50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mrb,makarnayı ben yağsız peynirle yaptım ve hiç yağ katmadımm.(yöresel küflü yağsız peynirimiz varr onla yaptım)maydonozu da tüm öğünlerimde mutlaka yerimm. az önce 1 sade türk kaHVESı içtimm de şimdi de yeşil çay demeldim 2 fincan onu içcemm

Azulcum valla istikrarlı gördüm seni ) Hemen *+ nı verem, kendime de verem. Bugün nivea ve tibet yaptım ben de

zemuszemus tatlııım teşkür. :)

bu hafta böyle biterse garanti 1 kg gider benden.
gün vardı bugün bizde. eve gittiğimde bi sürü güzel cıs kalmıştı ama hiç birinin yüzüne bakmayıp sebzelere yöneldim. hala içerdeler ve hala yememekte ısrarcıyım. :umursamaz:

Yasemincim tontişkom kıyafetlerin de etkisi vardır tabi. Yazlıklarla hepimiz aniden kilo vermiş gibi oluyoz zaten :))) Ama şu anki halini çok sevdim, azcık göbiş sadece

hee bu arada kendimi çok başarılı gördüğüm bi konu da, su içme. turşu yemediğim sürece su içmeyen ben günde 1,5 litre su içmeye başladım. hatta şu an önümdeki kupayı bitirirsem bugün 2 lt içmiş olcam.

bugün okulda çocukların ağırlıklarıı ölçtük ve ben de ısrarlara dayanaömayıp tartıya çıktımm ve 54kg geldimmm 3 gün önce aynı tarıda 53 tümmmmm.ama sanırımn ard ardına su içtimm ondandırrrr.yok yA KıLO ALMAMIŞIMDIRR DEMı?

Yasemincim tontişkom kıyafetlerin de etkisi vardır tabi. Yazlıklarla hepimiz aniden kilo vermiş gibi oluyoz zaten :))) Ama şu anki halini çok sevdim, azcık göbiş sadece

saolasın boncuğumm:teytey:birde o pantolon birazcık göbiş bölgesinden bol :kedi:
yüksek bel bir pantolon eğilip kalkarken rahat oluyor öyle yerlerde:icecream:

=) ac karnina tartil bisi yiyip icmeden yok canim almamisindir.. korkma...

Nesmekaya ooo, sen benden iyisin :) Yağsız süt ürünlerini hayatta yiyemem. Belki çökelek.... Meyve yiyor musun, bugün yemedin diye hatırlıyom...

Azulcum kesin bi çizgi çektiğimizde yememeyi başarıyoruz bence ) En azından eski kilona dönene kadar bugünkü gibi beslenmeye odaklan.

Ben dün gece gece kurabiye yedim (sayısını bilmiyom), 1 dilim peynir ekmek yedim Ama 4 saat daha oturdum. Sırf bu yüzden insan çok kilo alamaz di mi, zımbırtı şişliği var sanırsam

yok almamışındır rahat ol panik yokkkyerimseniben

EVET MEYVE YEMEDıMM aslında bahar meyveleri en sevdiklerimm ama bugünn canım istemiyoo sağoll hatırlattınn en azından az bişey yemem lazımmm yiiymm.şu yeşil çaylarımı bitireyimm deee.resmen işkence gibiiiii yaaaa..
yer yemez yatınca insan çok kilo alıyoo ama sen hemen yatmamışınn yatana kadar yakmışındırr yaaa bişey olmaz bencee..

Ben dün gece gece kurabiye yedim (sayısını bilmiyom), 1 dilim peynir ekmek yedim Ama 4 saat daha oturdum. Sırf bu yüzden insan çok kilo alamaz di mi, zımbırtı şişliği var sanırsam

ben o işi bugün sabah ve öğlen yaptım ama kahvaltı ve ara öğün gibi oldu sayısı belli ama yinede fazla işte öğle yemeğim hafif geldi 1 saat sonra acıktım:ecrin_bebek:
su falan kendimi kandırmaya çalıştım ama nafileee :1ninca:yine 1 kurabiyeeelaelaelaelaelae
neyse lesliyle yürüdük birzcık -tatlicadiarzu- bugünü toplarmı bilmem artık:1closedeyes:

Aysima ay hatırladım, doğum kontrol hapı kullanıyon diye sorduydum ) Haaa, ince işler yani... Ben sınav dönemi daha çok yerdim cokacimcoook İyice araştırmışsın sanırım ama eczane satılan zayıflama şeylerine de güvenmemek lazım, araştırmalarını bırakma yerimseniben

Azulcum tebrikler kaydirigubbakcemile3

Kızlar sabah aç karnı, mümkün oldukça çok boşaltım yapıp, cıbıldak tartılmalıyız :kedi: :)

Yasemincim aynen katılıyorum kaydirigubbakcemile5
Dar kıyafetle fotolarını da bekliyom aklinialirimsmile

ya ben hemen yatmayacaksam gece yiyorum. uzun süre aç kalmak da iyi değil. hipoglisemik mi olalım :roflol:

Dulcim, eski kiloma dönmek istemiyorum. 63'tüm yıllardır. ergenlikten beri hep 52'nin üzerindeydim. mafoldumben

Nesmekaya yeşilçayın içine tarçın çubuğu karanfil falan atsan, hem saha lezzetli olur hem de daha faydalı. Afiyet olsun
Sabah tartı hiç öyle demiyodu ama :))) Bilinçli yedim, vücut açım acım diye çığlık atarken kulak tıkamak saygısızlık olur :)))

Yasemincim, akşam yemeği yemedin mi.. arada sırada elbet yicez canım ya. Her gün canım çekse kendime dur derim ama kırk yılın başında gece acıkmışım, kırmak olmaz bünyeyi :)) Yarın dikkat edersin sen de Benim bugünkü menünün maşallahı var. Bakalım bu gece acıkcak mıyım :) Ama bugün sert yüzümü göstercem çünkü önceki gece de bi lokma peynir ekmek yediydim. Sporun güzel ama kolları boşlama.

y 63'tüm yıllardır. ergenlikten beri hep 52'nin üzerindeydim. mafoldumben
tatlım istediğin kiloya ulaşınca en az 1 yada 2 sene mutlaka korumalısın ondan sonra kalıcı olur çünkü uzun süredir 63 müşsün bende aynı durumdayım benim önümde de çok uzun bir dönem var ben hep 65 civarıydım :tomato:

Hipoglisemik ne olaki AZULCUM :ecrin_bebek:

Kız eski kilon derken 55 kiloyu şey ettim, hani son günlerde bi kaç kilo aldın ya Ben de liseden beri 55 ve üstü :gitme: Daha çok 58 :1no2: 53 olmak istiyom sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…