50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bir koça hiiiiiç yakışmıyor lmaz:

1 kaşıktan fazla yeme heeee

Ye azicik makarna nasilsa detoks yapiyoruz. Ya da kendine yagsiz hasla esine yagli... Yagsiz makarnanin kalorisi cok degil...
Ben acik acik ne yiyecegimi soyledimm. Ne bulursam yiyecegim bu gece...aklinialirimsmile

ye anchusacım yaaa..zaten sen kilo korumaya geçtin artık. fıstık gibisin fıstıkkkk:1rolleyes:

hehehe evet ya ama artık yalnız değil yesayla göndercemsırnaşık şey

tam yesa cadısına göre:roflol:

spatz sende gayet incesin. eminim cok yakinda sende benim gibi kilo koruma da olacaksin...

benim problemim tamamen bölgesel canım ya bu göbeği vermeden kilo korumaya geçemem. yani biliyorum ki aslında 52 de olsam 48 de olsam benim göbeğim olucak. spora başlayalı 1,5 ay oldu daha. tek umudum o valla.

bi de survivor a katilsak aslinda,
iyi zayiflarizzzzzzzzz

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey geçen izlerken bende aynısını düşündüm kızlar açlıktan ölüodu

amann eksik kalsın. ne şam'ın şekeri ne arabın yüzü :1ninca:

benim problemim tamamen bölgesel canım ya bu göbeği vermeden kilo korumaya geçemem. yani biliyorum ki aslında 52 de olsam 48 de olsam benim göbeğim olucak. spora başlayalı 1,5 ay oldu daha. tek umudum o valla.
:

Guzelim sen benim gobegimin eridigini mi dusunuyorsun.. Aynen duruyor.... Basenler gogusler kuculdu n ama gobek hamile gobegi gibi.. Anlamadigim acaba pilateste mi ise yaramiyor. Her gun 1 saat pilates yapiyorum. Bu gece yapmayacagim iste....:umursamaz:

vaaayyy sen harikasın dulcicim yaa
patır patır gidecek kilolar bak gör.
Trufcum kilo verme konusunda idolümsün kaydirigubbakcemile3

geçen hafta babası beni aradıııııı
dünde babamı aradııııııı
gelecek gibielr mayıs ortasınaaaa
zayıflamam lazım benim dahaaaaa
:sinifsinif::sinifsinif:
Ay ben de bunu sormayı düşünmüştüm bugün, hayırlı olsun canım, bu kadar hedefine ulaşırsın ya çok azıcık açık kalır yerimseniben
Kız çok da panik yapma, kaynanalar tombul gelin severler kaydirigubbakcemile3
Valla dediğin doğru olabilir canım, geçen gün sevgilim anasıyla konuşurken benim hakkımda kilo verdi falan demiş, o da dulcinea zaten zayıftı ki demiş :1shok: :lepi: Hala inanamıyom böyle düşündüğüne, bikini halimi bile gördü en kilolu halimde... ama göbeğim fırlamasın diye otururken hep kapattıydım sempatiksalakcinni
bu arada sabah tartılamamıştım öğlen ablama gittim içtiğim bir kase hoşaf 4 su bardağı sudan sonra kıyafetlerimle 57,9 çıktım.
Oooooo kuzucum sen hem dolu hem kıyafetle böyleysen en çok 56 lı bişi kilon kaydirigubbakcemile5

O ZAMAN RESIM GELIYORRRRRRRRRR (Ikıncı defa rondodan gecırılmemıs ve de suyu alınmamıs halı ama sekıl pek degısmıyor zaten:))
İyidir cadı yesa kaydirigubbakcemile3

listemin dewamı geliyor zemuszemus
çilenk + bitki çayı

soda(gazı kaçırılmış) + sekersiz kayısı suyu

2 kuru kayısı+ bitki çayı

akşam
kabak çorbası
kocaaaa bi tabak az zeytinyağlı patatesli semizotlu salata(maydonoz,dereotu,yeşil soğan,domates,salatalık falan wardı )

oh be kendime geldim sempatiksalakcinni

slm kızlar zemuszemus
bugün uykulu gezdim hep yaw tuzsuzluktan mı böle oldu bankada uyucaktım bi ara :1no2: o yüzden az tuz kullandım salatada yesa duymasın :gitme:

lahana yağı ve hodan yağı aldım bide kaydirigubbakcemile2

Kızlar bugünkü menüm:
1 yeşil çay
Otb ekmeği ile peyaz peynirli tost + 2 közlenmiş biber(12:00 falandı sanrıım)

1 avuç kuru siyah üzüm + 3 közlenmiş biber(17:00)

1 yeşil çay içtikten sonra spora yapcam:

Tibet + Nivea

Akşama ne yiyeceğim konusunda kararsızım, makarna istiyo canım ama yine bilmiyom...

Zuzum cadı yesa seni ne haşlıcak valla eyvahedigeldismile İyi yapmışsın ama, herkes yesa gibi genç değil sempatiksalakcinni En küçüğümüz o diye biliyom ben :))

O yağları nirene sürcen aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…