ya ben akşam çok cozuttum, cips, çokokrem, danette gırla gitti, azcık spor mu yapsam diyem de, nefes alamıyorum kızlar ben ya, burnum tıkalı
prensesim bizi bodrumda diskoya götür sositososito
sabah= 2 dilim tam bğdy ekmek
salatalık, domates, peynir
bir dilim handi füme
öğlen = lapa ,yoğurt
ara = 3 ad bisküvi light cola(dayanamıyorum colayaaaaaaaaa)
akşam= 1 haşalnmış patates , roka salatası nar ekşili yağsız
içecekler= soda, çay, su ve ligt cola
Lachesiscim afiyet olsun, niye öyle ki, şişlik falan mı oldu yine???
şişlikte yok tam tıkalı değil de aslında, ciğerlerimden mi nedir bilemedim ki, bağrıma bişey oturdu derler ya onun gibiüşüttüm mü acaba. off sınav öncesi
Çok yemek yiyince nefesim yetmiyo gibi oluyo bende, senin de öyle bişi mi acaba??
Ay napmışsın aysima :)) Bi de sıcakta, şişin acısını senden çıkartmadı mı :)))
Sonuçta önemli bi operasyon geçirdin canım, devam ederse bi doktora gözük...yok sabahtan beri var, o dediğini de biliyorum gerçi ama bu öyle değil:)
neyse geçer inşallah, ben gidip ders çalışıyım çok öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
=) yok cikarmadi sansliydim bide Kolbasti caliyodu ayaklarinin sis olmasina ragmen kalkip oynadi...
ULKERK geçen de demiştim ama göremedin sanırım, çizelgene göre şu an 7 kilosun :)))
şişlikte yok tam tıkalı değil de aslında, ciğerlerimden mi nedir bilemedim ki, bağrıma bişey oturdu derler ya onun gibiüşüttüm mü acaba. off sınav öncesi
Tickerını oluşturduğunda girdiğin şifreyi söylersen düzeltebilirim yerimsenibenyok gördüm ama düzeltemiyorumbilmiyorumkismile
Evet benim Dulcinea tamda adamimi bulmusum..oda yari Oflu horon teperek gecer ömrümüz insallah.. =)
canım bi arkadaş 1 haftadda 2 kilo verdiğini söyledi bu diyetle..
her gün ılık , gazı alınmış 2 şişe maden suyu içiyordu,
detoksa benzer bişey sanırım:uhm:
Okuması bile keyif veriyo cidden :dance: :dance:
ya ben akşam çok cozuttum, cips, çokokrem, danette gırla gitti, azcık spor mu yapsam diyem de, nefes alamıyorum kızlar ben ya, burnum tıkalı
=) alemsin ya haha iyiki bu sayfa var ya baya eylenceli falan...
Esas alem olan sensin kaydirigubbakcemile3 Horon tepen sensin çünkü hihoyyyt Çok keyifli vallahi, sanal ortam dışında da görüşseydik senle horon tepmek isterdim :dance: İzlemeyi çok severim ama denemek de lazım :))
=) haha evet ya izlemesi bile süper ya sen beni birak benim aileyi gör ooo nasil oyniyolar bide allah izin verirde benim Trabzonluyla evlenirsem kimse tutamaz 2 tarafi=) Kemence calip durur kesin...
Kız sen bu halle nasıl kilo fazlan oluyo aklinialirimsmile Tulum (adını yanlış hatırlamıyorsam) dinlemeyi de çok severim. Gayda gibi..
Evet Tulumda var... Ya ben Dügünde oynarim oda pek olmuyo burda Türkiyede gibi malesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?