50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kilo bildirimi de hemmen yapayimm?

gecen hafta; 55,6
bu sabah: 53,90

tammmmm 1,7 kg verdimmm

detoksun sonucuna gelirsek,
dun sabah 54,5 dum; detoks bana 600 gr kaybettirdi.........

tebrikler canım..... çok sevindim senin adına......azmin elinden hiç bir şey kurtarmıyor gösterdin.....vücudunun inadını kırdın şimdi her hafta kilo verebiliyorsun.....

kilo bildirimi de hemmen yapayimm?

gecen hafta; 55,6
bu sabah: 53,90

tammmmm 1,7 kg verdimmm

detoksun sonucuna gelirsek,
dun sabah 54,5 dum; detoks bana 600 gr kaybettirdi.........

Tebrik ederim. Ise yaradi galiba bu detoks. En azindan simdilik oyle duruyor.
Ben gecen hafta 53 ya da 52.8 tum galiba degil mi??? Oynayip durdugundan hatirlamiyorum. Detoks bugun bana da 800 gram kaybettirmis.Tarti 51.7 yi gosteriyor...Umarim 4-5 gun sonra geri donmez...

tebrikler canım..... çok sevindim senin adına......azmin elinden hiç bir şey kurtarmıyor gösterdin.....vücudunun inadını kırdın şimdi her hafta kilo verebiliyorsun.....

cook sagol canim benimmm;

cok tehlikeli bir donemden gectim; belimi sakatladim ve 2,5 aydir hicbir spor, yuruyus bile yapamadim;
kilo almam kacinilmazdi, ama ben almadim; ustelik bir suruuu ilac kullandim..

tum bu olumsuzluklara karsin az da olsa kilo verdim,

her kis kilo alirdim bu kis 2,7 kg verdim, hic fena degil diy mi canim..

hep bu sayfanin ve sizlerin sayesinde.

yesamm senden de Allah razi olsun,
motivasyonunla, detoksla kilo verme direncimi kirdim sanirim.

su da olsa yag da olsa ben sevindim bu sabah.

su bile versek sunu anladik ki, biz bu az cikan kilomuzdayiz aslinda, baska zaman cok ciktigimizda o kilonun bir kismi su, ya da odem aslinda.
diy mi?

tebrikler...... istemesen kilo vermişin olsun fazla kilo vermenin zararı olmaz.......yeni hedefin kaç 50 miopuyorumnanaktan

ben de seni tebrik ederim cnmmm,

cok zayifladin , masallah......

4-5 gun sonra donmemesi icin dikkat edelim.

hatta ben her prs. yapicam galiba bu detoksu,
zarari var mididr?

tebrikler...... istemesen kilo vermişin olsun fazla kilo vermenin zararı olmaz.......yeni hedefin kaç 50 miopuyorumnanaktan

Canim ben hedefime ulastim aslinda.Vermesemde olur gercekten. Amacim bundan sonra kilomu koruyup saglikli beslenmek.Bu detoksu da bahar temizligi amaciyla yaptim. Ama gobegimin biraz daha kuuclmesine hayir diyemeyecegim..

ben de seni tebrik ederim cnmmm,

cok zayifladin , masallah......

4-5 gun sonra donmemesi icin dikkat edelim.

hatta ben her prs. yapicam galiba bu detoksu,
zarari var mididr?

Bence ayda iki gun uygun. Ama her haftaya gerek yok.Iki haftada bir yapabiliriz birlikte..Benim macaristanda bir arkadasim yapiyordu. Her carsamba sirf meyve ve sebzeyle besleniyordu ama o baya iri bir kizdi. Bizim gibi degildi. Iki haftada bir uygulanabilir hatta ayda bir..Uzmanlarda onermiyorlar cok fazla.

o zaman bir de 20-21 mayis da yapalim mi?

hem ben 22 sin de adanaya gidicem ya nisan'a;
elbisemin icinden gobisim falan cikmaz; incecik iyi olurum?

ne dersiniz;

26-27 mayis da olabilir; 28 mayis da tatil icin yola cikicaz;

neyse simdi bugunu de tamamlayalim da, sonrasina bakariz diymi?

truf

tebrikler hayatimmmmmmm

kiskandim seni :-((( ben de bi hedefime ulassam da guncellesem keske hedefimi :-((

sana nazar degmesinn; masallah cnmm , hizla eridin..

