bitanemm benimmmmm hosbuldummmm tatlimm
benim aklim hep sizdeydi netim olmadan oncee kavustum size cok sukurrr
lokumum nasil?sen nasilsinn gulparem?
uyyyy çok iyi yaa o zaman garanti doyurucu olur bu arada yemeğim geciktii acil bir yere çıktık şimdi geldim eveakannehir
geçmiş olsun canım amman dikkat et kendineeopuyorumnanaktan
hoşgeldin meleğimmmmopuyorumnanaktan
kız seni nasıl özlemeyiz biz yaaaa:umursamaz:
sende acucuk cadısın haaaasempatiksalakcinni
sende zayıfla sitesinde linkleri var canımm çeşit çeşit istersen kızları bekle onlar seni daha iyi yerimsenibenyönlendirir
aaa sende yazmışın dikkat etmemişimmm:sm_confused:
hosbuldummm hayatimm nasilsinnn?
koçuma ;
2 gündür kek yediğim içinn çok üzgünüm,ama kekin yerine yarım saat pilates+200 tane de ip atladımm..belki telafi ederim.söz bi daha erken kalkıp kjahvaltımıı yapcammmmm
buyur koçum bi link daha wardı ama onu bende bulamadım
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/327461-2-gunluk-detoks.html
ağzıma bi ısısrık boyoz attım birri beni durdursunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
dur canım bu saatte yapma ohaoldumsmile sırf yağdan oluşuyo boyoz başka yeme opuyorumnanaktan meywe falan ye bitkiçayı iç geçer opuyorumnanaktanağzıma bi ısısrık boyoz attım birri beni durdursunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ya bu ayni baleye benziyo baktigim sey dogru mu???
iyiyim bitanem benim nette gidecek tamirede bakalım ne zamanCADIARZU
lokumcukta iyi napsın oynuyo uyuyo şu an karnını doyuruyor:1rolleyes:
hayatım benim çıkmam lazım hem yemek yicem hemde işlerim var öptüm bitanem Şeniz
saol yasemenim nasılsın bakalım Şeniz
delikafadulden olumunekankayizsmile
saol canım idare ediyom sen nasılsın opuyorumnanaktan
çok öpüyom kızlar sizi az uzancam ben olumunekankayizsmile
kizlar dun bi tane minik antepfituklu yedimmm ustundede bulamadim kalorisini((ozenmeyin diye sizlerede getirdim fistiklar ufak boy bisey olmaz inslala
TRUFCUM sana yazdığım ilk mesajı görmedin sanırım, kilo hesabı yapak dediydim orda... Ben şimdi gidiyom, daha sonra yaparız artıkın
Görüşürük kızlar opuyorumnanaktan
yaaaa arkadaşlar bişey sorucam
ben bu akşam yağsız domates soslu ve yağsız makarna yicem kalori problemi olmaz dimi??
bu arada ben kaçayımmmm
kızlar ya geçen perşembe tartılmıştım,kocamda saolsun beni pek bi motive edio bu perşembe yani 2 gün sonra kilo veremessem ağzına baya bi laf vermiş olurum,pek bi iddialı konuştum2 gün kaldııııııııııııııııııııııııııııııı
merhaba kızlar opuyorumnanaktan nöbetç,ydim yoruldum baya bi :1no2:
canlar bie sorcam size ya dün boğazım daha kötü oldu doktora gittim faranjit yine :1ninca: regliminde 1. gününde tohdura dedim böle böle azalma artış yaparmı ilaçlar diye yok dedi ama reglim başlamadan bitti ya senağlama netcem ben böle nası atabilirim şişliği canım da çok sııkkın
kizlar selammmm
sizlerden ayri kaldimm ozledimm sizi umarim sizde beni ozlemissinizdir kizlar
portu yanlis bagladiklari icin nete giremedim canlar bugun yapildida sizlere kavustummm
sizler nasilsinizzz?
Ya bu callanetics nasil yapiliyo??? video falan da yok...
selam kızlar,
aranızda maden suyu diyetini bilen var mı:uhm:
kızlar ayranlı detox nasıldı:uhm:
bulamadım bitürlü kkda..
ya bişey sorcam,ben baskül alcam daa henüz karar veremedim,simbo20 -25-30 arzum35 fakir42 tl civarlarındaa ne alsam kii,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?