50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eveeet kızlar ben geldim ve hemen kilomu yazıyorumm..

56,3

heyecanla sabahı bekledim okadarki rüyamda tartıldığımı gördüm kaydirigubbakcemile3

ama beni asıl sevindiren kilom değil sabah giydiğim odapdar paçalı dar belli streç kotumu

giydiğimde ne yandan ne önden bir yağ pırtlamsı yoktu
hihoyyythihoyyythihoyyyt

Ne guzel benimde dar gelmiyor kotlarim artik hihoyyyt

kızlar sizi çok seviyorum la benopuyorumnanaktan
oh itiraf ettim rahatladımkaydirigubbakcemile3

ayrıca çok özendim verdiğiniz kilolara, haftaya bi gün ben de kesin yapıcam detoks. bugun ailem geliyor bana zaten, haftasonu istesem de dikkat edemem yediğime içtigime. onlar gidince bi gun detoks yaparsam ohh çok şahane olurrrr bir de 1 aydır görüşmedik onlarla, bakalım kilo vermişsin dicekler mi? kaydirigubbakcemile3

hehe tamamdır kusum yarın yaparım ben ınsallah da baslangıc kılomu ne kabul etsem bılemedım sanırım 50.5 kabul edecegım kılomu da yarın sabah ne cıkarsa ınsallah yıne 49.6 -7 -8 falan goruruum
hihoyyyt

ooooooooooooo ıste has detoxcular bellı edıyor kendılerını afferın kuzum yaaaaaaa bravoo valla alksıs alkıs alkisalkisalkis alkisalkisalkis

@SPATZ
bız de senı sevıyoruz spatzıcıgımmm ohh ben de dedım rahatladım dur ıcımden geldı bı sey daha yapacagım bu da YASEMNCIGIME hem de ıkı kere :mymeka: :mymeka: ılkı detoxdan kactıgı ıcın ıkıncısı hala sıgara ıctıgı ıcın

Tebrikler canım kaç kiloydun geçen hafta, ne kadar verdin, bir haftada.

Ay yok anoreksik olurum o zaman...Memnunum ben simdiki halimden.

49 olursan deli gibi yeme hakkın olur, 49'u sadece bir hafta görürsün tartıda kaydirigubbakcemile3
O hafta çok eğlenceli olur ama kaydirigubbakcemile3

Ay canım ben de çok seviyorum Şeniz

geçen hafta tartılamamıştım cnm kilo bildirimimdede yazdım..:uhm:

Tamam canım benim.

Detox güzelleri yarın tartıda daha hafif çıkınca yeniden mi bildirim yapmayacaksınız değil mi? Yapcak mısınız yoksa? :uhm:

detox guzellerı sana bıldırım yaptı mı kı canım onlar yarın sabahı beklıyorlar sanırım yarın sabah bıldırım yapacaklar (ben de dahıl :)))

aa ben bildirim yapmistim;

o zaman yarin sabah bidaha yapayim lachesiscigimmm; bugunkunu dikkate almaa

hahh, ben aynen boyle yapayim canimm;

iyi fikir

vereliniortak

daha da zayiflarsan yarin sabah yeniden msj atarim cnm..

bu arada sampiyon kim olacak cok merak ediyorum..

bu hafta bari ben olsam, tarihimde ilk defa kaldirsam su kupayi yaaaaa :hooray:

ben de hıııııııııııc bırıncı olmadım canım yaaaaaaaaa uhu uhuuhu neysekı sevgı yok o olsa dırekt o bırıncı olurdu hehe aaaaaaaa bı de GRıPıN DE YOK valla BOZO DA demıstı bırakmam burayı dıye bıraktı GRIBINCIGIM DE DEDI bırakmam dıye bıraktı bı hamıle kalıyım ben de bırakcam hehehheh

Olmaz kendimi yapcam birinci, 5 kilo vermiş göstercem kimse beni geçemiycek :roflol:

Tamam canım, bu arada senin hedef 53 müş, e ulaştın sayılır

aslinda 53 olursam 52 ye cekicem hedefi- sanirim ..

valla sensewitch de yok,
hamileler birakiyor hadi de, sensewitche nolduu?? kafamçokkarıştı

Olmaz kendimi yapcam birinci, 5 kilo vermiş göstercem kimse beni geçemiycek :roflol:
:roflol:

huhu kimseler yokmu herkes nereye gitti.......

Kizlar bugunki menumu yaziyorum
Sabah
1 bardak limonlu maydonoz suyu
Kahvalti
1 domates
Bir tutam dereotu
Bir tutam taze nane
Bir tutam maydonoz
1 salatalik tan olusan bir kase salata

Ara:Tarcinli yesil cay
1 adet kayisi kurusu
1 bardak elma suyu

Ogle
Detoks corbasi
1 patates, yarim domates ve dereotundan olusan limonlu bir salata

Ara:1 kayisi kurusu
Tarcinli yesil cay

Bas agrim ve dusuk tansiyonum disinda iyiyim. O yuzden bugun spor yapmadim. Agri kesici almak istemiyorum o yuzden bol bol su iciyorum...Sizler nasilsiniz??

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…