nilufert unuttum, sen kac kio vermistin cnm?
BEnim de tansiyonum dustu. Leslie yapmayacagim bugun...
Salata ben de yemeyecegim bugun. Limon da yemek istemiyorum. Aksam haslanmis karnibahar ve kozlenmis sarimsakli patlican nasil lezzetli geldi sabahki ve oglenki salatadan sonra. Detoks corbam bile daha lezzetli salatadan.
canım ben buraya ilk girdiğimde 58 dim.bir bir buçuk ay (tam emin değilim)gibi sürede tam 55 olum . 55 olunca izne çıkmıtık.56.1 oldum dönüşte.
detoksa başlamadan önce 56 ydım .bu sabah 55.4 çıktım.
ya normalde istikrarlı bi şekilde iniyordum ben ama geçen hafta 55- 56 hep gittim geldim ben
ya bu patlıcan uygunmu acaba detoksa ne bilim hiç sebze gibi gelmiyor bana bide nikotin varmış ya içinde. közlemesi çok güzel oluyor tabi oayrı.
@klikcimm canım yaaaaa ne guzel yazmıssın valla bole degısık seyler bulalım da yapalım canlar yaaa her haftayı degısık bır hafta ılan etsek HAFTANIN KOCU HAFTAYA ISIM DE VERSE ama genel ısımler degıl mesela spor haftası yerıne kol calıstırma haftası gıbı ya da tatlı 0 haftası yerıne daha belırlı bı seyın 0 olması gıbı bılmem anlatabıldım mı
ne dersınız acaba:)
canim tam 5 kg verdin;
herkes farkediyordur cevrende zayifladigini diy mi?
bn cok yavas verdigimden , az da verdim zaten fazla farkedilmiyor..
esim diyor zayifladin diye, annem, kayinvalidem, babam... onlar da zaten hep beni zayif gorurler.
he bir de erkek kardesim dedi gecen gun,
o kadar
evet 5 kilo verdim ve etrafımdakiler farkediyor artık..
boyumda daha uzun duruyor sankiii
ya bugün kot giiydim meselaa
göbeğim fırlamadı dışarrı
önceden çok zor olurdu bu kotumm..ilk detoks sonrasıı rahat olmaya başladı ama az göbek pırtlıyorduu
bugün giydim ,şimdi bakıyorumm göbek oranı sıfır yemin ederimm
içime çekmeden giyiyorum ilk defa..
E sebze sonucta. Hic yagsiz yaptim valla...Bir suru yere baktim hic patlican yasak yazmiyordu...Bugun de yiyecegim cokacimcoook
BEnim de tansiyonum dustu. Leslie yapmayacagim bugun...
Salata ben de yemeyecegim bugun. Limon da yemek istemiyorum. Aksam haslanmis karnibahar ve kozlenmis sarimsakli patlican nasil lezzetli geldi sabahki ve oglenki salatadan sonra. Detoks corbam bile daha lezzetli salatadan.
boshayallersmileya nolcak biliyomusunuz . bizi hepimizi 3 günlük bi otele alıcakla. şöle havası temiz olan bi yere.haşlanmış sebzeyi meyveyi önümüze koyacaklar saatine uyarakne güzel tam detoks olur ya. hatta cilt bakımımızı saçımızı falan da yapacaklar. fıstık gibi çıkarızboshayallersmile
valla bende dün nohut haşlayacaktım,evde yoktu
pataes haşladım,akşam 1,5 tane yedimm
ama nasıl tatlı geldi anlatamam,maranki çorbasından sonraa
bugünde yiyeceğim kalanları
yani 2 taneyii..bende kimyon neyin dökeyim üzerine
iyi olurr
sen patlıcana katılmıssın canım ben de kozleme olayına takıldım yaa detox pısırme usulerı arastırıyordum :)) haslama ya da buhar denılıyor hep ama kozleme bılgı bulamadım valla
canım bende nohut yaptım ama nohutun içine marul maydonzo turp yani salatayla karıştırdım.dun aksam benim de bir avuc nohutu bi yiyisim var ki gormeniz lazim di,
o kadar lezzetli geldi ki..
bugun degisik ne yiyebilirim yaa..
yesa
detox listesini bi daha bi kopyalasana cnm; alternatiflerime bakayim..
evet canım patatesin hertürlüsüne baılırım ben. akşam patates.nılufetcım haslanmıs patates salatası super olur valla ıcıne her bı sey kat kımyon ozellıkle:) semızotu degısık her bı ot neyım :) sahane olur
ogle seceneklerının aynısı
yedim dediğin sadece 1 çatalcıkmıydıAma yesa firinin icinde kozledim. Direk ates uzerinde degil. Ay yememem gerekiyorsa soyleyin. Dun de 1 catal yemistim zaten. ama tadi cok guzeldi.
benim dondurucuda haslanmis nohutum vardi onceden,
dun kizlar nohur serbest diyince onsan 1 avuc isittim yedim..
bu aksam ben de patates haslayayim bari..
yedim dediğin sadece 1 çatalcıkmıydı
anladım kusum demek kı detoxun carptıgı da var carpmadıgı da :))) ama sıkıntı ezıyet halıne gelıyor ve de saglıgınızı etkılıyorsa kesın bırakın canlar yaaaa cok SAHANE bı lıste gorecegız deeemı lachesıscıgım:)=)
oyle detox kamplari var canim;
gidip 7 gun kaliyorlar,
spor, hamam, detox, bakim, sauna, herbisey var orda.
zaten bu detoksu 7 gun yapan 1 beden inceliyormus, dun gondermistim ya size bir yazi,
kadinlar 5-6; erkekler 9-10 kg veriyormus 7 gunde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?