50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dulcicim,
ben de babamla hiiç anlaşamam..ha bu sevgisizlikten mi ; HAYIR..
aksine aşırı sevg,den kaynaklanan bişi..
o nedenle anneciğin ne derse tıka kulaklarını , sen yine bildiğini yapmaya devam etyerimseniben
evlendikten sonra özgürlüğünü ilan edeceksin nasıl olsaopuyorumnanaktan

bu arada akşam yaptıklarım ;
  • yarım porsiyon tavuk sote
  • bir küçük kase yoğurt
  • tv izlerken 2 fincan yeşil çay
  • 10 dakika twist
  • 15 dakika leg magic

canım bence kılo ver 48 de guzel cunku yag oranın yuksekde saglık acısından buyuk tehlıke bende 157 158 gıbı bırseyım 52.500 kıloyum yag oranım normal hatta doktor normalden bırazdaha dusuk demıstı ve hedefım 47 48 yaa ne kadar kuculursem kuculeyım umrumda degıl sısman ve saglıksız olacagıma zayıf mınyon olur hemde daha genc gorunurum daha ıyısositososito

Ben de sinirliyimdir, zamanla azalıyor ama.
Yoo yorgun değilim de daha bitmedi, süper callan yapıcam da, uyku öncesi yapıcam yorulayayım diye, uyuyamıyorum geceleri.

Sanırım bu topikte bundan dert yanmayan bi truf vardır watercım. Ya ben hani ay çok zayıfsın dese anlayacam, ama yemiyorsun demesi çok sinirlerimi bozdu, diyorum ya kaymak ekmek yerken söylüyo bi de bunu, ve evdeki yemekleri ben bitiyorum.

Ama hemen söyleyem ben senin fiziğini çok beğendim, hedefim senin kilon yani yerimseniben (o havadaki fotoyu baz alıyom) Annene geçmiş olsun canım, ama dediğin gibi annenin yediği yemekleri yersen hiç bişi olmaz kaydirigubbakcemile5 Abur yerine de bol bol meyve yersiniz oldu bitti işte :)

Yağ yasakmış ama ya fisfisfis
Eğer çok ihtiyaç duyarsan patatesi haşladığın suya azcık koysak bişi olmaz bence canım, ama ben normalde öyle yiyordum zaten, o yüzden bu sefer yağ koymayacam. (bi de doğrayıp haşlıyom ben, öyle daha leziz oluyo) Domates de çok doyurucu bence.

annedir yüreği fazla dayanamz diyo ya reklam..ayy annemi özlüyorum hep:gitme:
Git gör ananı cadıcım, biliyom ben seni önceden de pek düşkündün zaten anana kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin opuyorumnanaktan 48 kiloyu bilmem ama 50 de gayet güzel olursun diye ümit ediyom, ben de o boyda sayılırım yerimseniben

Hemen ilk taysiyeleri aklıma geldiğince yazam:
1. Sabah kahvaltıyı aksatmak yok.
2. Yeşil çay iç bol bol, içine tarçın çubuğu karanfil güzel oluyo
3. Abur cubur fast food ve geç saatte yemek yok lmaz:
4. Miktarlara dikkat et ve spor yap...
Burası daha çok motivasyon sağlamaya yarıyor

gitcem anamı görmeye gülüm...analar günü de geliyu..bi donatmak lazım bizim hatunu...

hehe şala bi yana annelerinizin kıymetini bilin...yüksek yüksek tepelere dediler mi ağlarsınız yarın kına günü...

hadi cici geceler...

