İYi geceler canım opuyorumnanaktan
vay süpermiş:) kaç kilo gidiyor doğumda 5 falan mı?
)
yasemn, ne guzel, ideali ayda 1 kilo almakmis ham,lelik boyunca, sende de oyle olmus,
20- 30 kilo alan var yaaa:-oo cok fenaaa
kizlar optum cok hepinizi,
iyi geceler..
NESMEKAYA kız sen zaten zayıfsın, nedir bu acele, kıyafetlerin çok dar senin, benim bol gelenler 38 beden.. kotta 30 beden sempatiksalakcinni Yürüyüş kilo vermek için en güzel spor bence. Tibeti düzenli yapıyorsun sanırım. Seni de listeye ekleyem, ekstra spora *+ veriliyo, ilk hareket kendi etrafında dönme hareketi. Ne zamandır yapıyon?
YESACIM seni kıskanıyo öyle diyenler bayanssulusmile
LACHESISCİM hocalar uyuzluk etmezse duramaz, kendini hazırla(benim projeler daha çok problem çözme olduğundan bana öyle geldi belki de, yazma kısmı benim de kısa sürüyo yerimseniben
YASEMİNCİM sen zayıfken almışsın demek ki kıyafetleri fıstık.. Geçen gün gezdim bi kaç bişi beğendim :)) İlk buluşma anı için bişiler bakıyom :asigim: Benim tarzım spor, acaba tarz değişikliği yapıp süpriz mi yapsam sempatiksalakcinni Ama yüksek lisansa başlıcam, öğrenci adama spor kıyafet yakışıkır
AZULCUM çoook teşekkür ederim paylaşımın için Şeniz Ben risk grubundayım eyvahedigeldismile beslenme düzenimden dolayı ama hala, direniyom, öyle zırt pırt acıkmıyom neyse ki..
Ben de korayacağıma inanıyorum, yaza kadar ulaşalım yaw hedefe..
Tatlı rüylar opuyorumnanaktan
ortalama o kadar işte sonra ödem falan oluyor biraz haliyle benim 2 side normal doğum
ama bazen o kadar kilo alanlar gayet rahat veriyorlar aldıkları kiloları
çok denk geldim tabiki 9 ilaa 12 kilo almak en güzeliyerimseniben
hiç öyle düşünmeBenim canım sürekli bişey ister kafamçokkarıştı
Ay ben normal doğumdan korkarım ohaoldumsmile
:roflol: :roflol:bugün oturdum akşam havlu kenarı ördüm:hulya:
kolllarım zayıflarmı acaba böylebilmiyorumkismile
hiç öyle düşünme
bazen isteyipte yiyemeyenler oluyor örnek benşutarafagitti6 ay kadar mide problemim oldu aşırı bir yanmaa:sm_confused:neler nenedim akannehir
birde et kolik olmuştum bulsam kasap dükkanını eve getircektim o kadar yani:1ninca:
benimde canım çok tatlı ama yine doğum yapıcak olsam yine normali seçerdim:kedi:bambaşka bir dygu o an:asigim:
evet bak o tiplere gıcık oluyorum :mymeka:ama yine sen bilirsim tabii sağlığın ne gerektiriyorsa önemli olan o o korku ile normal doğuma girmek sana yarardan çok zarar getirir zaten yerimsenibenhımm evet herkeste değişik oluyormuş.
Benim de canım tatlı değildir aslında fazla ama, mesela ameliyattan falan çekinmedim ama doğumdan çok korkuyorum, çok korkutuyorlar insanı yahu ohaoldumsmile
Doğru diyorsun canım bakalım, hem spor hem şık şeyler bak, tişört kot gibi de fazla sade olma benceŞık bir bluz al, kotla ya da ketenle hoş olur. YA da spor bir elbise aklinialirimsmile
@lachesis cim tam burnunu soracaktım ki baktım resim ekelmişsin . ayy çok beğendim ben.daha da hafifşişlik var gibiydi o da gitse süper wall
@dulcinea cım ne zamandır görüşemedil. iş meselesini ne yaptın varmı bi gelişme?
evet bak o tiplere gıcık oluyorum :mymeka:ama yine sen bilirsim tabii sağlığın ne gerektiriyorsa önemli olan o o korku ile normal doğuma girmek sana yarardan çok zarar getirir zaten yerimseniben
Teşekkürler canım önerilerin için Şeniz Ay etek ya da elbise fikri cidden süper, hiç aklıma gelmedi çünkü 6 yılı aşkın birlikteyiz, bi kez bile etek ya da elbise giymedim. Bacaklarım kalın benim diye giymiyom :gitme: Kilo verirsem belki alt kısım da incelir biraz, havalar iyice ısınınca esas süprizi yaparım :lepi:
evet doğru hemde yazın etek ve elbise süper oluyormuş bende giymezdim geçen yaza kadar bilmiyorumkismileTeşekkürler canım önerilerin için Şeniz Ay etek ya da elbise fikri cidden süper, hiç aklıma gelmedi çünkü 6 yılı aşkın birlikteyiz, bi kez bile etek ya da elbise giymedim. Bacaklarım kalın benim diye giymiyom :gitme: Kilo verirsem belki alt kısım da incelir biraz, havalar iyice ısınınca esas süprizi yaparım :lepi:
bayyyyy iyi geceleeermirmirmirmirA
Tatlılarım ben yatıyım gözlerim kapanıyor, çok öpüyorum hepinizi, görüşürüz yarın, iyi geceler herkese opuyorumnanaktan
Aynen dediğin gibi, benimki de sever ama nerde giyen... Mini şort giyerim ben anca bayanssulusmile :))Canım erkekler elbiseyi eteği sever, hanım hanımcık duruyor ya ondan, ben de çok nadir giyerim ama giydiğimde eşim çok beğenir, bence öyle bir sürpriz yap.
İnşallah canım yaw, şu an pek bi fark yoktur ama 50 ye düşersem olur :jeyyar:evet doğru hemde yazın etek ve elbise süper oluyormuş bende giymezdim geçen yaza kadar bilmiyorumkismile
verdin ya kilo canım sporda yapıyorsun sıkılaşmıştır artık bacaklar ve alt bacaklar relax olunnnnn:lepi:sürpriiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzhihoyyytdersin:teytey:
1.58 canım boy.walla iş konusunda nediyim o ilanlar hep oluyortecrübe tecrübe diye. sabırlı olacaksın ayrıca hemen yılma bence.önüne öyle bi iş gelir ki iyi ki öncekiler olmamış dersin.Nilüfercim bence işe yaramaz kaydirigubbakcemile3 İş olayı garip hal aldı canım, uyuz ettiler beni1 aydır oyalıyorlar ancak. 2 kez görüştük.. en son telde konuştuk, görüşmeler devam ediyormuş olumlu ve olumsuz kesinlikle haber verecez dediler, ilanları hala günce, ne arayan var ne soran... Yani eylül den beri iş arıyorum ve iş bulamadan bezdirdiler beni saolsunlar. Akademisyen olacağım sempatiksalakcinni 2007 de mezun olmuş bi kızla tanıştım, o zamanki ilan sayısıyla şimdiki durumun alakası yok. Yeni mezun ilanı çok ama çok az, iş aramak da nafile artık. Geçen gazetede yazı okudum, yetişmiş eleman yok diye bıdı bıdı yapıyorlar, ama yetiştirmeye niyetlenen yok klava: Elime bi ikcı geçirsem parçalarım şu an sempatiksalakcinni :roflol:
Senin boy kaçtı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?