Ay aslında çok doğru söylüyon canım, ikisini birleştirince gayet mantıklı bi açıklama ortaya çıkıyo kaydirigubbakcemile5 Ben az mı yiyorum o yüzden mi diye çekindim bi ara... Öğün atlama olayım da var ya benim. Bi taraftan annem artık kilo vermemle uğraşıp duruyo, yani inan evdeki sulu yemekleri ben bitiriyorum resmen, sağlıklı diye onlardan bol bol yiyorum, gelmiş ezbere konuşuyo sinirlerimi bozuyor. Sanki bol bol beyaz ekmek, abur cubur yemek insanı sağlıklı yapıyoAy bende öyleyim, mide bulantısı azaldı da baş ağrısı çekiyorum kaç gündürBahardan sanırım. Bahar ve zımbırtı kombo yapıyor ehehe
Yanlış anlaşılma olmasın yasakkelime hergün tibeti aksatmadan yapıyom, spor yaptığım günlerde de yaniwawwww 17 süpersin canım tebrik ederim alkisalkisalkisyorar gerçekten de en iyisi 1 gün spor 1 gün tibet olması olmadı iyice kilo veereyim tibete sil baştan bile başlarım tatlısıyerimseniben
hoşgeldin canım a.s.
yok tatlım çıkarmıyım aslaaaaaa
canım devam ederse bi dr a görün geçmiş olsun tatlım :1hug:
Hoşgeldin canım:)
Hoşgeldin tatlım sen de:)
hoşbuldum kızlar...ŞenizHaklısın canım boshayallersmile Yarın falan da gözlemliyem kendimi olmadı gitcem, ama büyük ihtimal zımbırtıdan kaynaklı. Bende pko vardı ya, sanki artık iyileşiyorum, o yüzden vücudumda değişilik oluyo olabilir diye umuyorum...
Hoşgeldin aşk sarhoşu opuyorumnanaktan
Benim zımbırtı da kaç gün olmadı bitmedi, azaldı ama bitmedi, belki de o yüzden böyleyim.. Pekmez yiyorum, kara üzüm yiyorum bol bol canım, olmadı dediğin gibi yaparım.
selam kızlar..........nasılsınız görüşmeyeli......
kız lachesis maşalllah harikasın.....1000 e tamalıcan aferin.......
hoşbuldum kızlar...Şeniz
bu arada hepimizdeki bu regl sendromlarının sebebi mevsimmiş..bu mevsimde böyle olurmuşş...doktor öyle didiyerimseniben
Saolasın bu faydalı paylaşım için canım.. Sen niye aşk sarhoşusun, eşin sana jest mi yaptı yoksa aklinialirimsmile
Selam şulecim... haberin var mı bilmiyorum, yesa yeni bi detoks macerasına soktu bizi yerimseniben
var var canım okudum ben almıyım..... öbürünüden ağzımın payımı aldım.....tabi kilolarımıda....gerçi bu diğerine göre daha sağlıklı duruyor ama ben almıyım. siz bir deneyin bakalım uzun vadede işe yararsa ben öyle deniyim.....yerimseniben
selam kızlar..........nasılsınız görüşmeyeli......
kız lachesis maşalllah harikasın.....1000 e tamalıcan aferin.......
Ay aslında çok doğru söylüyon canım, ikisini birleştirince gayet mantıklı bi açıklama ortaya çıkıyo kaydirigubbakcemile5 Ben az mı yiyorum o yüzden mi diye çekindim bi ara... Öğün atlama olayım da var ya benim. Bi taraftan annem artık kilo vermemle uğraşıp duruyo, yani inan evdeki sulu yemekleri ben bitiriyorum resmen, sağlıklı diye onlardan bol bol yiyorum, gelmiş ezbere konuşuyo sinirlerimi bozuyor. Sanki bol bol beyaz ekmek, abur cubur yemek insanı sağlıklı yapıyo
kızlar çıkıyorum ben öpüyorum hepinizi iyigecelrr grubumuzun ince ve tatlı melekleri
heeee bugün dışardaydık...ne beğendysem alalım didiaklinialirimsmile
ben de çarşamba alışverişe çıkalım dedim he didi:hulya:
öylee bi sevinçliyüm...sempatiksalakcinni
var var canım okudum ben almıyım..... öbürünüden ağzımın payımı aldım.....tabi kilolarımıda....gerçi bu diğerine göre daha sağlıklı duruyor ama ben almıyım. siz bir deneyin bakalım uzun vadede işe yararsa ben öyle deniyim.....yerimseniben
baaa ni dirseler hemen uyuyom ben zate..
Kız romantizm yok mu hiç.. aaa böyle çok kuru oldu valla aklinialirimsmile sempatiksalakcinni Aklın fikrin tüketim olmuş aklinialirimsmile
Ay diğeri cidden kötüydü :sinifsinif: Ben de katılcam da kafama göre, evde ne varsa... Bi tek hayvansal gıda kısmına uyacam, patates haşlamasını normalde de yerdim, tek zor olan peynirsiz 2 güne dayanmak olcak boshayallersmile
alış veriş cadısı senide bekliyoruzzz
gerçikten alışveriş çok yapmıyorum...yani çok aşırı deel gerçekten eyvahedigeldismile
Anne kalbi ne yapsın, açlık çekersin diye korkuyor, kızma ona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?