o kısımları paylaşmak istememiş olamaz mıyım kuzum...ni dersin:kedi:
Benimki yıllardır benle kilo yarıştırıyordu canım... Ondan değil, eminim, eskiye göre daha sağlıklı besleniyorum çünkü. Benle uğraşmak tek hobisi sanırım.. senle de uğraşmasam kimle uğraşacam diyo. Hiç tahammül edemiyorum ben de böyle beslenmeme karışanlara, beni düşünen gece vakti yemek yerken de düşünsün. Pardon canım ya, pek doluyum bu konuda, sana açıldım :kedi:
Benimki yıllardır benle kilo yarıştırıyordu canım... Ondan değil, eminim, eskiye göre daha sağlıklı besleniyorum çünkü. Benle uğraşmak tek hobisi sanırım.. senle de uğraşmasam kimle uğraşacam diyo. Hiç tahammül edemiyorum ben de böyle beslenmeme karışanlara, beni düşünen gece vakti yemek yerken de düşünsün. Pardon canım ya, pek doluyum bu konuda, sana açıldım :kedi:
Gız insan ne bileyim çok romantikti falan der, sen 3 cümle kurmuşsun hepsi alışveriş kaydirigubbakcemile3 Zaten en son alışverişe çıkamadım diye dert yanıyodun... :)))
EvCadısı alışveriş bağımlılığın yoktur umarım, benim bir arkadaşım var marka bağımlısı, gereksiz gereksiz bir sürü yığına tonla para döktü borç yaptı, eşiyle boşanma noktasındalar şuan, bir de çocukları var 2 tane
Çok kötü bir şey, sigaradan tehlikeli valla, dikkat etmek lazım.
Kuzucum watercım hoşgeldiniz, detoks da bol bol sebze meyve var.
Kızlar ben detoksu çarş perş yapmayı düşünüyorum buarada, bi etkisi olacaksa tartı gününe yansısın diye
Ay kıyamam annesine çok kızmış:) Kuzum annen kötülüğünü istiycek değil ya, ama sinir ediyorlar bazen haklısın, aşırı ısrar insanı yoruyor. ınsan sevdiğiyle uğraşırmış ama canım, moralini bozuyorsa onu da söyle ama, saklama.
oyy gülüm yaaa ...ben diyete başladığımda aynısını bana da yapıyorlardı..ne anlıyorlarsa diyetten..ayy diyet yapıyosun..hasta olursun.....bilmem ne...ayy sinir oluyorum yaa...ben daha sağlıklı besleniyorum anlamıyolar..her şeyin en sağlıklısını yiyorum halbuki...alsanaalsanasmile
he iille anlattırcan..
yemek yedik romantik..cokacimcoook.romantik cümleler kurduk.:asigim:.işte..gezdik dolşatık.Şeniz.eve geldik:kedi:
hosbulduk dulcicim olur tatlım ben 23 nısandan once yapmıstım ole bısey kahvesızlık benı mahvedıyr 2. gun bu kuralı cıgnemıstım ama bu sefer dayanmaya gayret ederım. aslında tatıl gunlerı kahve aramamda okula gıttıgım gunler ılac gıbı gelıo. bırde kabak corbası falan demısler yaa onu ben yaptımda pek guzel degıl:sinifsinif: yanı bazen bunu ıcmek yerıne yemek yemeden durayım falan dıyrdm fakat sonra lımon sıkınca ıcebılmıstım
Lachesiscim bana ye diye ısrar etmiyo, kendisi kokuyo diye evde balık pişirmez, sebzeleri benim dememle alıyo.. Keşke dediğin şeyden olsa, o zaman böyle olmazdım.
Canlarım doluyum bu konuda, çünkü ben o tarz konuşmalara kızınca ya hiçbişi yemem ya da diyeti bırakırım ve kilo alırım (önceden öyle oldu) sizin sayenizde 2. durum olma ihitimali az ama şimdi de iyicene iştahım kaçtı.
Kaymak ve beyaz ekmek yerken annem bana yemek yemiyorsun diyo, siz düşünün... Halbuki abur cubur dışında herşeyi yiyorum.
