50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

süper bir menu canımcım boshayallersmile
bu arada öptüüümmm bendeŞeniz

süper bir menu canımcım boshayallersmile
bu arada öptüüümmm bendeŞeniz

gel bende seni bi öpem datlum Şeniz
bu sefer cozutmadan dewam ederim inş. nisanda başından bu yana aynı kilodayım allahtan almadım o yemelere :1ninca: :1shok: birde ayağım düzelse de spoara başlasam yine kaydirigubbakcemile

ben de sabah yoğurt yemiştim bir tane de saray helvası attım ağzıma dayanamadım şeker krizine girdim ...arada bir elma yedim ..öğlen tavuk şiş ...bir aradaha yaparım bir elmayla ondan sonra da akşam yine yoğurt var ..bu arada tatile gitmeden önce 54,4 idim ..tatil dönüşü dün 54,9 çıkmıştım ..yarım kilo aldım sanmıştım bugün tartıldım...54,4 çıktım...tatildeki onca yememe rağmen tatil öncesine geri dönmüşüm çok sevindim...bunu da şuna bağlıyorum ..4 gün boyunca abartarak yemiştim..tatil dönüşü birden yağ tuz kesince vuctttaki ödem atıldı ve eski kiloma geri döndüm :)) yemeyi birden kesince zaten vucuttaki ödem çabuk bir şekilde atılıyor ..şimdi kaldığım yerden devam inş.

bayılırım fırın makarnaya sempatiksalakcinni afiyet olsun ama tatlını bi kaç saat sonra yesen belki daha iyi olabilirdi birde miktarda önemli tabi opuyorumnanaktan

emin olun azıcık minicikti hepsi,
zaten artık çok sıkı diyet yapmamaya karar verdim,çünkü dişlerime tel takılacak ve zaten 3-4 ay çorba ile beslenmek zorunda olacağımdan iradi olmayan bir kilo kaybı yaşıycam,
çok kasmıyorum kendimi o nedenle ama ben de burada sizlerle birlikte sağlıklı beslenmeye dikkat edicemyerimseniben

anladım canım ozaman dediğin gibi tel takılmadan canının istedikleri ye abartmadan opuyorumnanaktan

kızlar ben temizliğe kaçtım...hepinizi pembiş yanaklardan öptüm...

kolay gelsin canım Şeniz

bende korkuyorum şu sakatlıklardan ne güzel tam gaz spor yaparken aniden bi sakatlıkakannehir
sonra motive olucam di,ye bekle artık (( yani ben öyleyim))sempatiksalakcinni

bende korkuyorum şu sakatlıklardan ne güzel tam gaz spor yaparken aniden bi sakatlıkakannehir
sonra motive olucam di,ye bekle artık (( yani ben öyleyim))sempatiksalakcinni

inş. bişi olmas canım sana olumunekankayizsmile
ben bi an ewwel düzelsede spora başlasam diyom lülülülülülü hihoyyyt çok sewiyom rabbim ayırmasın sırnaşık şey delikafadulden

meyve salatası almak ne ayy.oda mı satılıyoor artık marketlerde :))

bu topikteki en çok kilolulardan biri benim boyuma göre 1.60 ama yaşımdan dolayı hedefim 56 yansım yaver giderse belki 55 kiloCADIARZU
ama seninkisi gayet ideal boshayallersmile
canım yaşın kaçtıki senin benden çok büyük değilsindir.ben 29 um

bende tatilde n dönüşte 2 kilo almış olarak döndüm aynen 2 gün az yedim tuzsuz fark 1 e indim bu haftada o 1 kiloyu verirsem kaldımğım yerden devam ediyor olacam

pepper eklediğin yazı çok güzel vucudum müthiş şişti sanırım 2 çeşit antibiyotik kullandıım içinmiş yazından anladım teşekkürler paylaşımın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…