50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

her gun yapamiyorum ben callani. haftada 2-3 kere. ama pilatesi hic birakmiyorum..haftada uc kere falan da leslie yapiyorum. Bir de leslie nin lastikle yaptigi 5 mili var. Dilin cikiyor yaparken ama kollar icin cok faydali....bir yandan kosarken bir yandan ha babam lastik cektiriyor...sanirim leslie nin en zor programi o..Simdilik kollarda bir sorun yok ve hepimiz gobege basene odaklaniyoruz ama ilerki yaslarda en cok sarkacak yer kollar. O yuzden simdiden calistirmak gerek duzenli kollari..

evet ya bacaklarımız kesiyomuşuz resmen
şimdi o resim varmı bilmiyorum eskilereee bakmadımda hani salonda açık renk buz mavisi bi kot vardı büfenin önündeydi sanırım .onunla canım.

canım yaa çok tatlısın.a.s.
evet ya eskiden biz küçük olduğumuz içinmi nedir 35 yaşındaki kadınlar falan bize yaşlı gibi gelirdi değilmi

e ama 35 yas,inda 3 cocuk sahibi, bayag kilolu ve kendine bakmamis olurlardi, yasli gorunurlerdi..
sidi artik oyle degil,
kendimize baktikca, spor, saglikli beslenme, sac, cilt bakimi vs. ye dikkat ettikce bak gor 40 imiz da hala genc durucaz biz, ben ona inaniyorum.

(tek korkum hamilelikten sonra ki kilolar, onun icinde hamilelik boyunca 2 canliyiz deyip homili girtlak goturmeyiz olur biter )

Evet yaa dedigin herseye aynen katiliyorum, yasimi duyan inanamiyor. Onemli olan hayattan beklentilerinin hic bitmemesi...Cocukta olur herbirseyde olur...Daha genciz...

vereliniortak

bence çok güzel bir program aynı sporlar o kadarda etkili olmuyormuş ben de indireyim 5 mili ben şu an 3 mil olanı yapıyorum 4 & 5 kilo verdiren ama yetmiyo çok zevkli
kollar için söylediğin çok doğru bööööq oluyo gerçi şu an benim o durumda:sinifsinif:

Ya bana temizlige gelen yardimcim benden 2 yas kucukmus. Ikimizde sok olduk anlayinca..Ben kadina abla diyordum. 45 falan gosteriyor. Nasil utandim.

Benim kuzenim cok kilo alip verdi hamilelik nedeniyle.. Kollari otuzunda sarkti.. Simdi operasyon bile dusunuyor kollarindaki sarkmaya. Onu gorunce ben de anladim ki, kolum bacagim boynum iyi demicen her bir yerini calistiracaksin...Bunun hamileligi var 20 yil sonrasi var...Tabii ki tas degiliz elbette deforme olacagiz ama deformasyonu minmuma indirmek lazim ruh sagligi acisindan.

Son düzenleme:
evet ya bacaklarımız kesiyomuşuz resmen
şimdi o resim varmı bilmiyorum eskilereee bakmadımda hani salonda açık renk buz mavisi bi kot vardı büfenin önündeydi sanırım .onunla canım.

kaydirigubbakcemile3 yok canım çektim o resmiisempatiksalakcinni bende o kotu bu yaz giymicemm:dilcikar: :umursamaz:

ama sorun pantolon büyük ihtimalle kesim den :1shok:

gel biz senle aynı dönem hamile kalalım.laelaelaelaelaeben de 1 sene beklerim bu gidişle öyle görünüyor. o zamana kadar dal gibi oluruz.ne kadar da zayıf hamile kalırsak o kadar kolay veririz.yalnız benim ailemde annemde de teyzemlerde hep aynı sorun var doğumdan sonra hep kilolanmışlar.
kızlar bu kilo birazda genetik. uzaktan bi akrabamız var mesela anne ve 2 kızlar bunlar anneleri zayıf büyük kız 2 doğum yaptı hamileliğide sonrasıda zayıf. diğer kız benim yakından da arkadaşım zayıf. yemesi normal ama o kızda dikkatimi çeken birşey olmuştur hep.kahvaltı yapardık hep birlikte evlerimiz yakındı .bir insanın kahvaltısı 2-3 saat sürermi.kız inanılmaz yavaş yiyor yemeklerini.hani gün içinde bi kahvaltıyı falan o kadar uzun tutamayız tabiki de ama ağır ağır yemek lazım

Ya bana temizlige gelen yardimcim benden 2 yas kucukmus. Ikimizde sok olduk anlayinca..Ben kadina abla diyordum. 45 falan gosteriyor. Nasil utandim.

ben de buna benzer bi olay yasadim,

babamin bir akrabasi,
ben ona abla diyordum o da benimle kucuguymusunm gibi cnmli falan konusuyordu, 2 cocugu var,

benden 1 yas kucukmus, cok kotu olduk ogrenince,

ya dedi sana bak bana bak, sen daha hayatinin baharinda gibisin, ben kendimi birakmisim.

-birakmamak lazim kizlarrrrr

benim ailemdede obeziteler oldukça yoğun annem sınırda babamın kilosu normal neredeyse tek zayıf bütün ailem için söylüyorum erkek kardeşim ve bu halimle bile ben bayanssulusmile
inşallah kızım ve oğlumda dikkatli olurlar bu konudazemuszemus

Kesinlikle kilo alimi verimi kalitsal...Az yemek, spor, yavas yemek, kontrollu olmak yalnizca dis faktorler....

sen, ben, anchusa, lachesis dordumuz beraber hamile kalabiliriz.
zamanlamayi nasil ayarlicaz ama o var .. :roflol:

yaa biz belki 2011 ocaginda baslariz calismalara,
cunku hemen olmama ihtimali de var, bir 6 ay da ugrasmayla gecebilir..

arada bu olay benide yokluyor yanlız geçenlerde saçıma kına yakmam lazım nasıl zor geldi şeytan diyo nolursa olsunkötükedihüso

ama şöyle bi silkeleniyorum :1shok: :mymeka: kendine gel yasemin hööööötttttt diyorumsırnaşık şey
bi süre bana gidiyo bu toparlanmaasempatiksalakcinni

sen, ben, anchusa, lachesis dordumuz beraber hamile kalabiliriz.
zamanlamayi nasil ayarlicaz ama o var .. :roflol:

yaa biz belki 2011 ocaginda baslariz calismalara,
cunku hemen olmama ihtimali de var, bir 6 ay da ugrasmayla gecebilir..

Benim de esim cok hevesli..Sonbahara calismalara baslayalim diyor da.. Ben hamile kalirsam turkiyede kim is verir bana diyorum.Ama cok fazla atmayacagiz biz de..Vakti geldi artik..

biz de esimde ben de cok hevesliyiz aslinda;
ama sartlar olgunlassin diye bekliyoruz ))))))))

Benim acimdan cocuk sahibi olup olmamak degil problem. Ama ocakta doktorami vermeyi planliyorum. Ondan sonra da turkiyede bir is aramaya baslamam gerekli.. Ya kariyeri bosverip 1 sene daha ara verip cocuk yapacagim, ya da tazeyken doktoram hemen bir pozisyon bulmaya calisacagim Istanbulda. Iste beni hamile goren hic kimse gel ablacim bizimle calis demez ne kadar guzel bir cv im olursa olsun. Biraz kariyeri rafa kaldirmak gerek galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…