50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya ben akşam çok cozuttum, cips, çokokrem, danette gırla gitti, azcık spor mu yapsam diyem de, nefes alamıyorum kızlar ben ya, burnum tıkalı

prensesim bizi bodrumda diskoya götür sositososito

:tomato::tomato::tomato:

cnm lütfen şu kolayı içme.. bak bugün öğrendim türk kahvesini kuru kuru üstüne limon sıkınca anında geçiriomuşş

Çok yemek yiyince nefesim yetmiyo gibi oluyo bende, senin de öyle bişi mi acaba??

yok sabahtan beri var, o dediğini de biliyorum gerçi ama bu öyle değil:)
neyse geçer inşallah, ben gidip ders çalışıyım çok öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

yok sabahtan beri var, o dediğini de biliyorum gerçi ama bu öyle değil:)
neyse geçer inşallah, ben gidip ders çalışıyım çok öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
Sonuçta önemli bi operasyon geçirdin canım, devam ederse bi doktora gözük...
İyi çalışmalar opuyorumnanaktan

=) yok cikarmadi sansliydim bide Kolbasti caliyodu ayaklarinin sis olmasina ragmen kalkip oynadi...

:teytey: Kolbastı çok eğlenceli bişi yahu.. :)) Oflu arkadaş sen miydin kaydirigubbakcemile3

:teytey: Kolbastı çok eğlenceli bişi yahu.. :)) Oflu arkadaş sen miydin kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

Evet benim Dulcinea tamda adamimi bulmusum.. oda yari Oflu horon teperek gecer ömrümüz insallah.. =)

şişlikte yok tam tıkalı değil de aslında, ciğerlerimden mi nedir bilemedim ki, bağrıma bişey oturdu derler ya onun gibi üşüttüm mü acaba. off sınav öncesi

hayir olsunn tatlimm usutmuste olabilirsinn hayatim.ama bi doktora gorun istersenn hayatim oda slklntl verir bagrina bisey oturmus gibi kiyamam sana ben opuyorumnanaktan

ya ben akşam çok cozuttum, cips, çokokrem, danette gırla gitti, azcık spor mu yapsam diyem de, nefes alamıyorum kızlar ben ya, burnum tıkalı

canim benim usuttunmu acaba kuzum?burnun tikaliysa doktora bi sorsaydin ne yapabilirim diye?spor bence yapma burun tikaliyken nefes nefese kalip zorlanma bide hayatimm
gelinn gotureyimm valla egleniriz acukkk

=) alemsin ya haha iyiki bu sayfa var ya baya eylenceli falan...

Esas alem olan sensin kaydirigubbakcemile3 Horon tepen sensin çünkü hihoyyyt Çok keyifli vallahi, sanal ortam dışında da görüşseydik senle horon tepmek isterdim :dance: ızlemeyi çok severim ama denemek de lazım :))

Son düzenleme:

=) haha evet ya izlemesi bile süper ya sen beni birak benim aileyi gör ooo nasil oyniyolar bide allah izin verirde benim Trabzonluyla evlenirsem kimse tutamaz 2 tarafi=) Kemence calip durur kesin...

=) haha evet ya izlemesi bile süper ya sen beni birak benim aileyi gör ooo nasil oyniyolar bide allah izin verirde benim Trabzonluyla evlenirsem kimse tutamaz 2 tarafi=) Kemence calip durur kesin...

Kız sen bu halle nasıl kilo fazlan oluyo aklinialirimsmile Tulum (adını yanlış hatırlamıyorsam) dinlemeyi de çok severim. Gayda gibi..

goturuyummm kuzummmmm kilolarimizda gider tepisirsek discoda:roflol::roflol:

Evet Tulumda var... Ya ben Dügünde oynarim oda pek olmuyo burda Türkiyede gibi malesef...

Sen şimdi beni çok oynayan biri sancan... 10 yıl önce gitmiştim en son düğüne, bizim düğünlerde davul zurna olur, başım kaldırmıyo ikisini de :sinifsinif: Ama sizin düğünlere katılırdım kesin, bakalım belki sülaleden karadenizliyle evlenen birisi de çıkar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…