50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bizi de kotu yola dusurceksin bak. Daha baslamadik biz... Yesa gibi gaz versene super harika cok kolay cok lezzetli diye.....

süper canım kendimi gerçekten çok hafif hissediyorum ama çorba konusunda yalan söyleyemem alternatifler üretebilirsiniz.. yinede kendimi zorlayıp bir tabak daha içicem akşam sizinki çok daha güzel olacak kaydirigubbakcemile2

bende limonatamı içeyim:icecream:

kızzz yesa ben bayıldım çorbana pardon yemeğinee. ayy walla acaip gaza geldim bende gideyim alışverişe en hasından alayım meyvemi sebzemi.. yarınki detokscularr bizbirimize güç gaz nerneyse onlarda verelim. tek başına zor gider bu detokss

Kizlar benim su detoks corbam feci birsey oldu... Ya aslinda o kadar kotu degil aci biber falan kattiktan sonra icine. ama tuzu yok ya... Tuzsuz yemekler birseye benzemiyor ki.....Tuzu olsa severim ben bu corbayi...Deniz tuzu da mi katamiyoz hic???
2 kabak
1 sogan
2 domates
Az karnibahar
1 taze zencefil (gercekten guzel bir tat verdi bu)
Yarim demet maydanoz
Yarim demet dere otu
Yarim demet nane
6 dis sarimsak
Kekik
Zerdecal
Kisnis ..Kaynattim blendirdan gecirdim.Tadi tuhaf olunca bir de aci biber kattim tekrar blendirdan gecirdim... Yag yok tuz yok seker yok..Ilaveten
17 tane maydonozu
Suda kaynatip blendirdan gecirdim. Icine de yarim limon siktim
Ilaveten cilek kompostoma esmer seker attigim icin yesa kizmisti ben de elma hosafi yaptim hic sekeriz, kuru uzumlu ve tarcinli ve blendirdan gecirdim.. buyuk detoks gunu icin hazirim!!
Simdi sucuk ekmek yemeye gidiyorummmm kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

kafamçokkarıştı

kizlar ne guzel hepiniz hazirliklari tamamladiniz;
ben yemek sirketinin insafina kaldim;

detoks corbam falan yok :-((

yapsam da evden buraya getiremem, getirsem de soguk icemem..

neyse bizim sirkette natural corba cikiyor hergun;
icinde yag ve salca yok; ama tuz var ondan icebilir miyim ki??

Onundeki opsiyonlarin en iyisini sececeksin peppermint ama en azindan karnibahar, nohut falan hasla. Onlari tasiyabilirsin ve aralarda onlari ye...
Geceye de bir corba yapabilirsin belki..
Bence tuzlu corba icmednde cok da sakinca yok.cok az yag ve tuzlu detoks corbalarina rastladim netten

Son düzenleme:
Onundeki opsiyonlarin en iyisini sececeksin peppermint ama en azindan karnibahar, nohut falan hasla. Onlari tasiyabilirsin ve aralarda onlari ye...
Geceye de bir corba yapabilirsin belki..

yok cnm ya, tasimama gerek yok,
en kotu ihtimalle bir kocaman tabak salata yerim.

meyve secenegi de bol sirkette,

meyve suyu da var,

sabahlari somates, salatalik maydonoz da var,

idare edicem artik.

listem hazir zaten;

Detoks listesi- 06/05/2010-persembe

Sabah-08.30-09.00 arasi
bol domates salatalik
1-2 fincan yesil cay-limonlu
maydonoz
(1 dilim kepek ekmegi)

ara-10.30-11.00 arasi
1 bardak taze sikilmis portakal suyu

ogle- 12.00-12.30 arasi
1 buyuk tabak yesil salata
haslanmis patates, havuc (evden getirebilirsem)

ara- 14.30-15.30 arasi
yarim muz, bir kase cilek

ara- 16.30-17.00 arası
1 avuc kuru meyve

aksam- 19.30-20.00 arası
1 tabak haslanmis karnibahar

ara- 21.30-22.00 arasi
1 avuc erik

Iyi bence.. Bizde bunlardan farkli pek birsey yemeyecegiz. Yalniz bugun nette gezerken soyle bir sey okudum. Portakal suyundan detoksta uzak durun cunku cok fazla seker iceriyor diye.. Onun yerine birsey koyabilirsen koy. Koyamazsan da cok da onemli degil zaten bol c vitaminine ihtiyacimiz var..Ben de c vitami almak icin sarimsak attim corbama .gece de sarimsak hapi alacagim

cnm bizim sirket yemekhanesinde bazen vitamin bar kuruyorlar sabahlari, eger kurulursa, kivi- elma, cok secenegim olur meyve suyu icin;

bazi sabahlar o kurulmuyor sadece havuc-potalak- ya da sirf portakal suyu satiliyor..

bi bakarim artik.

ben de cvitamini olarak calcium sandoz var,
icilir mi cnm detoks da?

canım senin en azından şirkette natural çorba, meyve, sebze opsiyonların var. biz dışarda yiyoruz öğle yemeğini.benim menun filan da yok. yarın ola hayrolakaydirigubbakcemile3

canım senin en azından şirkette natural çorba, meyve, sebze opsiyonların var. biz dışarda yiyoruz öğle yemeğini.benim menun filan da yok. yarın ola hayrolakaydirigubbakcemile3

ahh cnm benim,

sen de bari meyveni evden getir lulucugumm,

kuru meyve de al yanina.

oglen de salata soylersin, duble boy.. olmaz mi canim benim.

Olur kalsiyum sandoz da. ama o c vit. degil ki. Kalsiyum
Mineral var mi evde? Magnezyum selenium kalsiyum??? Cok fazla mineral kaybi oluyor cunku vucuttan. Ya da icinde mineral olan multivitamin complexi de olur. Olmadi gazi kacmis soda ic gece. bugunden gazini kacir. Herseyin bir cozumu var

Ya benimde karnım şu anda fena halde acıktı
akşamada ıspanak yapıcam.bol yoğrtla yiycem. hımmmm
yanına eşim için makarnada yapcam
inşallah kendimi tutarımda ben yemem makarnadan.aslında yarında detoksa başlayacağım
yoksa bir tabakda makarnamı ysem :kedi:
akşam çorbamı ve vişne kompostomuda haızrlayacağımm..
bolda limon sıkıcam içine.

Ye azicik makarna nasilsa detoks yapiyoruz. Ya da kendine yagsiz hasla esine yagli... Yagsiz makarnanin kalorisi cok degil...
Ben acik acik ne yiyecegimi soyledimm. Ne bulursam yiyecegim bu gece...aklinialirimsmile

ahh cnm benim,

sen de bari meyveni evden getir lulucugumm,

kuru meyve de al yanina.

oglen de salata soylersin, duble boy.. olmaz mi canim benim.

olur tabi canım ben de aynen öyle yapmayı düşünüyorumkaydirigubbakcemile5

1-2 kaşık yersin canım canın çekersezemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…