merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum. ben de 55 kg yum 48 kg olmak istiyorum boyum 157 minyonum.çok zayıf olursam iyice küçülürmüyüm diyede düşünmeden edemiyorum:bbo:nerden başlasam neler yesem bilemiyorum.Yardımlarınızı bekliyorum.Biraz kiloya müsaitim ama kemik yapım ince yağ oranı yüksek yani.Tavsiyelerinizi bekliyorum:hulya:
Yoga neyim yapmam gerek sanırım sempatiksalakcinni Ne yazık ki sinirli bi insanım canım, hele ki göz göre göre bi haksızlık olunca :sinifsinif: Tarçın sakinleştirir diyorlar da bana mısın demiyo sempatiksalakcinni
Sen bugünkü hedefini tamamladın, çok yorgun musun aklinialirimsmile
Sanırım bu topikte bundan dert yanmayan bi truf vardır watercım. Ya ben hani ay çok zayıfsın dese anlayacam, ama yemiyorsun demesi çok sinirlerimi bozdu, diyorum ya kaymak ekmek yerken söylüyo bi de bunu, ve evdeki yemekleri ben bitiyorum.yaa kızlar bu konuda bende dertlıyımdır o yuzden eve gıdınce kılo alırım ınsanı yemek ıcın ole gaza getırıyrlarkı sen zaten zayıfsın ne gerek var hasta olacaksın bak yuzun rengı atmıs kemıgın cıkmıs daha ne olacaksın anlamıyrlar yersem ole kalmam daha kılo alırım ama anlamazlar kı kılo alıncada sen kılo almıssın derler sonra dıyete baslıyacagını anlıyarak yakısmıs sana ama dıye ılave ederler haftaya annemler gelıo napacagım bılmem yemeklerler cerezler abur cuburlar yemıyecegım desen evıme mısafır gelıyrlar ayıp olur hem babam yemesende otur der sonra hadı sunun bır tadına bak der ve sonrası gelırkaydirigubbakcemile3 ama annem seker hastası bu sefer babama ayrı yemek yapıp bıze ayrı yapmayı deneyecegım cunku annemın sekerde yukselmıs hergun yuruyuse cıkarz.
Eğer çok ihtiyaç duyarsan patatesi haşladığın suya azcık koysak bişi olmaz bence canım, ama ben normalde öyle yiyordum zaten, o yüzden bu sefer yağ koymayacam. (bi de doğrayıp haşlıyom ben, öyle daha leziz oluyo) Domates de çok doyurucu bence.Yağ yasakmış ama ya fisfisfis
Git gör ananı cadıcım, biliyom ben seni önceden de pek düşkündün zaten anana kaydirigubbakcemile3annedir yüreği fazla dayanamz diyo ya reklam..ayy annemi özlüyorum hep:gitme:
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum. ben de 55 kg yum 48 kg olmak istiyorum boyum 157 minyonum.çok zayıf olursam iyice küçülürmüyüm diyede düşünmeden edemiyorum:bbo:nerden başlasam neler yesem bilemiyorum.Yardımlarınızı bekliyorum.Biraz kiloya müsaitim ama kemik yapım ince yağ oranı yüksek yani.Tavsiyelerinizi bekliyorum:hulya:
canım bence kılo ver 48 de guzel cunku yag oranın yuksekde saglık acısından buyuk tehlıke bende 157 158 gıbı bırseyım 52.500 kıloyum yag oranım normal hatta doktor normalden bırazdaha dusuk demıstı ve hedefım 47 48 yaa ne kadar kuculursem kuculeyım umrumda degıl sısman ve saglıksız olacagıma zayıf mınyon olur hemde daha genc gorunurum daha ıyısositososito
kızlar ben yatıyorum..hepinizi öptüm
canım çok teşekkür ederim bu başlangıç için süper tavsiyeler oldu.İşte bi 50 olayım memnum kalırsam görüntümden dediğin gibi 50 de çok iyi bir kilo aslında.Yazıları okuyunca moral oldu.Hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız umarım sağlıklı bir şekilde çok teşekkür ederima.sSanırım bu topikte bundan dert yanmayan bi truf vardır watercım. Ya ben hani ay çok zayıfsın dese anlayacam, ama yemiyorsun demesi çok sinirlerimi bozdu, diyorum ya kaymak ekmek yerken söylüyo bi de bunu, ve evdeki yemekleri ben bitiyorum.
Ama hemen söyleyem ben senin fiziğini çok beğendim, hedefim senin kilon yani yerimseniben (o havadaki fotoyu baz alıyom) Annene geçmiş olsun canım, ama dediğin gibi annenin yediği yemekleri yersen hiç bişi olmaz kaydirigubbakcemile5 Abur yerine de bol bol meyve yersiniz oldu bitti işte :)
Eğer çok ihtiyaç duyarsan patatesi haşladığın suya azcık koysak bişi olmaz bence canım, ama ben normalde öyle yiyordum zaten, o yüzden bu sefer yağ koymayacam. (bi de doğrayıp haşlıyom ben, öyle daha leziz oluyo) Domates de çok doyurucu bence.
