Tamam tatlım, sen söz de kasmıyordun, 49'a kadar rahat edemiyceksin galiba:)
eveeet kızlar ben geldim ve hemen kilomu yazıyorumm..
56,3
heyecanla sabahı bekledim okadarki rüyamda tartıldığımı gördüm kaydirigubbakcemile3
ama beni asıl sevindiren kilom değil sabah giydiğim odapdar paçalı dar belli streç kotumu
giydiğimde ne yandan ne önden bir yağ pırtlamsı yoktu hihoyyythihoyyythihoyyyt
hehe tamamdır kusum yarın yaparım ben ınsallah da baslangıc kılomu ne kabul etsem bılemedım sanırım 50.5 kabul edecegım kılomu da yarın sabah ne cıkarsa ınsallah yıne 49.6 -7 -8 falan goruruumHerkesler yaptı, bana bildirim sen hariç ehehe, yok yok bildirim yapmayanlarda var ama onlar sadece detoxçular değil. senin detox bitmedi mi yahu, ben yarın kesin fazla çıkacağımdan bugünü baz alıcam.
Ama daha çok incelirseniz bana msj atıp değiştirebilirsiniz, kilo alırsınız atmayın telafi edersiniz kaydirigubbakcemile3
56,3
ama beni asıl sevindiren kilom değil sabah giydiğim odapdar paçalı dar belli streç kotumu
56,3
heyecanla sabahı bekledim okadarki rüyamda tartıldığımı gördüm kaydirigubbakcemile3
Ay yok anoreksik olurum o zaman...Memnunum ben simdiki halimden.
Tebrikler canım kaç kiloydun geçen hafta, ne kadar verdin, bir haftada.
kızlar sizi çok seviyorum la benopuyorumnanaktan
oh itiraf ettim rahatladımkaydirigubbakcemile3
ayrıca çok özendim verdiğiniz kilolara, haftaya bi gün ben de kesin yapıcam detoks. bugun ailem geliyor bana zaten, haftasonu istesem de dikkat edemem yediğime içtigime. onlar gidince bi gun detoks yaparsam ohh çok şahane olurrrrbir de 1 aydır görüşmedik onlarla, bakalım kilo vermişsin dicekler mi? kaydirigubbakcemile3
geçen hafta tartılamamıştım cnm kilo bildirimimdede yazdım..:uhm:
Detox güzelleri yarın tartıda daha hafif çıkınca yeniden mi bildirim yapmayacaksınız değil mi? Yapcak mısınız yoksa? :uhm:
detox guzellerı sana bıldırım yaptı mı kı canım onlar yarın sabahı beklıyorlar sanırım yarın sabah bıldırım yapacaklar (ben de dahıl :)))
Herkesler yaptı, bana bildirim sen hariç ehehe, yok yok bildirim yapmayanlarda var ama onlar sadece detoxçular değil. senin detox bitmedi mi yahu, ben yarın kesin fazla çıkacağımdan bugünü baz alıcam.
Ama daha çok incelirseniz bana msj atıp değiştirebilirsiniz, kilo alırsınız atmayın telafi edersiniz kaydirigubbakcemile3
aa ben bildirim yapmistim;
o zaman yarin sabah bidaha yapayim lachesiscigimmm; bugunkunu dikkate almaa
hahh, ben aynen boyle yapayim canimm;
iyi fikir
vereliniortak
daha da zayiflarsan yarin sabah yeniden msj atarim cnm..
bu arada sampiyon kim olacak cok merak ediyorum..
bu hafta bari ben olsam, tarihimde ilk defa kaldirsam su kupayi yaaaaa :hooray:
Tamam canım, bu arada senin hedef 53 müş, e ulaştın sayılır
ben de hıııııııııııc bırıncı olmadım canım yaaaaaaaaa uhu uhuuhu neysekı sevgı yok o olsa dırekt o bırıncı olurdu hehe aaaaaaaa bı de GRİPİN DE YOK valla BOZO DA demıstı bırakmam burayı dıye bıraktı GRIBINCIGIM DE DEDI bırakmam dıye bıraktı bı hamıle kalıyım ben de bırakcam hehehheh
:roflol:Olmaz kendimi yapcam birinci, 5 kilo vermiş göstercem kimse beni geçemiycek :roflol:
huhu kimseler yokmu herkes nereye gitti.......
açlıktan bayıldılarmı yoksa delikafadulden
haydi otçullar acıktıkça ot yiyin :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?