CANIM ahmet marankı corbasında 1 kasık sıvı yag var aslında ama benım gonlum sıvı yag olmaması taraftarı o zaman 1 kasık gecmesın dıyelım ama yagsız olsa sahane olur patlıcan salatası da patlıcan kozlenecek ısıne domates neyım dogranıp yesıllık neyım yenecek degıl mı yazgız tuzsuz olabılır dıyelım mı:))) ama ogle olsun o zaman aksama bence brokolı, karnıbahar haslaması super olacak gıbı gelıyor
saolasın canım artık bundan sonrası dedıgın gıbı olacak bence de
canım yaaaaaaaaaaaaaaaaa 2 cok :))) tamam canım ekleyım yahu ben senı ne olacak:))
supersın peppercıgım cok super olacak hobaaaaaaaaaaaolumunekankayizsmile kılolarınızı da ogrenmeyı unutmayın canlarım
kızlar amma gazlısınız haaaohaoldumsmile
yarım saat gittim, 4 sayfa detoks yorumları yapmışsınız.
sizle detoks valla çok zevkli oluyor. yaz beni de yesa gacısı:hooray:
ama ben de kendime göre bişiler yer içeriz. ok et yok, süt yok, yoğurt yok.ama 1 kupacık kahve içsem olmaz mı? ben geçen ayranlı detoksta da kahve içmiştim.
lachesis ne kadar azimlisin cnm spor konusunda.
masallah oyle ozeniyorum ki sizlere, ben de can atiyorum spor yapmak icin, ama kahretsin ki yasak.
fizik tedaviye de baslayamadim daha , bugun inanilmaz agrim var.
:-((
muayene oldugun hastane eve yakindi , ise uzak, fizik tedaviye gidip gelemem isyerindeyken,
yarin ; isyerine yakin bir yer var, orayla gidip gorusup orda baslayacagim fizige...
off off, ben de normal insanlar gibi olmak, ozgur hareket etmek istiyorum artik, hareketlerin kisitlanmasi cook zor biseymis, Allah kimseye yasatmasin; beni de beterinden korusun.
Uzulme, boyle seylerin iyilesmesi bayagi zaman aliyor.Anlatmistim elimin iyilesmesi 9 ayi bulmustu, doktor cabuk bile iyilesti demisti. evde kuvet varsa bol bol kuvete yat.Sporu da yapma diyorsa doktor yapma.... Merdiven cik, yuru, bisiklet cevir... Bunlar da iyidir...Daha ciddi seylere cevirebilir dikkat etmezsen....Daha cok uzulursun sonra...Sen elinden geleni yapiyorsun zaten spor ve diyet konusunda. O yuzden icin rahat olsunkaydirigubbakcemile3lachesis ne kadar azimlisin cnm spor konusunda.
masallah oyle ozeniyorum ki sizlere, ben de can atiyorum spor yapmak icin, ama kahretsin ki yasak.
fizik tedaviye de baslayamadim daha , bugun inanilmaz agrim var.
:-((
muayene oldugun hastane eve yakindi , ise uzak, fizik tedaviye gidip gelemem isyerindeyken,
yarin ; isyerine yakin bir yer var, orayla gidip gorusup orda baslayacagim fizige...
off off, ben de normal insanlar gibi olmak, ozgur hareket etmek istiyorum artik, hareketlerin kisitlanmasi cook zor biseymis, Allah kimseye yasatmasin; beni de beterinden korusun.
Ay canım benim ben sana kıyamam, ne kadar gitmen lazım fizik tedaviye, akşamları gidemiyor musun, eşinle gitseniz, ihmal etme canım, yoksa ağrıların sürer, zor bir şeydir tabi ya, boyun, bel ikisi de çok önemli dikkat etmek lazım.
