50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabalar. yeni katıldım aranıza 60 kiloyum snaıyorudm ve 60-69 kilo grubua yazmıştım. ama bugün tartıldım ve 58.8 kiloyum. ama benim derdim basen ve kalça. simitlerim çok fazla boyum 1.55 ilk amacım 55 sonra 52 inş veririz. canım çok sıkkın bu halimden dolayı

hoşgeldin cnm..

buray sıkı takip edersen kiloların uçup gider..

sebze meyve ağırlıklı besleniyoruz ve her gün spor yapıyoruz.

her hafta bir koçumuz oluyor ve yediklerimizi yorumluyor..

takip ettikçe alışırsın zaten

Ben bugün cok yaramaz kizim yaa...
Sabah: Süt ile Toz karisimi ictim
1saat önce yaklasik 3tane börek ama ufak sonra Cikolata 5tanede karaüzüm... =(
Simdide Egzersiz yapcam zaten bagirsaklarim calismaya basladi galiba..
Ya azda olsa yediklerimi yaka bilir miyim ki acaba yaklasik 2saat spor yapsam??

Hosgeldin canim bende 58le basladim suan 53-54 kiloyum ve bu 4.haftam Yediklerine dikkat edersen ve Spor yaparsan istedigin hedefe ulasirsin ben burdaki herkese inaniyorum beraber basaricaz bunu.. =)

toz karşımı ne olakii??

sen şimdiden başla spora anca eritirsin..

bu arada bunkarın hepsi sana
:tomato::tomato::tomato::tomato::tomato::tomato:

toz karşımı ne olakii??

sen şimdiden başla spora anca eritirsin..

bu arada bunkarın hepsi sana
:tomato::tomato::tomato::tomato::tomato::tomato:

=) ya soja yogurt icerikli bi toz aslinda tok tutuyo ve gercektende diyetde yardim ediyo ama ac gözlük yaptim ne yapayim ya?? =) at at daha fazla at ben hak etdim cünkü...

Hosgeldin canim bende 58le basladim suan 53-54 kiloyum ve bu 4.haftam Yediklerine dikkat edersen ve Spor yaparsan istedigin hedefe ulasirsin ben burdaki herkese inaniyorum beraber basaricaz bunu.. =)

hoşbulduk. inşallah başarıırırız. yarından itibaren yürüyüş yapacağım ip atlayacağım ve evdede hareket yapacağım. inş veririrm ya. bu zamana kadar 55 falan oldum ama hiç eritemedim bu basenimi

Amanin ben de cok yedim saniyorudm bugun. Ne yapmissin sen?

Hmm anladim az sabirli olmalisin zaten bi ara zayiflama duruyo yaklasik1 hafta ama gerisi gelir sen yeterki inancini yitirme ne yalan söyliyeyim bu aralar doluyum habire yemek istiyorum ama yapmicam bugün yaptim o ayri bi konu.. =) görcekler bizi Denizde incecik... Sayet yemekten uzak duramiyosan karnindan bi resim cek as mutfagin kapisina bu kesin yardim eder bende yapcam bunu =)

yok ya yemeden dururum heralde. bundan önce 1 aylık bi diyet yapmıltım 3 kilo vermiştim ama çok sıkı yapmıştım diyeti ne çikolata ne cips hiçbişey yoktu. 59 kilodan 56 ya düşmüştüm ama şimdi 4 aydır kendimi kaybetmiş gibi abur cubur yiyorum 56 dan 58.8 e çıktım

Ya ben önceden hep 53kiloydum bi kac ay önce Depressyona girmistim ne olduysa o zaman oldu resmen 1aydami ne 5kg almisdim.. =( ama yaz geliyo ve bazilarina inat olsun diye zayiflamam lazim.. Ya basaririz.. Yemeden duramazsanda dedigimi yap gercekten yardimci olur bende yapcam cünkü.. =)

Iste ben yenecegini bildigim icin borek morek yapmiyorum yaptirmiyorum. Yoksa boreklerin sonu kacinilmaz oluyor...

=) annemde yapmazdi aslinda ama arkadasli icinde yapti evede bi kactane birakti otlandim isdeeee... öffffff yarindan itibaren sadece sivi seyler tüketicem yaaa olmuyo böyle...

Arkadaslar ben uzunum. Diyeti de biraktim, artik kilomu sabit tutabilmek icin takiliyorum buraya.Kizmayin yani..Boyum 1.68. Bu arada cizelge yaparsaniz herkes boyunuzu ve bmi inizi gorur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…