Azulcum valla istikrarlı gördüm seni) Hemen *+ nı verem, kendime de verem. Bugün nivea ve tibet yaptım ben de
Selam kızlar...
Aysima pko olayını sana niye sorduğumu hatırlamıyorum ama sanırım yavaş kilo veriyorsun diye... Hormon düzensizliği sebebiyle düzensiz adet problemi yaşıyo kişi bu hastalıkta...
Tebrikler, muhtemelen o 1 kilo sudur daha çokSağlıklı kilo veren bi kişi haftada kendi kilosunun 1/100 kadar vermesi normalmiş.. Almased ne bilmiyorum ama amacın sağlıklı beslenmek olsun. Öbür türlü verdiğin kiloları fazlasıyla geri alırsın. Bi tek meyve yemişsin bugün lmaz:
Evet hormon bozuklugu var bende o yüzdende kadin dogum kontroll hapi kullaniyorum ya almased hem sindirimde yardim ediyo hemde tok tutuyo bence gayet iyi eczanelerde satiliyor almanyada... hem bu aralar bisey yemek istemiyorum halimde yok... Bi yandan sivalar bi yandan erkek arkadasim ofof...
Yasemincim tontişkom kıyafetlerin de etkisi vardır tabi. Yazlıklarla hepimiz aniden kilo vermiş gibi oluyoz zaten :))) Ama şu anki halini çok sevdim, azcık göbiş sadece
bugün okulda çocukların ağırlıklarıı ölçtük ve ben de ısrarlara dayanaömayıp tartıya çıktımm ve 54kg geldimmm 3 gün önce aynı tarıda 53 tümmmmm.ama sanırımn ard ardına su içtimm ondandırrrr.yok yA KİLO ALMAMIŞIMDIRR DEMİ?
bugün okulda çocukların ağırlıklarıı ölçtük ve ben de ısrarlara dayanaömayıp tartıya çıktımm ve 54kg geldimmm 3 gün önce aynı tarıda 53 tümmmmm.ama sanırımn ard ardına su içtimm ondandırrrr.yok yA KİLO ALMAMIŞIMDIRR DEMİ?
Ben dün gece gece kurabiye yedim (sayısını bilmiyom), 1 dilim peynir ekmek yedimAma 4 saat daha oturdum. Sırf bu yüzden insan çok kilo alamaz di mi, zımbırtı şişliği var sanırsam
Nesmekaya ooo, sen benden iyisin :) Yağsız süt ürünlerini hayatta yiyemem. Belki çökelek.... Meyve yiyor musun, bugün yemedin diye hatırlıyom...
Azulcum kesin bi çizgi çektiğimizde yememeyi başarıyoruz bence) En azından eski kilona dönene kadar bugünkü gibi beslenmeye odaklan.
Ben dün gece gece kurabiye yedim (sayısını bilmiyom), 1 dilim peynir ekmek yedimAma 4 saat daha oturdum. Sırf bu yüzden insan çok kilo alamaz di mi, zımbırtı şişliği var sanırsam
Aysima ay hatırladım, doğum kontrol hapı kullanıyon diye sorduydum) Haaa, ince işler yani... Ben sınav dönemi daha çok yerdim cokacimcoook İyice araştırmışsın sanırım ama eczane satılan zayıflama şeylerine de güvenmemek lazım, araştırmalarını bırakma yerimseniben
Ince isler derken??... =) ya gercekten hormonlarimla sorunum olmasaydi kullanmazdim ama cok erkek hormunu varmis bende ve bu yüzdende ilerde allah korusun cocugum olmaz diye kadin doktorum verdi... Hem Almasedi doktorlarda öneriyo cok seylere yariyomus yani...
tatlım istediğin kiloya ulaşınca en az 1 yada 2 sene mutlaka korumalısın ondan sonra kalıcı olur çünkü uzun süredir 63 müşsün bende aynı durumdayım benim önümde de çok uzun bir dönem var ben hep 65 civarıydım :tomato:y 63'tüm yıllardır. ergenlikten beri hep 52'nin üzerindeydim. mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?