naber yesacim.. hosgeldin memlekete.. yaz tatiline mi geldin, ne kadar kalacaksin?
kilonu sabitledin mi , ne alemdesin.
daqlım kıymetlim bideneeemm çok özleştik yavvvopuyorumnanaktan hoşgeldin benim daqlu cimcimeemmmkaydirigubbakcemile
hoşgeldin canım
canımmmm hoşgeldin memleketimizeeeeopuyorumnanaktan:
hoşgeldin canım Türkiye yeŞeniz
hoşgeldin cimcimem.
nasıl geçti yolculuk
tibeti nerde yaptın
hala 49 musun yoksa 51 oldunmu lülülülülülü
----------
az kaldı canım daha yazlık kıyafetlerin hepiciğini çıkarmadım haftaya gelir yeni fotolarrrrsositosositoYasemincim aynen katılıyorum kaydirigubbakcemile5
Dar kıyafetle fotolarını da bekliyom aklinialirimsmile
Yasemincim, akşam yemeği yemedin mi.. arada sırada elbet yicez canım ya. Her gün canım çekse kendime dur derim ama kırk yılın başında gece acıkmışım, kırmak olmaz bünyeyi :)) Yarın dikkat edersin sen deBenim bugünkü menünün maşallahı var. Bakalım bu gece acıkcak mıyım :) Ama bugün sert yüzümü göstercem çünkü önceki gece de bi lokma peynir ekmek yediydim. Sporun güzel ama kolları boşlama.
Kızlar selam nasılsınız?
YESACIM CADICIM hoşgeldin türkiyeye opuyorumnanaktan
Hemen yazıyooom:
Kız sen ne kadar incelmişsin :jeyyar:
yarın dahada dikkat ederim bocuğumm sağololumunekankayizsmileYasemincim tontişkom bugünkü menün gayet güzel o zaman
yesam canım benim kim üzdü senii bu kadar gel beraber çarpalımmm:mymeka:
e artık dinlende şüüüyle muhabbet edek be yavruşum kıyamam ben sağaa hep yorgunsun bu aralar nazar mı değdirdiler benim cimcimememeklava:
cimcimem sen şincik kesin dönüşmü yaptın ben anlamadım olayı:uhm:
Selam lachesiscim hoşgeldin, gözün aydın tezin ödevin herbişeyin bitmiş :)) Kız bu kadar kısa sürede tez biter mi, yoksa çok mu dandik :icecream: :tomato: :)))
hoşgeldin şekercim ben iyiyim sen nasılsınnolumunekankayizsmile
Ay yazmayı unuttum, yasemincim tontişkom, benim geçen yaz aldıklarım bol geliyo hep :))) Alışveriş yapcam sevgülüm gelmeden önce azcuk, sonra o gelince onla devam ederim ciciler almaya :icecream: 2 haftada 1 kilo versem ne süper olur ya...
tatlım istediğin kiloya ulaşınca en az 1 yada 2 sene mutlaka korumalısın ondan sonra kalıcı olur çünkü uzun süredir 63 müşsün bende aynı durumdayım benim önümde de çok uzun bir dönem var ben hep 65 civarıydım :tomato:
Hipoglisemik ne olaki AZULCUM :ecrin_bebek:
Kız eski kilon derken 55 kiloyu şey ettim, hani son günlerde bi kaç kilo aldın yaBen de liseden beri 55 ve üstü :gitme: Daha çok 58 :1no2: 53 olmak istiyom sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?