50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol tatlım ekle bakalım

opuyorumnanaktan

en kral lıste detox lıstesı yenıden aramızda:))

1-yesa

2-kuzu

3-anchusa

4-nılufert

5-truf

6-dulcınea

7-scylla

8-peppermınt

9-kahve kokusu

10-tweety

BEN DE kacar canlarımm goruuduuszz aksama adam toplayın emı:)))

Ben hic yag koymayacagim. ama yag da tokluk hissini arttirir. Isteyen azicik yag koyabilir bence. Cu kadar minik degisikliklar yapmaya musade etmeliyiz

kızlar amma gazlısınız haaaohaoldumsmile
yarım saat gittim, 4 sayfa detoks yorumları yapmışsınız.

sizle detoks valla çok zevkli oluyor. yaz beni de yesa gacısı:hooray:
ama ben de kendime göre bişiler yer içeriz. ok et yok, süt yok, yoğurt yok.ama 1 kupacık kahve içsem olmaz mı? ben geçen ayranlı detoksta da kahve içmiştim.

Illa iceceksen kafeinsiz ic. Ben de bir kahve tiryakisiyim. Hem de ne tiryaki..Ama zaten detokstaki amacimiz toksinlerden arinmak. Kafein de bu toksinlere dahil..

lachesis ne kadar azimlisin cnm spor konusunda.

masallah oyle ozeniyorum ki sizlere, ben de can atiyorum spor yapmak icin, ama kahretsin ki yasak.

fizik tedaviye de baslayamadim daha , bugun inanilmaz agrim var.

:-((

muayene oldugun hastane eve yakindi , ise uzak, fizik tedaviye gidip gelemem isyerindeyken,

yarin ; isyerine yakin bir yer var, orayla gidip gorusup orda baslayacagim fizige...
off off, ben de normal insanlar gibi olmak, ozgur hareket etmek istiyorum artik, hareketlerin kisitlanmasi cook zor biseymis, Allah kimseye yasatmasin; beni de beterinden korusun.

kizlarr, CLARINS selulit kremini kullanan hanginizdi?

krem surdukten sonra uygulanan anti-caption metodu nedir? nasil yapilir? kremle birlikte verilen kitapcikda varmis,

iyi biseyse diger kremleri kullandiktan sonra da uygulayalim..

Ay canım benim ben sana kıyamam, ne kadar gitmen lazım fizik tedaviye, akşamları gidemiyor musun, eşinle gitseniz, ihmal etme canım, yoksa ağrıların sürer, zor bir şeydir tabi ya, boyun, bel ikisi de çok önemli dikkat etmek lazım.

Ben de işte enerjim varken yapıyorum, her zaman olmuyor, bazen enerjim bir gidiyor, bırak sporu temizliği akşam yemeği bile yapamıyorum Benim hastalığımdan kaynaklı bir durum alıştım ben de buna:) Dengeliyorum artık.:)

Uzulme, boyle seylerin iyilesmesi bayagi zaman aliyor.Anlatmistim elimin iyilesmesi 9 ayi bulmustu, doktor cabuk bile iyilesti demisti. evde kuvet varsa bol bol kuvete yat.Sporu da yapma diyorsa doktor yapma.... Merdiven cik, yuru, bisiklet cevir... Bunlar da iyidir...Daha ciddi seylere cevirebilir dikkat etmezsen....Daha cok uzulursun sonra...Sen elinden geleni yapiyorsun zaten spor ve diyet konusunda. O yuzden icin rahat olsunkaydirigubbakcemile3

canimcigim cook sagol,

en az 10-15 seans gitmem lazimmis,

aksam 6 da kapaniyormus fizik tedavi bolumu;

isten cikip yetisemem,

oglenleri isyerinden 1-2 saat izin alip gidicem artik yakindaki yere..

canim enerj,n hiccc azalmasin, hep boyle oll

evet canim anlatmistin;
o bana biraz moral oldu,
birgun iyilesecek ama ne zaman.

canim yuruyus, bisiklet hatta yuzme bile yapmamam grekiyormus su an,
doktor dedi ki,
once fizik tedavi, sonra onlarin verecegi bazi egzersizler, sonra yuruyus, sonra bisiklete ve diger sporlara gecebilir misim:-((

