50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İYi geceler canım opuyorumnanaktan

vay süpermiş:) kaç kilo gidiyor doğumda 5 falan mı?

ortalama o kadar işte sonra ödem falan oluyor biraz haliyle benim 2 side normal doğum

)

yasemn, ne guzel, ideali ayda 1 kilo almakmis ham,lelik boyunca, sende de oyle olmus,

20- 30 kilo alan var yaaa:-oo cok fenaaa

ama bazen o kadar kilo alanlar gayet rahat veriyorlar aldıkları kiloları
çok denk geldim tabiki 9 ilaa 12 kilo almak en güzeliyerimseniben

Doğru diyorsun canım bakalım, hem spor hem şık şeyler bak, tişört kot gibi de fazla sade olma bence Şık bir bluz al, kotla ya da ketenle hoş olur. YA da spor bir elbise aklinialirimsmile

Ay ben normal doğumdan korkarım ohaoldumsmile

Benim canım sürekli bişey ister kafamçokkarıştı
hiç öyle düşünme
bazen isteyipte yiyemeyenler oluyor örnek benşutarafagitti6 ay kadar mide problemim oldu aşırı bir yanmaa:sm_confused:neler nenedim akannehir
birde et kolik olmuştum bulsam kasap dükkanını eve getircektim o kadar yani:1ninca:

hımm evet herkeste değişik oluyormuş.

benimde canım çok tatlı ama yine doğum yapıcak olsam yine normali seçerdim:kedi:bambaşka bir dygu o an:asigim:

Benim de canım tatlı değildir aslında fazla ama, mesela ameliyattan falan çekinmedim ama doğumdan çok korkuyorum, çok korkutuyorlar insanı yahu ohaoldumsmile

@lachesis cim tam burnunu soracaktım ki baktım resim ekelmişsin . ayy çok beğendim ben.daha da hafifşişlik var gibiydi o da gitse süper wall

@dulcinea cım ne zamandır görüşemedil. iş meselesini ne yaptın varmı bi gelişme?

hımm evet herkeste değişik oluyormuş.

Benim de canım tatlı değildir aslında fazla ama, mesela ameliyattan falan çekinmedim ama doğumdan çok korkuyorum, çok korkutuyorlar insanı yahu ohaoldumsmile
evet bak o tiplere gıcık oluyorum :mymeka:ama yine sen bilirsim tabii sağlığın ne gerektiriyorsa önemli olan o o korku ile normal doğuma girmek sana yarardan çok zarar getirir zaten yerimseniben

Doğru diyorsun canım bakalım, hem spor hem şık şeyler bak, tişört kot gibi de fazla sade olma bence Şık bir bluz al, kotla ya da ketenle hoş olur. YA da spor bir elbise aklinialirimsmile

Teşekkürler canım önerilerin için Şeniz Ay etek ya da elbise fikri cidden süper, hiç aklıma gelmedi çünkü 6 yılı aşkın birlikteyiz, bi kez bile etek ya da elbise giymedim. Bacaklarım kalın benim diye giymiyom :gitme: Kilo verirsem belki alt kısım da incelir biraz, havalar iyice ısınınca esas süprizi yaparım :lepi:

Ay çok sağol canım benim Şeniz
evet bak o tiplere gıcık oluyorum :mymeka:ama yine sen bilirsim tabii sağlığın ne gerektiriyorsa önemli olan o o korku ile normal doğuma girmek sana yarardan çok zarar getirir zaten yerimseniben

Doğru söylüyorsun kuzum, bakalım kısmet, zamanı gelince düşünürüz artık:)

Canım erkekler elbiseyi eteği sever, hanım hanımcık duruyor ya ondan, ben de çok nadir giyerim ama giydiğimde eşim çok beğenir, bence öyle bir sürpriz yap.

Tatlılarım ben yatıyım gözlerim kapanıyor, çok öpüyorum hepinizi, görüşürüz yarın, iyi geceler herkese opuyorumnanaktan

evet doğru hemde yazın etek ve elbise süper oluyormuş bende giymezdim geçen yaza kadar bilmiyorumkismile
verdin ya kilo canım sporda yapıyorsun sıkılaşmıştır artık bacaklar ve alt bacaklar relax olunnnnn:lepi:sürpriiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzhihoyyytdersin:teytey:

Nilüfercim bence işe yaramaz kaydirigubbakcemile3 İş olayı garip hal aldı canım, uyuz ettiler beni 1 aydır oyalıyorlar ancak. 2 kez görüştük.. en son telde konuştuk, görüşmeler devam ediyormuş olumlu ve olumsuz kesinlikle haber verecez dediler, ilanları hala günce, ne arayan var ne soran... Yani eylül den beri iş arıyorum ve iş bulamadan bezdirdiler beni saolsunlar. Akademisyen olacağım sempatiksalakcinni 2007 de mezun olmuş bi kızla tanıştım, o zamanki ilan sayısıyla şimdiki durumun alakası yok. Yeni mezun ilanı çok ama çok az, iş aramak da nafile artık. Geçen gazetede yazı okudum, yetişmiş eleman yok diye bıdı bıdı yapıyorlar, ama yetiştirmeye niyetlenen yok klava: Elime bi ikcı geçirsem parçalarım şu an sempatiksalakcinni :roflol:

Senin boy kaçtı canım?

Canım erkekler elbiseyi eteği sever, hanım hanımcık duruyor ya ondan, ben de çok nadir giyerim ama giydiğimde eşim çok beğenir, bence öyle bir sürpriz yap.
Aynen dediğin gibi, benimki de sever ama nerde giyen... Mini şort giyerim ben anca bayanssulusmile :))
Tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

İnşallah canım yaw, şu an pek bi fark yoktur ama 50 ye düşersem olur :jeyyar:

[

1.58 canım boy.walla iş konusunda nediyim o ilanlar hep oluyortecrübe tecrübe diye. sabırlı olacaksın ayrıca hemen yılma bence.önüne öyle bi iş gelir ki iyi ki öncekiler olmamış dersin.

Nilüfercim aslında önceliğim hep iş hayatı, hala da arayışım sürüyo ama yükseğe kesin başlıcam, kendime 1 yıl süre tanımıştım çünkü. Tez konum, bitirmenin devamı olacağı için rahat yaparım Bi de yeni mezun maaşları da çok düştü, araştırma görevlileri daha çok kazanıyo yerimseniben

Aaa aynı boy, ama o ilk resimde bana uzun geldin baya... aklinialirimsmile Benim de kollar tombiş, ama az ağırlıkla çok hareket şişirmeden inceltiyormuş. Tabi kilo verince de incelir baya :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…