Istanbul cerrahi hastanesinde Ocak ayinda cizdirdim. Simdilik sifir gozlerim. Ameliyat basarili oldu.Hatta doktor yuzde yuzelli gordugumu soyledi.
Ilk gun cok zor gecti. Ama bir depresyon hapi veriliyor. Eve gelip bir seyler yeyip o hapi almistim.Onu ictikten sonrasini hatirlamiyorsun ve kutuk gibi uyuyorsun. Bende cok fazla batma kasinma oldu..Ilk gun canim yandi ne yalan soyleyeyim. Ilk 40 gun goz kurulugu cok yasadim ve gormem bulanikti. 1.5 ay sonrasinda normale dondu.
Memnum muyum cok memnunum. Keske daha onceden yaptirsaydim....
ama herkesin de gozu vucudu farkli tabi..Sana kolay gelsin
Ne guzel yaa kimse kacamak yapmadi bu detoksta... Yapiyoruz bir sey , cekiyoruz aciyi degsin degil mi????Bu arada ben de menümü baştan sona bir yazayımm..
sabah : kalkar kalkmaz ılık limonlu su
kahvaltı : 1 salatalık-1 domates-maydonoz
ara : 2 havuç-7 erik
ara : yarım avıç kuru üzüm
öğlen : 1 büyük kase kabak çorbası-3-4 kaşık limonlu havuç ve kırmızı lahana salatası
ara : 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu-yarım muz
ara : 1,5 tane havuçç
ara : muz-çilek ve erikten oluşan meyve salatası
ara : yarım avuç yaban mersini
akşam : 2-3 kaşık kabak çorbası(ancak o kadar içebildim)-1,5 tane haşlanmış patatess
işte buuuu
çok sağol paylaşımın için...benim gözlerim 1,75 .miyopum.99 yılından beri gözlük takıyorum ..össye hazırlanırken gözlerim bozuldu ..11 yıldır gözlerimde hiç artış yok ..11 yıldır 1,75 im...doktor gözlerimin çok uygun olduğunu söyledi ama hayırlısı artık ...bebek yapmayı da düşünüyrum :kedi: bebekten önce şu gözlükten de kurtulayım diyorum ...ben de kudret gözde olacağım inş. tekrar teşekkürler paylaşım için...
peppercimmmm tebrik ederimmmmalkisalkisalkis ay çok sevindim canımn yaaa!53leri de gördün demek sonunda,süpersin süperhihoyyyt
anchusa seni de tebrik ederim çokalkisalkisalkis ayy kızlar süpersiniz yaa tıkır tıkır gidiyo kilolar!hihoyyyt
bana gelinceeeeee....ben detoks yapmadım biliyorsunuz ki,ama bi kaç gündür daha da dikkat etmeye başladım. dün akşam canım hiç bir şey yemek istemedi. akşam yemeği yemedim erik, çilek yedim. yeşil çayı günde 2 kupaya çıkardım.
veee bu sabah 54.3 çıktım ben de. 500 gr vermişim yani geçen haftadan beri. çok sevinçliyimmmmhihoyyyt
Evet sunu bir bitirelim uygun bir tarih seceriz yine. Bizim tatil tarihi degisti ne zaman olacak bilmiyorum. Bu hafta sonu seyahat acentasiyla konusacagiz ve kesinlestirecegiz. Esimin isi nedeniyle surekli degistiriyoruz, kizcaklar bize....
Istanbul cerrahi hastanesinde Ocak ayinda cizdirdim. Simdilik sifir gozlerim. Ameliyat basarili oldu.Hatta doktor yuzde yuzelli gordugumu soyledi.
Ilk gun cok zor gecti. Ama bir depresyon hapi veriliyor. Eve gelip bir seyler yeyip o hapi almistim.Onu ictikten sonrasini hatirlamiyorsun ve kutuk gibi uyuyorsun. Bende cok fazla batma kasinma oldu..Ilk gun canim yandi ne yalan soyleyeyim. Ilk 40 gun goz kurulugu cok yasadim ve gormem bulanikti. 1.5 ay sonrasinda normale dondu.
Memnum muyum cok memnunum. Keske daha onceden yaptirsaydim....
ama herkesin de gozu vucudu farkli tabi..Sana kolay gelsin
Senin numaran dusukmus. Benim 4 tu. Bildigim kadariyla 3.5 numara ve uzerinde basari orani daha yuksek ama senin numaralarini da yapiyorlar. sifir olmasa da 0.25-0.5 kadar kalsada yeter...
ayy cnm benim gozlerim de 4,5 miyop; lens kullaniyorum,
ben de istiyorum cizdirmek ama bi turlu uygun tarih belirleyemedim, cesaret edemedim.
aslinda hamilelikten once istiyorum, belki bu kis yaptiririm; sonra da hamile kalirim)
ya kilo vermesi çok güzelde
şu kilo çizelgesini her seferinde baştan yapmaktan nefret ediyorum valla...
yav yokmu bunun kısa bir yoluuuu
cnm cizelgeni yaparken pin soruyor ya, oraya bir pin gir;
sonra o pininle girip sadece kilonu degistiriyorsun, cizelgen guncelleniyor;
her seferinde bastan yapmana gerek yokk.
cok buyuk rahatlik mutlaka yaptir derim.. Turkiyede fiyati da cok cok uygun ve iyi yapiyorlar bu isi. Benim alman arkadaslarim buraya geldi cizdirmeye..Ilk gun zor ama sonrasi inan hic zor degil. Hele 1-1.5 ay sonunda hic gozluk lens takmamis gibi hissediyorsun..En cok denizde, plajda nefret ederdim. Lens takamam, gozluk takamam, bir sey goremem, insanlari taniyamam...Dusun 99 depreminde herkes canini kurtarmak iicn kacarken ben once gozlugumu ariyordum. gozluksuz lenssiz hic birsye yapamazdim...22 sene kullandim..
kiloma gelince son bir haftadır ilginç bi şekilde 56.1 55.8 arsında değişiyordu. ama sabah 55.4 çıktım.kendimide gayet hafif hissediyorum.
haa bu arada tebrikler klikcigim,
cok iyi kilo vermissinnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?