Git gör ananı cadıcım, biliyom ben seni önceden de pek düşkündün zaten anana kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin opuyorumnanaktan 48 kiloyu bilmem ama 50 de gayet güzel olursun diye ümit ediyom, ben de o boyda sayılırım yerimseniben
Hemen ilk taysiyeleri aklıma geldiğince yazam:
1. Sabah kahvaltıyı aksatmak yok.
2. Yeşil çay iç bol bol, içine tarçın çubuğu karanfil güzel oluyo
3. Abur cubur fast food ve geç saatte yemek yoklmaz:
4. Miktarlara dikkat et ve spor yap...
Burası daha çok motivasyon sağlamaya yarıyor
Kına gecesi yapmıcam cadıcım ben sempatiksalakcinni Hiç sevmem o şarkıyı yaw :tomato:gitcem anamı görmeye gülüm...analar günü de geliyu..bi donatmak lazım bizim hatunu...
hehe şala bi yana annelerinizin kıymetini bilin...yüksek yüksek tepelere dediler mi ağlarsınız yarın kına günü...
hadi cici geceler...
Rica ederim, ben de senin gibi düşünüyorum canım, aynaya göre karar vermek en güzeli. Bi de insana 49 desen şaşkına döner ama 50 daha normal gelir, onu da düşünüyom bencanım çok teşekkür ederim bu başlangıç için süper tavsiyeler oldu.İşte bi 50 olayım memnum kalırsam görüntümden dediğin gibi 50 de çok iyi bir kilo aslında.Yazıları okuyunca moral oldu.Hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız umarım sağlıklı bir şekilde çok teşekkür ederima.s
ya kızlar listedeki şu limonata yerine çilek hoşafı yapsak? hem tamda mevsimi olmazmı:uhm:
Sanırım bu topikte bundan dert yanmayan bi truf vardır watercım. Ya ben hani ay çok zayıfsın dese anlayacam, ama yemiyorsun demesi çok sinirlerimi bozdu, diyorum ya kaymak ekmek yerken söylüyo bi de bunu, ve evdeki yemekleri ben bitiyorum.
Ama hemen söyleyem ben senin fiziğini çok beğendim, hedefim senin kilon yani yerimseniben (o havadaki fotoyu baz alıyom) Annene geçmiş olsun canım, ama dediğin gibi annenin yediği yemekleri yersen hiç bişi olmaz kaydirigubbakcemile5 Abur yerine de bol bol meyve yersiniz oldu bitti işte :)
canım tesekkur ederım tamam sımdı fena degılım ama ınankı bıraz ıpın ucunu kacırayım yada sporu bırakayım hemen bellı oluo artık ben kılo alıp vermekten bıktım bırkere vereyım cok vereyım sısmanlamam zor olsun sımdı 1 yada 2 kılo alsam hemen fazlalıklar cıkıo bırde bızım aılede seker hastalıgı var ablam 48 kıloydu ve hamılelıkde seker hastası oldu ve su anda yıne 48 ama sekerı normale donmedı o da insilün kullanıo ondadnda korkuyrm spor yapmaya ve duzenlı beslenmeye gayret edyrm kı ılerıde bende hastalıkla ugrasmıyayım insaallah hepımız ıstedıgımız gıbı oluruz
canım annene tamam de gec ama sen bıldıgını yap hem o kırılmasın hemde sen sınırlenme yada sen boyle mutlu oldugunu ve ılerıde hasta olsam dahamı ıyı gıbı dokunaklı cumleler kullan kaydirigubbakcemile3 annen sen hasta olacaksın dıye korkuyrdur yeterlı beslenemedıgını dusunuodur anneler ıcın bız herzaman kucuk cocuklarıyız ellerınden gelse bızı kendılerı beslıyecekler
çok haklısın canım ya sağlık en önemlisi kendimi dinç hissetmek istiyorum.Çok ağırlaştm sanki çok teşekkür ediyorum.Yarından itibaren başlıyorum rejime
aa süpermiş yaparım bunu ben, çok sağol canım.
Sağol canım. Borderline var ben de canım, psikolojik bir rahatsızlık. 2-3 sene tedavi görmüştüm. 2-3 yıldır da gayet iyiyim ama önemsiz özellikleri kaldı tabi, manik depresif dönemler yaşıyorum arada, ama eskiye göre muhteşemim, ondan bunlar problem değil. bayanssulusmile
Ahaaa suç üstü yakaladım seniiilmaz:
şimdi hepceğizimizin canını istettinnn
oldu mu peppercimm??
bende bu hafta bütün cıssları şıkaracaktım güya hayatımdannn
haftanın koçu olarakkkk
uyarayımmmmlmaz:
ya akşama bendemi yapsam şu pastacıktann :asigim:
ah pepperrrrrrr,yaktın beni
ben bunu bygün yapsam hafta biter kek bitmezz
sonrada kliğin hergün yediği sütlaca dönerrrrr sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?