50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm en iyi karari sen verirsin bu konuda.
doktora yaparken ayni zamanda calisma sansin var mi? yani simdiden is baksan baslasan calismaya.. doktorani bitirince de cocuk yaparsin.

ogretim gorevliligimi dusunuyorsun?

tabi ben durumunu tam olarak bilemem, esinle birlikte ikiniz en iyi karari verirsiniz,
senin ici en iyi olacak, en hayirli zamanda olur hepsi sirasiyle dilerim..

Selam canlar nasılsınız, ben çok mutluyum, bugün ödevimi de tezimi de teslim ettim kurtuldum yani, tabi tez danışmanım beğenmezse o ayrı

Anchusa tatlım, sen şimdiden iş aramaya başlayamıyor musun, iyi bir işe denk gelirsen başlarsın, olmadı o zaman düşünürsün bebek. Doktorayla iş çok mu zor olur?

He he yine seninle aynı fikirde olmuşuz, kızlar üçümüz aynı anda çocuk yapalım, ayrı topik açarız :) Çok kilo alıyorum biri beni durdursun diye:)

tebrikklerrrrrrrrr canimmmmmmm
alkisalkisalkis
insallah jurin de iyi gecer ve bitirirsin yuksek lisansini..

He he yine seninle aynı fikirde olmuşuz, kızlar üçümüz aynı anda çocuk yapalım, ayrı topik açarız :) Çok kilo alıyorum biri beni durdursun diye:)

) evet canim..
nilufert de katiliyor bize; ben de yukarda dordumuz beraber cocuk yapalim diye yeazmistim ))
evet o zaman gebelik bolumundeki topiklerde bulusuruz.

ahh bi kilo vereydik de oyle hamile kalaydikkkkk :roflol:

Doktoram zaten yurtdisindan devam ediyor. Deneylerimi bitirip geldim buraya. Simdi evde oturup makalelerimi yazmam gerekli.evde ebilgisayar basinda calismalarimi toparlamaya calsisiyorum simdi. Makalelerim ciktiktan sonra savunmam icin geri gidecegim, sinavlari gecip, savunmami yapip geri gelecegim. Bu da en erken ocak ayinda olacaktir.Ondan sonra da orayla iliskimi tamamen kesip burada is bakacagim.Ne istedigimi tam bilmiyorum.Ben arastirmaciyim, universitede ogretmenlik yapmayi ister miyimbunu tam bilmiyorum Istedigim bir kac ozel universite var.Oralarda guzel arastirmalar yapilabilir.Ya da teknosa lar ar-ge ler olabilir. Onlar olmazsa direk ozel sektore bakacagim.

Canim o kadar cok isim var ki.. 4 tane yazilacak makalem var. Ise girersem bunlari ne zaman yazarim bilmiyorum hic. Aslinda dedigin mantikli. Is bulup hamile kalsam atamazlar beni. Insan haklarina aykiri diye yirtarim ortaligi...

) evet canim..
nilufert de katiliyor bize; ben de yukarda dordumuz beraber cocuk yapalim diye yeazmistim ))
evet o zaman gebelik bolumundeki topiklerde bulusuruz.

ahh bi kilo vereydik de oyle hamile kalaydikkkkk :roflol:

Valla komik olur. Ama topigin adini begenmedim"cok kilo aliyorum biri beni durdursun" yerine .'Hamileyim ama citirligim bozulmadi' olsa grubun adi.

sen, ben, anchusa, lachesis dordumuz beraber hamile kalabiliriz.
zamanlamayi nasil ayarlicaz ama o var .. :roflol:

yaa biz belki 2011 ocaginda baslariz calismalara,
cunku hemen olmama ihtimali de var, bir 6 ay da ugrasmayla gecebilir..

Valla komik olur. Ama topigin adini begenmedim"cok kilo aliyorum biri beni durdursun" yerine .'Hamileyim ama citirligim bozulmadi' olsa grubun adi.

beni de alın aranızaaaaa :teytey:
bende 2010 senesinin sonlarına doğru hamile kalmak istiyorum sırnaşık şey

Sağol canım, geçmişi okuyamadım ya ama sayımız baya çok:)
hedefe ulaşsak iyi olur da ulaşmadan hamile kalırsak da fazla salmayız korkudan herhalde:) Aman zaten inceyiim demeyiz yani:)

iyi aksamlar guzeller hepinize...........

ben cikiyorummm

İyi akşamlar canım.Şeniz

Canim o kadar cok isim var ki.. 4 tane yazilacak makalem var. Ise girersem bunlari ne zaman yazarim bilmiyorum hic. Aslinda dedigin mantikli. Is bulup hamile kalsam atamazlar beni. Insan haklarina aykiri diye yirtarim ortaligi...

Bir sürü avantajın olur, izni, ek ücreti sigortası falan, ben öyle yapabilirim, şimdi düşündüm de iyi fikir:)

Evet öyle olsun güzel fikir:)
beni de alın aranızaaaaa :teytey:
bende 2010 senesinin sonlarına doğru hamile kalmak istiyorum sırnaşık şey

Sayımız gittikçe artıyor ne güzel:)

Diyete dün basladim ve 1kilo vermisim :) haha coooooooooook mutluyum 57den 56ya düsmüsüm ve bugün yediklerim: Almased diye bi toz var onu suyla karistirip ictim aradan 4-5saat gecti Meyve salatasi yedim 1tabak hemen tikandim sonrada bi Almased yine icicem ve yaklasik 2 litre su icmeye basladim...

kızlar geçmişi okuyamadım. kafam sepet gibi oldu bugün. şu yeni gelen kıza iş öğreticem diye. yalnız gözüm pek tutmadı bunu, daha birinci gün bi sürü şey duydum hakkında. herkes tanıyomuş maaşallah. neyse bakıcaz artık olmazsa başka bi birime vericekler.

bu arada dayanamayıp tartıldım işten dönünce. basküle göre 200 gr eksik görünüyorum ama du bakalım hemen sevinme dedim kendi kendime. :) yarın inşallah bildirimimi düşük yaparım.

bugün yediklerimi yazayım:

sabah:

1 muz
3 tane limonlu eti form
çay

ara: beyaz leblebi (15 gr filandır sanırım)

öğle:
yemekhanede ne idüğü belirsiz bi unlu çorba vardı ondan 2 kaşık
1,5 tane etli biber dolmasının sadece içi

ara:
yine beyaz leblebi

akşam:
mısır marul ve soğandan oluşan büyükçe bir kase salata (yağını bana göre biraz fazla kaçırmışlar ama tuzsuzdu)
birkaç kaşık taze bezelye yemeği
birkaç kaşık da yöresel başka bir sebzemizin yemeğinden :)
(sebzeler de tuzsuz)
1 dilim tam buğday ekmeği

bir süre sonra:
yağsız az şekerli meyveli muhallebi (tamlamaya bak )

yatıncaya kadar da sadece 1 fincan yeşil çay ve bol bol su içmeyi düşünüyorum.
birazdan 50 dk kadar yürüyeceğim. akşam da nivea ve tibet..
hepsi bu :)

Son düzenleme:

kız azu beyaz leblebi gaz yapmıyormu sende . bende fena yapıyor walla. kalorisi nasılmış beyaz leblebinin bende severim aslında

azucum ben indirdim. güzelmiş.masa başını indirdem yalnız ben bunu işyerinde millet varken yaparsam deli bu derlerlaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…