50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aysima polikistik over da da östrojenle birlikte erkeklik hormonu da fazla oluyo... Ben de bi dönem kullandım hap, sonra bezdim ve bıraktım. Kilo vermek düzenliyo diyorlar o yüzden şansımı deniyom

ya siz o kadar spor yapıyosunuz arada bi kurabiyeyle ödüllendirmeninn bi zaarrrı olmaz bence.yeşil çay tavsiyesi için sağoll ben sıcak içecekleri ılıtarak içen biri olarak 1 sattte 2 fincan içebiliyorummm 2.fincanımı tarçınla içeyimmmm sağolll:)

naber yesacim.. hosgeldin memlekete.. yaz tatiline mi geldin, ne kadar kalacaksin?
kilonu sabitledin mi , ne alemdesin.

hosbulduk kuzum yok ole bı geldım canım 12 mayıs donecegım 15gun falan oluyor toplamda sabah tartıldım da soyunmayı unutmusum o yuzden yarın sabah soyleyecegım canım benım kaydirigubbakcemile5

daqlım kıymetlim bideneeemm çok özleştik yavvvopuyorumnanaktan hoşgeldin benim daqlu cimcimeemmmkaydirigubbakcemile

amanınnnnnn yawrımmm yenı fotoların supermıssss valla ben de cok ozledım kuzum yaaaaa da pek yorgunum hemen yatacagım boshayallersmile

hoşgeldin canım

hosbulduk canım opuyorumnanaktan

canımmmm hoşgeldin memleketimizeeeeopuyorumnanaktan:

hoşgeldin canım Türkiye yeŞeniz

hosbulduk canlarımmmmmmmmm olumunekankayizsmile

hoşgeldin cimcimem.
nasıl geçti yolculuk
tibeti nerde yaptın
hala 49 musun yoksa 51 oldunmu lülülülülülü

cok uzun gectı canım yaaa kaydirigubbakcemile tıbet neyım hak getıre valla solemıcem kılomu ama ne soyleyecegım bılıyomusun her goren kılo almıssın dedı yaaaaaaaaa mafoldumben hatta bı tanesı masallah gobegın cıkmıs dedı bı kacı ayy bak ne guzel olmussun bu sefer yaramıs sana falan dedı :mymeka: offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

1(bır) Allahın kulu da sacın uzamıs demedı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mafoldumben

naber dulcıneacgımm canımın ıcı sen yaz ben yarın okurum -tatlicadiarzu-

Selam lachesiscim hoşgeldin, gözün aydın tezin ödevin herbişeyin bitmiş :)) Kız bu kadar kısa sürede tez biter mi, yoksa çok mu dandik :icecream: :tomato: :)))

Neymekaya ben kilo verme olayımın istatistiğini şubatın başından bu yana takip ediyom :)))
61 den vermeye başladım. Şubat 2,8, mart 1,6, nisan 1,4
Yavaş veriyom ne yazık ki, sağlıklı veriyom diye kendimi avutuyom

Yasemincim aynen katılıyorum kaydirigubbakcemile5
Dar kıyafetle fotolarını da bekliyom aklinialirimsmile
az kaldı canım daha yazlık kıyafetlerin hepiciğini çıkarmadım haftaya gelir yeni fotolarrrrsositososito

aaa evet akşam yemeğini yazmayı unutmuşum :1ninca:
baklalı enginar yemeği 2 dilim ekmek birkaç kaşık yoğurt canımmboshayallersmile

Kızlar selam nasılsınız?

hoşgeldin şekercim ben iyiyim sen nasılsınnolumunekankayizsmile

NESMEKAYA benim kurabiye rahat 6-7 vardır, fazla da olabilir :))) Ama iyi ki yedim diyom Sen spor yapmıyon mu, netten videoları indir bence, spora motive olmanda yardımcı olur. Rica ederim, afiyet olsun

YESACIM CADICIM hoşgeldin türkiyeye opuyorumnanaktan
Hemen yazıyooom:
Kız sen ne kadar incelmişsin :jeyyar:

ayyyyyyyyyy kuzum cok saoalsınnn da offfffffffff valla ne bıcım ıs anlamadım haaa ayy neyse yatayım ben

@evcadımmm:) canım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ıkı cızgı gor de mutlu haberını alalım hayırlısıylaaaaaaaaaa:)

@scyllacıgım
canım yaw sımdı duydum tez neyım nasıl bıter kafamçokkarıştı ama bıtmıs ya hadı hayırlı ugurlu saglıklı sıhhatlı olsun -tatlicadiarzu-

yesam canım benim kim üzdü senii bu kadar gel beraber çarpalımmm:mymeka:
e artık dinlende şüüüyle muhabbet edek be yavruşum kıyamam ben sağaa hep yorgunsun bu aralar nazar mı değdirdiler benim cimcimememeklava:
cimcimem sen şincik kesin dönüşmü yaptın ben anlamadım olayı:uhm:

Ay yazmayı unuttum, yasemincim tontişkom, benim geçen yaz aldıklarım bol geliyo hep :))) Alışveriş yapcam sevgülüm gelmeden önce azcuk, sonra o gelince onla devam ederim ciciler almaya :icecream: 2 haftada 1 kilo versem ne süper olur ya...

