50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ay kıyamam annesine çok kızmış:) Kuzum annen kötülüğünü istiycek değil ya, ama sinir ediyorlar bazen haklısın, aşırı ısrar insanı yoruyor. İnsan sevdiğiyle uğraşırmış ama canım, moralini bozuyorsa onu da söyle ama, saklama.

oyy gülüm yaaa ...ben diyete başladığımda aynısını bana da yapıyorlardı..ne anlıyorlarsa diyetten..ayy diyet yapıyosun..hasta olursun.....bilmem ne...ayy sinir oluyorum yaa...ben daha sağlıklı besleniyorum anlamıyolar..her şeyin en sağlıklısını yiyorum halbuki...alsanaalsanasmile

Kuzucum watercım hoşgeldiniz, detoks da bol bol sebze meyve var.

Kızlar ben detoksu çarş perş yapmayı düşünüyorum buarada, bi etkisi olacaksa tartı gününe yansısın diye

Gız insan ne bileyim çok romantikti falan der, sen 3 cümle kurmuşsun hepsi alışveriş kaydirigubbakcemile3 Zaten en son alışverişe çıkamadım diye dert yanıyodun... :)))

he iille anlattırcan..

yemek yedik romantik..cokacimcoook.romantik cümleler kurduk.:asigim:.işte..gezdik dolşatık.Şeniz.eve geldik:kedi:

EvCadısı alışveriş bağımlılığın yoktur umarım, benim bir arkadaşım var marka bağımlısı, gereksiz gereksiz bir sürü yığına tonla para döktü borç yaptı, eşiyle boşanma noktasındalar şuan, bir de çocukları var 2 tane

Çok kötü bir şey, sigaradan tehlikeli valla, dikkat etmek lazım.

yok canım...gelirim kadar giderim vardır..fazlasına gerek yok..ama marka severim yani..oldu mu iyisi olsun..yoksa hiç olmasınCADIARZU

Kuzucum watercım hoşgeldiniz, detoks da bol bol sebze meyve var.

Kızlar ben detoksu çarş perş yapmayı düşünüyorum buarada, bi etkisi olacaksa tartı gününe yansısın diye

hosbulduk dulcicim olur tatlım ben 23 nısandan once yapmıstım ole bısey kahvesızlık benı mahvedıyr 2. gun bu kuralı cıgnemıstım ama bu sefer dayanmaya gayret ederım. aslında tatıl gunlerı kahve aramamda okula gıttıgım gunler ılac gıbı gelıo. bırde kabak corbası falan demısler yaa onu ben yaptımda pek guzel degıl:sinifsinif: yanı bazen bunu ıcmek yerıne yemek yemeden durayım falan dıyrdm fakat sonra lımon sıkınca ıcebılmıstım

Son düzenleme:

Lachesiscim bana ye diye ısrar etmiyo, kendisi kokuyo diye evde balık pişirmez, sebzeleri benim dememle alıyo.. Keşke dediğin şeyden olsa, o zaman böyle olmazdım.

Canlarım doluyum bu konuda, çünkü ben o tarz konuşmalara kızınca ya hiçbişi yemem ya da diyeti bırakırım ve kilo alırım (önceden öyle oldu) sizin sayenizde 2. durum olma ihitimali az ama şimdi de iyicene iştahım kaçtı.

Kaymak ve beyaz ekmek yerken annem bana yemek yemiyorsun diyo, siz düşünün... Halbuki abur cubur dışında herşeyi yiyorum.
Bu ilk kez bi olan bişi değil ki... türlü türlü açıkladım halbuki: Yani benim kilo verme çabam estetikle alakalı değil sadece, bariz sağlık açısında olumsuz etkileri yaşadığım için veriyorum. Bizim ailede kalp hastalıkları çok yaygın ve pko da kiloyla bağlantılı. Yani hiç meyve yemeyen insan kuru meyve fındık ceviz incir evde ne varsa tüketiyorum, normalde fındık ceviz falan da hiç yemezdim. Bi de 48-49 kilodaki kişiler böyle iyisin alma der, kendisi gençken hatta evlendikten sonra bile zayıfmış. Diyorum ya liseden beri aynı kiloyuz ve aramızda 30 yaş var. Bugün günüm bu konuyla rezil oldu, o yüzden böyleyim kızlar ya, kusura bakmayın.

