50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ay bende öyleyim, mide bulantısı azaldı da baş ağrısı çekiyorum kaç gündür Bahardan sanırım. Bahar ve zımbırtı kombo yapıyor ehehe
Ay aslında çok doğru söylüyon canım, ikisini birleştirince gayet mantıklı bi açıklama ortaya çıkıyo kaydirigubbakcemile5 Ben az mı yiyorum o yüzden mi diye çekindim bi ara... Öğün atlama olayım da var ya benim. Bi taraftan annem artık kilo vermemle uğraşıp duruyo, yani inan evdeki sulu yemekleri ben bitiriyorum resmen, sağlıklı diye onlardan bol bol yiyorum, gelmiş ezbere konuşuyo sinirlerimi bozuyor. Sanki bol bol beyaz ekmek, abur cubur yemek insanı sağlıklı yapıyo

wawwww 17 süpersin canım tebrik ederim alkisalkisalkisyorar gerçekten de en iyisi 1 gün spor 1 gün tibet olması olmadı iyice kilo veereyim tibete sil baştan bile başlarım tatlısıyerimseniben
Yanlış anlaşılma olmasın yasakkelime hergün tibeti aksatmadan yapıyom, spor yaptığım günlerde de yani Olabilir gamişcim, motivasyonsuz tibet işkence gibi olur bi de, tahmin edebiliyorum. Ben eskiden aç karnı yapardım tibeti kalkar kalkmaz, artık gözüm kesmiyo mesela

hoşgeldin canım a.s.

yok tatlım çıkarmıyım aslaaaaaa

canım devam ederse bi dr a görün geçmiş olsun tatlım :1hug:

Hoşgeldin canım:)

Hoşgeldin tatlım sen de:)

hoşbuldum kızlar...Şeniz

bu arada hepimizdeki bu regl sendromlarının sebebi mevsimmiş..bu mevsimde böyle olurmuşş...doktor öyle didiyerimseniben

Saolasın bu faydalı paylaşım için canım.. Sen niye aşk sarhoşusun, eşin sana jest mi yaptı yoksa aklinialirimsmile

heeee bugün dışardaydık...ne beğendysem alalım didiaklinialirimsmile

ben de çarşamba alışverişe çıkalım dedim he didi:hulya:

öylee bi sevinçliyüm...sempatiksalakcinni

Selam şulecim... haberin var mı bilmiyorum, yesa yeni bi detoks macerasına soktu bizi yerimseniben

var var canım okudum ben almıyım..... öbürünüden ağzımın payımı aldım.....tabi kilolarımıda....gerçi bu diğerine göre daha sağlıklı duruyor ama ben almıyım. siz bir deneyin bakalım uzun vadede işe yararsa ben öyle deniyim.....yerimseniben

bide bizimle dene kaybedecek ne varki..hadi hadii hep birlikte daha zevkli olur.. hem bu kilo evrmek için değil vucudumuzu temizliycez...

selam kızlar..........nasılsınız görüşmeyeli......

kız lachesis maşalllah harikasın.....1000 e tamalıcan aferin.......

Sağol canım bayanssulusmile

Anne kalbi ne yapsın, açlık çekersin diye korkuyor, kızma ona.

kızlar çıkıyorum ben öpüyorum hepinizi iyigecelrr grubumuzun ince ve tatlı melekleri

iyi geceler canım

heeee bugün dışardaydık...ne beğendysem alalım didiaklinialirimsmile

ben de çarşamba alışverişe çıkalım dedim he didi:hulya:

öylee bi sevinçliyüm...sempatiksalakcinni

Kız romantizm yok mu hiç.. aaa böyle çok kuru oldu valla aklinialirimsmile sempatiksalakcinni Aklın fikrin tüketim olmuş aklinialirimsmile

Ay diğeri cidden kötüydü :sinifsinif: Ben de katılcam da kafama göre, evde ne varsa... Bi tek hayvansal gıda kısmına uyacam, patates haşlamasını normalde de yerdim, tek zor olan peynirsiz 2 güne dayanmak olcak boshayallersmile

o kısımları paylaşmak istememiş olamaz mıyım kuzum...ni dersin:kedi:

Anne kalbi ne yapsın, açlık çekersin diye korkuyor, kızma ona.

Benimki yıllardır benle kilo yarıştırıyordu canım... Ondan değil, eminim, eskiye göre daha sağlıklı besleniyorum çünkü. Benle uğraşmak tek hobisi sanırım.. senle de uğraşmasam kimle uğraşacam diyo. Hiç tahammül edemiyorum ben de böyle beslenmeme karışanlara, beni düşünen gece vakti yemek yerken de düşünsün. Pardon canım ya, pek doluyum bu konuda, sana açıldım :kedi:

slm kızlar ben geldım gecmısı tam okuyamadım ama bır detoks cılgınlıgı almıs basını gıdıyor bu detoksa ne zaman baslanıyor arkadaslar ve ne detoksu yanı neler var yok olanları say say bıtmez cunkukaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…