Eski pantolona girme olayına saygım sonsuz buyrunnnnnnnnn Son tesbitin de çok doğru kaydirigubbakcemile3 Lachesiscim bence sen abur cubur detoksu yap...Çok şiakeytçi değilim de, eski pantalonlarım olsa daha huzurlu olcam, bir de bebek öncesi fazladan veriyim, ben çünkü şimdi bu kadar yiyorsam hamilelikte kimse beni tutamaz herhalde cokacimcoook
Dediğim gibi watercım zeytin yağ ve tuz yüzünden 1 gün bile sayılmazdı...yaa ben o cvbı okudımda emin olayım dıye sana sordum.bu sefer aslında ben daha ıyıyım sadece dun tabakda kalan gofretleri kaldırırken kotu oldum kendı kendıme dun bunları nasıl yemedım dıye kızdım ama kabak çorbası detoksu yapmıstım bırde o felaketdi sabah elma hoşafı öğle akşam kabak çorbası işkenceydi bunu asla yapmam ayran detoksunda sadece ayranmı ıcıyrdnz
Sana öyle geliyordur kaydirigubbakcemile3ayyy göbekleri kaçırdımmmm:sinifsinif:
gerçi en büyüğünden bende de var bitane, aynaya bakmam yeterli:sm_cool:
Canım sigara yasakmış he ona göre, seni sanırım nu zorluycak
ayy bitanem ben sana öyle ayıp edermiyim yaa inan yazdıysan ki daha görmedim bilmiyorumkismile birde bu gece gelip gittim ikide birinan takmamak değil hiçde yapmamaya çalışırım öyle şeyler:uhm:
detoxu yapmaktan galibaa vazgeçtim şu dk itibarıyle sigara zaten devam ediyoo domatoları alayım lütfennnbuyrunnnnnnnnn:tomato: :tomato:
beni asıl dudunduren bu kadar ugrasıp verdıgımız kıloların cok kısa bır sure sefasını surebılecegız bu hamılelık canımı cok sıkıo ben senelerce ugrasıp verdıgım kılolarımı hamılelıkte alacagım bırdaha vermeye calısacagım yaa bu kadınların işi ne zor
Eski pantolona girme olayına saygım sonsuz buyrunnnnnnnnn Son tesbitin de çok doğru kaydirigubbakcemile3 Lachesiscim bence sen abur cubur detoksu yap...
hıh buldummmm:1shok:
Eski pantolona girme olayına saygım sonsuz buyrunnnnnnnnn Son tesbitin de çok doğru kaydirigubbakcemile3 Lachesiscim bence sen abur cubur detoksu yap...
Dediğim gibi watercım zeytin yağ ve tuz yüzünden 1 gün bile sayılmazdı...
Ama detokstan gofrete konu bağlanmazlmaz: Gofret yerine peynire falan özlem duymalısın, abur cubur aklımın ucundan bile geçmemişti :1closedeyes:
yaa evet canım haklısın cok utandım bak şimdi:kedi: ama abur cubur vazgecılmezım fakat kendımı elimden geldiğince durduruyrm yoksa sonuç pek iç açıcı olmuo keşke çikolata kilo aldırmasa hatta çikolata yiyince kilo versek ne güzel olurdu bazen dusunyrm bunlarıkaydirigubbakcemile3
Ayranlı çorba canım, içinde bulgur mercimek nohut salatalık falan var, sabah normal kahvaltı, ondan da sorun aç kalmak değil, çorbayı bitiremiyorsun, bitirmeye çalışırken miden kötü oluyo.. :sinifsinif:
aslında ayran çorbasını severim ama zorunlu olunca insana itici gelio keşke içebildigin kadar içseydin kendını zorlamasaydın
abur cubur detoksu yokmıkı varsa ben hergun uygulayabılırımkaydirigubbakcemile3
ay kuzum biliyorum takılıyorum canım benim, kızmadım yani şaka yaptım Şeniz
Şimdi bu detox da sigara yasak ya, haberin olsun boşuna yapma demek istedim, çünkü sigaraya dayanamayacağını biliyorum, ama zayıflamak için yapabilirsin tabi, 2 gün sadece sebze meyve yersin, o zaman tuz da koyabilirsin, gerçi hiç tavsiye etmiyorum ne yalan söyliyim :sinifsinif:
hııı:1ninca: sizin yazılarınızı okuyunca zati caymıştım sırnaşık şey
ev stoklandı bu arada 2 kilo kabak aldım meyva ful semizotu falan neyse senin dediğin gibi yaparım bende kabağın salatası çok süper oluyor yanlızsırnaşık şey
LACHESISCIM ben sanırım yıllardır çok fazla abur cubur yediğimden (aşırı miktarda) gözüm iyice doymuş, hatta bıkmıştım, o yüzden çok rahatım abur cubursuz.. umarım böyle devam eder yaw, ama ümitliyim bu konuda, sadece dondurma ve bitter çiko yeter bana :))) (evdeki tatlıları abur cubur saymıyom) Bi tek cips konusunda bişi diyemem :)
WATERCIM bitter çikodan bişi olmaz bence, günde 40 gramı geçmedikçe... Öyle yaptım canım, hatta çorba çöpe gitti, ama yine de mide sorunları yaşadım ne yazık ki.. ekşime yaptı.
PRENSESCİM bu sıralar film izlemiyom canım, senin dediğin filmi de izlemedim ama hugh jackman ı pek severim :)))) Canım arada sırada o ruh halleri yokluyo insanı, en güzel çözüm sevdiğin şeylerle uğraşmak
Kızlar ben kaçıyorum, öpüldünüz opuyorumnanaktan
WATERCIM bitter çikodan bişi olmaz bence, günde 40 gramı geçmedikçe... Öyle yaptım canım, hatta çorba çöpe gitti, ama yine de mide sorunları yaşadım ne yazık ki.. ekşime yaptı.
PRENSESCİM bu sıralar film izlemiyom canım, senin dediğin filmi de izlemedim ama hugh jackman ı pek severim :)))) Canım arada sırada o ruh halleri yokluyo insanı, en güzel çözüm sevdiğin şeylerle uğraşmak
kizlar bugunku menumm
sabah 2 dilim cevizli ekmek light peynir uc zeytin bide 15 gramlik nutella sanirim bi tatli kasigina tekabul edioo
araogun elma
ogle taze fasulye bi bardak light yogurt salata bi dilim cevizli ekmek
aksam taze fasulye maydonoz salatasi bi dilim ekmek
meyva
güzel bişey canım abartmassan zaten zararsız ve de diyette olabilecek bişeymiş ( ender saraçtan duymuştum)LACHESISCIM
YASEMİNCİM ben o mesajı unutmuşum bile :)) Ben de takip etmekte zorlanıyorum şu an canım kk yı..
Gıdalarla olayı çözmeye çalışıyorum canım, bugün baya bi araştırma yaptım zaten.. tahinli pekmez yiyorum kaç gündür.
[
Kabakla sandal sefası, ya da yoğurtlu kızartması, semizotuylada salata yaparsın cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?