50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ohh ohhh gözünaydına.s.

sewindim cadıcım zemuszemus bi çayla kurtulamassın ama şuan detoxdayım alacağım olsun demi bidenem :kedi:

[QUOTE=Lachesis;13057964]Çok sağol canım olumunekankayizsmile

kaydirigubbakcemile5

Yihuu hihoyyyt

kaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

hepinizi tek tek öperim canlarım...ben şimdi kaçar...akşam görüşmek üzere...herkeslere kolay gelsin:lepi:

Allah Allah elımde corbam yazıyorum sahane olmus valla yalan konusmuyorum saka da degıl ben

cok begendım yahuu aksama da bır tabak daha ıcecegım ya da yıyecegım benımkı yemek gıbı olmusta

bıraz hehe:)))

leslıe 3 mıl de yaptım ohhhh yarasın :))

kzızzz yesa sen şimdi bunları yaptınmı .insanın içi tertemiz olur walla böyle

kusum bu ORNEK DETOX MENUSU ısteyen ıstedıgını secıp mıktarını ayarlayıp yapacak

benımkını aksam gorursun canım bundan bıle sahane hehe:)))

YA ben çorbasız detox yapıcam olur dimi bilmiyorumkismile

olur kuzum da ben senden 0 yag 0 tuz beklıyorum ve de korkuyorum 2 guncuk kaytarma lutfen canım yaaaaaaaaaa yasakkelime

delüü ya anacını nerelere göndercek kafamçokkarıştı delikafadulden
damak tadına uymuş demekki sempatiksalakcinni
bende zorla içtim aynı sen gibi

ayyyyyyyyyyyyyy ben de yıyorum--- ıcıyorum demeyım de---- pek sevdım ben bunu yaaaaaaaa mıs gıbı hay masallah

@EVCADIM
afferın kusum yaaaaaaaaa valla bu haftanın kocu KLIKCIM BAYA bı onde olacak gıbı KOCLARIN YARISINDA :))

@ANCHUSA
ben cok begendım canım menunu de aksama cozutma olacak mı acaba bı de yarına gore azıcık degısıklıkler yapacaksın zaten:))

Son düzenleyen: Moderatör:
sen nerde kalıyon . kayınvalidenle mi falan kalıyorsun.

kızlar ben akşam üstü çıkınca eczaneden çinko oksit kremi alcam yüzüme . kk da okudum iyi geliyomuş cilde
annemlerle kalıyorum canım ama da kendi evinnin düzeni olmuyo
hep toktum hem üstüm hemde o sıra biraz cozutmulştum
ben gideyim kızlar duş ew işleri beni bekler hepinizii tek tek öpüyom opuyorumnanaktan

görüşürüz canım Şeniz

ben de corbama ayyyyyyy 1 tabak daha mı yesem hehe:) yok aksama yerım artık:=) tabagımı ekmekle sıyarasım var hehe:=)

senide annemle birlikte gönderebilirmiyim yesacım sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

hehehe gıderız kuzum valla olumunekankayizsmile

sımdı ben nasıl yaptım

2 kabak 1 sogan kabugunu soydum rondoda cektım
2 domates rondoda cektım
maydonoz dereotu dogradım bunların hepsınıııııı

tencereye koydum ıcıne azıcık su koydum bunlar bı guzel kaynadılarr pıstıler

sonraaaaaaaaa

yıne rondoda cektım suyunu azıcık suzdum oyle yedım cok sahahe hihoyyyt tabıı kı de 0 TUZ 0 YAG:)) baharat neyım de katmadım ya :) resmını cekıp koyayım ama gorunuste pek meymenet yok heh:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ay hiç şahane gözüklmüyor:) Ben kabağı haşlama sevmem ondan bana hoş gelmedi,
ben gidip sebze meyve alıyım bari öpüldünüz opuyorumnanaktan

O ZAMAN RESIM GELIYORRRRRRRRRR (Ikıncı defa rondodan gecırılmemıs ve de suyu alınmamıs halı ama sekıl pek degısmıyor zaten:))

bendede artı olarak taze nane,zencefil ve zerdeçal var

hemen akşam olsada uyusam bidahada böyle bi işe kalkışmasam lülülülülülü

yarın meyve ağırlıklı yapcam.

benimki bugün çok katı oldu

2şer saat arayla bi hoşaf bi çorba

yarın herşey daha güzel olacak sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu oncu bırlıksın sen yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu offffffffff offfffffffff sonra da carpmasın yesa dıyosunuz yahuuu

yaw ezıyet gıbı gormeyın kı ole de yapmayın ne guzel sebze meyve cok sahane daha nolsun:))

degısık seyler de dene kuzum yaa yahuu bı suru secenek var lıstede bı corbaya bı hosafa baglı kalma :))

yok yesacım yok çorba dışında mükemmellllllllll

yaşasın detokss hihoyyythihoyyyt

-tatlicadiarzu-
yok yesacım yok çorba dışında mükemmellllllllll

yaşasın detokss hihoyyythihoyyyt

hah soyleeeeeeeee yuru be kuzum beeeeeeeeeeeeeee kım tutar bızı bıraksalar 7/24 detox yaparız bız beee -tatlicadiarzu-

ben gıdeyım de yesıl cay ıceyım canım cektı -tatlicadiarzu- hem de sadesınden cektı canım -tatlicadiarzu-

Bizi de kotu yola dusurceksin bak. Daha baslamadik biz... Yesa gibi gaz versene super harika cok kolay cok lezzetli diye.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…