50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günde kaç bardak içilecek canım ve kaç gün yapılıyor bu kür
:içelim:

canım bıraz once yazmıstım cok sahane bır kur ama dıkkat edılmesı gereken seyler var

1-7 ya da 10 gun sonra kesın ara verılmelı 1 ya da 2 gun

2-taze ıcılmelı

3-gunde 3 bardak gecmemelı

KUZUDAN CILEK HOSAFI TARIFI
detoxumun ilk ürünü olan çilek hoşafımı içtim..

herkese tavsiye ederim tam bir diet içeceği olmuşş.

sadece benim tarfite limon oluğu için hafif ekşili olmuşştu siz koymayın

-yarım kilo çilek

-2 rulo tarçın

-1kaşık kuru üzüm

-3su bardağı su

canım benim Şeniz
efet kızlar yine çilenk yiyom delikafadulden bağırsakları müthiş çalıştıryo heminde kalorisi az sempatiksalakcinni yanında da herbişeyli bitki çayı lülülülülülü
az sorada uzun bi aradan sonra jillian cadısıyla spor etcem inş. şakkıdı

spordan sonrada yazın kendi bahçemisden toplayıp anacım ve kendi ellerimle şeker ilavesiz yapıp maden suyu şişelerinde muhafaza ettiğimiz kayısı suyu içcem :))) maden suyuyla birlikte ama gazını alcam önce kaydirigubbakcemile3

yediklerimi yazmıyorum

ama sporumu yazayım

yine 30 dk leslie ve 40 dk stepper yaptım sositososito:sm_cool: çok şükür enerjiyi veren RABBıME

bi maydanoz kürü daha buldum kızlar marankinin miş

15 -16 maydanoz saplı olarak blendera atılıyo içine yarım limon yani 2 yemek kaşığı limon suyu ilave edip
yarım bardak ta su ilave edip blenderda iyice ezip sabahları kahvaltıdan 10 dk önce içilecekmiş bu 15 gün devam edilip 1 hafta ara verip tekrar 15 gün yapılacakmış sonra istenilirse 5- 6 ay sonra tekrarlanabilirmiş

ay gene çok acayip yazdım
umarım anlatabilmişimdir

sm kızlar,,
ben geldim mutfakta kabak çorbam pişiyosempatiksalakcinni
her bişi var içinde

haaa unutmadan çrbalarınıza zerdeçal ve zencefil atmayı unutmayın detoxun olmazsa olmaz baharatları

bu arada sabah tartılamamıştım öğlen ablama gittim içtiğim bir kase hoşaf 4 su bardağı sudan sonra kıyafetlerimle 57,9 çıktım.

KUZU CUM boyun kaçtı canım senin

amanınnnnnnnnnn benım de corbam ocakta kuzum yaa kabak corbam ohhh mıs

elımde de yesıl cayım ohhh o da mıs

yasasın detox gunlerı

haftada 1 gun yaparsan her hafta ya da 2 gun yaparsan 15gun de bır mı yapılıyrodu yahuu canlar bu yaa

amanınnnnnnnnnn benım de corbam ocakta kuzum yaa kabak corbam ohhh mıs

elımde de yesıl cayım ohhh o da mıs

yasasın detox gunlerı

haftada 1 ya da 15gunde 2 mı yapılıyrodu yahuu canlar bu yaa

ooooohhh afiyet olsun valla benimde canım çekti karnımda feci acıktı
ama evde de kabak yok of of
bende fırında patates yaparım napim çok severim fırında poatatesi ben cokacimcoook

işte bu canım yaaa sanırım buydu eniştem karaciğer enzimleri için kullandı rejimde yaptı hadi hayırlısı inşallah bizede yarar

sana da afıyet bal seker kuzum ben bugun hıc spor neyım yapmadım leslıe 3 mıl ındırdım kendı bılg yanımda olmadıgı ıcın burda yenıden ındırdım onu yapayım degıl mı aksam da dısarıda yuruyuse gıdesım var cok umarım o zamana kadar hevesım gecmez:)=)) hadı ben bı 3 mıl yapayım da geleyım :))

işte bu canım yaaa sanırım buydu eniştem karaciğer enzimleri için kullandı rejimde yaptı hadi hayırlısı inşallah bizede yarar

bende de kara ciğer büyümesi var mış ondan yapıcam belki iyi gelir diye düşündüm yada enginar kürü yapıcam karar vetremedim tam

Ben detoksa yarin baslayacagim ama bugun bir prova yapiyorum kendimce...Bugun yediklerimi yaziyorum
Sabah
1 bardak cilek hosafi (cok cok az esmer sekerli)
1 adet kayisi
4 mil Leslie fast walk
Kahvalti
1 adet kozlenmis biber
2 adet yesil zeytin
1 adet salatalik
biraz maydanoz
(peynir yok, ekmek yok, yarinin provasini yapiyorum)
Tarcinli ihlamurlu yesil cay
Ara1: Yarim avuc haslanmis nohut
Minicik cig karnibahar
Ara 2: Cilek hosafi(esmer sekerli)

Ogle:Zeytinyagli taze fasulye(cok az yag ve tuzla pismis)
Ekmek yok

Son düzenleme:

kolay gelsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…