YESACIM tebrikler fıstık, artık daha az tatlılı menüler görmek istiyorum
Benim detoks cumartesi oglene kadar surecek mecburen cunku yarin sabah erkenden yegenimin okuma bayramina gidecegiz.Sonra da yegenim bizde kalacak hafta sonu. Oglen kendimi kebapciya mi atarim pizzaciya mi bilemem
@ yesaaa49.6 kilodamısınnn. ya nasıl bişi anlatsana 49. 6 kiloda olmak. en son lisedeyken 48 kilodaydım...
iyide şu 2 gün çektiğimiz işkenceden sonra biraz bayram etmek hakkımız bencee...
tamam sebze meyve yedik sağlıklı beslendik ama azıcık da nefsimizin istediklerini karşılamamız lazım bence sositososito
ben de seni tebrik ederim cnmmm,
cok zayifladin , masallah......
4-5 gun sonra donmemesi icin dikkat edelim.
hatta ben her prs. yapicam galiba bu detoksu,
zarari var mididr?
@klikcim iskence olarak gorme canım yaa eziyet halıne getirerek yapmayalım valla Allaha sukur benımkı hıc ezıyet gıbı degıldı Şeniz
Bence de... ama birazda kontrollu olmaliyiz..Ama en azindan peynir, sut, kepek ekmegi yiyebilecegiz. Ben bir de tatli hakki verdim kendime bu hafta sonu icin...
Pepper aynı kilodayız :)))
canım yaa hazirandamı gidiyorsunuz tatile ne güzell. way be tatil mevsimi açılmış desenize.
heheh ben de pek gormedım canım bu kıloları da boyum kısa oldugu ıcın normal duruyorum ole asırı zayıf neyım durmuyorum kı dun gobegımı gormedın mı yahu hehhe olumunekankayizsmile
@klikcim iskence olarak gorme canım yaa eziyet halıne getirerek yapmayalım valla Allaha sukur benımkı hıc ezıyet gıbı degıldı Şeniz
Günaydın kızlar, hepiniz kilo vermişsiniz acaip mutlu oldum, uğur getirdim size nerde öpücüklerim bayanssulusmile
Hepinizi ayrı ayrı tebrik eder, yanaklarınızdan öperim Şeniz
Kendime de uğur getirdim, buraya geldiğimden beri tartıda ilk defa 56 yı gördüm. 56. 6 yım çok mutluyum :sm_cool: Yalnız burnum acaip şişmiş, bilmiyorum neden inşallah iner
Kızlar geçmişe baktım hepinizi not aldım ama bu çok, lütfen mesajla bildirin, pepperım dışında kimseden msj almadım, dulcim canım geçen haftaki kilon kaçtı kaç gram verdin bu hafta.
bir de listeyi, yarın 12 de yayınlamıyı düşünüyorum, o zamana kadar herkes mesaj atarsa pek süper olur, kaçıyım ben kahvaltı yapıyım geliyim
Günaydın kızlar, hepiniz kilo vermişsiniz acaip mutlu oldum, uğur getirdim size nerde öpücüklerim bayanssulusmile
Hepinizi ayrı ayrı tebrik eder, yanaklarınızdan öperim Şeniz
Kendime de uğur getirdim, buraya geldiğimden beri tartıda ilk defa 56 yı gördüm. 56. 6 yım çok mutluyum :sm_cool: Yalnız burnum acaip şişmiş, bilmiyorum neden inşallah iner
evet canimmm, sen bizim ugurumuzsunnnnnnnnnn
bana cok ugurlu geldinnn
sen de cok iyi vermissin canim benim, tebrik ederimmmmmmm
Canim detoksa devam ediyor musun bugun??? Bak yaradi bu detoks hepimize...
LACHESISCIM, fıstık acelen ne yaw, atacam birazdan mesaj, aklımda kaydirigubbakcemile3
Geçen cuma 55.3, bugün 53.9, verilen kilo 1,4 :)))) İstersen mesaj atmayam artık, kutunda kalabalık olmasın.
@lachesıscıgım valla ugurumuz oldun canım yaa tabıı bı de KLIKCIGIMIZ can koc :)) gecer gecer bı sey kalmadı canım yaa yarın yumurta ekmek cay kahvaltını yaparsın bı sey kalmadı kı:)=
@lachesıscıgım valla ugurumuz oldun canım yaa tabıı bı de KLIKCIGIMIZ can koc :)) gecer gecer bı sey kalmadı canım yaa yarın yumurta ekmek cay kahvaltını yaparsın bı sey kalmadı kı:)=
sağolasın yesacımmm...
evet az kaldı şükürr
ya bu arada çok çok teşekür ederiimmm yaa
bizimle paylaşıyorsun böyle güzel şeyleriii
ben eğer bugün 53,1 i gördüysem bu topiğin ve sizlerin sayesindedir...
allah razı olsunn hepinizdenn.. Şeniz
sağolasın yesacımmm...
evet az kaldı şükürr
ya bu arada çok çok teşekür ederiimmm yaa
bizimle paylaşıyorsun böyle güzel şeyleriii
ben eğer bugün 53,1 i gördüysem bu topiğin ve sizlerin sayesindedir...
allah razı olsunn hepinizdenn.. Şeniz
canim tam 5 kg verdin;
herkes farkediyordur cevrende zayifladigini diy mi?
bn cok yavas verdigimden , az da verdim zaten fazla farkedilmiyor..
esim diyor zayifladin diye, annem, kayinvalidem, babam... onlar da zaten hep beni zayif gorurler.
he bir de erkek kardesim dedi gecen gun,
o kadar
BEnim de tansiyonum dustu. Leslie yapmayacagim bugun...ben detoxda dun hic acikmadim;
sadece hafif bir bas donmesi oldu,
bugun de ayni,
ac degilim ama hafif basim donuyorr
Salata ben de yemeyecegim bugun. Limon da yemek istemiyorum. Aksam haslanmis karnibahar ve kozlenmis sarimsakli patlican nasil lezzetli geldi sabahki ve oglenki salatadan sonra. Detoks corbam bile daha lezzetli salatadan.bu oglen umarim yemekte detoksuma uygun seyler bulurum,
salata yemek istemiyorum hic,
ins. natural corba cikar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?