50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim benim hugh jackman seviosan bi ara izle derim
hem romantik film guzel olur bugun bende film izlemedim aski memnu izledim kikikiki kaydirigubbakcemile3 dogru diosunn cimciriskom ama benim bazen sevdigim seyleri yapmakta keyif vermiooo neyse gecer umarimm bu ruh halim
pantolan deneyim dedim olmadi gerci 58 59 kgda olurdu ama hangi akla hizmet ettiysem deneyim dedim moralimi bozdum karnimda gaz var sistim iyice nedense
senin nasil gidioo ciciskom>?

ay ben senin menülerine hastayım hem hafif, hem sağlıklı hem çok çeşitli. Bravo valla vereliniortak

canimm benimm menuler iyi ama su reglden sonra bozuldu kilo vermem anlamadim noldum boyle yarinda sanirim hic kilo vermemis cikcam cunku dun tartildigimda oyleydi malesef cicegimmm bide karnimda gaz var sislik var belki oda yapiodur

iyiyim meleğim sen nasılsın ??

lokumcukta iyi uyuyor şincikkkyerimseniben

canimsinn valla iyim cok sukur ama moralimm bozukk reglden sonra kilom dondu kaldi gulumm napcam bilmiommmm
lokumum uyuyoo demekk guzel yavrumm benim mis kokulu yavrum benimm soyle gidip opmek istedim valla yarin benimm icin uyaninca opermisin fistigimm?

evet yaa hamilelik geçirdiğim için
ilk gebeliğimde 9 haftalıkken sonlandırıldığı için hiç kilo problemim neyin olmamıştı
ama 2. sinde yani kızıma hamileyken olanlar oldu
hiç çatlak yokken ve olmaz sanarken çatlak doldu heryerim. şu anda selülit yok ama olma yolunda ilerliyor.
göbek hala 5-6 aylık hamile gibi bi görsen sevmeye kalkarsın.
bizim bi hoca insan kendini beğenmezse çatlar ölür derdi bırak yaw boşver beğensin beğenen.

Çok şiakeytçi değilim de, eski pantalonlarım olsa daha huzurlu olcam, bir de bebek öncesi fazladan veriyim, ben çünkü şimdi bu kadar yiyorsam hamilelikte kimse beni tutamaz herhalde cokacimcoook

bu kadar büyük konuşma canım
Allah hayırlısını versin güzel bir hamilelik geçir tabikide

canimm benimm menuler iyi ama su reglden sonra bozuldu kilo vermem anlamadim noldum boyle yarinda sanirim hic kilo vermemis cikcam cunku dun tartildigimda oyleydi malesef cicegimmm bide karnimda gaz var sislik var belki oda yapiodur

canım sen 2 öğün fasülye yemişsin gaz ve şişkinlik ondandır
yarına geçer merak etme

şu mutfağı toparlıyım yatıcam ya yarın çalışmıyorum ama yoğun geçecek benim için il dışına gidiyorum.
arabayı servisten alıcam ve eve kadar ben getiricem. eşimin işleri var gelemiyor ve ben yoğun trafik olduğu içi çok tırsıyorum
dua edin bana olur mu?
hepinizi öpüyorum
hoşçakalın.

durmaz güzelim üzülme lütfenn
sen yeşil çay tüketiyormusum canım ??
sabahları aç karnına iç bak dulsiye çok yaramışşboshayallersmile bende bu günlerde yine şiştim :1shok: ama sebeb belli :çok üzgünüm:

tamam canım öperim tabiiiiopuyorumnanaktan
iyi geceler canım olumunekankayizsmilebende kaçayım artıkk Şeniz

hepinize iyi geceler kızlarrrrrkaydirigubbakcemile5

canim benim hosgeldinnn
taze fasulye yedim ama oda gaz yapar dimi tatlim? yarin tartida bakalim ne gorcemm eyvahedigeldismile

hayatim uc gun basladim bi kupa iciorummm guzelimm
senin siskinliginn reglin dolayidir iner bitince sultanimmm
allah rahatlik versinnnnn iyiuykular tatli ruyalar kovalasin beyaz patili tavsanlar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ccokk optumŞenizŞeniz

kabağın neredeyse her şeyini severimmcokacimcoook
hiç bişe önemli değilde en çok wc sorunu için tüketicemmmlaelaelaelaelae

Ona çörek otu iyi geliyor canım, iyi geceler tatlı tüyalar.

canimin ici bitanemm bende cok severimm kokusunu hayatim
hosbuldumm nasilsinnn biricigim?