peppercimmmm tebrik ederimmmmalkisalkisalkis ay çok sevindim canımn yaaa!53leri de gördün demek sonunda,süpersin süperhihoyyyt

anchusa seni de tebrik ederim çokalkisalkisalkis ayy kızlar süpersiniz yaa tıkır tıkır gidiyo kilolar!hihoyyyt

bana gelinceeeeee....ben detoks yapmadım biliyorsunuz ki,ama bi kaç gündür daha da dikkat etmeye başladım. dün akşam canım hiç bir şey yemek istemedi. akşam yemeği yemedim erik, çilek yedim. yeşil çayı günde 2 kupaya çıkardım.
veee bu sabah 54.3 çıktım ben de. 500 gr vermişim yani geçen haftadan beri. çok sevinçliyimmmmhihoyyyt

herkese merhaba ..topicle alakası yok ama aranızda gözünü laserle çizdiren varmı merak ediyorum :)) yarın ben de çizdireceğim inş.

su da olsa yag da olsa ben sevindim bu sabah.

su bile versek sunu anladik ki, biz bu az cikan kilomuzdayiz aslinda, baska zaman cok ciktigimizda o kilonun bir kismi su, ya da odem aslinda.
diy mi?

evet hep konusuyoruz ama o fazla cikan rakamlar hep odem ya da hazim sizliktan oturu cikiyor bence de....Bozmayalim moralmizi hic.Pepper maydonoz kurunu dene birde. Tadi gercekten guzelmis. Ben ayda iki kere kesin yapacagim onu da..
Ay kendimi hafif hissediyorum bugun....

Sana da aferin spatz cik.....alkisalkisalkis

Evet sunu bir bitirelim uygun bir tarih seceriz yine. Bizim tatil tarihi degisti ne zaman olacak bilmiyorum. Bu hafta sonu seyahat acentasiyla konusacagiz ve kesinlestirecegiz. Esimin isi nedeniyle surekli degistiriyoruz, kizcaklar bize....

bende çizdirdim

ne zaman nerede çizdirdiniz ? memnun musunuz ..çizdirdikten sonra yaşadığınız sıkıntılar neler? açıkçası ben ameliyattan korkuyorum rüyamda bile ameliyatı gördüm tüm gece ...ameliyat masasından kalkttım filan kaydirigubbakcemile3 göz olunca çok tedirgin oluyorum yaaakafamçokkarıştı

Istanbul cerrahi hastanesinde Ocak ayinda cizdirdim. Simdilik sifir gozlerim. Ameliyat basarili oldu.Hatta doktor yuzde yuzelli gordugumu soyledi.

Ilk gun cok zor gecti. Ama bir depresyon hapi veriliyor. Eve gelip bir seyler yeyip o hapi almistim.Onu ictikten sonrasini hatirlamiyorsun ve kutuk gibi uyuyorsun. Bende cok fazla batma kasinma oldu..Ilk gun canim yandi ne yalan soyleyeyim. Ilk 40 gun goz kurulugu cok yasadim ve gormem bulanikti. 1.5 ay sonrasinda normale dondu.
Memnum muyum cok memnunum. Keske daha onceden yaptirsaydim....
ama herkesin de gozu vucudu farkli tabi..Sana kolay gelsin

günaydınlarrrrrr
ben bu detoks işini tuttum arkadaşlarrrr
sabah tartıldım veee 53,1 çıktım.
dün 54,2 idim ve daha ilk günümde 1,1 kg vermişimmmm
zemuszemus
inşallahhh geri almam..
e daha birde bugünün sonu varrrr
allahımmmm sositososito
yarın sabahı da heyecanla bekliyorum bakalımm
bu arada kilo veren diğer arkadaşlarımıda tebrik ederim.

Aferin klik aferiiinnn:1hug:

Bu arada ben de menümü baştan sona bir yazayımm..
sabah : kalkar kalkmaz ılık limonlu su
kahvaltı : 1 salatalık-1 domates-maydonoz
ara : 2 havuç-7 erik
ara : yarım avıç kuru üzüm
öğlen : 1 büyük kase kabak çorbası-3-4 kaşık limonlu havuç ve kırmızı lahana salatası
ara : 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu-yarım muz
ara : 1,5 tane havuçç
ara : muz-çilek ve erikten oluşan meyve salatası
ara : yarım avuç yaban mersini
akşam : 2-3 kaşık kabak çorbası(ancak o kadar içebildim)-1,5 tane haşlanmış patatess
işte buuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…