okumuştum canım yazını . walla benim 7 gün detoks yapmam için beni uyutup haşlanmışlarımı yedirip tekrar uyutmaları lazım. gerçi önüme yiyeceğim geldikten sonra çok zorlanmaz bence insan. ee biz şimdi ne haşlıcaz diye düşünüyoruz. eşimize yemek ayrı yemek yapaken canımız falan çekiyor ama bu sefer çok rahat yaptım ben bu detoksu.akşam kocam önümde binbrtülü çikolata yedi hiç canım bile çekmedi.
ama regl dönemi yada yaklaşırken detoks çok zor bence. iştahım açılıyor o zaman dayanamıyorum
5- haftanın koclarının haftaya ısım verıp onun ustune yogunlasması olayına ne dersınız kızlar yahu
hehehhe guldurdunuz benı yahuu kızlar sımdııııııı
5- haftanın koclarının haftaya ısım verıp onun ustune yogunlasması olayına ne dersınız kızlar yahu
valla ben dün eşime salçalı makarna ve yoğurtlu ıspanak yaptımm,
maranki çorbamıda alıp karşısına geçtimm
o makarnaları götürdükçeee içim gitti içiiiiiiimmmm
neyseki haşlanmış patatesimm vardııı :kedi:
Dondurucudan cikardigini sakin yesaya soyleme kiziyor ooo...Benim de vardi bana kizdigi icin kullanamadim dondurucudan birsey
Evet ya liste çok şahane hihoyyyt Kızlar burda yazmayıp msj atsanız aslında daha sürpriz olur, kimin birinci olacağı falan heyecanlı olmaz mı, hepimiz heyecanlanıp paylaşıyoruz tabi ama öyle fikir olsun dedim, ya da boşverin sizi bu zevkten mahrum etmiyim
okumuştum canım yazını . walla benim 7 gün detoks yapmam için beni uyutup haşlanmışlarımı yedirip tekrar uyutmaları lazım. gerçi önüme yiyeceğim geldikten sonra çok zorlanmaz bence insan. ee biz şimdi ne haşlıcaz diye düşünüyoruz. eşimize yemek ayrı yemek yapaken canımız falan çekiyor ama bu sefer çok rahat yaptım ben bu detoksu.akşam kocam önümde binbrtülü çikolata yedi hiç canım bile çekmedi.
ama regl dönemi yada yaklaşırken detoks çok zor bence. iştahım açılıyor o zaman dayanamıyorum
bence guzel fikir,hehehhe guldurdunuz benı yahuu kızlar sımdııııııı
1-nohut olayını valla bılmıyorum ama bınbır cesıt detox menulerı bulmustum meyve-sebze detoxu baslıgında nohut neyım gormedım ama baska bı detox da baklagıllerı haslama falan yazıyordu bence sorun olmaz kafamızı karıstrırmayalım nohut serbest kı 1 avuc haslama sonra salatası neyım bence super
2-nılufertcıgım kabaklı tarıfın sahane bence yapabılıng
3-dondurucudan urunler detoxda yok canlarım:)
4-sahane lıste bızlerı beklıyorrrrr hobaaaaaaaaa:=)
valla ben dün eşime salçalı makarna ve yoğurtlu ıspanak yaptımm,
maranki çorbamıda alıp karşısına geçtimm
o makarnaları götürdükçeee içim gitti içiiiiiiimmmm
neyseki haşlanmış patatesimm vardııı :kedi:
Peppermint
Bir gunluk detoks ayda bir kere tavsiye ediliyor. Simdi onun arastirmasini yapiyorum..7 gunluklerde her mevsim baslangicinda...yilda 4 kere..
Rekabet haaa???I|se yarayabilir..
Ya ben yemiyeyim o patlicani bugun degil mi?? Cok da lezzetliydi.bu oglen onu yiyecegim diye pek sevinmistim. Neyse yarin yerim artik...
:
regl donemi oncesi benim de istahim tavan yapiyor; hamilelikte boyle biseyse cok fena...
aa mujdeyi vermedim size, dun bana ilk kez egzersiz verdiler;
10 dk.lik sabah aksam, ama olsunnnnnn hihoyyyt
biz ayda bir, gunluk olani yapalim ya,
7 gun ben de dayanamammm;
hem onlar ozel vitaminli detox icecegi iciyorlar; biz de yok oyle bisey, ac bilacizzz
:sm_confused:
Bunu da deneyecegim canim bugunnohut salatası çok lezzetli oluyor canım, tavsiye ederim.
Nohutu haşla, içine yeşil soğan, domates, çarliston biber doğra, bol da limon sık mmmm leziz oluyor, eşim bile bayıldı:)
peppercıgım cok sevındım yaaaaaaaa olsun 10dk bıle olsa ne guzel ıste
evet ayda 1 gunluk pek guzel ama ben 17-18ınde bı daha yapacagım sonrasında pek uygun olmuyor bana da
bu hafta detox haftası olsun klıkcıgım kendı secmedı ama her kocun kendı fıkrı olsun ama bundan sonra :)
bence guzel fikir,
bu hafta detox haftasi miydi?
haftaya bel calistirma haftasi olsun; cunku ben simdilik sadece bel egzersizleri yapabiliyorum.
aa mujdeyi vermedim size, dun bana ilk kez egzersiz verdiler;
10 dk.lik sabah aksam, ama olsunnnnnn hihoyyyt
olsunnn ben seçmedim amaaa
çoookk memnun kaldım anahtar kelime detoksun sonucundannn
bu aradaa
hani koçlarda yarışıyorduuuu
bu hafta verilen kiloolar bana yaramayacakmı bakemmm??
Detox güzelleri yarın tartıda daha hafif çıkınca yeniden mi bildirim yapmayacaksınız değil mi? Yapcak mısınız yoksa? :uhm:
detox guzellerı sana bıldırım yaptı mı kı canım onlar yarın sabahı beklıyorlar sanırım yarın sabah bıldırım yapacaklar (ben de dahıl :)))
Ben yapmayacagim. Haftaya sarksin o da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?