selam fıstıklar a.s.
hoşgeldin lingumopuyorumnanaktan
ZUZUM hoşgeldin, nassın eysin??? Ayak nasıl?
Seni gördüm daha iyi oldum ZUZUM kaydirigubbakcemile3 Geçmiş olsun. Menün kilo nasıl
Göremedik ki seni hala...
hoşbuldum canlarımmm benim opuyorumnanaktan iyiyim sizler nasılsınız?
dulcineacım ayağım daha iyi kaydirigubbakcemile5 ama hareket yapmıyom 2 gündür akşamüstü yeekten sonra yürüyom sadece dışarda ama tempolu diil öle canım Şeniz bugün saçımı kestirdim sempatiksalakcinni trufcum sen naptın delikafadulden
KUZUCUM ben hergün tartılıyordum ya, bu iyi halim. Bağlılığımı yavaş yavaş bırakıyom yani -tatlicadiarzu- :)) Becersem 10 mayısa kadar en azından tartılmazdım.
KUZUCUM ben hergün tartılıyordum ya, bu iyi halim. Bağlılığımı yavaş yavaş bırakıyom yani -tatlicadiarzu- :)) Becersem 10 mayısa kadar en azından tartılmazdım.
guzum pazar pazartesi kurabiyelerle cebelleştim kaydirigubbakcemile salı da okulda bi arkadaşın doğum gününü kutladık başta kontrollü gidiyodum ama daha öncede söledim ya o zaten diyette yemez vs... gibi laflar ediyo bazıları baktım bana bakıp duruyolar bende yidim allah ne werdiyse sırnaşık şey delikafadulden işime de geldi walla :roflol: ama dün ve bugün hiç olmadığı kadar iyi Şeniz geçen yıl diyetisyenin werdiği listeye uymaya çalışıyom boll sebze,yeşillik, yoğurt ve haşlanmış baharatlı tavıkk yiyom vereliniortak
yok canımcım ben 2 hafta sonra filan ancak kestirebilirim
bu aralar acık yoğunum
k.çım yere gelmiyo.
şimdi kızı uyuttum geldim.
ya bazen iyi oluyo bazen kötü oluyo hergün tartılmak
kızlar ben dün yine yeni bi egzersiz programı indirdim:)) callanetics in çıkış noktası bu egzersizlermiş..adı ''the lotte berk method'' sende zayıfladan indirdim.. ama orda bu egzersizde bele daha fazla yükleniyo demişler callan a göre....
canım bi indirdiklerimizi yapalım da
indiriyoz indiriyoz yapan yok
callan ve leslie ve nivea yeterli şimdilik
ebru şallının pilatesi indirdim ama ses var videoda görüntü yok
tamam kadının bakılacak bi tarafı yok ben de biliyorum ama görmeden de yapamıyom
varmı bu sorunu bilen.
:roflol: :roflol: :roflol:
Kız seni tutana aşk olsun vallaha Şeniz İyi yapmışsın bence yiyerek, evde ordaki yiyecekleri yapmazdın kendine.. Okudun mu bilmiyom benim de salı gecesi ve bu akşam kurabiye faciası yaşadım. :kedi: Zuzum benim o gün baya fikir edindim listeden, bi de salatalık domates biber falan da güzelleşti ya, o yüzden kaç gündür bu cıslar dışında harika besleniyom ben de :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?