50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok tatlım sadece hindi bağ diyor kara hindibağ degil ama genede sağol

neyse bakarım bi çaresine

ay bende yollayım d,iycektim yollamm mümkünse . bu da karcigeri temizleyen bisiy neyse netten arastırayım ben aksam buu içmeyi düsünüyorum ben bu da temizliyo çünkü karacigeri

2 günlük bi detox zaten bişi olmas opuyorumnanaktan

trufcum bende bunu dilara koçağın vicdan çorbası diye biliyom nolcek şincik :roflol:

@TRUFCUM ahmet marankı corbası ıste bu heheh degıstırmıyorum ahmetım benım yuru be corbasını yırım:))) hehe

@GAMISCIM kusum ekledım senı de lısteye bravoo valla

@KATRECE kusum 4 kısı oncu bırlık bugun basladık bız buyuk cogunluk yarın zaten 2 gunluk ya da 3 heheh:)

KRAL DETOXCULAR HEH:))

1-SPATZ

2-KUZU

3-ANCHUSA

4-NILUFERT

5-TRUF

6-DULCINEA

7-SCYLLA

8-PEPPERMINT

9-KAHVE KOKUSU

10-KATRECE

11-KLıK

12-YASEMN

13-WATERSPIDER

14-EV CADISI

15-OSKE

16-LINGUIST

17-GAMIS

18-YESA

18 olduk canlar 2 daha yaaaaaaaaaaaaa gecenkı detoxu da 20 kısı yapmıstık hadı bakalımmmm ayartın mılletı:)

bende semizotu domates salatalık yeşil soğanlı yapcam mesela guclubacismile

sağol canım

arayıp dururum artık

sonunda da bulurum herhal

sende saoltatlım inş. bulursun opuyorumnanaktan

:) hmm tamam canımmm maydonuzlu çayımı da yapatım ohhhh miss bi tasta çok kus vuracam insallahh :) tiroit hapımı da yarımdan bire çevirdttim :) doktora dedim daha cabuk kilo vermek istiyorum arada bir atsam olmaz mı dedim:) carpıntılar olmassa bir tanae atıcam 50 kiloya düsünceye kadar ayyyy bi düsebilsemmmm

neden acee ediyorum biliyomusunuzzzz

geçen hafta babası beni aradıııııı

dünde babamı aradııııııı

gelecek gibielr mayıs ortasınaaaa

zayıflamam lazım benim dahaaaaa
:sinifsinif::sinifsinif:

Hepsini birden mi kaynatıyoruz acaba?

canım benım ya kahve kokusu verdı ya da kuzu verdı bu tarıfı sankı kahve kokusu dur bulmaya calısıyım ben ama detayları yoktu sadece malzemeler vardı sankı bilmiyorumkismile

KAHVEKOKUSUNUN diyet komposto tarifI:))

Dilimlenmiş 8 adet elma
3-4 adet kabuk tarçın
5-6 adet karanfil
15-20 adet kuru üzüm

canım dur cılek de bulcam ben sana:))

Son düzenleyen: Moderatör:

ayyy tamam o zaman cnaım yaa bende yarın ve cuma yapayım mademmm p.tesi salı yapayım diyodum amaaaa anca beraberrrr kanca beraberrrr:))

ay bende yollayım d,iycektim yollamm mümkünse . bu da karcigeri temizleyen bisiy neyse netten arastırayım ben aksam buu içmeyi düsünüyorum ben bu da temizliyo çünkü karacigeri

evet canım bende ondan sormuştum

enginar taze zerdeçal ve hindibağ dan yapılan bir iksir 40 güm içilecek sabah akşam karaciğeri temizliyormuş ve zayıflamaya da yardımcı oluyormuş ödem attırıyormuş falan fıstık

yesacım ben detox yapmıcam listemin dısına çıkamam yanlış anlasıldı galiba:sinifsinif:
bu detox olayında beni affedin kızlar :çok üzgünüm:

Kız çok da panik yapma, kaynanalar tombul gelin severler kaydirigubbakcemile3

Yesam bulursan süper olur birtanem ben şimdi kaçtım

trufcum 17 sap maydonoz ve yarım limondu sanırım üzerini biraz geçecek suyla kaynatıp blenderd geçirip soğuk içiyorsun 17 adet maydonozu sapları ve yapraklarıyla birlikte

evet canm ben de duymustum ama bu vadar uzun süreli oıldugunu bilmiyodum ben de zaten yapmam laızm mecbur attıgım hap mahvediyo karcigeri çünkü bitivten sonra iyce bi temizleme arındırma calısması yapmayı düsünüyodum ben de

simdi biz detoks yapacaz ya detokstan bir gün önce mi bu temizleme isinin olması lazım ben henüz yapmadı da aksma yapsam olu mu

Kız çok da panik yapma, kaynanalar tombul gelin severler kaydirigubbakcemile3

ayyy bilmiyırummm ben zaten tıknazım gülümmm:)) kısa boylu sisman olanların bir hayli kısacası olanından :) hiç 53 altı değilim gibi zaten görsen :) benim boyum 1.50 :) hatta 1.49:)

o yüzden diyotum ya vermem laızmmmmm
:sinifsinif::sinifsinif:

bence detox dan sonra da yapsan olur tatlım hatta bir kaç gün ara dan sonra

yesacım ben detox yapmıcam listemin dısına çıkamam yanlış anlasıldı galiba:sinifsinif:
bu detox olayında beni affedin kızlar :çok üzgünüm:

ayyy kusura bakma canım ben yanlıs anladım o zaman dun yok demıstın de bugun de ekle deyınce sasırdım hatta ekledım ama yıne de:)) dursun canım adın cok gorunsun lıste yahu hehe:)

Yesam bulursan süper olur birtanem ben şimdi kaçtım

tamamdır kuzum ozel mesaj atarım bulursam:))

simdi biz detoks yapacaz ya detokstan bir gün önce mi bu temizleme isinin olması lazım ben henüz yapmadı da aksma yapsam olu mu

canımmmm temızleme ısı ney yahuu ben anlamadım halaaa:) detoxun kendısı temızlemeye vucudumuzdan her turlu sacma sapan maddeyı atacagız ınsallah onu dıyorum :lepi:
haaaaaaaaaaaaaaaaa sımdı anladım hındıbag neyım dıyorsunuz tamamdır canlarım:))

@LINGUISTCIM kuzum senınde pek guzel olur salatan severım benn semızotunu boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…