WATERCIM bitter çikodan bişi olmaz bence, günde 40 gramı geçmedikçe... Öyle yaptım canım, hatta çorba çöpe gitti, ama yine de mide sorunları yaşadım ne yazık ki.. ekşime yaptı.
PRENSESCİM bu sıralar film izlemiyom canım, senin dediğin filmi de izlemedim ama hugh jackman ı pek severim :)))) Canım arada sırada o ruh halleri yokluyo insanı, en güzel çözüm sevdiğin şeylerle uğraşmak
Kızlar ben kaçıyorum, öpüldünüz opuyorumnanaktan
hoşgeldin prensesiiiiiiiiiiiiiimmmdelikafadulden
Prensesim hoşgeldin, bayılırım sümbüle opuyorumnanaktan
hosbuldukkkk tatlilar tatlisim yaseminimm
nasilsinn??benim sekerler sekeri lokumum nasil?
ay ben senin menülerine hastayım hem hafif, hem sağlıklı hem çok çeşitli. Bravo valla vereliniortak
iyiyim meleğim sen nasılsın ??
lokumcukta iyi uyuyor şincikkkyerimseniben
Ya trufcum aynı kilodayız, inanamıyorum senin göbeğin öyle olduğuna, hamilelikten dolayı mı öyle acaba...
Yesacım başkası göbeğini içine çeker, sen dışına veriyon kaydirigubbakcemile
Cidden yaw bizim burda bi kendini çok beğenenler var (şizofren mi bu bile diyom bazen :)) bi de yerden yere vuran var, e tabi normal olanlar da var :icecream:
Çok şiakeytçi değilim de, eski pantalonlarım olsa daha huzurlu olcam, bir de bebek öncesi fazladan veriyim, ben çünkü şimdi bu kadar yiyorsam hamilelikte kimse beni tutamaz herhalde cokacimcoook
canimm benimm menuler iyi ama su reglden sonra bozuldu kilo vermem anlamadim noldum boyle yarinda sanirim hic kilo vermemis cikcam cunku dun tartildigimda oyleydi malesef cicegimmm bide karnimda gaz var sislik var belki oda yapiodur
canimsinn valla iyim cok sukur ama moralimm bozukk reglden sonra kilom dondu kaldi gulumm napcam bilmiommmm
lokumum uyuyoo demekk guzel yavrumm benim mis kokulu yavrum benimm soyle gidip opmek istedim valla yarin benimm icin uyaninca opermisin fistigimm?
evet yaa hamilelik geçirdiğim için
ilk gebeliğimde 9 haftalıkken sonlandırıldığı için hiç kilo problemim neyin olmamıştı
ama 2. sinde yani kızıma hamileyken olanlar oldu
hiç çatlak yokken ve olmaz sanarken çatlak doldu heryerim. şu anda selülit yok ama olma yolunda ilerliyor.
göbek hala 5-6 aylık hamile gibi bi görsen sevmeye kalkarsın.
bizim bi hoca insan kendini beğenmezse çatlar ölür derdi bırak yaw boşver beğensin beğenen.
bu kadar büyük konuşma canım
Allah hayırlısını versin güzel bir hamilelik geçir tabikide
canim benim hosgeldinnn
taze fasulye yedim ama oda gaz yapar dimi tatlim? yarin tartida bakalim ne gorcemm eyvahedigeldismile
canım sen 2 öğün fasülye yemişsin gaz ve şişkinlik ondandır
yarına geçer merak etme
durmaz güzelim üzülme lütfenn
sen yeşil çay tüketiyormusum canım ??
sabahları aç karnına iç bak dulsiye çok yaramışşboshayallersmile bende bu günlerde yine şiştim :1shok: ama sebeb belli :çok üzgünüm:
tamam canım öperim tabiiiiopuyorumnanaktan
iyi geceler canım olumunekankayizsmilebende kaçayım artıkk Şeniz
hepinize iyi geceler kızlarrrrrkaydirigubbakcemile5
kabağın neredeyse her şeyini severimmcokacimcoook
hiç bişe önemli değilde en çok wc sorunu için tüketicemmmlaelaelaelaelae
canimin ici bitanemm bende cok severimm kokusunu hayatim
hosbuldumm nasilsinnn biricigim?
canimm benimm menuler iyi ama su reglden sonra bozuldu kilo vermem anlamadim noldum boyle yarinda sanirim hic kilo vermemis cikcam cunku dun tartildigimda oyleydi malesef cicegimmm bide karnimda gaz var sislik var belki oda yapiodur
bu kadar büyük konuşma canım
Allah hayırlısını versin güzel bir hamilelik geçir tabikide
şu mutfağı toparlıyım yatıcam ya yarın çalışmıyorum ama yoğun geçecek benim için il dışına gidiyorum.
arabayı servisten alıcam ve eve kadar ben getiricem. eşimin işleri var gelemiyor ve ben yoğun trafik olduğu içi çok tırsıyorum
dua edin bana olur mu?
hepinizi öpüyorum
hoşçakalın.
Ona çörek otu iyi geliyor canım, iyi geceler tatlı tüyalar.
Ay pek iyi değilim, detox beni fene yaptı, başım çatlıycak gibi
Sporunu falan değiştir canım, şu leslie yi falan dene vücudunu şaşırt, şişlik varsa gider böylece. Bir de akşam yemeğini erken ye:)
Doğru söylüyorsun canım hayırlısı olsun tabi.
Korkma canım, dikkatli olursan hayırlısıyla gider gelirsin inşallah.
Ay ben de yatıyım canlarım, başım çatlıycak gibi, bir an önce uyuyayım da sabah olsun yemek yiyim cokacimcoook
Çok öpüyorum hepinizi, iyi geceler opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?