Ya benimde karnım şu anda fena halde acıktı
akşamada ıspanak yapıcam.bol yoğrtla yiycem. hımmmm
yanına eşim için makarnada yapcam
inşallah kendimi tutarımda ben yemem makarnadan.aslında yarında detoksa başlayacağım
yoksa bir tabakda makarnamı ysem :kedi:
akşam çorbamı ve vişne kompostomuda haızrlayacağımm..
bolda limon sıkıcam içine.
Ye azicik makarna nasilsa detoks yapiyoruz. Ya da kendine yagsiz hasla esine yagli... Yagsiz makarnanin kalorisi cok degil...
Ben acik acik ne yiyecegimi soyledimm. Ne bulursam yiyecegim bu gece...aklinialirimsmile
bir koça hiiiiiç yakışmıyorlmaz:
1 kaşıktan fazla yeme heeee
kuzu bugun çok güldüm sana yaaa...annemi fear factore gondercem dedin ya:roflol:
ye anchusacım yaaa..zaten sen kilo korumaya geçtin artık. fıstık gibisin fıstıkkkk:1rolleyes:
hehehe evet ya ama artık yalnız değil yesayla göndercemsırnaşık şey
Niye yolluyon anneni. Anlamadim ben. KAcirmisim o muhabbeti..:sinifsinif:
bi de survivor a katilsak aslinda,
iyi zayiflarizzzzzzzzz
iyi zayiflarizzzzzzzzz
benim zar zor içtiğim çorbayı annem afiyetle içti =)
hemde iki tabak ama tuz falanda koydu tabii
hehehe evet ya ama artık yalnız değil yesayla göndercemsırnaşık şey
spatz sende gayet incesin. eminim cok yakinda sende benim gibi kilo koruma da olacaksin...
iyi zayiflarizzzzzzzzz
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey geçen izlerken bende aynısını düşündüm kızlar açlıktan ölüodu
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey geçen izlerken bende aynısını düşündüm kızlar açlıktan ölüodu
ben de reklamlarini gordum. Kiz ben burda yamyamlastim diye bagirirken bukalemun gibi birseyi olduruyordu yemek icin.. cok guldum ona...
benim problemim tamamen bölgesel canım ya bu göbeği vermeden kilo korumaya geçemem. yani biliyorum ki aslında 52 de olsam 48 de olsam benim göbeğim olucak. spora başlayalı 1,5 ay oldu daha. tek umudum o valla.
:
Trufcum kilo verme konusunda idolümsün kaydirigubbakcemile3vaaayyy sen harikasın dulcicim yaa
patır patır gidecek kilolar bak gör.
Ay ben de bunu sormayı düşünmüştüm bugün, hayırlı olsun canım, bu kadar hedefine ulaşırsın ya çok azıcık açık kalır yerimseniben
geçen hafta babası beni aradıııııı
dünde babamı aradııııııı
gelecek gibielr mayıs ortasınaaaa
zayıflamam lazım benim dahaaaaa:sinifsinif::sinifsinif:
Valla dediğin doğru olabilir canım, geçen gün sevgilim anasıyla konuşurken benim hakkımda kilo verdi falan demiş, o da dulcinea zaten zayıftı ki demiş :1shok: :lepi: Hala inanamıyom böyle düşündüğüne, bikini halimi bile gördü en kilolu halimde... ama göbeğim fırlamasın diye otururken hep kapattıydım sempatiksalakcinniKız çok da panik yapma, kaynanalar tombul gelin severler kaydirigubbakcemile3
Oooooo kuzucum sen hem dolu hem kıyafetle böyleysen en çok 56 lı bişi kilon kaydirigubbakcemile5bu arada sabah tartılamamıştım öğlen ablama gittim içtiğim bir kase hoşaf 4 su bardağı sudan sonra kıyafetlerimle 57,9 çıktım.
İyidir cadı yesa kaydirigubbakcemile3O ZAMAN RESIM GELIYORRRRRRRRRR (Ikıncı defa rondodan gecırılmemıs ve de suyu alınmamıs halı ama sekıl pek degısmıyor zaten:))
paylaşem madem :))
sabah 1 kupa limonlu ılık su + 1 kupa sade ılık su :))) + 2 kuru kayısı
kah.
2 kupa karanfilli yeşil çay
1 domates
1 salatalık
maydonoz
biber
bunları marulun içine dürüm yaptım yidim bol ekşili sempatiksalakcinni
ara
çilenkk + 1 kupa lachecimin çayından:)) tawsiye ederim çok güzeldi kaydirigubbakcemile3
öğlen
bol ilimonlu kabak çorbamı içiyom şimdii (mmmmm miss gibi :sinifsinif: delikafadulden )
yanında da 1 salatalık 1 domates
slm kızlar zemuszemus
bugün uykulu gezdim hep yaw tuzsuzluktan mı böle oldu bankada uyucaktım bi ara :1no2: o yüzden az tuz kullandım salatada yesa duymasın :gitme:
lahana yağı ve hodan yağı aldım bide kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?