50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah kalakar kalkmaz ılık limonlu su
kahvaltı 1 dilim kepek ekmeği bol yeşillik salatalık 1 parça peynr
ara 1 orta boy elma
öğlen 2 köfte 1 kabak mücveri 1 kase yogurt ekmek yok

evet tekrarlim kimsecikler beni umursamıyo galip

kızzzzzzzzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaaaar taze hindibağ nerede bulabilirim bi bilginiz var mı

sabah kalakar kalkmaz ılık limonlu su
kahvaltı 1 dilim kepek ekmeği bol yeşillik salatalık 1 parça peynr
ara 1 orta boy elma
öğlen 2 köfte 1 kabak mücveri 1 kase yogurt ekmek yok

ay afiyet olsun canım kabak mücveri çekti ama nasıl pişirdin canım yağda degil dimi tatlım

selam kuzular nasılsınız
hoşgeldin canım opuyorumnanaktan

bende çok sewweerim ama biraz bayıldı dorusu tuzda yok ya ama dayancas artık :sinifsinif: bu ay çok abartmıştım cezamı çekeyim alsanaalsanasmile

linguistcim az yemişin kıı ben bile senden cok yiyom valla hain diyetisyene ragmen

kıs detox listesi bu normalde anasını ağlatıyom sempatiksalakcinni
ama biraz dinlensin midem yaw

hoşbuldum tatlım ben şimdi maydonoz kürüne başluıcam eniştem bu sayede 2 haftada 3 kilo verdi fisfisfis

SABAH

lımonata- lımon sıkılmıs su bınbır sıcaklıkta:)

OGLE
havuc ve kırmızı lahana salatası

ahmet marankinin çorbası alternatifmiydi yovsa olmazsa olmaz mıydı canım?

yani karaciger temizlemeye de yönelik sebzeler ya onun o yüzden diyorum belki detoksun olmazsa olmazıdır diye

yukardaki salatauı ben beyazla yaapyım tiroit sorunum var ya kara ahana az koyayım ben ya da hiç koymıyım

bide kuzucum bu yukardaki binbir sıcaklıkta ne demek ?

ayy heyecanlandım yaaa insallah ben de yaapbiirmmm mayıs ortası hedefim 50 çünküüüü ve ben halaaaa 52 bile değilim galibaaa

@KATRECECIMMMMMMMM kuzum bu daha sahane kı ben senı lısteye ekledım zaten:)))) hadı bakalım hobaaaaaaaaa zamanı da sana kalmıs kusum ne zaman ıstersen o zamana

temızlenelım arınalım detox yapalım yaptıralım:)

TAZE HINDIBAGGG dıyoruz yahuu:))

@KATRECE yok canım olmazsa olmaz degıl ıcınde ENGINAR KEREVIZ NEYIM YOK

detaylar gelıyro:)

@GAMISCIM
basla kesın canım cok sahane bı sey o hıc bır sorunu yok yanlıs dıkkat edılmesı gereken bır seyler var

1- 7 ya da 10 gun sonra kesın ara verılmelı

2-gunde 3 bardaktan fazla ıcılmemelı

3-taze ıcılmelı yanı sabah yapıp ertesı gune hatta aksama bıle kaldıysa dok sakın ıcme en ıyısı azıcık yap taze taze sıcak sıcak ıc ohh mıs afıyet bal seker:)

Son düzenleyen: Moderatör:

Hepsini birden mi kaynatıyoruz acaba?

tweeytim hoşgeldin hayatım olumunekankayizsmile

ay afiyet olsun canım kabak mücveri çekti ama nasıl pişirdin canım yağda degil dimi tatlım
işyerinde öğle yemeğinde çıktı canım büyük ihtimal kızartmaevde kendim yapsam fırında yapardım
hımmm iyiyimiş ne diyim anacım
bilmiyomki büyük marketlerde falan olurmu illa tazemi olması lasım değilse aktardan bulabilirsin opuyorumnanaktan

sorasında bıkınlık yapmasında bu detox:icecream:

yarından itibaren başlıcam canım a.s.

milleti yanlış yönlendirme yaw yesa cadısı
tekrar düzeltiyorum
maranki değil selahattin dönmezin metabolizma hızlandırcı çorbası
hani bi çay tarifi vardı benim verdiğim
onun çorbası

ben kırmızı lahana ve havuç yerine yeşil marul, domates salatalık yapıcam
havuçta da şeker oranı yüksek nede olsa

hoşbuldum tatlım ben şimdi maydonoz kürüne başluıcam eniştem bu sayede 2 haftada 3 kilo verdi fisfisfis

neeeeeeeee
o zaman benim kesin yapmam lazım.
ayrıntıları nedir bunun

ayyy canım benimmm sağolasınnn çokkkk sağol daaaa ben perç cuma nasıl yapacam kiiiii neyse yapam yaaaa madme tam gaz iyi olur birlikte yapıncaa eee yarın mı baslıyoruzzz

karahindibayla bugün bi temizlemem mi lazım karcigerimi ön sartı buysa bizim bahcede çok toplayım içeyim aksam

@KATRECE canım o salatada alternatıf ıstersen koymazsın kara lahana ben koymayacagım mesela sanırım normal domates salatası yapacagım

ıster soguk suya lımon sık ıc
ıster ılık suya lımon sık ıc
ıster sıcak suya lımon sık ıc
ıster lımonata yap ıc
ıster bol lımonlu bı salata ye kuzum ama

LIMON olmazsa olmazı detoxun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…