50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

150 kalori yaktım bisikletle 875 kalori oldu, 125 kalori kaldı, onu da yatmadan önce super callanetics ile tamamlıyım.

150 kalori yaktım bisikletle 875 kalori oldu, 125 kalori kaldı, onu da yatmadan önce super callanetics ile tamamlıyım.

ayy lachesiscim ne kadar iradelisin valla helal olsun yaptın dediğini 1000 yaktınalkisalkisalkis

ben de az önce spordan geldim. 15 dk bisiklet,25 dk tempolu yürüyüs, 45 dk pilate yaptım.kaydirigubbakcemile3

selam kızlar bugün ki menüm
sabah 2 etimek 1 light karper peynir 1 salatalık
ara 1 elma
öğlen 1 mercimek çorbası 1 dilim kepek ekmeği 1 kaşık patates yemeği 4-5 adet çilek
arada yarım paket diet bisküvi ve 1 salatalık
akşam 1 parça ızgara tavuk 1 dilim kepek ekmeği bolca yeşil salata sadece limonlu yağsız tuzsuz
az evvelde 1 top sade dondurma yedim

ayy lachesiscim ne kadar iradelisin valla helal olsun yaptın dediğini 1000 yaktınalkisalkisalkis

ben de az önce spordan geldim. 15 dk bisiklet,25 dk tempolu yürüyüs, 45 dk pilate yaptım.kaydirigubbakcemile3

sende baya spor yapmışsın canım:)

Sabahı yazmıştım, arada bir su bardağı light süt
Ara biki avuç karışık kuruyemiş
Akşam bir tanak yoğurtlu makarna
Sonra bir kaşık çokokrem, bir kare bitter, ve 2 avuç kuruyemişi belli aralıklarla yidim. Bu kadar:) Daha ne olsun dimi:)

Selam kızlar,

Lachesiscim borderline lafını duyunda önce borderland filmiyle karıştırdım sempatiksalakcinni Geçmiş olsun sportmen kız (biraz çelişkili iki kelime oldu sanırsamsempatiksalakcinni ) kaydirigubbakcemile5

dulcineacım tibete biraz daha ara vermek istiyorum bi sakıncası yoksa tatlım

Gamişcim sen bilirsin, içinden yapmak gelmiyorsa anlarım, bana karşı bi sorumluluk duygusu hissetmene gerek yok yerimseniben Ben de zaman zaman bırakmayı düşündüm ama 21 i görmeden bırakmak beni bozar :)))

Kızlar yaw, ben hasta gibiyim, zaman zaman ateşlenme, beraberinde mide bulantısı ve halsizlik halleri açığa çıkıyo son 2-3 gündür. Sizce zımbırtıyla alakalı olabilir mi? Kansızlık falan sebebiyle... 2 gündür tahinli pekmez yiyorum, bugün 3-4 tatlı kaşığı yedim bilmiyorumkismile

bilmŞenizyorum canım içimden gelmiyor değilde kilom çok diyemi zorluyor acaba anlamadım senağlama

Aşşşşkkk Sarhoşuuu geldii.....

açılın uleeyynnn....

nasılsınız kızlar...
hoşgeldin canım a.s.
İnşallah canım, aman uzmanın sözünden çıkma.
yok tatlım çıkarmıyım aslaaaaaa

canım devam ederse bi dr a görün geçmiş olsun tatlım :1hug:

bende de oldu ya vcanım zımbırtıdan önce bende bir şey var sandımdı...mafoldumben

kanına dikkat et takviye fln al canımolumunekankayizsmile

Hoşgeldin canım:)

Aşşşşkkk Sarhoşuuu geldii.....

açılın uleeyynnn....

nasılsınız kızlar...

Hoşgeldin tatlım sen de:)

bilmŞenizyorum canım içimden gelmiyor değilde kilom çok diyemi zorluyor acaba anlamadım senağlama

Kilo çok olunca tabi ki hareketler de daha zor oluyo gamişcim, bilirim, benim kilolarımın canıma tak etme sebepleriyden biriydi bu. Ki şu an ben 17 deyim, resmen terliyorum tibet yaparken. Şu sıralarda 1 gün spor 1 gün sadece tibet yapıyorum. Tibet yaptığım günlerde karın ve kol kaslarım çalışmaya devam etmiş oluyo böylelikle yerimseniben

Yanii eylüle kadar 12 kilo, yaniii ayda 3 kilo, gayet güzel bi hedef canım. Şimdiden hayırlı olsun opuyorumnanaktan Benim planıma göre ben çoktaan 50 kiloya ulaşmış olmam gerekiyordu, ona göre yerimseniben

Ay bende öyleyim, mide bulantısı azaldı da baş ağrısı çekiyorum kaç gündür Bahardan sanırım. Bahar ve zımbırtı kombo yapıyor ehehe

wawwww 17 süpersin canım tebrik ederim alkisalkisalkisyorar gerçekten de en iyisi 1 gün spor 1 gün tibet olması olmadı iyice kilo veereyim tibete sil baştan bile başlarım tatlısıyerimseniben

canım devam ederse bi dr a görün geçmiş olsun tatlım :1hug:
Haklısın canım boshayallersmile Yarın falan da gözlemliyem kendimi olmadı gitcem, ama büyük ihtimal zımbırtıdan kaynaklı. Bende pko vardı ya, sanki artık iyileşiyorum, o yüzden vücudumda değişilik oluyo olabilir diye umuyorum...

bende de oldu ya vcanım zımbırtıdan önce bende bir şey var sandımdı...mafoldumben

kanına dikkat et takviye fln al canımolumunekankayizsmile

Hoşgeldin aşk sarhoşu opuyorumnanaktan

Benim zımbırtı da kaç gün olmadı bitmedi, azaldı ama bitmedi, belki de o yüzden böyleyim.. Pekmez yiyorum, kara üzüm yiyorum bol bol canım, olmadı dediğin gibi yaparım.

selam kızlar..........nasılsınız görüşmeyeli......

kız lachesis maşalllah harikasın.....1000 e tamalıcan aferin.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…