50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

O görenler de kimmiş niye üzmüşler kuzumu ya, ailenden değilse çırparsın sen onları, hem kıskanmışlardır belki seni moral bozmak için demişlerdir boşver bozma sen moralini Şeniz görüşürüz cicimolumunekankayizsmile

beni de alın aranızaaaaa :teytey:
bende 2010 senesinin sonlarına doğru hamile kalmak istiyorum sırnaşık şey

bu gidisle olacagi o;
hepberaber hamile kalicaz.

lachesis, cnm anchusaya katiliyorum topigin adi daha farkli olabilir,

"saglikli belenen hamileler topigi"
" 9 ayi 9 kilo alarak tamamlayanlar gurubu"
"arkadan bakildiginda hamile oldugu hic anlasilmayanlar "
.
.
.
gibii

)

ama en zorlarından birini yapıyorsun canım kendini üzme yapamıyorum diyee
ara veriyo insan zaman zaman ben eskiden yürüyüş ile birazda dans la gayet rahat veriyordum şimdi bi arkadaşımızın dediği gibi tospaaa gibiyimkaydirigubbakcemile3

şimdi dışarıda yürüyemiyorum birilerini kesin düverim heralde :mymeka:sempatiksalakcinni

kızlar uykum geldi benim. hepinize iyi gecelerr.. bi şeyler yemeyin sakınnn!! koç sizi cezalandırır!! lmaz:
kaydirigubbakcemile3

bende 2 ci doğumunda 9 kiloyu zorla almıştım ama hepsi popodasırnaşık şey
63 te hamile kalmıştım 72 de doğum yaptımsengözlerimebaksanab

ahaha valla bayıldım süpermiş, yaparız inşallah öyle bir şey, bozonun da kızı olucakmış çok sevindim:)

kızlar uykum geldi benim. hepinize iyi gecelerr.. bi şeyler yemeyin sakınnn!! koç sizi cezalandırır!! lmaz:
kaydirigubbakcemile3

İYi geceler canım opuyorumnanaktan

bende 2 ci doğumunda 9 kiloyu zorla almıştım ama hepsi popodasırnaşık şey
63 te hamile kalmıştım 72 de doğum yaptımsengözlerimebaksanab

vay süpermiş:) kaç kilo gidiyor doğumda 5 falan mı?

ahaha valla bayıldım süpermiş, yaparız inşallah öyle bir şey, bozonun da kızı olucakmış çok sevindim:)

)

yapariz tabiii

bozoyu ben tanimiyorum cnmcimm..

yasemn, ne guzel, ideali ayda 1 kilo almakmis ham,lelik boyunca, sende de oyle olmus,

20- 30 kilo alan var yaaa:-oo cok fenaaa

)

yapariz tabiii

bozoyu ben tanimiyorum cnmcimm..

yasemn, ne guzel, ideali ayda 1 kilo almakmis ham,lelik boyunca, sende de oyle olmus,

20- 30 kilo alan var yaaa:-oo cok fenaaa

Ayyy, o kadar almayız inşallah, dikkat etmezsem kesin alırım ben gerçi, her canım istediğini yersem:S

bugun harika giden diyetimi aksam saat 22 gibi bozdum :-((

yeiklerim,

sabah
1 yuvarlak kepek ekmegi, yesil cay
maydonoz,
1 kucuk peynir, 1 kucuk bal, 1 k.k. kasar peynir

ara
light sut -- 200 ml

ogle
tahrana corbasi
1 kase salata (yogurtlu)

ara
1 kase meyve salatasi

aksam
1 kase tahrana corbasi,
3 kasik z.yagli fasulye
salata
1 dilim kepek ekmegi

22.00
1 kucuk kase puding,
birkac ruo kat

:-(((

hep esimin yuzunden,
yemin verdirerek, zorla yedirdi beni

benim kuzenimm sadece 6 kg aldı ve 3,5 kg lık bebek doğurduuu....herkesii şok etttiii...ama aldığı kiloları daa 3 kg kadar kaldıı ve 1 yıldda verememdii dahaaaaaa o da ilginççççç

Ayyy, o kadar almayız inşallah, dikkat etmezsem kesin alırım ben gerçi, her canım istediğini yersem:S

Benim canım sürekli bişey ister kafamçokkarıştı

insallah hamilelikte tatlilardan falan tiksiniriz de yiyemeyiz,

genelde herkes biseylerden tiksiniyormus hamileliginde..

ablam mesela sosis yiyemez ilk hamileliginden beri..

benim kuzenimm sadece 6 kg aldı ve 3,5 kg lık bebek doğurduuu....herkesii şok etttiii...ama aldığı kiloları daa 3 kg kadar kaldıı ve 1 yıldda verememdii dahaaaaaa o da ilginççççç

bu bana imkansiz geldi yaa,

cunku 3 kg bebegin bir o kadarda esi oluyor (bagli oldugu et parcasi)
bir de suyu oluyor o da 2-3 kilo vardir

yani kesin 6 kilodan fazla almis olmali;

ya da kendi zayifladi hamilleliginde bebek kilo aldi ??

herkese iyi geceelr tatlı rüyalalrrr az kiloluu gebeliklerr....

Sağol canım iyi geceler.

Ben de danette puding yedim tam o saatlerde.

insallah hamilelikte tatlilardan falan tiksiniriz de yiyemeyiz,

genelde herkes biseylerden tiksiniyormus hamileliginde..

ablam mesela sosis yiyemez ilk hamileliginden beri..

Canım öyle şeyler dileme bence, çünkü bişeylerden tiksinenler, genelde hamileleliği çok zor geçirip ilk 3 ay midesi bulananlar, ilk 3 ay kilo verip fazlasıyla alabiliyorlar ayrıca, Allah kolay hamilelik versin, öyle çok zor.

NESMEKAYA kız sen zaten zayıfsın, nedir bu acele, kıyafetlerin çok dar senin, benim bol gelenler 38 beden.. kotta 30 beden sempatiksalakcinni Yürüyüş kilo vermek için en güzel spor bence. Tibeti düzenli yapıyorsun sanırım. Seni de listeye ekleyem, ekstra spora *+ veriliyo, ilk hareket kendi etrafında dönme hareketi. Ne zamandır yapıyon?

YESACIM
seni kıskanıyo öyle diyenler bayanssulusmile

LACHESISCİM hocalar uyuzluk etmezse duramaz, kendini hazırla (benim projeler daha çok problem çözme olduğundan bana öyle geldi belki de, yazma kısmı benim de kısa sürüyo yerimseniben

YASEMİNCİM sen zayıfken almışsın demek ki kıyafetleri fıstık.. Geçen gün gezdim bi kaç bişi beğendim :)) İlk buluşma anı için bişiler bakıyom :asigim: Benim tarzım spor, acaba tarz değişikliği yapıp süpriz mi yapsam sempatiksalakcinni Ama yüksek lisansa başlıcam, öğrenci adama spor kıyafet yakışıkır

AZULCUM çoook teşekkür ederim paylaşımın için Şeniz Ben risk grubundayım eyvahedigeldismile beslenme düzenimden dolayı ama hala, direniyom, öyle zırt pırt acıkmıyom neyse ki..
Ben de korayacağıma inanıyorum, yaza kadar ulaşalım yaw hedefe..

Tatlı rüylar opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…