hiç bilmiyorum canım ama bi ayrıntı dikkatimi cekti sende benim gibi galibaya galip diyorsun :roflol:
yok tatlım sadece hindi bağ diyor kara hindibağ degil ama genede sağol
neyse bakarım bi çaresine
2 günlük bi detox zaten bişi olmas opuyorumnanaktanişyerinde öğle yemeğinde çıktı canım büyük ihtimal kızartmaevde kendim yapsam fırında yapardım
hımmm iyiyimiş ne diyim anacım
sorasında bıkınlık yapmasında bu detox:icecream:
milleti yanlış yönlendirme yaw yesa cadısı
tekrar düzeltiyorum
maranki değil selahattin dönmezin metabolizma hızlandırcı çorbası
hani bi çay tarifi vardı benim verdiğim
onun çorbası
ben kırmızı lahana ve havuç yerine yeşil marul, domates salatalık yapıcam
havuçta da şeker oranı yüksek nede olsa
neeeeeeeee
o zaman benim kesin yapmam lazım.
ayrıntıları nedir bunun
bilmiyomki büyük marketlerde falan olurmu illa tazemi olması lasım değilse aktardan bulabilirsin opuyorumnanaktan
@KATRECE canım o salatada alternatıf ıstersen koymazsın kara lahana ben koymayacagım mesela sanırım normal domates salatası yapacagım
ıster soguk suya lımon sık ıc
ıster ılık suya lımon sık ıc
ıster sıcak suya lımon sık ıc
ıster lımonata yap ıc
ıster bol lımonlu bı salata ye kuzum ama
LIMON olmazsa olmazı detoxun:)
sağol canım
arayıp dururum artık
sonunda da bulurum herhal
@KATRECE canım o salatada alternatıf ıstersen koymazsın kara lahana ben koymayacagım mesela sanırım normal domates salatası yapacagım
ıster soguk suya lımon sık ıc
ıster ılık suya lımon sık ıc
ıster sıcak suya lımon sık ıc
ıster lımonata yap ıc
ıster bol lımonlu bı salata ye kuzum ama
LIMON olmazsa olmazı detoxun:)
Hepsini birden mi kaynatıyoruz acaba?
hoşbulduk canıııııım
nasılsın hayatım
@TRUFCUM ahmet marankı corbası ıste bu heheh degıstırmıyorum ahmetım benım yuru be corbasını yırım:))) hehe
@GAMISCIM kusum ekledım senı de lısteye bravoo valla
@KATRECE kusum 4 kısı oncu bırlık bugun basladık bız buyuk cogunluk yarın zaten 2 gunluk ya da 3 heheh:)
ay bende yollayım d,iycektim yollamm mümkünse . bu da karcigeri temizleyen bisiy neyse netten arastırayım ben aksam buu içmeyi düsünüyorum ben bu da temizliyo çünkü karacigeri
:) hmm tamam canımmm maydonuzlu çayımı da yapatım ohhhh miss bi tasta çok kus vuracam insallahh :) tiroit hapımı da yarımdan bire çevirdttim :) doktora dedim daha cabuk kilo vermek istiyorum arada bir atsam olmaz mı dedim:) carpıntılar olmassa bir tanae atıcam 50 kiloya düsünceye kadar ayyyy bi düsebilsemmmm
neden acee ediyorum biliyomusunuzzzz
geçen hafta babası beni aradıııııı
dünde babamı aradııııııı
gelecek gibielr mayıs ortasınaaaa
zayıflamam lazım benim dahaaaaa:sinifsinif::sinifsinif:
evet canım bende ondan sormuştum
enginar taze zerdeçal ve hindibağ dan yapılan bir iksir 40 güm içilecek sabah akşam karaciğeri temizliyormuş ve zayıflamaya da yardımcı oluyormuş ödem attırıyormuş falan fıstık
İyiyim canım, başım döndü çok yoğun burası:) Hidibayı da görsem tanımam ne yalan söyliyim:)
Ben gidip sporumu yapıyım, çok öpüyorum herkesi opuyorumnanaktan
Kız çok da panik yapma, kaynanalar tombul gelin severler kaydirigubbakcemile3
evet canm ben de duymustum ama bu vadar uzun süreli oıldugunu bilmiyodum ben de zaten yapmam laızm mecbur attıgım hap mahvediyo karcigeri çünkü bitivten sonra iyce bi temizleme arındırma calısması yapmayı düsünüyodum ben de
simdi biz detoks yapacaz ya detokstan bir gün önce mi bu temizleme isinin olması lazım ben henüz yapmadı da aksma yapsam olu mu
yesacım ben detox yapmıcam listemin dısına çıkamam yanlış anlasıldı galiba:sinifsinif:
bu detox olayında beni affedin kızlar :çok üzgünüm:
Yesam bulursan süper olur birtanem ben şimdi kaçtım
simdi biz detoks yapacaz ya detokstan bir gün önce mi bu temizleme isinin olması lazım ben henüz yapmadı da aksma yapsam olu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?