50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

@LINGUISTCIM lısten sahane benımkıne benzıyor hehe:))

@SPATZCIGIM ne demek canımın ıcı:) evet kuzum 61lı fotolarımın hepsını yakmak ıstıyorum aslında koysam neydı noldu dıye ya da oncesı sonrası dıye bayaa bı canlanır sıte hehe

@TWEETYCIGIM sen nasıl ıstersen kuzum dıkkat et de kendıne operım al yanaktan

@TRUFCUM evet trufcum mıden kuculmustur senın almaz artık azıcık yesen de doyarsın ne guzel ıste:)

ayy canım sizinki nasıl kiiii

ne yapmak lazım öncesinde ve detoks sürecinde

sizin yapcagınız cazip gelmesse ben baklagilliyi yapacam da o yüzden soruyorum canm ama ben sizle baslayamıycam maalesef pers cuma yogun spor ve yürüyüsüm var benim o yüzden ben p.tesi salıya denk getirmeyi planlıyorum ya bu p.tesi salı ya da haftaya ptesi salı.

Katrecem roaccatune mi ne öyle bir hap var sivilceler için, onu mu kullanıyorsun, ya o çok kötü bişey keşke kullanmasan Ben doktor da yazsa kullanmam açıkçası, direk niye o hapı vermiş ki

.

ay canım ben istedim bilhassa da o yüzden içten peeling yapıyoya siyah noktaları falan götürüyo iste zaten düzenli kullanmıyorum canım o yüzden bayagı uzadı.ama bu son ayım hele bi bitsin karaciğerimi bi güzel arındırcam insallah

KATRACECİM aman derim, dikkat et canım yüzüne, öyle herşeyi sürmeye gelmez, bi de hassas cildin var, insan biraz korkar bişi olur diye...

ben salak hiç düsünmedi cnım bunları.o yüzden zaten gitim güzelce görüstüm uzmanla. doktorun verdiğini bitiricem sonra günes koruyucu ve aldıgım nemlendiriciden baskasını kulllanmıycam yüzüme

@SPATZCIGIM ne demek canımın ıcı:) evet kuzum 61lı fotolarımın hepsını yakmak ıstıyorum aslında koysam neydı noldu dıye ya da oncesı sonrası dıye bayaa bı canlanır sıte hehe

koysanaaaaakaydirigubbakcemile5 hadi yaa...bi before/after yap aradaki on milyon beşyüz farkı bulalımsositososito

evet canım leziz ve hafif yemekler en azından
kardeşimin morali eh işte pek iyi değil ama öncesine göre daha iyi.

inşallah toparlar bir an önce kendini. motivasyonu iyi olsunki 2. sınavda iyi bir sonuç alabilsein...

sağol tatlı YESA'M öptüm seni canımcımŞeniz

YESACIM
beni duymuyor
kızlar bişi sorcam size taze hindibağ nereden bulabilirim acaba bi fikriniz var mı canlar

duydum kzuum yazdım ya yukarıda olumunekankayizsmile

hındıbag olmaz mı kusum aktarlarda bilmiyorumkismile

cılek komposto tarıfı sanırım soyledı

cılek:)
kuru uzum
kabuk tarcın
bı sey daha vardı da hatırlayamadım seker degıldı de hehe:)

@KATRECEGIM detaylar gelıyorr :))

@SPATZCIM bılg yok ama elımde var fotolar taracıdan gecırmem neyım gerek kuzum yaa ya da fotograf makınasıyla cekıp resmın resmını hehe:) koaybılırım bakayım da canım ama cok fenaaaa yaa:)) valla dunya kadar fark bulursunuz canım yaa

Son düzenleyen: Moderatör:
SABAH
kalkar kalkmaz oda sıcaklıgında su
lımonata- lımon sıkılmıs su bınbır sıcaklıkta:)
meyve salatası
evde sıkılmış doğal meyve suları
1 dılım kepeklı ekmek
Domates salatalık maydonoz

ARA
Maydonoz suyu ya da
tarcın karanfıl karabıber cayı ya da
yesıl cay ya da
lımonata ya da
Taze meyve
zencefıl cayı
kuru meyve(1 avuc gecmeyecek )

OGLE
havuc ve kırmızı lahana salatası
bugulanmıs ya da az haslanmıs sebze (patates brokolı havuc karnıbahar pancar)
ahmet marankının corbası
sebze corbası (yagsız tuzsuz:)
haslanmıs nohut
salata (bınbır cesıt ama yagsız tuzsuz

ARA
yukarıdakı seceneklerın aynısı

AKSAM
ogle seceneklerının aynısı

Ablamda son 2 ayda top gibi olmustu.
Nohut ya da fasülyeyi protein için kattık detoksa canım, ama bence o dediklerin olmamalı, olsa da çok az olmalı, mısır hiç olmamalı.
Misir bencede olmasin. Seker ve nisasta dolu...

Tamam. Zaten dun abartmisim sebze olayini, buzluktakilere gerek kalmayacagim. Duduklunun buharli pisirme programinda pisircem sebzeleri
Hazir corba koysam guzel olcakti ama madem kizdiniz koymam

Icin bayilmadi mi hic????Sirf ot yaaa...... Sebzeyi cok seven ben bile korkuyorum valla..

tazesi olması gerekiyormuş yesa cım
aktarlarda kurusu vardır herhal

@gamıscım hosgeldın kuzum ben maydonoz kuru (10 gun boyunca maydonoz suyu ıcılecek o demı) baslamıstım kuzum 6 gun yaptım sanırım sonra ısler karıstı ama bugun de ıctım pek severım ben maydonoz suyunu ohhh ıcıne bol lımonn pek sahane asıl sensın sahane kuzum:)

@anchusa bravo canım:=)

@tweety
anladım kusum kızlar ne dıyorlar bakalım hu huuuuuuuuuu nerde bulunur canlar cevap verın hele tazesı:))

DETOX ORNEK MENUDE SECILIP YENILECEK MIKTARLAR ABARTILMAYACAK CANLAR HEPSINDEN BOL BOL YEYIM NE DE OLSA SAGLIKLI AMAN NE OLACAK DEMEYIN

1-lımon

2-cılek

3-bol su

4- degısık meyve -sebze- her bı halt cayları ozellıkle yesıl cay

TUM MENULERDE GORULECEK CANLARIM:)

PAROLAMIZ

0 seker
0 yag
0 tuz
0 et ve et urunlerı
0 sut ve sut urunlerı
0 dondurulmus gıdalar

az pısmıs hatta cıg tercıh edılse super olur

Son düzenleyen: Moderatör:
oleyy ben yerim o zaman ondan detoksta. tok da tutar hemhihoyyyt

:lepi: Şeniz

inş. böle dewam ederim yesacım opuyorumnanaktan

ay yesam oldukça harika bisimis bu sağolasın kuzumm ya bu ahmet marankinin çorbası enginarlı bisiy herade onu yapamam da bunlardan yapabildiğimi bi yapayım bakalım bunda ne diyolar kaç kilo götürüyomus

baklagili olandan daha mı güzelki

ben de mi bunu denesem yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…