50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

off off zamanı . ay yine sen 33 yaşında kocaman 2 çocuk ne güzel Allah bağışlasın ben daha 1 tanede yok.hayırlısı naplım yaşlı anne olcaz bizdebilmiyorumkismile

amin canım ama önemli olan beynin genç olması önemli olan kendini hazır ettiğin zamanbayanssulusmile

resmin boyutu buyuktur canm,

kucultmek icin,

resmi painte kopyala,

paintteki resim (image) menusunden uzat/eg(strech/skew) sec;
ustteki 2 haney, 60-60 yap. kaydet. sonra o kaydettigini yukle buraya

;-)

canım ben albüme koyduğum resmi direk ekliyorum pc den bi sorun olmuyofisfisfis

pepper eklediğin yazı çok güzel vucudum müthiş şişti sanırım 2 çeşit antibiyotik kullandıım içinmiş yazından anladım teşekkürler paylaşımın için

bisey degil canim,
ben de 3. kutu kas gevseticiyi bitirmek uzereyim,
bende de odem yapti canim.

ben yaziyi word de duzenledim, buzdolabima asicam evde, isyerinde de bir tane bulundurucam ;-))

perpercim saol canım. yorumlarıa.fazlalık gibi olmasada bi şişkinlik var bende . özellikle kollarım çok kalın geliyor bana üst bacaklar birde dediğin gibi

perpercim saol canım. yorumlarıa.fazlalık gibi olmasada bi şişkinlik var bende . özellikle kollarım çok kalın geliyor bana üst bacaklar birde dediğin gibi

bence goze batacak bir fazlaligin yok aslinda da cnm,
burda hepimiz ayniyiz iste; dal gibi olalim istiyoruz.

oluruz da evelallahh ))

esinle bir omur boyu mutluluklar,

bebis icin de zaman icin endiselenme,
ben de 30 yasindayim ve 1 sene kadar daha bekleyecegiz bebek icin.

hem bir arastirmaya gore simdi 30 lu yaslar , eskinin 20leri, 40 li yaslarsa eski zamanin 30lari gibiymis ))

bi dusun eskiden 30 yasinda biri kocaman kadin gibi olurdu, 35 yas -- orta yas.. ama simdi hepimiz genc kiziz hala 30 larimizda,
bak anchusaya, bak bana, bak kendinee ;-))

Ogleden sonra arasi olarak ceyrek muz, 2 tane yeni dunya, 4 kucuk cilek yemis bulunuyorum..

bravoooo
ben de meyve salatami huplettim, yaladim yuttu hepsini..

:icecream:

canım yaa çok tatlısın.a.s.
evet ya eskiden biz küçük olduğumuz içinmi nedir 35 yaşındaki kadınlar falan bize yaşlı gibi gelirdi değilmi

Evet yaa dedigin herseye aynen katiliyorum, yasimi duyan inanamiyor. Onemli olan hayattan beklentilerinin hic bitmemesi...Cocukta olur herbirseyde olur...Daha genciz...

yasemn cim fotona yorum yazdım.sen benim resimlerime bakarken ben de seninkiler bakıyormuşum .bende senin bacaklarına bakıyodum iyimi. önceki resimlerinle karşılaştırdım bacakların sıkılaşmış canım senin biraz

Biçimli kalçalar:

Öncelikle vücudunuz üzerinde yapacağınız tüm çalışmaların zaman gerektirdiğini, sabır ve istikrarın önemli olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Kalça kaslarını her gün çalıştırın. Sonunda istediğiniz duruma geldiğini göreceksiniz.

Bu konuda en garantili yöntem merdiven çıkmaktır. Asansörleri ve yürüyen merdivenleri unutun. Step yapmak da aynı derecede başarılı sonuç verecektir. Merdiven aralıkları az olduğunda ikişer ikişer çıkmak daha faydalıdır. Bunu yaparken, kalçanızdan kuvvet alın.

Çoğunlukla çocukların ayağında gördüğünüz patenlerin, sizin için muhteşem olacağını biliyor muydunuz? Paten kayarak sadece kilo vermez, bacak ve karın kaslarını da çalıştırırsınız.

Televizyon seyrederken bile kalçalarınızı çalıştırabilirsiniz. Bunun için oturduğunuz veya uzandığınız yerde, poponuzu sıkıp gevşetin. Bu sırada karnınız içeride, omuzlarınız geride olsun.

Sarkık Kollar:

Kollarınızı eski gergin günlerine döndürmek istiyorsanız, biseps ve triseps kaslarını çalıştırmalısınız. İki elinize su dolu şişeleri alın. Kollarınızı önde birleştirin. Ellerinizin üstü yere baksın. Kolunuzu yavaş yavaş kaldırın ve indirin.

Diğer bir egzersiz için, ağırlığı bir elinize alın. Bu elinizi önce yukarı doğru gerin, sonra başınızın arkasına, ensenize doğru uzatın. Bunu günde 12 defa yapın.

Kelebek ve kurbağalama yüzmek, orantılı kollara ve kol kaslarına sahip olmanızı sağlar. Ayrıca, evde duvarın karşısına geçip, iki elinizle duvarı itmeye çalışın. Böylece kol kaslarınız fazlasıyla çalışacaktır.

alıntıdır

Lastikli pilates cok guzel calistiriyor kollari...

evet ammada denk gelmiş yerimseniben

evet birbirimizin bacakları kesiyoz iyimikaydirigubbakcemile3 şaka bi yana etek elbise giymek istiyorum bu yaz da inşallah geçen yaz rahattım selilütte yoktu ama şu an var bakalım sonuç ne olucak CADIARZU

ama sevindim sıkılaşma gözle görülüyor sa benim eski albümdeki salondaki fotoylamı kıyasladın canım yoksa şimdiki balkon dakilerlemi???

Lastikli pilates cok guzel calistiriyor kollari...

ben yine başladım kolları çalıştırmaya kışın yapıyordum sonra bıraktım mafoldumben iyi halt ettim
ama en çok yaptığım ve bana kolay gelen duvar şınavı birde dün başladığım stepeerın lastikleri ile işe yarar heralde

sen callanı yapıyormusun acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…