Ay resmen tartı şımarıklığı dediğiniz olayı yaşadım, sabah kahvaltısından bütün gün almam gereken kaloriyi aldım, eşşek ben alsanaalsanasmile
arkadaşlar ben 85 kg mım ve zayıflıymıyom yaş:22 boy:167 ne yapsam ne etsem olmuyu. rejim yaptım yaptımım iki katını aldım. doktora gittim açlıktan öldürcekti beni zayıflama ilacları aldım olmadı valla eşim bile şikayet ediyor. avrat yenilicem diyor ne olur yardım edin eşim beni terk edecek kilo yüzünden severek evlendik ve 4 senelik evliyim guclubacismileguclubacismile ama ne yamam gerek yarrrrrrdım ediiiiinnnnnnnnnnnnnnn.....................
:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
Ay resmen tartı şımarıklığı dediğiniz olayı yaşadım, sabah kahvaltısından bütün gün almam gereken kaloriyi aldım, eşşek ben alsanaalsanasmile
Ben olsam önce o eşime tekmeyi basardım, sonra hırs yapıp manken gibi olurdum, sonra da eski eşime nispet yapardım kaydirigubbakcemile3
Üfff napsam ben bütün gün sebze meyve ile idare ediyim bari, üfff bu regl gecikmesi beni mahvetti, kalorilerin sebebi çokokremdi, hiç de sevmem çokokremi aslında, maksat çikolatalı bişeyler yemek işte, eşşek ben alsanaalsanasmile
Annem iki kilo yaban mersini koymus yanimiza gecen hafta sonu. Canim tatli isteyince ona saldiriyorum biraztuketince kesiyor zaten. Cok iyi oldu bana. Alma eve nutella cokokrem turevi seyler... Cunku olunca yiyorsun durduramiyorsun kendini.Ben de findik ezmesini cok severim. Supermarkette yanindan gecerken gozlerimi kapatarak kosuyorum onun reyonunda....Yoksa beni magnet gibi cekiyor kendisine dogru...
Annem iki kilo yaban mersini koymus yanimiza gecen hafta sonu. Canim tatli isteyince ona saldiriyorum biraztuketince kesiyor zaten. Cok iyi oldu bana. Alma eve nutella cokokrem turevi seyler... Cunku olunca yiyorsun durduramiyorsun kendini.Ben de findik ezmesini cok severim. Supermarkette yanindan gecerken gozlerimi kapatarak kosuyorum onun reyonunda....Yoksa beni magnet gibi cekiyor kendisine dogru...
lachesisim naptin sen kuzum,
ama kahvaltidan bisey olmaz, hatta daha iyi yapmissin, kolay kolay acikmazsin, obur ogunleri hafif yersin.
ben de bugun yediklerimi bir siralayayim;
sabah
2 dilim tam bugday ekmegi
1 k.k. kasar peynir
yarim salatalik, 1 tatli kasigi nutella
ara
1 k.k. beyaz peynir, 1 tutam maydonoz
ogle
3 ad. kadin budu kofte,
1 kase yogurtlu salata
ara
meyve salatam var, onu yicem
Bu arada ben yaban mersinini ilk başta sevmiştim de sonra soğudum ondan evde öyle duruyor. Sandalozu da öyle aldım bir kere kullandım:) Bizim yanımızda aktar var ne duyarsam alıyorum, kaş ve kirpik için bir krem vardı onu aradım bugün yoktu çok sinir oldum, var mı sizin bir yönteminiz, uzatmak için. Yağ sürmek istiyorum, cildim hassas.
Menün güzelmiş, nutellaya geri mi döndün:) minik nutellalar oluyor işyerlerinde onlardan mı alıyorsun, evde mi yapıyorsun kahvaltıyı?
lachesisim naptin sen kuzum,
ama kahvaltidan bisey olmaz, hatta daha iyi yapmissin, kolay kolay acikmazsin, obur ogunleri hafif yersin.
ben de bugun yediklerimi bir siralayayim;
sabah
2 dilim tam bugday ekmegi
1 k.k. kasar peynir
yarim salatalik, 1 tatli kasigi nutella
ara
1 k.k. beyaz peynir, 1 tutam maydonoz
ogle
3 ad. kadin budu kofte,
1 kase yogurtlu salata
ara
meyve salatam var, onu yicem
canim sorma,
kaccc gunlerdir yemiyordum ya, bugun tartida moralim bozulunca yicem anasini satayim d edim))) (heh bir de kufurum eksikti, sinirden o da oldu ppp
isyerinde yapiyorum cnm, evet o minit nutellalardan aldim ama kabi o kadar inceki toplasan 1 tatli kasigi ancak cikiyor icinden..
Ben de kaslarimi kalinlastirmak istiyordum. Sarimsak yagi kullandim. Kirpiklere de hint ve badem yagi kullanmistim.. simdi unutuyorum surmeyi.
Nasil ya ben anlamadim, esin aksam yemeginden sonra 4 dilim ekmege cikolata mi surup yiyiyor?????Ciddisin degil mi?
Zaten cumadan pazartesi sabahina kadar diyet bir gevsiyor genellikle.. Ben de bu aksam icin bir iyilik dusunuyorum kendime...
canim sorma,
kaccc gunlerdir yemiyordum ya, bugun tartida moralim bozulunca yicem anasini satayim d edim))) (heh bir de kufurum eksikti, sinirden o da oldu ppp
isyerinde yapiyorum cnm, evet o minit nutellalardan aldim ama kabi o kadar inceki toplasan 1 tatli kasigi ancak cikiyor icinden..
Evet ciddiyim, evdeyken ara öğünlerde de aynısını yapıyor. Ama tatlı yapsam yemez pek mesela, bir bunu çok seviyor, bir de selanik kurusu varya onlardan bir paket alıyor mesela içinde 20 tane falan var hepsini bir oturuşta yiyor:) Ya da bir paket petibör:)
Tatlı zevki bir gariptir eşimin kafamçokkarıştı
O dediklerin işe yaradımı kaşında, kokusu rahatsız etmiyor mu? Bunları duydum da çekindim kullanmaya.
a.s
naptin cnm sen tartildin mi??
:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?