Ben ben ben, canım 53 lü kiloya geldim yaw delikafadulden Seni takibe devam etcem kaydirigubbakcemile3
ama hafif yemekler trufcumzemuszemus
kardeşinin morali nasıl canım?
@katrece canım yaa ayranlı detox mu kaldı eskıdı o eskıdı hem bak klık harıc bı belkı 2-3 kısı harıc herkesler aldı hem bu temızlık arınma neyım falan fılan bıdı bıdı bunu yap bunu:)
Katrecem roaccatune mi ne öyle bir hap var sivilceler için, onu mu kullanıyorsun, ya o çok kötü bişey keşke kullanmasanBen doktor da yazsa kullanmam açıkçası, direk niye o hapı vermiş ki
.
KATRACECİM aman derim, dikkat et canım yüzüne, öyle herşeyi sürmeye gelmez, bi de hassas cildin var, insan biraz korkar bişi olur diye...
@SPATZCIGIM ne demek canımın ıcı:) evet kuzum 61lı fotolarımın hepsını yakmak ıstıyorum aslında koysam neydı noldu dıye ya da oncesı sonrası dıye bayaa bı canlanır sıte hehe
evet canım leziz ve hafif yemekler en azından
kardeşimin morali eh işte pek iyi değil ama öncesine göre daha iyi.
@LINGUISTCIM lısten sahane benımkıne benzıyor hehe:))
@SPATZCIGIM ne demek canımın ıcı:) evet kuzum 61lı fotolarımın hepsını yakmak ıstıyorum aslında koysam neydı noldu dıye ya da oncesı sonrası dıye bayaa bı canlanır sıte hehe
@TWEETYCIGIM sen nasıl ıstersen kuzum dıkkat et de kendıne operım al yanaktan
@TRUFCUM evet trufcum mıden kuculmustur senın almaz artık azıcık yesen de doyarsın ne guzel ıste:)
YESACIM
beni duymuyor
kızlar bişi sorcam size taze hindibağ nereden bulabilirim acaba bi fikriniz var mı canlar
Ablamda son 2 ayda top gibi olmustu.canım ben de 5 aylık hamileyken öyleydim
hatta 6,5 aylık olana kadar gitar çalmıştım
6. ayda çıkmaya başladı göbeğim
ve ne olduysa ondan sonra oldu o yüzden
size önerim kilo almadım nasılsa demeyin son 3 ay benim gibi hüsrana uğramayın.
Misir bencede olmasin. Seker ve nisasta dolu...Nohut ya da fasülyeyi protein için kattık detoksa canım, ama bence o dediklerin olmamalı, olsa da çok az olmalı, mısır hiç olmamalı.
Tamam. Zaten dun abartmisim sebze olayini, buzluktakilere gerek kalmayacagim. Duduklunun buharli pisirme programinda pisircem sebzelerimelabaaaaaaaaaaa ben geldım de gecmıse de baktım da
1- anchusa canım corbanın ıcıne hazır domates corbası falan neyım katacaksan hıc yapma oyle
2- bı de dondurulmus gıdalar detox da yıne tavsıye edılmıyor manavdan neyım al buzluktan cıkarıp kullanacaksan onu da su 2 gun kullanma bence
amanınnnnnnn heryerde cılek dıyorlar bı de lımon LIMON LIMON dıye bas bas bagırdım zaten sımdı de CILEK DIYORUMMMMM
paylaşem madem :))
sabah 1 kupa limonlu ılık su + 1 kupa sade ılık su :))) + 2 kuru kayısı
kah.
2 kupa karanfilli yeşil çay
1 domates
1 salatalık
maydonoz
biber
bunları marulun içine dürüm yaptım yidim bol ekşili sempatiksalakcinni
ara
çilenkk + 1 kupa lachecimin çayından:)) tawsiye ederim çok güzeldi kaydirigubbakcemile3
öğlen
bol ilimonlu kabak çorbamı içiyom şimdii (mmmmm miss gibi :sinifsinif: delikafadulden )
yanında da 1 salatalık 1 domates
duydum kzuum yazdım ya yukarıda olumunekankayizsmile
hındıbag olmaz mı kusum aktarlarda bilmiyorumkismile
cılek komposto tarıfı sanırım soyledı
cılek:)
kuru uzum
kabuk tarcın
bı sey daha vardı da hatırlayamadım seker degıldı de hehe:)
@KATRECEGIM detaylar gelıyorr :))
@SPATZCIM bılg yok ama elımde var fotolar taracıdan gecırmem neyım gerek kuzum yaa ya da fotograf makınasıyla cekıp resmın resmını hehe:) koaybılırım bakayım da canım ama cok fenaaaa yaa:)) valla dunya kadar fark bulursunuz canım yaa
selam kuzular nasılsınız
sagol tatlım hoşgeldin nasılsın
kilolar gidiyomu canım
oleyy ben yerim o zaman ondan detoksta. tok da tutar hemhihoyyyt
@LINGUISTCIM lısten sahane benımkıne benzıyor hehe:))
@TWEETYCIGIM sen nasıl ıstersen kuzum dıkkat et de kendıne operım al yanaktan
@TRUFCUM evet trufcum mıden kuculmustur senın almaz artık azıcık yesen de doyarsın ne guzel ıste:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?