trufcum 17 sap maydonoz ve yarım limondu sanırım üzerini biraz geçecek suyla kaynatıp blenderd geçirip soğuk içiyorsun 17 adet maydonozu sapları ve yapraklarıyla birlikte
günde kaç bardak içilecek canım ve kaç gün yapılıyor bu kür
:içelim:
ayyy kusura bakma canım ben yanlıs anladım o zaman dun yok demıstın de bugun de ekle deyınce sasırdım hatta ekledım ama yıne de:)) dursun canım adın cok gorunsun lıste yahu hehe:)
tamamdır kuzum ozel mesaj atarım bulursam:))
canımmmm temızleme ısı ney yahuu ben anlamadım halaaa:) detoxun kendısı temızlemeye vucudumuzdan her turlu sacma sapan maddeyı atacagız ınsallah onu dıyorum :lepi:
haaaaaaaaaaaaaaaaa sımdı anladım hındıbag neyım dıyorsunuz tamamdır canlarım:))
@LINGUISTCIM kuzum senınde pek guzel olur salatan severım benn semızotunu boshayallersmile
canım bıraz once yazmıstım cok sahane bır kur ama dıkkat edılmesı gereken seyler var
1-7 ya da 10 gun sonra kesın ara verılmelı 1 ya da 2 gun
2-taze ıcılmelı
3-gunde 3 bardak gecmemelı
günde kaç bardak içilecek canım ve kaç gün yapılıyor bu kür
:içelim:
canım net olarak öğrenip sana özel msj yazarım bende tam bilmiyorum
sm kızlar,,
ben geldim mutfakta kabak çorbam pişiyosempatiksalakcinni
her bişi var içinde
haaa unutmadan çrbalarınıza zerdeçal ve zencefil atmayı unutmayın detoxun olmazsa olmaz baharatları
bu arada sabah tartılamamıştım öğlen ablama gittim içtiğim bir kase hoşaf 4 su bardağı sudan sonra kıyafetlerimle 57,9 çıktım.
amanınnnnnnnnnn benım de corbam ocakta kuzum yaa kabak corbam ohhh mıs
elımde de yesıl cayım ohhh o da mıs
yasasın detox gunlerı
haftada 1 ya da 15gunde 2 mı yapılıyrodu yahuu canlar bu yaa
bi maydanoz kürü daha buldum kızlar marankinin miş
15 -16 maydanoz saplı olarak blendera atılıyo içine yarım limon yani 2 yemek kaşığı limon suyu ilave edip
yarım bardak ta su ilave edip blenderda iyice ezip sabahları kahvaltıdan 10 dk önce içilecekmiş bu 15 gün devam edilip 1 hafta ara verip tekrar 15 gün yapılacakmış sonra istenilirse 5- 6 ay sonra tekrarlanabilirmiş
ay gene çok acayip yazdım
umarım anlatabilmişimdir
işte bu canım yaaa sanırım buydu eniştem karaciğer enzimleri için kullandı rejimde yaptı hadi hayırlısı inşallah bizede yarar
sana da afıyet bal seker kuzum ben bugun hıc spor neyım yapmadım leslıe 3 mıl ındırdım kendı bılg yanımda olmadıgı ıcın burda yenıden ındırdım onu yapayım degıl mı aksam da dısarıda yuruyuse gıdesım var cok umarım o zamana kadar hevesım gecmez:)=)) hadı ben bı 3 mıl yapayım da geleyım :))
KUZU CUM boyun kaçtı canım senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?