Son düzenleme:
dalsim takma kafana anne işte...annem de bana yemiyosun diye fırça kayıyo ama olcak o kadar...sen he de geç bence:umursamaz:

he iille anlattırcan..

yemek yedik romantik..cokacimcoook.romantik cümleler kurduk.:asigim:.işte..gezdik dolşatık.Şeniz.eve geldik:kedi:

Hep böyle olursunuz inşallah canım opuyorumnanaktan

Ben ömrüm boyunca kahve içmesem, aklıma gelmez :lepi: O yüzden enteresan geliyo canım bu olay bana, allah kurtarsın kaydirigubbakcemile3

Valla watercım ben o kadar katı davranmayacam, zaten esas listede çorba yoktu

http://www.detoks.net/detoks-diyet-listesi.htm

Benim kafamda, bol domates satalık biber, biberi közlerim, patlıcan varsa aynı şekilde.. sonra bi de patates haşlaması, yeşil çay, bi de meyve :lepi: Patates olmasa hayatta girişmezdim bu işe. Ha bi de boş mideye limon içemem ben, mahvolurum valla.. o yüzden kafana göre takılmak en güzeli.

Hımm anladım canım, ne dyim ki o zaman, az kaldı evlenceksin zaten, sonra özleyeceğini düşünüp umursama diyeyim ben:)
Bende babamla hiç anlaşamazdık, evlendikten sonra süperiz:)

inşallahhh hepimiz mutlu olalım datlım benimmmmmmmmmmmmmolumunekankayizsmile

yaa kızlar bu konuda bende dertlıyımdır o yuzden eve gıdınce kılo alırım ınsanı yemek ıcın ole gaza getırıyrlarkı sen zaten zayıfsın ne gerek var hasta olacaksın bak yuzun rengı atmıs kemıgın cıkmıs daha ne olacaksın anlamıyrlar yersem ole kalmam daha kılo alırım ama anlamazlar kı kılo alıncada sen kılo almıssın derler sonra dıyete baslıyacagını anlıyarak yakısmıs sana ama dıye ılave ederler haftaya annemler gelıo napacagım bılmem yemeklerler cerezler abur cuburlar yemıyecegım desen evıme mısafır gelıyrlar ayıp olur hem babam yemesende otur der sonra hadı sunun bır tadına bak der ve sonrası gelırkaydirigubbakcemile3 ama annem seker hastası bu sefer babama ayrı yemek yapıp bıze ayrı yapmayı deneyecegım cunku annemın sekerde yukselmıs hergun yuruyuse cıkarz.

Yağ yasakmış ama ya fisfisfis

Hımm anladım canım, ne dyim ki o zaman, az kaldı evlenceksin zaten, sonra özleyeceğini düşünüp umursama diyeyim ben:)
Bende babamla hiç anlaşamazdık, evlendikten sonra süperiz:)

Yoga neyim yapmam gerek sanırım sempatiksalakcinni Ne yazık ki sinirli bi insanım canım, hele ki göz göre göre bi haksızlık olunca :sinifsinif: Tarçın sakinleştirir diyorlar da bana mısın demiyo sempatiksalakcinni

Sen bugünkü hedefini tamamladın, çok yorgun musun aklinialirimsmile

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum. ben de 55 kg yum 48 kg olmak istiyorum boyum 157 minyonum.çok zayıf olursam iyice küçülürmüyüm diyede düşünmeden edemiyorum:bbo:nerden başlasam neler yesem bilemiyorum.Yardımlarınızı bekliyorum.Biraz kiloya müsaitim ama kemik yapım ince yağ oranı yüksek yani.Tavsiyelerinizi bekliyorum:hulya:

yaa canım bende onceden ne cay ne kahve ıcerdım ama unıye basladım ve hepsı basladı.kahveyı streslı gunlerımde ararım sınırlerımı yatıstırıyr sagolsun ogrencılerde hıc sınır bozmuo ya:) yoksa hafta sonları ıcmesem aramam. yaz tatılınde arada ıcerım ama gecen detoksda resmen bas agrısından suramamıstım ve bır bardak kahvenın ardından gevsemıstım.
patlıcan bıber kozleme falan varsa ok bende cok severım onları ama yogurt yok heralde yogurt da olsa super olurdu patlıcan kozleme ıle aslında ben yogurdu herseyle yerım benım ıcın farketmezdekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…