Ben de işte enerjim varken yapıyorum, her zaman olmuyor, bazen enerjim bir gidiyor, bırak sporu temizliği akşam yemeği bile yapamıyorumBenim hastalığımdan kaynaklı bir durum alıştım ben de buna:) Dengeliyorum artık.:)
Uzulme, boyle seylerin iyilesmesi bayagi zaman aliyor.Anlatmistim elimin iyilesmesi 9 ayi bulmustu, doktor cabuk bile iyilesti demisti. evde kuvet varsa bol bol kuvete yat.Sporu da yapma diyorsa doktor yapma.... Merdiven cik, yuru, bisiklet cevir... Bunlar da iyidir...Daha ciddi seylere cevirebilir dikkat etmezsen....Daha cok uzulursun sonra...Sen elinden geleni yapiyorsun zaten spor ve diyet konusunda. O yuzden icin rahat olsunkaydirigubbakcemile3
canimcigim cook sagol,
en az 10-15 seans gitmem lazimmis,
aksam 6 da kapaniyormus fizik tedavi bolumu;
isten cikip yetisemem,
oglenleri isyerinden 1-2 saat izin alip gidicem artik yakindaki yere..
canim enerj,n hiccc azalmasin, hep boyle oll
Slm kızlar kilikcim hayırlı olsun koçluğun hihoyyyt
hoşbulduk canım cadıcım benim..
hemen yazayım
sabah az karnına bir kaşık çörek otu bir kayısı
kahvaltı:2dilim çavdar ekmeği bir dilim peynir bir domates bir salatalık 1 dilim salam 1-2 kaşık nutella
ara: 1 kayısı iki adet ceviz
öğle yapmadım henüz
@KUZU tamamdır canım benım aksama daha da netlesır bakalım bı de duzgun bı detox lıstesı bulalım herkesın begenecegı su en eskı olanı begenmedı canlar o yuzden onu eledık bı tane daha var elımızde o begenılırse o ya da herkes bı arastırsın bakalım ama asıl husus kahve yok sut ve sut urunlerı et ve et urunlerı yok
SIMDILIK DETOX LISTESI
1-YESA
2-KUZU
3-ANCHUSA
4-NILUFERT
5-TRUF
6-DULCINEA
7-SCYLLA
daha da gelenler olur spatzcıgım ekleyım mı canım senı de klık kocum ne dersın yasemnıcıgımı ekleyecegım zaten de bı gelsın bakalım tweety kusum???
Ben de elimde iki adet yarım kiloluk pet şişeyle 5 mil yaptım. 625 kalori yaktım, sabah da 100 yakmıştım, etti size 725 hihoyyyt
Az kaldı az, 275 daha yakarım ben kaydirigubbakcemile2
evet canim anlatmistin;
o bana biraz moral oldu,
birgun iyilesecek ama ne zaman.
canim yuruyus, bisiklet hatta yuzme bile yapmamam grekiyormus su an,
doktor dedi ki,
once fizik tedavi, sonra onlarin verecegi bazi egzersizler, sonra yuruyus, sonra bisiklete ve diger sporlara gecebilir misim:-((
Beni en cok kahve zorlayacak!!!
Kizlar hep beraber bir de bir selulit kardesligi olayina girsek. Truf lahana yagi demisti ama deneyemedim bir turlu... ananas yemek lazim selulit icin de.Bir de callan pilates gibi sikilastirici spor egzersizleri..Baska bir bilgisi olan varsa yazsin nolursunuz
AHMET MARANKI CORBASI (TRUFCUM SAOLSUN:)
2 orta boy kabak
2 orta boy domates
1 orta boy kuru soğan
1 yemek kaşığı sıvı yağ
Yarım demet sapları ile taze maydanoz
Yarım demet taze nane
Yapılışıomates, kuru soğan, kabak, maydanoz sıvı yağla birlikte alabildiğinde suda pişirilir. Sıcak karışım yarım demet taze nane ile blender yada rondodan geçirilir.
kizlarr, CLARINS selulit kremini kullanan hanginizdi?
krem surdukten sonra uygulanan anti-caption metodu nedir? nasil yapilir? kremle birlikte verilen kitapcikda varmis,
iyi biseyse diger kremleri kullandiktan sonra da uygulayalim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?