50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok şiakeytçi değilim de, eski pantalonlarım olsa daha huzurlu olcam, bir de bebek öncesi fazladan veriyim, ben çünkü şimdi bu kadar yiyorsam hamilelikte kimse beni tutamaz herhalde cokacimcoook
Eski pantolona girme olayına saygım sonsuz buyrunnnnnnnnn Son tesbitin de çok doğru kaydirigubbakcemile3 Lachesiscim bence sen abur cubur detoksu yap...

Dediğim gibi watercım zeytin yağ ve tuz yüzünden 1 gün bile sayılmazdı...
Ama detokstan gofrete konu bağlanmaz lmaz: Gofret yerine peynire falan özlem duymalısın, abur cubur aklımın ucundan bile geçmemişti :1closedeyes:

Ayranlı çorba canım, içinde bulgur mercimek nohut salatalık falan var, sabah normal kahvaltı, ondan da sorun aç kalmak değil, çorbayı bitiremiyorsun, bitirmeye çalışırken miden kötü oluyo.. :sinifsinif:

ayyy göbekleri kaçırdımmmm:sinifsinif:

gerçi en büyüğünden bende de var bitane, aynaya bakmam yeterli:sm_cool:
Sana öyle geliyordur kaydirigubbakcemile3

ay kuzum biliyorum takılıyorum canım benim, kızmadım yani şaka yaptım Şeniz
Şimdi bu detox da sigara yasak ya, haberin olsun boşuna yapma demek istedim, çünkü sigaraya dayanamayacağını biliyorum, ama zayıflamak için yapabilirsin tabi, 2 gün sadece sebze meyve yersin, o zaman tuz da koyabilirsin, gerçi hiç tavsiye etmiyorum ne yalan söyliyim :sinifsinif:

evet canım ben de aynı senin gibi düşünüyorum, hamilelikte yememden kesemeyiz fazla da en azından biraz dikkat ederiz, sağlıklı şeyler yeriz, ama yine de almamak mümkün değil tabi ama napalım değer o mutluluğa da hani:)

Eski pantolona girme olayına saygım sonsuz buyrunnnnnnnnn Son tesbitin de çok doğru kaydirigubbakcemile3 Lachesiscim bence sen abur cubur detoksu yap...

Ay zararlı olduğunu bilmesem yemek yerine aburcubur yerim, yemek yemeyip aburcubur yiyince fazla kilo almıyorsun zaten kaydirigubbakcemile3

dulsicimm bi yorum daağaaa atlamışım galibaa kk uzak kalınca formdan düştüm :1ninca:

hayatım keyfin kaçmış bitkinlik halsizlik falan kıyamam sağaaaa :çok üzgünüm:
biraz vitamin almaya çalış bence magnezyum b vitamini birde sodyumu artmış tuz var onu araştırıcam bakalım neymişCADIARZU

WATERCIM sen zaten 1 günlük detoks sorduğun mesajında benim yanıt yazdığım mesaja alıntı yapmışsın, ben fark etmemiştim.. Okumadın sandıydım, pardon canım.

Son düzenleme:

hııı:1ninca: sizin yazılarınızı okuyunca zati caymıştım sırnaşık şey
ev stoklandı bu arada 2 kilo kabak aldım meyva ful semizotu falan neyse senin dediğin gibi yaparım bende kabağın salatası çok süper oluyor yanlızsırnaşık şey

LACHESISCIM ben sanırım yıllardır çok fazla abur cubur yediğimden (aşırı miktarda) gözüm iyice doymuş, hatta bıkmıştım, o yüzden çok rahatım abur cubursuz.. umarım böyle devam eder yaw, ama ümitliyim bu konuda, sadece dondurma ve bitter çiko yeter bana :))) (evdeki tatlıları abur cubur saymıyom) Bi tek cips konusunda bişi diyemem :)

YASEMıNCıM ben o mesajı unutmuşum bile :)) Ben de takip etmekte zorlanıyorum şu an canım kk yı..
Gıdalarla olayı çözmeye çalışıyorum canım, bugün baya bi araştırma yaptım zaten.. tahinli pekmez yiyorum kaç gündür.

Bence çikolatanın kilo aldırmayanı bulmuşlardır ama piyasaya sürmezler, biz kilo vermeyen çalışan kadınlardan geçinen yüzlerce şirket var, kadınların %80'i kilo vermek istiyor zaten. Kesin zayıflama ilacı da vardır. Ama bize nerdeee

WATERCIM bitter çikodan bişi olmaz bence, günde 40 gramı geçmedikçe... Öyle yaptım canım, hatta çorba çöpe gitti, ama yine de mide sorunları yaşadım ne yazık ki.. ekşime yaptı.

PRENSESCıM bu sıralar film izlemiyom canım, senin dediğin filmi de izlemedim ama hugh jackman ı pek severim :)))) Canım arada sırada o ruh halleri yokluyo insanı, en güzel çözüm sevdiğin şeylerle uğraşmak

Kızlar ben kaçıyorum, öpüldünüz opuyorumnanaktan

Kabakla sandal sefası, ya da yoğurtlu kızartması, semizotuylada salata yaparsın cokacimcoook

ay çok süper bişi, benim canım her gördüğümü istiyor

İyi geceler ccanım opuyorumnanaktan

kizlar bugunku menumm
sabah 2 dilim cevizli ekmek light peynir uc zeytin bide 15 gramlik nutella sanirim bi tatli kasigina tekabul edioo
araogun elma
ogle taze fasulye bi bardak light yogurt salata bi dilim cevizli ekmek
aksam taze fasulye maydonoz salatasi bi dilim ekmek
meyva

canım gecenlerde bitter cıkolata aldım ilk defa denedım ama hıc bana gore degıldı ben sutlu cıkolataları severım bitter yiyecegıme hıc yemem acıkcası

neyse kızlar bende kactım opuyorum hepınızı ıyı geceler tatlı ruyalar guzelleropuyorumnanaktan

ay ben senin menülerine hastayım hem hafif, hem sağlıklı hem çok çeşitli. Bravo valla vereliniortak

güzel bişey canım abartmassan zaten zararsız ve de diyette olabilecek bişeymiş ( ender saraçtan duymuştum)

[
Kızlar ben kaçıyorum, öpüldünüz opuyorumnanaktan

öptüm bidenemmmmŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…