meyve salatası almak ne ayy.oda mı satılıyoor artık marketlerde :))
33 yaşındayım canım ohaoldumsmile
kızlarrr resim yükleyeyim dedim sayfa görüntülenemiyor diyor sonra niyee?
kızlarrr resim yükleyeyim dedim sayfa görüntülenemiyor diyor sonra niyee?
off off zamanı . ay yine sen 33 yaşında kocaman 2 çocuk ne güzel Allah bağışlasın ben daha 1 tanede yok.hayırlısı naplım yaşlı anne olcaz bizdebilmiyorumkismile
resmin boyutu buyuktur canm,
kucultmek icin,
resmi painte kopyala,
paintteki resim (image) menusunden uzat/eg(strech/skew) sec;
ustteki 2 haney, 60-60 yap. kaydet. sonra o kaydettigini yukle buraya
;-)
pepper eklediğin yazı çok güzel vucudum müthiş şişti sanırım 2 çeşit antibiyotik kullandıım içinmiş yazından anladım teşekkürler paylaşımın için
canım ben albüme koyduğum resmi direk ekliyorum pc den bi sorun olmuyofisfisfis
perpercim saol canım. yorumlarıa.fazlalık gibi olmasada bi şişkinlik var bende . özellikle kollarım çok kalın geliyor bana üst bacaklar birde dediğin gibi
Ogleden sonra arasi olarak ceyrek muz, 2 tane yeni dunya, 4 kucuk cilek yemis bulunuyorum..
canım yaa çok tatlısın.a.s.bence goze batacak bir fazlaligin yok aslinda da cnm,
burda hepimiz ayniyiz iste; dal gibi olalim istiyoruz.
oluruz da evelallahh))
esinle bir omur boyu mutluluklar,
bebis icin de zaman icin endiselenme,
ben de 30 yasindayim ve 1 sene kadar daha bekleyecegiz bebek icin.
hem bir arastirmaya gore simdi 30 lu yaslar , eskinin 20leri, 40 li yaslarsa eski zamanin 30lari gibiymis))
bi dusun eskiden 30 yasinda biri kocaman kadin gibi olurdu, 35 yas -- orta yas.. ama simdi hepimiz genc kiziz hala 30 larimizda,
bak anchusaya, bak bana, bak kendinee ;-))
bravoooo
ben de meyve salatami huplettim, yaladim yuttu hepsini..
:icecream:
bebis icin de zaman icin endiselenme,
ben de 30 yasindayim ve 1 sene kadar daha bekleyecegiz bebek icin.
hem bir arastirmaya gore simdi 30 lu yaslar , eskinin 20leri, 40 li yaslarsa eski zamanin 30lari gibiymis))
bi dusun eskiden 30 yasinda biri kocaman kadin gibi olurdu, 35 yas -- orta yas.. ama simdi hepimiz genc kiziz hala 30 larimizda,
bak anchusaya, bak bana, bak kendinee ;-)
:icecream:
seninkilerin boyutu limiti asmiyordur cnm,
;-))
Biçimli kalçalar:
Sarkık Kollar:
Kollarınızı eski gergin günlerine döndürmek istiyorsanız, biseps ve triseps kaslarını çalıştırmalısınız. İki elinize su dolu şişeleri alın. Kollarınızı önde birleştirin. Ellerinizin üstü yere baksın. Kolunuzu yavaş yavaş kaldırın ve indirin.
Diğer bir egzersiz için, ağırlığı bir elinize alın. Bu elinizi önce yukarı doğru gerin, sonra başınızın arkasına, ensenize doğru uzatın. Bunu günde 12 defa yapın.
Kelebek ve kurbağalama yüzmek, orantılı kollara ve kol kaslarına sahip olmanızı sağlar. Ayrıca, evde duvarın karşısına geçip, iki elinizle duvarı itmeye çalışın. Böylece kol kaslarınız fazlasıyla çalışacaktır.
alıntıdır
yasemn cim fotona yorum yazdım.sen benim resimlerime bakarken ben de seninkiler bakıyormuşum .bende senin bacaklarına bakıyodum iyimi. önceki resimlerinle karşılaştırdım bacakların sıkılaşmış canım senin biraz
Lastikli pilates cok guzel calistiriyor kollari...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?