Ay pek iyi değilim, detox beni fene yaptı, başım çatlıycak gibi

Sporunu falan değiştir canım, şu leslie yi falan dene vücudunu şaşırt, şişlik varsa gider böylece. Bir de akşam yemeğini erken ye:)

bu kadar büyük konuşma canım
Allah hayırlısını versin güzel bir hamilelik geçir tabikide

Doğru söylüyorsun canım hayırlısı olsun tabi.

Korkma canım, dikkatli olursan hayırlısıyla gider gelirsin inşallah.

Ay ben de yatıyım canlarım, başım çatlıycak gibi, bir an önce uyuyayım da sabah olsun yemek yiyim cokacimcoook

Çok öpüyorum hepinizi, iyi geceler opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

papatyamm ccicegimmm kiyamam sana yarin yapma istersennn basinn kotuyseee tatlim.saglik daha onemli normal diyet ve sporlada veriosun sen gayet guzell
bas agrisini bilirimmm kiyamam sana hic kolonyo masaji bana iyi gelir bilmem sanada gelirmi acaba acuk sur istersenn bitanemmm
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

Ay ben de yatıyım canlarım, başım çatlıycak gibi, bir an önce uyuyayım da sabah olsun yemek yiyim cokacimcoook

Çok öpüyorum hepinizi, iyi geceler opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

tamam bitanemmmm yat dinlenn ama yatinca biraz kolionya ile masaj yap belki iyi gelir sanada hayatimm
iyigeceler allah rahatlik versinnn tatli ruyalar kovalasin beyaz patili tavsanlar :))))
cok optum sekerparemŞenizŞeniz

günaydın herkese.........

gene bu haftanın ilk kilo bildirimini ben yapayım 52:lepi:delikafadulden:dance: 400 gr vermişim.... hedefime eriştiğime göre yeni hedefim 50 olsun dedim....

gunaydin kizlarrr;

heyecandan gecmisi hicc okumadim.

dun aksam neler oldu?? kacirdigim bisey varsa deyin tmm?

nasil gecti detox maceramizin ilk gunu;

ben ilk gunu cok iyi bir sekilde tamamladim, bugun de tam gaz devam insallah..

iste dun tum gun yediklerim

08.30
domates salatalik, 1 tutam maydonoz
limonlu yesil cay

10.30
1 bardak elma suyu

11.40
1 avuc kiraz
1 fincan yesil cay

12.30
1 kase haslanmis karnibahar, brokoli, misir, kirmizi biber
(tuzsuz)
3 kasik salara (yagsiz, tuzsuz)

14.30
5-6 ad. Cilek

15.30
yarim muz

17.30
1 avuc kuru meyve

19.30
2 parca karnibahar haslamasi
1 avuc nohut haslama
domates,
3 fincan bitki cayi

21.30
yesil erik

kilo bildirimi de hemmen yapayimm?

gecen hafta; 55,6
bu sabah: 53,90

tammmmm 1,7 kg verdimmm

detoksun sonucuna gelirsek,
dun sabah 54,5 dum; detoks bana 600 gr kaybettirdi.........

truf

tebrikler hayatimmmmmmm

kiskandim seni :-((( ben de bi hedefime ulassam da guncellesem keske hedefimi :-((

sana nazar degmesinn; masallah cnmm , hizla eridin..

Sabah
1 bardak limonlu maydonoz suyu

4 millik leslie fast 4 miles
Kahvalti
Bolca maydonoz, nane
1 domates
1 salatalik

ara: Tarcinli zencefilli yesil cay
1 adet uzerine tarcin serpistirilmis elma

Ogle

1 tabak detoks corbasi

KEsmedi
1 buyuk tabak bol limonlu marul salatasi(uzerine keten tohumu ve limon dokulmus)

Ara
1 adet kuru kayisi
YEsil cay

Kesmedi
1 avuc nohut

Aksam
detoks corbasi
yaninda haslanmis 1 minik parca karnibahar
1 kasik sarimskali limonlu kozlenmis patlican salatasi
1 minik kase kirmizi lahana salatasi (limonlu)

Ara1
3-4 tane yaban mersini ve yesil cay

Ara 2
2 tane malta erigi
3 tane cilek
Ceyrek muz

4 litre su ictim. Magnezyum kalsiyum ve selenyum bir de multi vitamin kompleksi aldim. Ah bir de sarimsak hapi...
Bence cok yedim. Psikolojikman beynimden atsam detoksta oldugumu yemezdim bu kadar ama atamadim iste..
Veeeeeee bugun 1 kilo azim. Hos benim amacim kilo kaybi degildi bu detoks ta ama hosuma da gitti. Umarim su degildir geri gelmez bu kilo...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…