150 kalori yaktım bisikletle 875 kalori oldu, 125 kalori kaldı, onu da yatmadan önce super callanetics ile tamamlıyım.
ayy lachesiscim ne kadar iradelisin valla helal olsun yaptın dediğini 1000 yaktınalkisalkisalkis
ben de az önce spordan geldim. 15 dk bisiklet,25 dk tempolu yürüyüs, 45 dk pilate yaptım.kaydirigubbakcemile3
dulcineacım tibete biraz daha ara vermek istiyorum bi sakıncası yoksa tatlım
beslenme uzmanının verdiği programa göre eylül ayında 52 kilo oluyorum:hooray:
Selam kızlar,
Lachesiscim borderline lafını duyunda önce borderland filmiyle karıştırdım sempatiksalakcinni Geçmiş olsun sportmen kız (biraz çelişkili iki kelime oldu sanırsamsempatiksalakcinni ) kaydirigubbakcemile5
Gamişcim sen bilirsin, içinden yapmak gelmiyorsa anlarım, bana karşı bi sorumluluk duygusu hissetmene gerek yok yerimseniben Ben de zaman zaman bırakmayı düşündüm ama 21 i görmeden bırakmak beni bozar:)))
hoşgeldin canım a.s.Aşşşşkkk Sarhoşuuu geldii.....
açılın uleeyynnn....
nasılsınız kızlar...
yok tatlım çıkarmıyım aslaaaaaaİnşallah canım, aman uzmanın sözünden çıkma.
Kızlar yaw, ben hasta gibiyim, zaman zaman ateşlenme, beraberinde mide bulantısı ve halsizlik halleri açığa çıkıyo son 2-3 gündür. Sizce zımbırtıyla alakalı olabilir mi? Kansızlık falan sebebiyle... 2 gündür tahinli pekmez yiyorum, bugün 3-4 tatlı kaşığı yedim bilmiyorumkismile
Kızlar yaw, ben hasta gibiyim, zaman zaman ateşlenme, beraberinde mide bulantısı ve halsizlik halleri açığa çıkıyo son 2-3 gündür. Sizce zımbırtıyla alakalı olabilir mi? Kansızlık falan sebebiyle... 2 gündür tahinli pekmez yiyorum, bugün 3-4 tatlı kaşığı yedim bilmiyorumkismile
Selam kızlar,
Lachesiscim borderline lafını duyunda önce borderland filmiyle karıştırdım sempatiksalakcinni Geçmiş olsun sportmen kız (biraz çelişkili iki kelime oldu sanırsamsempatiksalakcinni ) kaydirigubbakcemile5
Aşşşşkkk Sarhoşuuu geldii.....
açılın uleeyynnn....
nasılsınız kızlar...
bilmŞenizyorum canım içimden gelmiyor değilde kilom çok diyemi zorluyor acaba anlamadım senağlama
Kilo çok olunca tabi ki hareketler de daha zor oluyo gamişcim, bilirim, benim kilolarımın canıma tak etme sebepleriyden biriydi bu. Ki şu an ben 17 deyim, resmen terliyorum tibet yaparken. Şu sıralarda 1 gün spor 1 gün sadece tibet yapıyorum. Tibet yaptığım günlerde karın ve kol kaslarım çalışmaya devam etmiş oluyo böylelikle yerimseniben
Yanii eylüle kadar 12 kilo, yaniii ayda 3 kilo, gayet güzel bi hedef canım. Şimdiden hayırlı olsun opuyorumnanaktan Benim planıma göre ben çoktaan 50 kiloya ulaşmış olmam gerekiyordu, ona göre yerimseniben
Haklısın canım boshayallersmile Yarın falan da gözlemliyem kendimi olmadı gitcem, ama büyük ihtimal zımbırtıdan kaynaklı. Bende pko vardı ya, sanki artık iyileşiyorum, o yüzden vücudumda değişilik oluyo olabilir diye umuyorum...canım devam ederse bi dr a görün geçmiş olsun tatlım :1hug:
bende de oldu ya vcanım zımbırtıdan önce bende bir şey var sandımdı...mafoldumben
kanına dikkat et takviye fln al canımolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?