bence de sağlıklı olan bu şekild vermektir .ben de senin gibi versemm daha ne isterimmm diye düşünsem dee yindee sabırsızıımm aslındaaa 1 ayda faallan hemen versemm ne güzel olurrrrr

yok kuzum peppercıgım de sormus yaa 12 mayıs donusum var 15gunlugune geldım ıslerım neyım var da :)

canım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa herkesler uzdu benı kılo almıssın dedılerrrrrrrrrrrrrrrrrr benden sısman bı amcamın kızı var ayy aynı ona donmussun cok guzel olmus yaramıs neyım dedılerrrrrrr :umursamaz:

sacın uzamıs demedılerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr alsanaalsanasmile

offffffff ben carpmayım da kım carpsın canım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :gitme:

evet canım yaaa dınleneyım de ben bıraz ınsallahhhhhh ozledım valla olumunekankayizsmile

Selam lachesiscim hoşgeldin, gözün aydın tezin ödevin herbişeyin bitmiş :)) Kız bu kadar kısa sürede tez biter mi, yoksa çok mu dandik :icecream: :tomato: :)))

3 gün sabahladım yavrum ya, zaten kaynakları okuyup altlarını çizmiştim, 2-3 sayfa da önceki tezimden alıntı yaptım, taslağı bir hazırladım, sonra otomatiğe başlamış gibi şakır şukur yazdım, ben gaza gelince deli gibi oluyorum, isteksiz olunca da tek satır yazamam.
Hoca da şaşırdım şüpheli şüpheli baktı:) Bakalım okuycak, çok mükemmelliyetçidir, umarım geri göndermerz

hoşgeldin şekercim ben iyiyim sen nasılsınnolumunekankayizsmile

İyiyim ben de tatlışım bayadır fazla giremiyordum özledim valla sizi Şeniz

Yesam bebeğim seni de çok özledim, TR'a gelmişsin hoş geldin, sıkma canını kilo aldıysan da verirsin, alsan alsan yarım kilo bir kilodur dünyanın sonu değil ya, tadını kaçırma güzel günlerinin tatlım. Dönünce fazlasıyla verirsin sen aklinialirimsmile

benimkiler daha dar geliyo desem ne dersin :1ninca:
dar demiyeyimde biraz oturuyor işte laelaelaelaelae

al tatlım al ama ilk önce bi gez gör sonra tüh bunlarda varmış dimeeyerimseniben
anaaaam 2 hafta gibi bişey kaldı kavuşmanaaa harika bir duygudur bu yaaa:asigim:

Son düzenleme:
bebebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem scyllacıgımmmmmmm canım benım yaaaaaaaaaaaa ınsallah kuzum daha yenı geldım de gorenler hep ole dedıler ama sen pek guzel yazmıssın verırım kı ne bılıyım almadım gıbı aynıyım gıbı amaaaaaaaaaa yarın sabah tam tartılayacagım yazarım canlarım ben kacarooooooo muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

aslında ben 1 yıldır her gün pilates yapan bir insandımmm ama bugünn tpoum sobaya yapıştıııı ve ben top olmadan yapamaıyommm ona para verdim ya o yüzdenn yapıyodummm .hafta sonu top alıp pilatese devam etcemm günde 40-45 dk yapıyodummm .bugün sadece tibet+okula yürüyerek gittim yaklaşık 1km o kadar ..sizin kadar harekett yapamıyommm yaa .inş.zamamnlaa yapcammm.

bi ulaşsam korurum. artık yaşam biçimim oldu dikkatli yemek. 2 yıla yakındır böyleyim çünkü. :)

Hipoglisemik ne olaki AZULCUM :ecrin_bebek:

Kız eski kilon derken 55 kiloyu şey ettim, hani son günlerde bi kaç kilo aldın ya Ben de liseden beri 55 ve üstü :gitme: Daha çok 58 :1no2: 53 olmak istiyom sempatiksalakcinni

inşallah olcan yavrım :)
hipoglisemi genelde öğün araları yapmayan, düzensiz beslenen insanlarda oluşan bi hastalık. uzun süre aç kalan metabolizma yavaşlıyor haliyle. kurt gibi acıktığımız anlarda abandığımız şeker bakımından yüksek değerler içeren ekmek, poğaça, makarna, kısaca beyaz unla yapılmış her şey bizi doyuruyor sanıyoruz. fakat kısa bir süre sonra tekrar acıkıyoruz. hani olur ya, özellikle çarşılarda gezerken kendimizi kaybederiz yemek yemeyi unuturuz filan. eve gelince de deli gibi yeriz ne bulursak. 1-2 saat sonra midemiz kazınır yine. vücudun insülin salgılama sistemini göçertmiş oluruz böylece. kan şekerimiz hep düşük olur. sinir stres halsizlik, baş ağrısı.. bi sürü semptomla birlikte hipoglisemi diye bi hastalıka tanışmış oluruz. sanırsam bi üst evresi de diyabet bunun. allah korsusun. :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…