Kizlar ben de kactim... Ablama gidecegim. Neyseki onlarda diyette ailecek. O yuzden hafif yerim onlarla...Yarin detox un ayrintilarini konusuruz..

canimcigim cook sagol,

en az 10-15 seans gitmem lazimmis,

aksam 6 da kapaniyormus fizik tedavi bolumu;

isten cikip yetisemem,

oglenleri isyerinden 1-2 saat izin alip gidicem artik yakindaki yere..

canim enerj,n hiccc azalmasin, hep boyle oll

Çok sağol hayatım sen de inşallah kısa zamanda iyileşirsin, hem fizik tedavide spor gibi rahatlatıcı olur seversin, zamanı gelince de yaparsın sporunu.

Ben de çıkıyım, biraz kitap okuyayım, çok öpüyorum opuyorumnanaktan

Slm kızlar kilikcim hayırlı olsun koçluğun hihoyyyt

teşekür ederim kuzucumm..

gelelim menünün yorumuna..çok üstüne tecrübelerime dayanark söylüyorumkiii
şu ana kadarki menün salam ve nutella dışında süper.ama salam bir dilim hadi neysee
nutellada bugünle sınırlı kalırsa iyi ama yarın yokk heeee lmaz:
(yav ne otoriter koç olurmuşş bendendee )

şu detoks menüsüne bir göz atayımda becerebileceğim birşeyse neden olmasınn kii

Ben de elimde iki adet yarım kiloluk pet şişeyle 5 mil yaptım. 625 kalori yaktım, sabah da 100 yakmıştım, etti size 725 hihoyyyt

Az kaldı az, 275 daha yakarım ben kaydirigubbakcemile2

maşşallahhhh ah ah bende evde olsam valla seninle yarışırdımm

sen inşallah önce sağlığına tamamen kavuşda sporlarınıda yaparsın allahın izniye peppercimm

şimdi ben şu detoks menüsüne bir bakayım bakalım...

canım ben lahana yağını göbek bölgesindeki yağlar için kullandım 2 gün
2 gece tuvaletten çıkamayıp karın ağrısı çekince bırakmıştım canım
ama selülit için portakal yağı, limon yağı, susam yağı aktardan alabilirsin canım.

kız Allah canını almasın
koskoca uzman diyetisyen selahattin dönmezin metabolizma hızlandırıcı çorbasına
sen git maranki çorbası de.

kizlarr, CLARINS selulit kremini kullanan hanginizdi?

krem surdukten sonra uygulanan anti-caption metodu nedir? nasil yapilir? kremle birlikte verilen kitapcikda varmis,

iyi biseyse diger kremleri kullandiktan sonra da uygulayalim..

ben kullanmadım hiç bişey o kremi de bilmiyrum canım
ama ben de normal dururken, otururken selülit yok ellerimle etimi sıkıştırınca çıkıyor
şimdi ben selülitlimiyim? :1shok:

Ay kızlar bişey sorcaktım şimdi aklıma geldi, ben listeyi cuma akşamından yayınlıyım dimi? Cumartesileri kimseler olmuyor buralarda çünkü?:)

truf cnm sen de selulit 1. evrede,

dikkat etmezsen ilerler 2. evreye dogru canim.

lachesis hayatim kendi musait zamaninda yayinla, zaten ugrastiricaz seni.
ama cmr. senin de esin evde olur, belki giremezsin nete; o yuzden biz sabahtan bildirimleri yapalim sen de aksama yayinla istersen ;-)
bizdik seni..

az canim sikildi kizlar;
gn. md. yard. sindan izin aldim az once gun de1-2saat fizik tedavi icin;
olur olur git tabi dedi, sagolsun --daaa arkasindan da espri yapti "ne kadar da curuksunuz" diyerekten
:-(((

calisma arkadasimda da bel fitigi var, gecener de o da fizik tedaviye gitti, o 2 hafta boyunca tum ogleden sonralari izin aldi;

s,mdi benim fizik ted.ye gidecegimi duyunca bozuldu

yaa bu is hayatinda cok sinir bozucu seyler oluyor;
canimla mi ugrasayim, bunlarla mi ugrasayim bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…