50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

YA ben çorbasız detox yapıcam olur dimi bilmiyorumkismile

Salonun camlarını açtım, elime sus şişelerimi aldım ve leslie ile 5 mil yaptım, çok mutluyum hihoyyyt

anlamadım kuuuuu ohaoldumsmile nası nere gidiyom ewdeyim canım opuyorumnanaktan
yok topicden gidiyon sandım iş güç yapmaya Şeniz

evet tatlım çalışıyorum ve bende çok özeniyorum evdeyken izindeysem falan sporumda rejimimde daha düzenli oluyor :gitme:

Salonun camlarını açtım, elime sus şişelerimi aldım ve leslie ile 5 mil yaptım, çok mutluyum hihoyyyt

aynen bende öle yaptım kaydirigubbakcemile5

yok topicden gidiyon sandım iş güç yapmaya Şeniz

evet tatlım çalışıyorum ve bende çok özeniyorum evdeyken izindeysem falan sporumda rejimimde daha düzenli oluyor :gitme:

heee birazdan gitcem canım kaydirigubbakcemile
kıs bende aksine hafta sonları yapamıyom yaw :çok üzgünüm: hafta içi daha düzenli oluyo sanki :hulya:

kızlar ben mis !!! gibi detox çorbasını içtim biraz önce daha doğrusu içmeye çalıştım 1 kaşık çorba 1 yusum su yaparak akannehir

ay annem içtiya hepsini fear factore göndericem ben bu kadını delikafadulden

delüü ya anacını nerelere göndercek kafamçokkarıştı delikafadulden
damak tadına uymuş demekki sempatiksalakcinni
bende zorla içtim aynı sen gibi

aynen bende öle yaptım kaydirigubbakcemile5

heee birazdan gitcem canım kaydirigubbakcemile
kıs bende aksine hafta sonları yapamıyom yaw :çok üzgünüm: hafta içi daha düzenli oluyo sanki :hulya:

ben kendi evim olmayınca hiç düzenli olamıyorum ahhh evim ahhh:çok üzgünüm:

:roflol::roflol:
gamişcim seni diyetisyen ne zaman tartcak gıı ohaoldumsmile

haftaya salı yalnız bu hafta tarttıgında 68 çıktım bu yağ kütlesi kas vs o ölçümü alet gelince yapcak daha çok eksigi var

akşamada içerim diodum ama içemiycem.. midem çok bulandı vallabilmiyorumkismile
ben bi akşam daha dayanırım sanırım

ben kendi evim olmayınca hiç düzenli olamıyorum ahhh evim ahhh:çok üzgünüm:

doğru diyon canım az kaldı ama dayan Şeniz

:roflol::roflol:

haftaya salı yalnız bu hafta tarttıgında 68 çıktım bu yağ kütlesi kas vs o ölçümü alet gelince yapcak daha çok eksigi var

neden 68 okka çıktın gı ewde hala 64lü bişimi çıkıyon ? tok karna ve kıyafetli olduğundan mı ki aceba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…