol: :roflol: :roflol: Amanııın, gız sen çok canlar yaktın desene, allahtan yüzüğü taktın barnağa kaydirigubbakcemile3
Sefgülün nasıl, net yüzünden sıkıntı neyim yaşamıyon di mi zuzum olumunekankayizsmile
Rüyaları dikkate alma canım yaw, iyi görünce sevin, kötü görünce rüyalar tersine çıkar de yerimseniben
ben de 168 bilirdim diyetisyen 166 dedi...2 ay falan hüzün dolu günler yaşadım..guclubacismile
1 adetten fazlası yeme bence.. incirin yanında ceviz süper oluyo bi de cokacimcoook Kahve içmem
Bi daha yapma cadıcım, dokunmuş bariz, baksana..
Yaw ben kendi ölçtüğüme güvenmiyom.. duvara işaretlerim farklı yerlere geldiğinden hep, 1,58 diyom da ya ben de 2 cm falan kısaysam, acı gerçekle yüzleşmek istemiyom bayanssulusmile
sorarsın canım benim çok faydalı bi araştır başka yerlerde bence sanada fayda etti galibaaboshayallersmile seninki bence şekersiz ama ilk önce sor aldığın yere başka bir aktara falan
zayıflamaya faydası olduğu kesin tabii şekersiz olanın aklinialirimsmile
Kızlar ben kaçıyom, hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar opuyorumnanaktan
saç koyu kestane , gözde koyu kahve bebeğim ...saçlarımı hep uzun kullandım yıllarca sene başında kestirdim şuan omuzlarımda... kızıl rengine bayılıyom ama doğallıktan yana oldumdan boyamıyom geçen yıl bi kaç kes boyadım çok sewdim öle kırmızı kırmızı guzumda sewdi ama ilerde inş. bayanssulusmile şuan kendi rengi öle canlarım işte zemuszemus
3
bence de öle canım ama kızıl şaçta kıwırcık saçta ayrı bi hoş oluyo yaw ŞenizBenim dediğim orjinali canım
http://www.imdb.com/title/tt0100814/
Senin izlediğine de baktım 13 bölümlük diziymiş
Ben de öyleyim fıstığım ama işte üstünde durmayıp, bi şekilde akışına bırakınca herşey normale döner diye umuyorum... Geçici bi dönem olduğunu düşün hep kaydirigubbakcemile5
Doğallık en güzeli tabi zuzum yaw.. Esmer güzeli aklinialirimsmile
güle güle kullan canım benim opuyorumnanaktanbu arada gızlar ben saçımı daha yeni gölge yaptırdım...accık sarışın oldum...fazla değil ama röfle gibi değil..
ii geceler guzum öptüm olumunekankayizsmileKızlar ben kaçıyom, hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar opuyorumnanaktan
slm kızlar..
bu arada gızlar ben saçımı daha yeni gölge yaptırdım...accık sarışın oldum...fazla değil ama röfle gibi değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?