50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ay resmen tartı şımarıklığı dediğiniz olayı yaşadım, sabah kahvaltısından bütün gün almam gereken kaloriyi aldım, eşşek ben alsanaalsanasmile

Ben olsam önce o eşime tekmeyi basardım, sonra hırs yapıp manken gibi olurdum, sonra da eski eşime nispet yapardım kaydirigubbakcemile3

:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:

Üfff napsam ben bütün gün sebze meyve ile idare ediyim bari, üfff bu regl gecikmesi beni mahvetti, kalorilerin sebebi çokokremdi, hiç de sevmem çokokremi aslında, maksat çikolatalı bişeyler yemek işte, eşşek ben alsanaalsanasmile

Ay resmen tartı şımarıklığı dediğiniz olayı yaşadım, sabah kahvaltısından bütün gün almam gereken kaloriyi aldım, eşşek ben alsanaalsanasmile

neyse allahtan sabah kahvaltısında kaçırdın öğlen ve akşam dengelersin

Ben olsam önce o eşime tekmeyi basardım, sonra hırs yapıp manken gibi olurdum, sonra da eski eşime nispet yapardım kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: bencede

Annem iki kilo yaban mersini koymus yanimiza gecen hafta sonu. Canim tatli isteyince ona saldiriyorum biraztuketince kesiyor zaten. Cok iyi oldu bana. Alma eve nutella cokokrem turevi seyler... Cunku olunca yiyorsun durduramiyorsun kendini.Ben de findik ezmesini cok severim. Supermarkette yanindan gecerken gozlerimi kapatarak kosuyorum onun reyonunda....Yoksa beni magnet gibi cekiyor kendisine dogru...

Ben almıyorum ki eşim alıyor, nutelladan çokokreme geçirmek için büyük savaş verdim ama tamamen ortadan kaldıramam, çünkü akşam yemekten sonra 4-5 ekmeğe sürüp yiyor, en büyük tatlı keyfi:) Ay hiç de kilo almaz hain alsanaalsanasmile

lachesisim naptin sen kuzum,

ama kahvaltidan bisey olmaz, hatta daha iyi yapmissin, kolay kolay acikmazsin, obur ogunleri hafif yersin.

ben de bugun yediklerimi bir siralayayim;
sabah
2 dilim tam bugday ekmegi
1 k.k. kasar peynir
yarim salatalik, 1 tatli kasigi nutella

ara
1 k.k. beyaz peynir, 1 tutam maydonoz

ogle
3 ad. kadin budu kofte,
1 kase yogurtlu salata

ara
meyve salatam var, onu yicem

Bu arada ben yaban mersinini ilk başta sevmiştim de sonra soğudum ondan evde öyle duruyor. Sandalozu da öyle aldım bir kere kullandım:) Bizim yanımızda aktar var ne duyarsam alıyorum, kaş ve kirpik için bir krem vardı onu aradım bugün yoktu çok sinir oldum, var mı sizin bir yönteminiz, uzatmak için. Yağ sürmek istiyorum, cildim hassas.

Menün güzelmiş, nutellaya geri mi döndün:) minik nutellalar oluyor işyerlerinde onlardan mı alıyorsun, evde mi yapıyorsun kahvaltıyı?

Ben de kaslarimi kalinlastirmak istiyordum. Sarimsak yagi kullandim. Kirpiklere de hint ve badem yagi kullanmistim.. simdi unutuyorum surmeyi.
Nasil ya ben anlamadim, esin aksam yemeginden sonra 4 dilim ekmege cikolata mi surup yiyiyor?????Ciddisin degil mi?

Menün güzelmiş, nutellaya geri mi döndün:) minik nutellalar oluyor işyerlerinde onlardan mı alıyorsun, evde mi yapıyorsun kahvaltıyı?

canim sorma,

kaccc gunlerdir yemiyordum ya, bugun tartida moralim bozulunca yicem anasini satayim d edim ))) (heh bir de kufurum eksikti, sinirden o da oldu ppp

isyerinde yapiyorum cnm, evet o minit nutellalardan aldim ama kabi o kadar inceki toplasan 1 tatli kasigi ancak cikiyor icinden..

Iyi bir menu bencede

Zaten cumadan pazartesi sabahina kadar diyet bir gevsiyor genellikle.. Ben de bu aksam icin bir iyilik dusunuyorum kendime...

Evet ciddiyim, evdeyken ara öğünlerde de aynısını yapıyor. Ama tatlı yapsam yemez pek mesela, bir bunu çok seviyor, bir de selanik kurusu varya onlardan bir paket alıyor mesela içinde 20 tane falan var hepsini bir oturuşta yiyor:) Ya da bir paket petibör:)
Tatlı zevki bir gariptir eşimin kafamçokkarıştı

O dediklerin işe yaradımı kaşında, kokusu rahatsız etmiyor mu? Bunları duydum da çekindim kullanmaya.

İyi yapmışsın gerçekten çok az var onlarda, şaka gibi.

Kokmuyor ki yag. Dugun oncesi cok yapmistim ben kaslarim kalin olsun diye...Bepantenin yaglisini suruyordum bir de. sarimsak yagi suruyordum, hatta bir ara sarimsagi ortadan ikiye bolup kaslarima suruyordum. O zaman yalniz yasadigigim icin kokudan sikayet eden olmamisti. Sabah dus alincada geviyordu zaten. Ben kaslarimi bir guzel kalinlastirdim ve gurlestirdim. Sonra kas aldirmaya gittim dugunden 5 gun once. Ay kaslarimi bir benzettiler guzellik salonunda.Eskisinden ince yapmislardi. Bir de elimde modelle gitmistim iyiki.. Dugune kadar salya sumuk aglamistim. Cok komikti halim

a.s

naptin cnm sen tartildin mi??

:dance:

53 gosteriyor tarti.Tam tamina 53. Gecen cuma 53.1 dim, pazartesi 52.7 idim, iki gun once 54 tum.. Hangisi dogru bilmiyorum. Ama bugun tartinin cani 53 u gostermek istedi...Bu kadar oynayamaz kilom ya... Bir de tarti dijital kizlar. Ibreyi yanlis okuyorum da diyemeyecegim yani...Hep de altimda bir tayt uzerimde ayni tshirtle ayni saatte tartiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…