çok haklısın canım ya sağlık en önemlisi kendimi dinç hissetmek istiyorum.Çok ağırlaştm sanki çok teşekkür ediyorum.Yarından itibaren başlıyorum rejime

canım çok teşekkür ederim bu başlangıç için süper tavsiyeler oldu.İşte bi 50 olayım memnum kalırsam görüntümden dediğin gibi 50 de çok iyi bir kilo aslında.Yazıları okuyunca moral oldu.Hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız umarım sağlıklı bir şekilde çok teşekkür ederima.s

WATERSPIDER
Yeşil çay işe yaramaz mı canım :sm_confused: Benim kola bağımlılığım vardı, artık aklıma bile gelmiyo :lepi: (ben çay da içmezdim, yeşil çay faydalı diye içiyom
Yoğurdu sevmen çok güzel bişi watercım ama yoğurtsuz da süper olur onlar cokacimcoook

KAHVEKOKUSU

Canım ben hep evdeyim ya, sevgilim de yok ki hergün hergün gezem, evde kendi halimdeyken benle durduk yere uğraşılmasına belli bi yere kadar dayanabiliyom. Çok özeniyorum ya kulak tıkayabilen insanlara, yıllardır o özelliği edinmeye çalışıyom da daha 10 fırın ekmek yemem lazım :ecrin_bebek:
Ay o günleri sabırsızlıkla bekliyorum, benim de tam tersi babam melek opuyorumnanaktan
Sen o günleri geride bırakmışsın, geçmiş olsun canım
Akşam az yemen çok iyi olmuş kaydirigubbakcemile5

LACHESIS
Canım başla o zaman, çok geç saate kalma yoksa yaparken uyuya kalırsın kaydirigubbakcemile3

Kına gecesi yapmıcam cadıcım ben sempatiksalakcinni Hiç sevmem o şarkıyı yaw :tomato:
Tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

Rica ederim, ben de senin gibi düşünüyorum canım, aynaya göre karar vermek en güzeli. Bi de insana 49 desen şaşkına döner ama 50 daha normal gelir, onu da düşünüyom ben

Ha aklıma geldi, beslenme düzeninde miktar olarak ani bi azaltma yapma, azar azar azalt k, açlık çekme.. zamanla miden küçülür zaten. Bi de burda amaç sağlıklı beslenmek, ömür boyu uyabileceğimiz bi beslenme düzeni, o yüzden sağlıksız olmadıkça her şeyden abartmadan yiyebilirsin.

ya kızlar listedeki şu limonata yerine çilek hoşafı yapsak? hem tamda mevsimi olmazmı:uhm:

Bence iyi fikir ama limon suyu da içek bi ara...

çok haklısın canım ya sağlık en önemlisi kendimi dinç hissetmek istiyorum.Çok ağırlaştm sanki çok teşekkür ediyorum.Yarından itibaren başlıyorum rejime

bencede super bır karar vermıssın hayırlı ugurlu olsun ınsaallah sonu guzel olur

WATERSPIDER
Yeşil çay işe yaramaz mı canım Benim kola bağımlılığım vardı, artık aklıma bile gelmiyo (ben çay da içmezdim, yeşil çay faydalı diye içiyom
Yoğurdu sevmen çok güzel bişi watercım ama yoğurtsuz da süper olur onlar

DULCıNEAcanım yok yaa yesıl cayı normal cay yerıne ıcıyrm artık sıyah cayı unutturdu ozellıkle tarcın ve zencefılle daha cok sevyrm ama hala kahveyı unutturamadı hafta ıcı gozumu acınca kahvemı yaparım gıyınırken yudum yudum ıcer acılırım dıclesırım ama aksam ıcmesemde olur fakat sabah hem benı uyandırıo hemde daha saglam sınırlerım oluo sabah kahve ıcmezsem okulda gun boyu ayakta uyurum sınırlı olurum

yap kuzucum yap, cok hafif oluyor..

sana da cok gecmis olsun cnm benim; neyseki atlatmissin.

sevgili kocum,
bunu oyle sirfk kocanla kendin icin yaparsan bitmez; yaptigin gun misafir cagiracaksin , size de 1 dilm ancak dusecek ;-)

ya da komsulara dagit fazlasini )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…