kilo bildirimi de hemmen yapayimm?
gecen hafta; 55,6
bu sabah: 53,90
tammmmm 1,7 kg verdimmm
detoksun sonucuna gelirsek,
dun sabah 54,5 dum; detoks bana 600 gr kaybettirdi.........
kilo bildirimi de hemmen yapayimm?
gecen hafta; 55,6
bu sabah: 53,90
tammmmm 1,7 kg verdimmm
detoksun sonucuna gelirsek,
dun sabah 54,5 dum; detoks bana 600 gr kaybettirdi.........
tebrikler canım..... çok sevindim senin adına......azmin elinden hiç bir şey kurtarmıyor gösterdin.....vücudunun inadını kırdın şimdi her hafta kilo verebiliyorsun.....
Tebrik ederim. Ise yaradi galiba bu detoks. En azindan simdilik oyle duruyor.
Ben gecen hafta 53 ya da 52.8 tum galiba degil mi??? Oynayip durdugundan hatirlamiyorum. Detoks bugun bana da 800 gram kaybettirmis.Tarti 51.7 yi gosteriyor...Umarim 4-5 gun sonra geri donmez...
Tebrik ederim. Ise yaradi galiba bu detoks. En azindan simdilik oyle duruyor.
Ben gecen hafta 53 ya da 52.8 tum galiba degil mi??? Oynayip durdugundan hatirlamiyorum. Detoks bugun bana da 800 gram kaybettirmis.Tarti 51.7 yi gosteriyor...Umarim 4-5 gun sonra geri donmez...
tebrikler...... istemesen kilo vermişin olsun fazla kilo vermenin zararı olmaz.......yeni hedefin kaç 50 miopuyorumnanaktan
ben de seni tebrik ederim cnmmm,
cok zayifladin , masallah......
4-5 gun sonra donmemesi icin dikkat edelim.
hatta ben her prs. yapicam galiba bu detoksu,
zarari var mididr?
Bence ayda iki gun uygun. Ama her haftaya gerek yok.Iki haftada bir yapabiliriz birlikte..Benim macaristanda bir arkadasim yapiyordu. Her carsamba sirf meyve ve sebzeyle besleniyordu ama o baya iri bir kizdi. Bizim gibi degildi. Iki haftada bir uygulanabilir hatta ayda bir..Uzmanlarda onermiyorlar cok fazla.
truf
tebrikler hayatimmmmmmm
kiskandim seni :-((( ben de bi hedefime ulassam da guncellesem keske hedefimi :-((
sana nazar degmesinn; masallah cnmm , hizla eridin..
Sabah
1 bardak limonlu maydonoz suyu
4 millik leslie fast 4 miles
Kahvalti
Bolca maydonoz, nane
1 domates
1 salatalik
ara: Tarcinli zencefilli yesil cay
1 adet uzerine tarcin serpistirilmis elma
Ogle
1 tabak detoks corbasi
KEsmedi
1 buyuk tabak bol limonlu marul salatasi(uzerine keten tohumu ve limon dokulmus)
Ara
1 adet kuru kayisi
YEsil cay
Kesmedi
1 avuc nohut
Aksam
detoks corbasi
yaninda haslanmis 1 minik parca karnibahar
1 kasik sarimskali limonlu kozlenmis patlican salatasi
1 minik kase kirmizi lahana salatasi (limonlu)
Ara1
3-4 tane yaban mersini ve yesil cay
Ara 2
2 tane malta erigi
3 tane cilek
Ceyrek muz
4 litre su ictim. Magnezyum kalsiyum ve selenyum bir de multi vitamin kompleksi aldim. Ah bir de sarimsak hapi...
Bence cok yedim. Psikolojikman beynimden atsam detoksta oldugumu yemezdim bu kadar ama atamadim iste..
Veeeeeee bugun 1 kilo azim. Hos benim amacim kilo kaybi degildi bu detoks ta ama hosuma da gitti. Umarim su degildir geri gelmez bu kilo...
su da olsa yag da olsa ben sevindim bu sabah.
su bile versek sunu anladik ki, biz bu az cikan kilomuzdayiz aslinda, baska zaman cok ciktigimizda o kilonun bir kismi su, ya da odem aslinda.
diy mi?
herkese merhaba ..topicle alakası yok ama aranızda gözünü laserle çizdiren varmı merak ediyorum :)) yarın ben de çizdireceğim inş.
peppercimmmm tebrik ederimmmmalkisalkisalkis ay çok sevindim canımn yaaa!53leri de gördün demek sonunda,süpersin süperhihoyyyt
anchusa seni de tebrik ederim çokalkisalkisalkis ayy kızlar süpersiniz yaa tıkır tıkır gidiyo kilolar!hihoyyyt
bana gelinceeeeee....ben detoks yapmadım biliyorsunuz ki,ama bi kaç gündür daha da dikkat etmeye başladım. dün akşam canım hiç bir şey yemek istemedi. akşam yemeği yemedim erik, çilek yedim. yeşil çayı günde 2 kupaya çıkardım.
veee bu sabah 54.3 çıktım ben de. 500 gr vermişim yani geçen haftadan beri. çok sevinçliyimmmmhihoyyyt
herkese merhaba ..topicle alakası yok ama aranızda gözünü laserle çizdiren varmı merak ediyorum :)) yarın ben de çizdireceğim inş.
o zaman bir de 20-21 mayis da yapalim mi?
hem ben 22 sin de adanaya gidicem ya nisan'a;
elbisemin icinden gobisim falan cikmaz; incecik iyi olurum?
ne dersiniz;
26-27 mayis da olabilir; 28 mayis da tatil icin yola cikicaz;
neyse simdi bugunu de tamamlayalim da, sonrasina bakariz diymi?
bende çizdirdim
Ben cizdirdim
ne zaman nerede çizdirdiniz ? memnun musunuz ..çizdirdikten sonra yaşadığınız sıkıntılar neler? açıkçası ben ameliyattan korkuyorum rüyamda bile ameliyatı gördüm tüm gece ...ameliyat masasından kalkttım filan kaydirigubbakcemile3 göz olunca çok tedirgin oluyorum yaaakafamçokkarıştı
günaydınlarrrrrr
ben bu detoks işini tuttum arkadaşlarrrr
sabah tartıldım veee 53,1 çıktım.
dün 54,2 idim ve daha ilk günümde 1,1 kg vermişimmmm
zemuszemus
inşallahhh geri almam..
e daha birde bugünün sonu varrrr
allahımmmm sositososito
yarın sabahı da heyecanla bekliyorum bakalımm
bu arada kilo veren diğer arkadaşlarımıda tebrik ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?