Bu ilk kez bi olan bişi değil ki... türlü türlü açıkladım halbuki: Yani benim kilo verme çabam estetikle alakalı değil sadece, bariz sağlık açısında olumsuz etkileri yaşadığım için veriyorum. Bizim ailede kalp hastalıkları çok yaygın ve pko da kiloyla bağlantılı. Yani hiç meyve yemeyen insan kuru meyve fındık ceviz incir evde ne varsa tüketiyorum, normalde fındık ceviz falan da hiç yemezdim. Bi de 48-49 kilodaki kişiler böyle iyisin alma der, kendisi gençken hatta evlendikten sonra bile zayıfmış. Diyorum ya liseden beri aynı kiloyuz ve aramızda eşit yaş var. Bugün günüm bu konuyla rezil oldu, o yüzden böyleyim kızlar ya, kusura bakmayın.
Hep böyle olursunuz inşallah canım opuyorumnanaktan
Ben ömrüm boyunca kahve içmesem, aklıma gelmez :lepi: O yüzden enteresan geliyo canım bu olay bana, allah kurtarsın kaydirigubbakcemile3
Valla watercım ben o kadar katı davranmayacam, zaten esas listede çorba yoktu
http://www.detoks.net/detoks-diyet-listesi.htm
Benim kafamda, bol domates satalık biber, biberi közlerim, patlıcan varsa aynı şekilde.. sonra bi de patates haşlaması, yeşil çay, bi de meyve :lepi: Patates olmasa hayatta girişmezdim bu işe. Ha bi de boş mideye limon içemem ben, mahvolurum valla.. o yüzden kafana göre takılmak en güzeli.
dalsim takma kafana anne işte...annem de bana yemiyosun diye fırça kayıyo ama olcak o kadar...sen he de geç bence:umursamaz:
Lachesiscim bana ye diye ısrar etmiyo, kendisi kokuyo diye evde balık pişirmez, sebzeleri benim dememle alıyo.. Keşke dediğin şeyden olsa, o zaman böyle olmazdım.
Canlarım doluyum bu konuda, çünkü ben o tarz konuşmalara kızınca ya hiçbişi yemem ya da diyeti bırakırım ve kilo alırım (önceden öyle oldu) sizin sayenizde 2. durum olma ihitimali az ama şimdi de iyicene iştahım kaçtı.
Kaymak ve beyaz ekmek yerken annem bana yemek yemiyorsun diyo, siz düşünün... Halbuki abur cubur dışında herşeyi yiyorum.
Bu ilk kez bi olan bişi değil ki... türlü türlü açıkladım halbuki: Yani benim kilo verme çabam estetikle alakalı değil sadece, bariz sağlık açısında olumsuz etkileri yaşadığım için veriyorum. Bizim ailede kalp hastalıkları çok yaygın ve pko da kiloyla bağlantılı. Yani hiç meyve yemeyen insan kuru meyve fındık ceviz incir evde ne varsa tüketiyorum, normalde fındık ceviz falan da hiç yemezdim. Bi de 48-49 kilodaki kişiler böyle iyisin alma der, kendisi gençken hatta evlendikten sonra bile zayıfmış. Diyorum ya liseden beri aynı kiloyuz ve aramızda eşit yaş var. Bugün günüm bu konuyla rezil oldu, o yüzden böyleyim kızlar ya, kusura bakmayın.
Ben ömrüm boyunca kahve içmesem, aklıma gelmez :lepi: O yüzden enteresan geliyo canım bu olay bana, allah kurtarsın kaydirigubbakcemile3
Benim kafamda, bol domates satalık biber, biberi közlerim, patlıcan varsa aynı şekilde.. sonra bi de patates haşlaması, yeşil çay, bi de meyve :lepi: Patates olmasa hayatta girişmezdim bu işe. Ha bi de boş mideye limon içemem ben, mahvolurum valla.. o yüzden kafana göre takılmak en güzeli.
Haklısın canım... yarın geçer :kedi:
Hımm anladım canım, ne dyim ki o zaman, az kaldı evlenceksin zaten, sonra özleyeceğini düşünüp umursama diyeyim ben:)
Bende babamla hiç anlaşamazdık, evlendikten sonra süperiz:)
Hep böyle olursunuz inşallah canım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?